Gość: magnolia8 IP: ipcop:* 09.04.03, 22:08 Ubóstwiam nasze kabarety jak i Bałtroczyka w roli "biustonosza podtrzymujacego całośc". Żałuje, że zakończyły swoją działalnośc Potem i Po żarcie .........a co ty o tym? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M Ani mru mru! IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 10:07 Ani mru mru to mój typ na najlepszy kabaret - i ich Toofffikk !!!! Leonardo Di Caprio - Bzyyyydall!! No a obok zaraz Kabaret moralnego niepokoju!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_samosia Re: kabarety 10.04.03, 10:30 Kabaret POTEM to również był/jest mój ulubiony kabaret; ma nagrane na wideo prawie wszystkie ich występy, które były w tv i bardzi często do nich wraca - mój mąż śmieje się nawet ze mnie "że zanm ich już na pamięć"; a dziś rzeczywiście kabaretem który mogę oglądać bez znudzenia jest kabaret Ani mru mru; pozdrawiam wszystkich wielbicieli tych kabaretów i nie tylko Gosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kik Re: kabarety IP: *.sgh.waw.pl 10.04.03, 11:21 Aby śmiać się z dowcipów kabaretu Ani Mru Mru trzeba chyba być kobietą i po takiemu rozumować. Najlepsze kabarety wg. mnie to Afera i Moralnego Niepokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w oparach absurdu Re: kabarety IP: *.anax.pl / 192.168.143.* 10.04.03, 17:22 Mumio Rulezzzz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: kabarety IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 11.04.03, 12:32 a żeby taki coś sądzić to trzeba być niezłą wielką szowinistyczną świ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Re: kabarety IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 10.04.03, 17:25 gosia_samosia napisała: > Kabaret POTEM to również był/jest mój ulubiony kabaret; www.kabaretpotem.art.pl Kocham Sikora i uwielbiam Smutnego - mam pecha bo z calej bandy tylko Smutny ni eodpowiada (podobno) na maile... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_samosia Re: kabarety 11.04.03, 22:11 a dzięki, dzięki Dzidka za przypomnienie mi stronki kabaretu Potem - dawno tam nie zaglądałam więc z chęcią ją odwiedzę, a wszystkim wielbicielom kabaretów (niekiniecznie tylko Potemowcom) polecam stronkę www.kabaret.art.pl/ Miłej lektury ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiećmozol Re: kabarety IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 15.04.03, 21:14 no a szanowny pan Grzegorz H. Oklasky (dla niego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bishop Re: kabarety IP: *.zabki.net.pl / 10.2.4.* 15.04.03, 22:33 TEY is the best ....aaaaa tam cicho być !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M TEY IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 16.04.03, 12:32 Tak TEY i Laskowik (bo oczywiście Laskowika lubię najbardziej): Nooo Ramzes umarł, a Kryzys ... żyje No ja jestem kierownik a ty ... ten co się szwenda po sklepie ... klient Co nie poznajecie mnie, nie pozajecie mnie ludzie .... to ja Laskowik (jak wyszedł z więzienia) Dwa skrzydałeka za dwa różki ale bez aureoli Odpowiedz Link Zgłoś