Gość: zenon77 IP: *.man.polbox.pl 11.04.03, 10:52 Czy ktoś jeszcze pamięta program 'La la mi do, czyli porykiwania szarpidrutów'? Co robi dziś Wiesia Warszawska? Czy ktoś za tym teskni tak jak ja?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aard Ohoho! Żuczki moje kochane! 11.04.03, 11:30 Z pokładu statku kosmicznego ORZEŁ 1, wita Was nieśmiały Konjo! Oto dziś stoją przede mną herosi rock'and'rollowej Wiosny Ludów, kolektyw wesołych mutantów, zespół pieśni i tańca Big Cyc!!! Yabadabadoo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hogarth Re: Ohoho! Żuczki moje kochane! IP: 212.182.117.* 11.04.03, 14:33 heya, heya, heya wciaz nie moge zapomniec kacika epistolarnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg Re: Ohoho! Żuczki moje kochane! IP: *.altec.pl 11.04.03, 15:12 wita was ponownie darek brzózka brzózkiewicz dziś jak co tydzień dwa haiku i jeden głupi dowcip... :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dado Re: La la mi do... IP: *.dial.pl 12.04.03, 04:40 Czy ktoś pamieta jakieś "głupie dowcipy" z La la mi do? ( dwa haiku i jeden głupi dowcip) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: La la mi do... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.03, 09:03 Gość portalu: dado napisał(a): > Czy ktoś pamieta jakieś "głupie dowcipy" z La la mi do? ( dwa haiku i jeden > głupi dowcip) najstarszy zawod swiata? garncarstwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szatanista Re: La la mi do... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.03, 09:04 viganne widzialem kiedys w czterech katach!!!! zdrobnomieszczeniala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artek Re: La la mi do... IP: *.chello.pl 12.04.03, 19:57 Pan Witek z Atlantydy czasem śpiewa i gra pod stacją metra Centrum. Lubię go posłuchać;-) Odpowiedz Link Zgłoś
yasny Re: La la mi do... 13.04.03, 14:05 Gość portalu: Artek napisał(a): > Pan Witek z Atlantydy czasem śpiewa i gra pod stacją metra Centrum. Lubię go > posłuchać;-) ja tez ;) tutaj dwa zajeb...e kawalki do sciagniecia (tarzalem sie ze smiechu) Odpowiedz Link Zgłoś
yasny a tu link ;) 13.04.03, 14:06 ma sie ta skleroze: yass.art.pl/newsy/info.php?content=mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cazioo Re: La la mi do... IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 13.04.03, 00:45 Jak mógłbym zapomnieć o lalamido. To był świetny program. Ostatni był chyba przed Bożym Narodzeniem w 1998. Ciekawe co dzieje się z Viganną? A pamiętacie "Róbta co chceta"? pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś