Dodaj do ulubionych

Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 19:13
Ostatnio czekałam dość długo na tramwaj i z nudów liczyłam wszystkie gadżety
wystawione w oknie pobliskiego kiosku razem z czasopismami. Naliczyłam:
kosmetyczka, szalik, czapka, apaszka, pasek, krem, parasolka, książki (format
harlekinowy) filmy dxd/vcd (z pięć różnych), płytki z oprogramowaniem,
prezentacje na cd, diadem, pomadka, figurki Indian czy czegoś i coś co
wyglądało jak złożona w kostkę wielka torba podróżna. Co jeszcze widzieliście?
Co jeszcze, jak sądzicie, może pojawić się wkrótce?. Ja potrzebuję nocną
lampkę, łudzę się, że a nuż...
Obserwuj wątek
    • Gość: XY Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.uznam.net.pl 07.02.07, 19:18
      w gazecie dziecko była mała lampka nocna jakiś czas temu
      były tez gazety z majtkami,skarpetami,suszarką,depilatorem,
      te ciekawe gadzety mają podnieść sprzedaż,lepiej niech nic w nich nie dają a
      cena BĘDZIE NIŻSZA
      • uccello Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? 07.02.07, 19:36
        Widziałam modele domków dla lalek, minerały, sznurek pereł( rzecznych) a nawet
        kołderkę dla dziecka.
        A kupiłam z radością Pana Tadeusza z ilustracjami Wilkonia.
        To jest trafianie pod strzechy, w skali o której nawet nie marzył wieszcz Adam.
        • Gość: Smutna Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.07, 19:47
          Moze by jakies auto dali za 5,99 zl (oczywiscie prawdziwe auto a nie zabawke)
    • Gość: ewa Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.aster.pl 07.02.07, 20:12
      ja poproszę suszarkę do włosów...całkiem możliwe, że będą dodawać kostiumy
      kąpielowe
      • nutopia Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? 07.02.07, 20:19
        Gość portalu: ewa napisał(a):

> ja poproszę suszarkę do włosów...całkiem możliwe, że będą dodawać kostiumy
        > kąpielowe

Pani Domu i .... salatka śledziowa na przykład:)
        • Gość: xxx132 trumna z kartonu? IP: *.dynamic.dsl.as9105.com 07.02.07, 20:26
          ;)
          • Gość: czytlenik Re: trumna z kartonu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 20:32
            nie ale niektore gazety to juz przesadzaja z tymi gadzetami
            jeszcze prezerwatywki i tabletki antykoncepcyjne mogli by dodawac ;d
            dzis znalazlem krawat i koszule nocna w gazecie ;/ za 8 zł
            • Gość: kali Re: trumna z kartonu? IP: *.ztpnet.pl 07.02.07, 20:39
              > dzis znalazlem krawat i koszule nocna w gazecie ;/ za 8 zł

To za drogo?
              • Gość: grubasek Re: trumna z kartonu? IP: *.limes.com.pl 07.02.07, 20:41
                na lato jak znalazl bylby: hamak/lezak, jakis wiatraczek(najlepiej na baterie),
                mala lodowka do napojow i komplet szklanek ze slomkami no i krem z filtrem i
                jakies okulary... wszystko w jednym numerze oczywiscie ;-))))
                • Gość: grubasek Re: trumna z kartonu? IP: *.limes.com.pl 07.02.07, 20:43
                  ewentualnie w wersji egzotycznej: zamiast wiatraczka "ciemnoskory"(bury,
                  zielony, pomaranczowy - wiecie o co chodzi)mlody mezczyzna ;-))) machajacy
                  wachlarzem dla ochlody (bez brzydkich skojarzen...)
            • Gość: jaija Re: trumna z kartonu? IP: *.elblag.dialog.net.pl 08.02.07, 00:52
              Prezerwatywy już kiedyś były - w ELLE w latach 90-tych, była afera w kraju, bo
              część wykradziono już w hurtowniach (m.in. ja dostałam bez, ślad po oderwaniu
              był ;)) i gdzieś jeszcze.
              Były też pojedyncze reklamowe wkładki i podpaski. Chyba tampony też już były.
      • Gość: moniś Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.timplus.net 12.02.07, 20:19
        Kiedyś, kilka lat temu w jakimś piśmie dla nastolatek, były kostiumy kąpielowe.
        Takie w niebieskie fale, moja siostra miała...
    • kochanica-francuza Poproszę dom z ogrodem nt ;-) 07.02.07, 21:37
    • Gość: kropka etola ze sztucznych norek była IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.07, 22:42
      może kiedyś futro rzucą?
      • elmumio Re: etola ze sztucznych norek była 07.02.07, 22:43
        Dla mnie trzy piwa mocne!
    • Gość: T-800 Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.tpnet.pl 07.02.07, 22:54
      Kiedyś w "Przekroju" bodajże była koszulka.
      • Gość: pan fistaszek Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: 213.25.20.* 08.02.07, 12:07
        Flaszka porządnej czystej by się przydała, za 2,99 - w piatkowym wydaniu np.
        Faktu
        Grill ogrodowy rozkładany + podpałka - w gazecie dla działkowców
        Dzieła zebrane Lenina - w miesieczniku historycznym
        Koło zapasowe lub zestaw kluczy - w magazynie motoryzacyjnycm
        Wanienka plasikowa do kąpania dziecka - w pismie dla młodych rodziców
        Worek owsa - w Koniu Polskim

I tak gazeta stała się dodatkiem do dodatku ...
        • Gość: ewa Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.aster.pl 12.02.07, 19:18
          a w kolejnym numerze gazety dla mam- łóżeczko z kompletem pościeli
    • Gość: Joanna Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 12:32
      Moja koleżanka kupiła gazety z apaszką, czapką, rękawiczkami, tylko butów sie
      bidulka nie doczekała, a tak na nie liczyła.
    • aagnes Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? 08.02.07, 12:32
      Przez te nieszczesne dodatki przestalam kupowac kolorowe gazety, wiem wiem -
      mala strata...
      slodycze i przyprawy juz tez byly, aktualnie jest plastikowa koszulka nocna w
      dwoch rozmiarach i kolorach z ciekawszych rzeczy.
      zastanawiam sie kto za tym wszytskim stoi - czy producenci dajmy na to -
      plastikowej bielizny licza ze w ten sposob zareklamuja swoje produkty czy
      gazety sa zdania ze taki 'atrakcyjny' gadżet spowoduje, ze ludzie sie rzucą na
      gazete???
      • Gość: aifar Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 12:42
        Jak to plastikowa?? Coś jak peleryna? Może mnie ktoś oświecić?
        • Gość: nuova Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 17:50
          Właśnie, też jestem ciekawa, co to za plastik, bo gazet nie ogladam (wina? te
          prezenty)
    • Gość: nuova Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 17:51
      A ktoś moze kojarzy w którym roku zaczęło sie to szaleństwo z dodatkami do
      gazet??? jeśli tak, to prosze o odpowiedź :)))

pozdro
    • Gość: vesna Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.torun.mm.pl 08.02.07, 18:31
      Lampki nocnej nie ma, ale jest abażur. W jakimś piśmie wnętrzarskim.
    • Gość: cookie Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.tvk.torun.pl 08.02.07, 18:39
      Kiedyś do jakiejś gazety dodano elegancko zapakowaną w folijkę kiełbasę.
      Myślałam, że się obalę, jak to zobaczyłam.
      Tekst z Misia 'panie, tu jest kiosk Ruchu, ja tu mięso mam!' nabrał nowego
      znaczenia. Nie pomnę tylko, jakie to było pismo - Machina, albo XL
      • Gość: fif Co jeszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 20:52
        do lokalnej gazet dorzucono raz czapeczke a potem rekawiczki (tylko ze za małe
        bo pomylili sie w redakcji i zamowili dzieciece zamiast zwyklych), nawet ciepła
        była
        a w tamty roku pamietacie flagi dla kibiców??
        • Gość: choinka Re: Co jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.07, 21:03
          Kiedyś można było spontanicznie kupić sobie gazetę przechodząc koło kiosku i
          wrzucić sobie np. do torebki. Teraz jest to znacznie utrudnione z uwagi na
          wszechobecne gadżety znacznych niekiedy gabarytów. Latem koleżanka zakupiła
          jakąś gazetę dziecięcą, do której dołączony był zestaw wiaderko, łopatka i
          foremka (gazety bez dodatku nie było) i tak leciała przez miasto z tym zestawem
          w objęciach, bo do torebki zmieścić się nie chciał.
          Niedługo wychodząc do kiosku "po gazetkę" trzeba będzie brać taczki albo
          podjeżdżać samochodem.
          • folkatka Re: Co jeszcze 08.02.07, 23:30

Jak tylko sie zaczeły pojawiac te gadżety, to był na nie swoisty szał.
            Wychodziło sie na ulicę i widziało się torebke z Twojego Stylu u co drugiej
            napotkanej kobiety
            • Gość: asia Re: Co jeszcze IP: 193.17.14.* 11.02.07, 18:32
              sporo tego uzbierałam :)
              Notes
              piłka plażowa
              kredki
              kreda bańki mmydlane
              pistolet na wodę
              serwetki
              rożdzka
              berło
              przyprawy długopis
              kostium kapielowy
              klapki
              torba plażowa
              lampka
              bajki na vcd/dvd
              gdy komputerowe
              ksiązki
              wachlarz
              gumki do włosów
              portmonetka
              naklejki
              kakao
              witaminy dla dzieci
              szampon
              odżywka
              krem
              chusteczki nawilżające
              ksiązeczki z przepisami
              przyprawy
              kostki rosołowe
              etui na telefon
              mapa
              krzyżówki
              bluzeczki
              talerzyk/miseczka/kubeczek/sztućce
              pacynka
              sliniaczek
              czapka/szalik/rękawiczki
              kocyk
              apaszka/bandanka/chusteczka dziecięca/kapelusik
              kaszka
              plakaty
              skarpetki
              pieluchy
              tampony/podpaski
              soczek
              grzechotka/gryzaczek
              parasolka
              Jak sobie jeszzce cos przypomnę to napiszę:))
              Pozdrawiam:))
              • Gość: Viki Re: Co jeszcze IP: *.sotn.cable.ntl.com 11.02.07, 19:30
                ojej ile ty czytasz ;)
                • Gość: ona21 Re: Co jeszcze IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 12.02.07, 17:52
                  Łał, nieźle! Zastanawiają mnie tylko dwie pozycje - różdżka i berło - szalenie praktyczne ;-)
    • ms_fanny Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? 11.02.07, 21:57
      pare lat temu, w nieistniejacej juz NICOLE dostalam test ciazowy...
      • Gość: asia Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: 193.17.14.* 12.02.07, 16:57
        znalazłam jeszcze:
        klocki
        farby
        pedzelki
        puzzle
        guma do zucia
        cukierki
        gorący kubek
        kisiel/budyń
        :))
        ciekawe co jeszcze wymyślą:))
    • Gość: Siekiera motyka Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.stg.pl 11.02.07, 23:40
      Można by wydawać gazetę "Zbuduj dom", lub "Dom - zrób to sam" i dodawać do niej
      po kolei cegły, dachówki... W końcu uzbierałoby się tego na cały domek z garażem.
      Albo dodać do gazety lody - sprzedawałoby się je się z lodówki
      • Gość: asia Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: 193.17.14.* 12.02.07, 16:58
        batony
    • Gość: ona21 Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.biskupice.sdi.tpnet.pl 12.02.07, 17:55
      Jedna z gazet dla studentów z uporem maniaka oferuje startery na komórkę. Ile można mieć numerów telefonu?? No ludzie... Startery są ciągle z tej samej sieci - może mają jakiś kontrakt?
      Ja tylko czekam aż któregoś dnia doczekamy się jakiś prostych modeli telefonów :)
      Aparaty fotograficzne już były, ale jednorazówki.
    • lezbobimbo Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? 12.02.07, 19:53
      Dziecko? :P
      Takie niechciane do Tygodnika Powszechnego...
    • lezbobimbo Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? 12.02.07, 19:57
      Ach no i projekt domu typowego w Muratorze.
      Albo jakas pizza.
      • Gość: ppppp Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.rybnet.pl 12.02.07, 20:51
        kiedys w jakiejs gazecie (jakies naj czy cos takiego) była prostownica...ta
        gazeta kosztowala 30 zł! to juz samą prostownice mozna taniej kupic w supermarkecie
        • Gość: ann Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.chello.pl 12.02.07, 21:04
          żarcie dla kota było, w saszetce
    • Gość: stokrotka.x Re: Co jeszcze można dodać jako gadżet do gazety? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 22:14
      wczoraj widziałam reklame naj (chyba) - do numeru ma być dołączony szlafrok...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka