Dodaj do ulubionych

Najgłupsze hasła reklamowe

• Gość: Rachel Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.bielsko.dialog.net.pl 07.01.04, 16:40
      Moze po prostu nie zrozumiale/as o co chodzi z 'How Fa...';) hehe
      Jest milion glupszych hasel i reklam, ktore wrecz odrzucaja od ewentualnego
      kupna produktu......
      • Gość: baba Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.acn.waw.pl 07.01.04, 20:03

Reklama piwa Lech nie jest za madra, wiec fragment przeboju nie byl zlym
        pomyslem.
        Nie kupie chyba jednak tego piwa, bo jeszcze dlugo bede pamietac cholerna
        frustracje towarzyszaca probom ROZSZYFROWANIA pierwszego wersu owego hitu,
        frustracje tym wieksza, ze spedzilam pare lat w anglojezycznym kraju i jezyk
        znam.
        W koncu tekst znalazl sie w internecie- za cholere bym sama nie wpadla, co oni
        tam belkoca !!!!
        • Gość: fairytale Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 08.01.04, 10:47
          A " Marek z Lechem w rowie"??? Nie wiem jak innym, ale mnie się wyjątkowo
          obrzydliwie kojarzy... Zwłaszcza po zdjęciu z taką właśnie interpretacją tego
          hasła, które dostałam kiedyś mailem... bleee :/
          • Gość: pluszak Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.zachem.com.pl / *.zachem.com.pl 08.01.04, 14:51
            no ale reklamy Królewskiego to były po prostu rewelacyjne. czegoś tak
            przesympatycznie "rojberskiego" to dawno nie widziałem i ta melodia w
            tle :)))))))) A kto pamieta reklamę: "a dla naszych milusińskich herbatka z
            kopru włoskiego..." (ale to były chyba wczesne lata 90-te)
      • wch Re: Najgłupsze hasła reklamowe 07.01.04, 22:53
        Gość portalu: Rachel napisał(a):

> Moze po prostu nie zrozumiale/as o co chodzi z 'How Fa...';) hehe
        > Jest milion glupszych hasel i reklam, ktore wrecz odrzucaja od ewentualnego
        > kupna produktu......

Gdybym nie zrozumiał, to bym założył wątek „Niezrozumiałe reklamy”. Poza tym
        jak może mi się podobać/nie podobać hasło, którego nie rozumiem? Jak nie
        rozumiem, to nie rozumiem.

Jak ktoś powie do mnie "fuck off", a ja nie znam angielskiego, to myślisz, że
        mi to się spodoba, czy nie?
        • agnieszkaefka Re: Najgłupsze hasła reklamowe 08.01.04, 10:29
          wspominałam już kiedyś o napisie na warszawskim sklepie obuwniczym: " Zmieniamy
          sens Twoich stóp" .

no comment
          ktoś musiał dłuuugo myśleć :)
    • Gość: magdalenazet Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 11:08
      Janie!
      Ja? Nie, Dębica.
      Reklama opon. Ale to było fajne, a wszystkie głupkowate wyleciały mi z głowy.
      • Gość: santafe Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.zajaczkow.sdi.tpnet.pl 08.01.04, 11:29
        Leszno. "Kupuj flaki firmy FLAKPOL". A fu.
    • Gość: ruta Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.01.04, 11:58
      Ostatnio w TV chodzi reklama czekolady z tubki w formie piosenki spiewanej
      przez dzieciaka.Efekt jest taki,ze slowa czekolada z tubki w zamienia sie w
      haslo czekolada z dupki.No niestety .Piosenka jest dynamiczna wiec niuanse
      fonetyczne umykaja dla ogladacza tv.
    • Gość: eurofabrika.com Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 213.25.168.* 08.01.04, 14:17
      " Wiem , ale nie powiem. "
    • Gość: ela Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.lubin.dialog.net.pl 08.01.04, 14:38
      Podoba mi się reklama piwa:
      "Żubry występują w lesie"

Totalne dno (reklama komórkowców):
      "Coś Ci rośnie" - debilizm.
    • gosia-s Re: Najgłupsze hasła reklamowe 08.01.04, 16:13
      EURO - totalne ZEUROCZENIE

Media Markt - "Rżniemy ceny aż miło"

No cóż, dobry klient jest w cenie... :)
      • Gość: kasica Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 17:57
        Aaaa, jeszcze mi się przypomniała taka okropna reklama z obrzydliwie bezczelnie
        ukradzionym motywem z filmu "Kiedy Harry poznał Sally" - facetka myjąc włosy
        dostaje orgazmu (ach, ach, tak, tak), a potem druga wersja - jak laseczka na
        stacji benzynowej jw. I jest jeszcze taka reklama - zdaje się że tego samego
        szamponu, kiedy facetka gada pod prysznicem do swojego starego szamponu że
        się "nie sprawdza", a jej facet myśli, że gada do niego. KOSZMAR :(
    • Gość: g Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.28-136-217.adsl.skynet.be 08.01.04, 17:58
      Nienawidze reklam w ogole! Infantylizm i debilizm wszedzie! A juz jak widzialem
      historyjke nt galaretki slodka chwila to myslalem ze sie rozplacze... on je
      galaretke a tu niedzwiedz!!! litosci!!!!!!!!!!! a to sie okazuje, ze nie
      niedzwiec... no prosze, ale zostalem nabrany hi hi hi he he he buhuhu... chuet

g
      • Gość: luukasz4 Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.humangenetik-med.Uni-Goettingen.de 08.01.04, 18:09
        Moja ulubiona historyczna reklama to wspomniana juz wyzej "oferta ZREMBu
        zawsze na czasie"
        Z innej beczki - z folderu reklamujacego jakies kolumny glosnikowe "Niskie
        tony sa na bardzo wysokim poziomie.
        I jeszcze jedna reklama, makabryczna -Ponoc niedlugo po II Wojnie Swiatowej
        pojawila sie w Niemczech reklama srodka owadobojczego _" Zabijanie- nasza
        niemiecka specjalnosc". Autorom tego sformulowania wytoczono proces. NIe wiem
        czy to prawda, ale brzmi to ...szczegolnie.
    • Gość: gosc Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 08.01.04, 21:11
      Reklama jakiegoś kremu do twarzy i tekst"... ściąga pory ..." Boki zrywać!
      • Gość: xp Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.04, 22:45
        reklama atlasu do melodii hymnu unii europejskiej:
        'idzie polak borem lasem'...
        no nic innego sie nie nasuwa jak 'wymachuje swym (za przeproszeniem) kutasem'

powalajac jest tez reklama biedronki.
        tam czasami sa takie scenki, ze goscie jada, a tu pusta lodowka.
        co zrobic? - lec do biedronki!
        a potem sa produkty w promocyjnej cenie.
        no i bylo raz kiedys tak wlasnie - ze lodowka pusta, tesciowie jada
        i slynne 'lec do biedronki'
        po czym m.in. karma dla psa za 9.99
        pozdrawiam
        • java84 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 22.07.06, 10:41
          ta karma moze byc lepsza od wedlin- wszak pies nie czlowiek, wszystkiego nie
          zezre;)))
    • Gość: sanchia Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.2a.pl 08.01.04, 23:19
      Znam głupsze, np. cała seria reklam BIEDRONKI (jakie to szczęście etc).
      A pamiętacie jedną z pierwszych reklam?
      - NIE WIDZĘ, NIE WIDZĘ!
      - I NIE ZOBACZYSZ, PÓKI NIE KUPISZ ZESTAWU DO ODBIORU TV SATELITARNEJ....

I jeszcze jedno: kiedy zetknięcie z zimnem powoduje ból Państwa zębów, i
      słodkim i gorącym i kwaśnym...
      Witaj polski języku:)
    • Gość: sw nominacje IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 09.01.04, 03:14
      - Umyłaś RENCE??? (nie pamiętam co to reklamowało)
      - Drogie OMO,... (taka seria reklam o babce piszącej listy do swojego proszku)
      - Tata wie, w końcu jest dentystą! Hahahahahahahahahahahahahaha... (nominacja za najbardziej denerwujący śmiech w historii)
      - Aniu, czas na Colgate! Mamo, ja jeszcze rysuję! (zero związku między jednym a drugim)
      • elve Re: nominacje 10.01.04, 17:14
        aha... i w tej samej reklamie zaraz potem: "Colgate z fluorem zawiera wapń!"
      • Gość: rozbawiony Re: nominacje IP: *.ar.krakow.pl 23.02.04, 01:29
        - Aniu, czas na Colgate!
        - Mamo, ja jeszcze rysuję!
        - Porysujemy razem?
        - Sp... ,to moje kredki!!!
      • Gość: chmielowa Re: nominacje IP: *.lublin.mm.pl 06.11.10, 15:46
        Matka: Aniu czas na colgate!
        Ania: Mamo, ja jeszcze rysuje.
        M: Porysujemy razem?
        A: Spie...j, to moje kredki.

Stara przeróbka tej reklamy.
    • yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 09.01.04, 03:46
      To co prawda nie jest hasło reklamowe, ale też ma związek z reklamami. Ostatnio
      po każdej reklamie leków obowiązkowo musi pojawić się formułka "Przed użyciem
      zapoznaj się z treścią ulotki bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą".
      Zapewne umieszcza się tą formułkę ze względu na to, że przepisy tego wymagają.
      Ale jak w ciągu jednego bloku reklamowego słyszy się to np. 5 razy, to po
      prostu szlag człowieka trafia.
      A swoją drogą, zastanawiam się, czy ktoś, kto wymyślił ten przepis, uważa
      wszystkich ludzi za idiotów, że trzeba im o oczywistych rzeczach przypominać?
      • Gość: pok Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 18:48
        yabol428 napisał:

swoją drogą, zastanawiam się, czy ktoś, kto wymyślił ten przepis, uważa
        > wszystkich ludzi za idiotów, że trzeba im o oczywistych rzeczach przypominać?

W USA na klawiaturze umieszcza się klawisz "any", bo spora grupa osób
        przeczytawszy na ekranie "press any key" naciskała przycisk wyłączający
        komputer ;)

a propo głupich reklam "A co to jest słodkie i nie można mu się oprzeć?"
        • yabol428 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 10.01.04, 10:33
          Gość portalu: pok napisał(a):

> W USA na klawiaturze umieszcza się klawisz "any", bo spora grupa osób
          > przeczytawszy na ekranie "press any key" naciskała przycisk wyłączający
          > komputer ;)
          No zgadzam się, Amerykanie to idioci, ale Polacy na pewno nie.
        • m_bauerek Re: Najgłupsze hasła reklamowe 13.01.04, 12:12
          Zdecydowanie, hasło promocyjne Kamy z przed paru lat "zjadasz Kamę i masz
          wizje" powiedziałbym, że niebezpieczne.
        • Gość: m Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 134.113.4.* 22.01.04, 23:39
          Nieprawda, wcale nie ma takich klawiszy
          Ale za to bzdurne ostrzezenia pojawiajace sie na opakowaniach i produktach w
          USA to by byl bardzo dobry i plodny watek rozmowy.

Na poczatek: na butelce szampana - "nie otwierac korkociagiem"
          • Gość: pixie Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 23.01.04, 22:48
            Na moskitierze zakładanej na okno jak roleta: "Nie służy do ochrony przed
            złodziejami" :)))
          • otreb Re: Najgłupsze hasła reklamowe 24.01.04, 15:12
            Gość portalu: m napisał(a):

> Ale za to bzdurne ostrzezenia pojawiajace sie na opakowaniach i produktach w
            > USA to by byl bardzo dobry i plodny watek rozmowy.

Na kubkach z kawa lub herbata: "Content extremely hot". Z tego co wiem,
            umieszczaja taki napis od czasu, kiedy jakas klientka (bodajze McD.) wygrala w
            sadzie duza kase za to, ze poparzyla sobie usta, bo jej nie ostrzegli, ze
            zamowiona kawa jest goraca. Absurd... ;)
      • Gość: haaszek Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 16:33
        Zawsze dodawali tą formułkę PO reklamie lekarstwa, ale ostatnio zaczęli PRZED i
        czasem jak jest blok reklam to wypada np. reklama piwa a po nie formułka "przed
        użyciem skonsultuj się z lekarzem itd." Jak to pierwszy raz usłyszałam pół
        filmu się prześmiałam.
    • Gość: elwin Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 195.94.201.* 09.01.04, 09:14
      Fachowcy od reklam zacieraja rece..... Wy naprawde ogladacie te glupoty!!!! I
      to jak dokladnie!!
    • Gość: zola Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 195.94.201.* 09.01.04, 12:03
      Najlepszy jest Baban Prutas!!!!!
    • bartek.nakielny Re: Najgłupsze hasła reklamowe-zeby+szczoteczka 09.01.04, 12:46
      Ujela mnie kiedys taka reklama:

"masz zeby,masz fuchsa
      masz fuchsa, masz zeby"

fajnie czyta sie fonetycznie
    • andrzejbrzozowy Re: Najgłupsze hasła reklamowe 09.01.04, 12:55
      najglupsze haslo to
      GARDEN TO GARDEN !!!!!!!!!!
      idiotyzm
      • Gość: kocurek Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.man.polbox.pl 09.01.04, 14:38
        jeszcze lepsza jest reklama soku Kapi
        sok kapi z dojrzałych owoców. posłuchajcie jak oni to wymawiają.
    • Gość: lidka Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 18:11
      "Zdrowie rodziny to polskie margaryny" - do dzisiaj słyszę melodię
      towarzyszącą temu hasłu. Reklama leciała jakos tak 10-11 lat temu
    • Gość: Joasia Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 18:21
      kiedyś była taka reklama: "tata ma mabę, mama ma mambę..."

mniej więcej w tym czasie co leciała ta reklama dostałam mailem:
      "tata ma mambę, mama ma mambę a ja mam BSE"

pamiętam też czasy reklamy "była plama nie ma plamy" przez ludzi przerobiona
      na "była plama nie ma bluzki bowiem proszek był od ruskich"

pozdrawiam :)
    • autobus1313 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 09.01.04, 19:03
      w zeszłym roku pojawiła sie reklama biustonoszy. Hasło brzmiało: WYCIŚNIĘTA DO
      OSTATNIEJ KROPLI
    • Gość: *|* Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.04, 20:35
      "I GŁÓWKA PRACUJE!"
      Po lizaku ... Najbardziej kłamliwa reklama w historii :-(
    • Gość: jezyk7 Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.retsat1.com.pl 09.01.04, 21:05
      A już najgorsze jest:
      LLLLLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To jest takie głupie, ża aą musiałam myśleć co on tam wrzeszczy.

pzdr.

jezyk7
      • Gość: ipsionek Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.net.autocom.pl 09.01.04, 22:27
        Mnie drażnią wszystkie reklamy Media Markt - za wyjątkową wulgarność.
        Zastanawiam się, kogo wybrano jako grupę docelową tych reklam.
        pozdrawiam z zaśnieżonego Krakowa
        • Gość: pbd2 Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 10:37
          W marketach Media Markt w Łodzi objawiła się owa grupa docelowa - wściekły.
          trzymany przez kilka godzin na mrozie lumpenproletariat (połowa była pijana)
          zdemolował dwa sklepy. Kilkadziesiąt osób jest rannych, w tym dwie ciężko.
          Policja pałkami musiała odganiać ludzi od pękających barierek na piętrze jednej
          z galerii. Koszmar!
          Powinni tego zabronić!

PS. A pamiętacie Prusakolep '88?
          • Gość: Jago Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 213.25.20.* 21.03.05, 12:58
            Najbardziej rozbroiła mnie reklama środka na chwasty w radiowej jedynce.
            Szło tak
            - Ile masz liści?
            - Dwa
            - Ja też dwa.
            - (razem) To jesteśmy chwasty dwuliścienne!!!!!! AAAAAAAA i tu nastepowała
            nazwa preparatu.
            • stary.prochazka Re: Najgłupsze hasła reklamowe 21.03.05, 23:26
              w skrócie bo nie pamiętam całości

Redaktor pyta Rolników

Rolnik A:Sołtys z naszej wioski używa Polifoski
              Rolnik B:Sołtys z naszej wioski używa Polifoski
              Redaktor do Rolnika C:Pan też używa Polifoski?
              Rolnik C:Tak, ja jestem sołtysem tej wioski

pamiętam że to było najczęściej w okolicach Agrobiznesu albo w niedziele przed
              albo po programie "Tydzień" na TVP 1
    • Gość: remo29 Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.01.04, 22:56
      Absolutny hit nad hity: Kia Pride kombi. Reklama samochodu z piątymi drzwiami
      (jak to w kombi). I teraz hasło, uwaga...:
      "Nareszcie pełna klapa".
      Czyż to nie piękne?
      • Gość: bromboosia Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.ists.pl / *.devs.futuro.pl 09.01.04, 22:59
        "zlap Mikolaja za worek" :-))
      • kra.shan Re: Najgłupsze hasła reklamowe 11.01.04, 23:14
        Moja matula pracowała u rzeczonej firmy...
        "Jeden warczy..." kwiatuszek #1
        "Pełna klapa..." kwiatuszek #2

Było jeszcze
        "Z nią się wyshumisz" (KIA Shuma)

ale nie wspomnieliście o jeszcze jednym: Tam gdzie inni mają "Dni otwartych
        drzwi" KIA zrobiło, ekhm, "Dni otwartej klapy" :)
    • demoniczna27 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 09.01.04, 23:15
      od razu mi sie przypomina jak pisałam prace o reklamie i czytałam pewną książkę
      w tej tematyce i o błedach popełniach przez firmy wchodzące na nowe rynki. Tak
      japońska firma OSRAM wchodząc na polski rynek nie wzięła pod uwage, że nazwa
      ich firmy oznacza w naszym języku co onacza:-) i tak powstał beszczelnie
      deklaratywny slogan "OSRAM-ŻRÓDŁEM ŚWIATŁA"
      • Gość: piecyk gazowy Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 212.33.65.* 10.01.04, 09:37
        To chyba niemiecka firma. :-)
        • Gość: filuś zdecydowanie francuska n/t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.04, 12:51
          • demoniczna27 jest faktycznie niemiecka 10.01.04, 18:59
            sprawdzałam z ciekawości na ich stronie, między innymi jest zachecajace okienko
            zatytułowane OSRAM W POLSCE
      • Gość: kompletny idiota Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.04, 19:32
        Podobnie, tylko w drugą stronę: jest taka firma Polgrunt. A grunt po angielsku znaczy "chrząkać". Czyli w wolnym tłumaczeniu Polchrząk - ciekawe jakie szanse na rynkach anglojęzycznych.
        • Gość: xoxox| Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.04, 03:18
          wyczytane na jakims konkurencyjnym forum, takze z gatunku takich, ktore dla
          osoby anglojezycznej musza brzmiec porazajaco, np. Baby-Hurt (hurtownia
          artykulow dzieciecych, 'baby' to wszyscy wiedza, 'to hurt' - krzywdzic) albo
          Pol-Fart ('fart' znaczy po angielsku cos nieco gorszego od 'grunt' ;-)
      • Gość: barnaba Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.lodz.msk.pl / 62.233.147.* 12.01.04, 16:57
        OSRAM - solidnie, pewnie, tanio...

Nie wiem czy autentyczne.
        • zmijka Re: Najgłupsze hasła reklamowe 12.01.04, 17:20
          Niech sobie i będzie to badanie opinii czy cokolwiek innego. Jeżeli przez to
          reklamy będą mądrzejsze i ciekawsze, to co z tego?

A ja też "podziwiam" OSRAM za odwagę wprowadzenia sie na nasz rynek z tą nazwą
          i nadzieją zbudowania marki.

A reklama jakiejś kostki z nuceniem "usiusiu usiusiu" bardzo mi się podoba i
          uważam ją za pomysłową. Bo opowiedzieć "kiblowy" temat bez wzbudzania mdłości
          nie jest łatwo. Nie udało się to tworcom reklam, gdzie dziciak bawiąc się tka
          łapy do kibla, ale mamusia z założonymi rękami się temu przygląda, bo ma coś
          tam, co zabija te potwory w WC (czyżby Domestos?) - to dopiero ochyda!
      • Gość: Greg Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.04, 21:52
        Firma jest węgierska, znana w Polsce już przed II wojną. Powinno się
        czytać "OSZRAM"
        • kicior99 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 12.01.07, 07:43
          Gość portalu: Greg napisał(a):

> Firma jest węgierska, znana w Polsce już przed II wojną. Powinno się
          > czytać "OSZRAM"

Wegierska jest TUNGSRAM (skrzyzowanie niemieckiej i angielskiej nazwy
          wolframu). Czyta sie /tungszram/. Natomiast OSRAM jest niemiecki - i pochodzi
          od skrzyzowania nazw metali osm i wolfram.
      • java84 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 22.07.06, 10:45
        w chinach gowno jest materialem grzejnym!!!! powaznie
        • maly_rowerek Re: Najgłupsze hasła reklamowe 23.07.06, 14:31
          java84 napisała:

> w chinach gowno jest materialem grzejnym!!!! powaznie

W Indiach i Afryce rowniez, suszne lajno jest na wage zlota
    • koliberek33 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 10.01.04, 07:38
      Trójka, dobra muzyka kawałek po kawałku.
    • sinisza Re: Najgłupsze hasła reklamowe 10.01.04, 12:24
      wch napisał:

> Ostatnio:
      > How Fa you will go? (reklama Fa)
      >
      > I ABSOLUTNY HIT WSZECH CZASÓW (sprzed paru lat)
      > Rama - tak smaczna, że aż się chce smarować z dwóch stron

jak to uslyszalam ,to myslalam ,ze nie zdaze po nocnik !!ale wlasciwie to
      podziwiam ludzi ktorzy wymyslaja takie rzeczy .

• Gość: bobek Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 18:30
      1. było o jakimś ciasteczku, co nie tonie w mleku. Oczywiście, przerabialiśmy na:
      Wyobraź sobie, że wczoraj wrzuciłam do mleka gówienko. I było tak lekkie i
      puszyste, że nie utonęło!!
      2. Z baardzo dawnych czasów piosenka o ciasteczkach Kuku-Ruku (kto je jeszcze
      pamięta???):
      Kuku-ruku jest śmierdzące
      rakotwórcze i trujące!
      3. Reklama kawy Woseba - ach, ta piosenka bełkotana przez Rynkowskiego:
      Dziewczyny lubią brud - bla bla bla (nie rozumiem co śpiewa) - ta kawa budzi mnie!
      Puenta jest doprawdy - powalająca
      • Gość: bobek Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.zabrze.sdi.tpnet.pl 10.01.04, 18:51
        Acha, i chyba jeszcze reklama szamponu do włosów:
        Włosy tak puszyste, że aż lśnią! (a myślałem, że lśnią tylko tłuste, przylizane
        włosy)
        I jeszcze porywała mnie reklama
        "siła witamin - energia protein - połysk jojoby!" (żożowy sie chyba czytało, do
        dziś nie wiem, co to ta "żoża")
        • Gość: Lawrence Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.04, 05:59
          Trza było słuchać uchem a nie brzuchem - połysk żożoby (takie tam zielsko).
          Myśmy w domu zawsze twierdzili, że żożoba to taka żoba, co się jąka :)
        • Gość: Vp Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 82.177.97.* 22.07.06, 12:20
          > Włosy tak puszyste, że aż lśnią! (a myślałem, że lśnią tylko tłuste,
          przylizane włosy)

To były włosy tak zdrowe, że aż lśnią. Sens to ma, ale pani owijająca sobie
          pasmo włosów na rękę, jakby chciała się jednym szarpnięciem oskalpować (dla
          udowodnienia jak mocne są te zdrowe włosy) to idiotyzm.
      • battosai Re: Najgłupsze hasła reklamowe 21.09.08, 19:17
        > Kuku-ruku jest śmierdzące
        > rakotwórcze i trujące!

To szło tak: "Kukuruku jest trujące i kosztuje dwa tysiące, nadziewane kokainą i
        od tego dzieci giną" :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka