Gość: dyzio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:32 nic nie pisze na tym forum??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Dlaczego "mmpm" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.06, 10:46 Myslalam,ze pytasz,dlaczego taki nick. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Dlaczego "mmpm" 09.12.06, 22:14 Ponieważ jestem osobą zupełnie, ale to kompletnie pozbawioną jakiegokolwiek poczucia humoru. I muszę mieć na Was oko. ;) Konkretnie to prawe... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Dlaczego "mmpm" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.06, 00:05 Miałem nadzieję, że środkowe, bo prawe w obecnych realiach politycznych, pachnie mi coś "ingiwilacją" :) Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: Dlaczego "mmpm" 10.12.06, 00:14 a powiedz mi, z czym Ci się kojarzy czerwony koszyk? Odpowiedz Link Zgłoś
cat_s Re: Dlaczego "mmpm" 10.12.06, 01:33 "jestem osobą zupełnie, ale to kompletnie pozbawioną jakiegokolwiek poczucia humoru" I za to Cię cenimy. cat_s - podobnie pozbawiony kompletnie tego... no, jak mu tam... poczucia humoru ;-) Odpowiedz Link Zgłoś