Dodaj do ulubionych

Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś miast?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.07, 15:55
Ja na przykład nie lubię radomiaków. Kilanaście lat temu, gdy jeździło się
handlować do Berlina Zachodniego miała miejsce sytuacja: Około 300 polaków
czekało na peronie na pociąg do Polski. Byłem wtedy z kolegą. Podjeżdża pociąg
i zaczyna się szturm na wagony. Pomagamy jakimś dziewczynom wpakować przez
okna swoje bagaże. Potem z trudem sami wchodzimy do wagonu. Nie licząc nawet
na miejsca siedzące ustawiamy się w korytarzu. Nagle słyszymy oburzone i pełne
nienawiści krzyki; "a wy skąd jesteście???!!!", "spie..alać stąd!!! no juz
wypad!!! to jest wagon tylko dla Radomia!!!" Darli się tak wszyscy, nawet
dziewczyny którym przed chwilą pomagaliśmy. Oczywiście musieliśmy grzecznie
wysiąść.
W tym miejscu, po latach dziękuję wam kochani rodacy z Radomia.
Obserwuj wątek
    • princessofbabylon Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 18.02.07, 15:59
      Gość portalu: krakowiaczek napisał(a):

> Ja na przykład nie lubię radomiaków. Kilanaście lat temu, gdy jeździło się
      > handlować do Berlina Zachodniego miała miejsce sytuacja: Około 300 polaków
      > czekało na peronie na pociąg do Polski. Byłem wtedy z kolegą. Podjeżdża pociąg
      > i zaczyna się szturm na wagony. Pomagamy jakimś dziewczynom wpakować przez
      > okna swoje bagaże. Potem z trudem sami wchodzimy do wagonu. Nie licząc nawet
      > na miejsca siedzące ustawiamy się w korytarzu. Nagle słyszymy oburzone i pełne
      > nienawiści krzyki; "a wy skąd jesteście???!!!", "spie..alać stąd!!! no juz
      > wypad!!! to jest wagon tylko dla Radomia!!!" Darli się tak wszyscy, nawet
      > dziewczyny którym przed chwilą pomagaliśmy. Oczywiście musieliśmy grzecznie
      > wysiąść.
      > W tym miejscu, po latach dziękuję wam kochani rodacy z Radomia.

ale po tym wydarzeniu ich nie lubisz? przecież nie wszyscy tacy są. ja miałam
      kiedyś nieprzyjemne zajście z wiarą z Torunia, ale nie mam urazy do wszystkich
      torunian, tym bardziej ze po jakimś czasie spotkałam chłopaka bardzo
      sympatycznego z tego właśnie miasta. :) więc to takie trochę uogólnianie jest...
      no ale forum Humorum ;)
    • uczen_121 nie znosze kierowcow na warszawskich blachach 18.02.07, 21:18

oczywiście w większośći to nie są Warszawiacy tylko lokalni przedstawiciele
      firm warszawskich ...

Pozdrawiam
      • Gość: ja a któżby inny Re: nie znosze kierowcow na warszawskich blachach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.07, 15:07
        pewnie ze to uogólnianie i stereotypy, ale ja np `nie lubie ludzi z warszawy, chyba tylko dlatego, że panuje stereotyp, iż ludzie ci są przemądrzali, wyniośli, rozpieszczeni.Jestem z żywca i czasem jak łazimy ze znajomymi po górach, widujemy na szlakach takich ludzi- ubranych w najlepszy sprzęt, umalowanych, wyperfumowanych, albo panienki w dżinsach i sandałkach babrające się gdzieś na szlaku w błocie po kostki ;). Często też widzi się takich w miejscowościach turystycznych typu Szczyrk. Niedzielni spacerowicze, obowiązkowo z rasowym psem, co to niby w góry przyjechali ( i z tej to okazji robią imponujące 5 km na jakimś deptaku :)). Smiejemy się wtedy, że przyjechała "ślachta" ze stolicy... :)
        Oczywiście jest to tylko stereotyp, ale to w końcu forum humorum ;)
        • Gość: warszawianka Re: nie znosze kierowcow na warszawskich blachach IP: 195.94.201.* 19.02.07, 15:15
          Tu was trochę rozczaruję. Najbardziej warszawscy w warszawiaków są ci
          przysposobieni warszawiacy. Prawdziwy, który się urodził, którego rodzice się
          urodzili w tym mieście (dalej szukać nie trzeba, bo dziadów, pradziadów
          warszawiaków niewielu zostało) są zupełnie inni - życzliwi, skromni, nie robiący
          wielkiego halo z tego że są ze stolicy. Ale to też stereotyp. A ja najbardziej
          nie lubię tych którym nieodpowiada że ktoś jest z jakiegoś miasta! Pozdrawiam
          • uczen_121 Re: nie znosze kierowcow na warszawskich blachach 21.02.07, 14:26
            > Prawdziwy, który się urodził, którego rodzice się
            > urodzili w tym mieście (dalej szukać nie trzeba, bo dziadów, pradziadów
            > warszawiaków niewielu zostało)

Macie dla niech jakieś specjalne określenie?
            U nas ukuto "Poznańczyków" :)
    • maggpie Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 19.02.07, 17:58
      Nie lubię ludzi z Krakowa :)
      wszyscy, których spotkałam, to zarozumiałe bufony.

• Gość: krk Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias IP: 213.134.181.* 20.02.07, 11:58
        no to mało ludzi spotkałaś...

może sama jesteś zarozumiałym bufonem? zarozumiały bufon drugiego zarozumiałego bufona nie zniesie hahaha:P
        • maggpie Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 20.02.07, 14:20
          ha ha może i jestem :))

wielu nie spotkałam, ale zawsze szczena mi opadał przy bliższym kontakcie,
          np. w minione wakacje rozbili się tuż obok nas z namiotem (mimo olbrzymiego,
          wolnego kawałka pola wokół), dzień w dzień do ok. 3 w nocy głośno dysputowali o
          d* Maryni, niedając spać (wstawaliśmy ok. 6 by wcześnie wyruszyć na szlak), na
          jakieś 'cześć' czy 'dzień dobry' coś tam odburkiwali, a jeden z kolesi jak tylko
          poszłam do łazienki zaraz sterczał z nosem przy szybie.. masakra ;)
          • Gość: listekklonu Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 07:40
            Ja mieszkam w Krakowie, jestem całkiem sympatyczna i nikogo nie podglądam w
            łazience. Naprawdę musiałaś źle trafić ;)
    • Gość: thinkitdoesnthurt Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias IP: *.smstv.pl 19.02.07, 21:02
      Krakusy i Posenery to ponoć centusie, ale to stereotyp!

Konflikty kultowe:

Toruń-Bydgoszcz
      Zielona Góra-Gorzów Wlkp.
      Kalisz-Ostrów Wlkp.
      Sosnowiec-Katowice
      Kielce-Radom

i wiele in. zaściankowych i na szczęście nie do końca powielanych;)
    • yabol428 Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 19.02.07, 22:46
      Nie mam nic do ludzi z miast.
      Ale jako mieszczuch nie lubię ludzi ze wsi.
      Uważam, że powinno się przywrócić pańszczyznę.
      • Gość: waldek Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias IP: *.aster.pl 19.02.07, 22:51
        ja nie lubie ludzi ze skarboszewa
        raz na zabawie dostalem od nich bęcki
        nie lubie też ludzi z nacpolska - pegerusy myslą że jak mają bloki to są lepsi
        od nas
        bo my ze wsi

ogólnie, u nas w cuminie nie lubi się nikogo obcego
        o!
      • monikate Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 19.02.07, 23:03
        :)) tak jest!
        • monikate Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 19.02.07, 23:03
          To miało być pod postem jabola, nie wiem, dlaczego tutaj wskoczyło.
          Bo ja zasadniczo też nie znosze ludzi ze wsi...
          • Gość: thinkitdoesnthurt Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias IP: *.smstv.pl 19.02.07, 23:51
            monikate napisała:

> To miało być pod postem jabola

I było:)

> Bo ja zasadniczo też nie znosze ludzi ze wsi...

Ciągle to WSI i WSI:), zataili nazwiska dwu kaczuszek czy cuś, osłabiają krecią
            robotę bezpieczeństwo PL - w porządku, ale ja to nie lubię tych z Wiejskiej!!!
            (mentalność wieśniacka nie zawsze idzie w parze z chłopskim pochodzeniem raczej)
      • Gość: muromuh Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:25
        Nie lubisz ludzi ze wsi? Swiadczy to o twoim zacofie intelektualnym.I niestety z
        nim (tym zacofem) w czasach pańszczyźnianych byłbyś co najwyżej giermkiem
        pomocnika stajennego dozorcy psiarni.Pozdrwawiam PANA.
        • yabol428 [...] 20.02.07, 11:58
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: muromuh Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 11:26
        Nie lubisz ludzi ze wsi? Swiadczy to o twoim zacofie intelektualnym.I niestety z
        nim (tym zacofem) w czasach pańszczyźnianych byłbyś co najwyżej giermkiem
        pomocnika stajennego dozorcy psiarni.Pozdrwawiam PANA.
        • uczen_121 Te, miłośnik wsi 20.02.07, 11:28
          bo zaraz znajdziesz się w raporcie Macierewicza :)))
    • betina_betina Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 19.02.07, 22:58
      A ja zupełnie bez powodu nie lubię ludzi ze ŚWIDNIKA
    • fandzolka502 Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 20.02.07, 07:04
      No ja jestem z okolic Katowic i passe jest Zabrze i Sosonowiec- niesety ze
      względów sportowych:( Na szczęście nie przepadam za piłką:D
    • Gość: krk Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias IP: 213.134.181.* 20.02.07, 12:00
      różni są ludzie, ale to że ktoś komus się nie spodobał i akurat tak wyszło, że znajdował się w danym miejscu, nie zanaczy, że wszyscy tacy są

sami tworzycie sobie stereotypy, z którymi chcecie walczyć, ludzie...
      • uczen_121 A Poznan? 20.02.07, 12:07
        tyle listów ale jeszcze nic o Poznaniu?
        No co wy, przecież poznaniacy są prawie tak wredni jak niemcy :)))))))))))))
        • maggpie Re: A Poznan? 20.02.07, 14:24
          oj so so :))))))))))
        • Gość: zbigniew Re: A Poznan? IP: *.icm.edu.pl 20.02.07, 14:45
          a od poznaniakow gorsi sa swarzedziacy
          • uczen_121 Re: A Poznan? 20.02.07, 15:54
            Gość portalu: zbigniew napisał(a):

> a od poznaniakow gorsi sa swarzedziacy

a czemóż to?
            • Gość: zbigniew Re: A Poznan? IP: *.dip.t-dialin.net 20.02.07, 17:10
              bo to zlodzieje, pijacy oraz faszysci (za wyjatkiem tych, ktorzy sa
              wielbicielami stalina) ;)
              • uczen_121 Re: A Poznan? 20.02.07, 17:14
                szczerze powiem - pierwsze słyszę :)
                a przecież mieszkam w okolic swarzędza od urodzenia :)
                • Gość: zbigniew Re: A Poznan? IP: *.foebud.org 20.02.07, 17:29
                  gdybym byl pijakiem, zlodziejem i faszysta, to tez bym mowil, ze pierwsze
                  slysze ; )
                  • uczen_121 Re: A Poznan? 20.02.07, 17:31
                    ale ja nie mieszkam w swarzędzu
                    swarzędzu nie jest na środku oceanu tylko w otoczeniu paru innych miast :)
                    i WSI naturalnie
                    • Gość: zbigniew Re: A Poznan? IP: 204.13.236.* 20.02.07, 17:48
                      a, zapomnialem jeszcze dodac, ze 98% agentow WSI pochodzilo ze swarzedza i okolic.

• uczen_121 Re: A Poznan? 20.02.07, 17:50
                        Co Pan opowiadasz, to ja jestem chłopak ze wsi i wiem lepiej.
                        • Gość: zbigniew Re: A Poznan? IP: 219.163.49.* 20.02.07, 18:03
                          nie macie tam, w tym wsi, jakichs limitow wagowych ?
                          • uczen_121 Re: A Poznan? 20.02.07, 18:07
                            Proszę Pania, proszę Panią - my to nie mamy żadnych limitów.
                            • Gość: zbigniew Re: A Poznan? IP: *.1564-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 20.02.07, 18:36
                              jesli chodzi o mnie, to: prosze Pana. debetowych tez ? a ludzi z mazowsza
                              zatrudniacie ?
                              • uczen_121 Re: A Poznan? 20.02.07, 18:39
                                Takich wykształciuchów co to każdą literkę zauważą nam nie potrzeba.
                                • Gość: zbigniew Re: A Poznan? IP: *.ppp.asahi-net.or.jp 20.02.07, 18:58
                                  wasza strata. mossad na pewno doceni, ze, w przeciwienstwie do polskiego
                                  ministra e dukacji, wiem, ze mowi sie "prosze pani" a nie "prosze panią"
                                  • uczen_121 Re: A Poznan? 20.02.07, 20:03
                                    a pudziesz Żydzie jeden ty!!!
                                    • Gość: zbigniew Re: A Poznan? IP: 204.13.236.* 20.02.07, 20:32
                                      : )
    • princessofbabylon sio od poznaniaków ;) 20.02.07, 15:53

• uczen_121 Re: sio od poznaniaków ;) 20.02.07, 17:16

nie, dlaczego?
        niech się dowiemy prawdy :)

Pozdrawiam
        • princessofbabylon Re: sio od poznaniaków ;) 20.02.07, 20:13
          uczen_121 napisał:

>
          > nie, dlaczego?
          > niech się dowiemy prawdy :)

;) sie juz naczytałąm nie raz jacy to my be jestesmy

a skąd jesteś,jeśli można wiedzieć, bo mnie to bardzo zaintrygowało bardzo :>

pozdrawiam
          • princessofbabylon bez sensu 20.02.07, 20:15
            > a skąd jesteś,jeśli można wiedzieć, bo mnie to bardzo zaintrygowało, bardzo :>
            no, tak miało być ;)
          • uczen_121 Re: sio od poznaniaków ;) 20.02.07, 21:40
            Ja? Nie mowiłem jeszcze? - ze wsi jestem :)
            Powiem tylko ze efy spać nie dają :)))
            • princessofbabylon Re: sio od poznaniaków ;) 20.02.07, 23:13
              uczen_121 napisał:

> Ja? Nie mowiłem jeszcze? - ze wsi jestem :)
              > Powiem tylko ze efy spać nie dają :)))

czy ta wioska to Krzesiny???:P
              • uczen_121 Re: sio od poznaniaków ;) 20.02.07, 23:21
                az tak blisko na szczescie nie ;)

• uczen_121 Re: sio od poznaniaków ;) 20.02.07, 23:43
                  a zapomniałem - a Ty skąd?
                  • princessofbabylon Re: sio od poznaniaków ;) 21.02.07, 00:32
                    uczen_121 napisał:

> a zapomniałem - a Ty skąd?

co roku tysiące ludzi maszerują od moim oknem zmierzając na Lednicę;)
        • Gość: nuun Re: sio od poznaniaków ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 21:30
          A ja nie rozumiem tej niechęci do Poznaniaków. Byłam w Poznaniu swego czasu i
          jakoś od razu na wejściu odniosłam wrażenie, że ludzie są tam wyluzowani i
          uśmiechnięci. Już nie wspomnę o tym, że spotkałam sie z zupełnie bezinteresowną
          pomocą.
          Co zaś do głównego tematu wątku- wszędzie można spotkać tak samo pozytywnie,
          jak i negatywnie, zakręconych.
    • Gość: ... Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 19:18
      Czesto zadzieraja nosa, maja sie za lepszych od innych.
      • uczen_121 Re: Krakow 20.02.07, 20:04
        a najgorsze jest to, że często są ...
        • Gość: zenotka Re: Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.07, 23:51
          uczen-kurcze ,ja sie z toba musze chyba pokłócic;P
          • uczen_121 Re: Krakow 20.02.07, 23:56
            znowu?!
            • Gość: zenotka Re: Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 01:21
              no;p
              • uczen_121 Re: Krakow 21.02.07, 14:20
                To zarejestrój się i załóż jakieś forum Kłutniorum :)
                • Gość: zenotka Re: Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 00:41
                  moze ,widze ,ze pomo tej pozy wyluzowania trawia cie jakies stereotypy,blizej
                  nieuzasadnione leki przed ludzmi z innych krajow/miast ,to jest troche chore;/
                  • uczen_121 Re: Krakow 22.02.07, 01:21
                    no może?
                    ale kto mnie uleczy? ...
                    • Gość: zenotka Re: Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 01:35
                      nie wiesz? najlepszym lekarstwem byloby zakochanie sie we
                      Francuzce/Krakowiance:DDD
                      • uczen_121 Re: Krakow 22.02.07, 13:04
                        No to będzie mały problem.
                        Nie słyszałem żeby we Francji był jakiś Kraków ...
                        • Gość: zenotka Re: Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.07, 19:41
                          a wlasnie kiedys zrobilam sobie zdjecie z nazwą swojej miejscowosci we
                          Francji ,to jakas ulica byla:P ,wiec Krakow sie moze znajdzie
                          • uczen_121 Re: Krakow 23.02.07, 20:51
                            no to szukaj :))
      • Gość: krk Re: Krakow IP: 213.134.181.* 21.02.07, 15:59
        może jest tak, że to ty masz kompleksy i dlatego uważasz, że inni zadzierają nosa

ja nie rozumiem skąd sie biorą w ludziach takie uprzedzenia...

choćby popularne: warszawa - kraków

poprzez "wyciąganie trupa z szafy" jak np. wytykanie sobie jakichś dziejów czy czegoś takiego juz mamy konflikt polska-niemcy i nie tylko, jeszcze brakuje żebyśmy się żarli we własnym kraju między sobą... ;P
        • Gość: ... Re: Krakow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 20:51
          Gość portalu: krk napisał(a):

> może jest tak, że to ty masz kompleksy i dlatego uważasz, że inni zadzierają no
          > sa

No widzisz, potwierdzasz moje spostrzezenia-nawet nie dopuszczasz do siebie
          mysli, ze 'krakuski' nie kazdemu sie widza (nie ma to nic wspolnego z
          kompleksami) i walnales od razu podworkowa psychoanalize.
          • Gość: krk Re: Krakow IP: 213.134.181.* 22.02.07, 00:01
            nie walnęłam psychoanalizy, bo cie nie znam

ale ty za to pięknie uogólniasz i dopasowywujesz mnie do twojego prywatnego osądu, z którym sie nie zgadzam
    • tymon99 Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 20.02.07, 22:36
      ja to wszystkich lubię - no, może z wyjątkiem goroli. i scyzoryków, bo to
      właściwie to samo. i medalikorzy, ale to też gorole. no i jeszcze górali, ale
      góral to też gorol. i pyr, bo zadzierają nosa. i warszawiaków, bo są z
      białegostoku. i tych z radomia też nie lubię, bo kradną jak kurpie. chyba tylko
      to dresiarstwo z olsztyna jest gorsze.. a nie, zapomniałem o tajojach, ci są
      najgorsi! cała reszta jest fajna..
      • uczen_121 I nie mówiłem - Krakus znów najlepszy ... :) 20.02.07, 22:39

• tymon99 co takiego? 21.02.07, 12:19
          krakus - centuś i lajonik - miałby być najlepszy?? przecie to też gorol, skąpy
          jak pyra, zawistny jak scyzoryk, wredny jak radomiak, zarozumiały jak
          warszawiak, w ogóle najgorszy, nie znoszę krakusów!! no chyba że w postaci
          szynki w puszce..
          • uczen_121 Re: co takiego? 21.02.07, 14:22
            Tej uwożej - jednego już readakcja ścięła ostatni. Za araba co prawdy ale jak
            któren admin z twego miast jest i co ...
          • Gość: krk Re: co takiego? IP: 213.134.181.* 21.02.07, 16:01
            hehehehhe...
            może po prostu Polak Polaka nie znosi i tyle..:)
    • cienmotyla Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 21.02.07, 00:46
      Nie cierpię ludzi z Białegostoku;/ Wschodnia ściana...
      • Gość: Cieńmuchy Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.07, 15:53
        Zachodnia,północna i południowa też nie lepsza...
        • roto Nie cierpię Kaszubów ! 21.02.07, 21:25
          • Gość: human nie lubie górali IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 09:12
            drażnią mnie
            banda cepów
            o!
        • cienmotyla Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 22.02.07, 10:46
          O tym właśnie mówię. Mam dowód.
          Ludzie z Białegostoku są bardzo zawistni i wredni.
          Jeżeli ktoś ich skrytykuje zawsze musza się odgryźć.
          Mają swoją prl-owską prawdę, w którą ślepo wierzą i nie dadzą sobie nic
          przetłumaczyć.
          • Gość: Cieńmuchy Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.02.07, 11:20
            Ja nie jestem z Białegostoku. Rozśmieszyła mnie tylko ta "wschodnia ściana..."
            Wszędzie (północ, południe, wschód, zachód)można znaleźć kogoś kogo się nie
            lubi.

Pozdrawiam :)
    • bender_rodriguez Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 22.02.07, 09:24
      A mnie wku..ają wszyscy - a najbardziej mnie wku..ają stare pudernice z "yntelygencji" (mój mąż był z zawodu dyrektorem), które w pierwszym zdaniu powiedzą, że "JAK WIDAĆ" jestem z krakowa, poznania, wareszawy, czy ch.. wie, skąd.
      Poza tym jestem za równością - każdy wku..a mnie jednakowo. Chociaż duet kraków/poznań jest mistrzowski.
      • Gość: republikanin damy wdowy z Mokotowa!! IP: *.acn.waw.pl 22.02.07, 09:58
        hahaha
        mąż z zawodu dyrektor a ja dyrektorowa kolejki wąskotorowej Działdowo-Nasielsk
        buahahha

na Mokotowie takich pełno, prostactwo za komuny nobilitowało, MSW, UB, Milicja
        wiadomo;) i się z rolą utożsamiało, pokracznie
        takie damy że jak z pieskami na trawnik ida to gówna po nim nie sprzątną
        - damy z Mokotowa
    • p-iotr Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias 22.02.07, 12:38
      Haha - Polska: kraj małych ojczyzn. Widać to szczególnie na meczach
      międzypaństwowych np. na ostatnim Mundialu kamera "jedzie" po trybunach,
      najpierw mamy morze flag "Deutschland", "Deutschland", "Deutschland".. i nagle
      pojawiają się "Ciechanów", "Gdynia", "Sędziszów", "Płock"... Oczywiście ani
      jednej "Polski".. ;-)

pzdr
      • Gość: ewa ja tam wszystkich lubię IP: *.aster.pl 22.02.07, 12:41
        To ja was zaskoczę-lubię wszystkich:)
    • Gość: Ja z Torunia Re: Jest tak, że nie lubicie ludzi z jakichś mias IP: *.torun.mm.pl 23.02.07, 19:35
      Ahha! Wiedziałam że tu sie Toruń pojawi! ;))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka