nadph2 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 24.01.04, 22:44 1. "jesteśmy razem tacy szczęśliwi - ja, on i KINDER NIESPODZIANKA" 2. "tyle wiesz ile zjesz" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janex.j@interia.pl Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.fan-tex.com.pl 25.01.04, 00:37 Najlepszy jest Atlas: Najważniejsza k... jest zaprawa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalo Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.icpnet.pl 25.01.04, 23:10 a czy ktos w ogole widzial taka reklame czy to tylko legenda ze kiedys pokazywali cos takiego? Hiszpania lub Wlochy.Domek z ogrodkiem. W ogrodku chlopiec gra w pilke. Z domku jego mama wola Fabio,Fabio! Tymczasem pilka wylatuje chlopcu na ulice, slychac pisk opon i trzask. Pojawia sie napis SKODA FABIA. Odpowiedz Link Zgłoś
alyy Re: Najgłupsze hasła reklamowe 26.01.04, 10:22 To byl taki zarcik - krazyl po sieci z dwa lata temu. Makbryczny, ale smieszny:) Odpowiedz Link Zgłoś
alyy suflety za ciezkie niestety!!!!! 26.01.04, 10:26 a slyszeliscie taka piosenke - "cos tam cos tam i suflety zbyt ciezkie niestety..." paniusia, która występuje w pocie jest potworna a na dodatek glos Kuronia zza ekranu... Koszmar!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szmindork Samo mleko z odrobiną mleka byka IP: *.acn.pl 26.01.04, 10:52 Co powiecie o ostatniej reklamie mleka łaciate ? myślę, że raczej nie zachęca konkluzja tego spotu - "świerze" krowie ciepłe tłuste, nie przerobione systemem UHT mleczko z "prezentem" z trombki byka na dodatek.... bueeee .. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *she Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.04, 15:28 "MACIEK ! LEPSZEGO BATONA NIE TRAFISZ !" a fuj ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kot Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 81.15.252.* 26.01.04, 17:23 Dla mnie najgorszą reklamą jest Brise mini - spray.. Dzieciak narobil i wylewa perfumy... BLEEE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Letia Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 12:39 lezalam ze smiechu jak wszystkie psoty przeczytal;anm:D - apropos knorr`a;krazylo dosc dlugo haselko - co knurr to knurr;) - a etopiryna od goździkowej? wysiasc mozna jak sie to oglada! najpierw stewardessa lata po pokladzie machajac mackami i podlizujac sie na prawo i lewo,a nastepnie puenta,ze etopiryna pomaga w lot:/ niezbyt interesujace - widzieliscie moze reklame plastrow ti.ji? (ti dżi;)) jak to bylo...."sekret holywoodzkich aktorek",ale najlepsza jest receptura starozytnych majow:D taaaak majowie,tez mieli hollywood,aktorki i problemy z nadwaga..wtedy najwazniejsze bylo zeby wogole jesc!!! - reklama jogurtu w niemczech(mozliwe,ze w polscwe tez sie przewinela) przestylizowany gogus,majacy wygladac na wiejskiego macio(ra;)) - jednak wygklada jakby nigdy pola nuie widzial; ubrany w ogrodniczki biegnie po pomoscie i wskakuje do jeziora,wynurzajac sie macha swoimi mokrymi wlochami na prawo i lewo z obrzydliwym grymasem na twarzy zeby nastepnie zlopac jak prosie jogurt:/ - a jak jestem przy jogurtach..to pamietacie ta tragiczna reklame dzieciakow grajacych w kosza,ktorzy jak wypili jogurt pitny firmy x od razu lepiej grali?? to wszystko jest denne:/traktuja nas jak bezmozgow..ale zebesciak byla jednak reklama axe:D I want You - this night:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArkadyAG Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.04, 14:10 Piłkarskie Mistrzostwa Świata Italia'90, w przerwach transmisji reklama Adidasa (fonetycznie, bo dżwięk był właśnie najgorszy): "Adidas ToRRRszjen, poRRRuszające się z RRRytmem twoich SSStóP." No i kto to jeszcze pamięta???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kovalusie Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 213.199.214.* 27.01.04, 19:08 ence pence - powiedz na to, w której ręce trzymam baton (jakiś milky way...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 23.02.04, 02:21 PÓŁ POLSKI KUPUJE W BIEDRONCE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konwalia Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 19:45 pamietam reklame sprzed lat, kiedy na rynek weszedł niewypał pT. PC 2000 do okreslania dni płodnych i niepłodnych. Na szybke trzeba było dac chyba odrobine śliny i pod szkiełko (zaraz sie porzygam). ale reklama jest taka - do gabinetu ginekologa wchodzi laska i mowi niesmialo : panie doktorze, wreszcie sie zdecydowalam, eeeeee, ale jak ustrzec sie niepożądanej ciąży? i wtedy doktorek z usmiechem od oka do oka mowił - to proste, wystarczy polizać. Myślalam, ze mnie z butów wywali. a;le szybko zeszla reklama. Fajna byla jeszcze takiego srodka do czyszczenia kibli - "doskonały kształt dzioba pozwala dotrzec do wszystkich zakamarków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smekta Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.lubin.dialog.net.pl 24.02.04, 07:13 DO STACJI BUZIA MAŁA! Chyba żaden facet nie chciałby usłyszeć tego tekstu od pieszczącej go oralnie kobiety ;-O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.04, 21:24 pisałam już o tym w "najgorszych reklamach" - mnie najbardziej ujmuje hasło "citrosept - gorzkie jest zdrowe"...... po pierwsze, każde lekarstwo powinno być zdrowe (!!!), po drugie świadomość, że coś jest gorzkie wcale mnie nie kusi do zakupu skoro wiem, że jest tysiące innych pastylek na gardło o NORMALNYM smaku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
marrtawu Re: Najgłupsze hasła reklamowe 04.06.04, 17:46 Mnie zawsze irytuje reklama wafelka, którego trzeba zjeść o wpół do dziesiątej rano w Polsce. Czemu akurat 9.30??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zefirek Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 20:10 Saga to u nas rodzinne rodzina sztywniakow ze smetnymi minami kiwa sie nad szklankami z saga... bardzo zachecajace, chyba jak bede chciala tesciowa uciszyc to jej kupie te sage i wreszcie przy stole zapanuje cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx35 Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: 212.204.49.* 06.06.04, 22:33 W pewnym sensie też reklama - plakat wyborczy: Ogromne zdjęcie Giertycha - jak zwykle szarmancki wyraz twarzy i ta fryzurka... :) Podpis: "Jeśli nie chcesz wyglądać jak ja, głosuj na... (tu jakaś lokalna lewicowa koalicja)" To autentyk napotkany w Polsce wschodniej przed wyborami samorządowymi. Nie wiedziałem, że coś podobnego jest w RP dopuszczalne... Odpowiedz Link Zgłoś
wiertara_z_misiem_i_jechane Re: Najgłupsze hasła reklamowe 07.06.04, 08:38 chyyba musze bardziej podgrzać mnie ten tekst rozwala ktos kto go wymyslil jest napewno znakomitym "fachowcem" od reklamy :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.sanitariusz Re: Najgłupsze hasła reklamowe 07.06.04, 14:06 Reklama radiowa "neostrady tpsa" -"Kochanie sciągnąłeś na dzisiejszy wieczór jakiś film, najchętniej jakąś komedię romantyczną?" -"Jeszcze nie ale zaraz to zrobię" -"Zapomniałeś?" -"Nie, o już ściągnięte" itd. A co z prawami autorskimi ??? TPSA - państwowa firma a namawia do łamania prawa Odpowiedz Link Zgłoś
anika78 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 09.06.04, 14:57 "...a ja będę krulikiem..." i ten idiotyczny głosik wypowiadający to zdanie w pewnej reklamie Mc Donald'sa! Dobrze, że już od jakiegoś czasu nie muszę tego słuchać. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link Zgłoś
anika78 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 09.06.04, 15:00 oczywiście miało być "...a ja będę królikiem..." to od tych głupot reklamowych... Odpowiedz Link Zgłoś
zupa_zaslona Re: Najgłupsze hasła reklamowe 09.06.04, 22:07 Akurat jestem specjalista w tej dziedzinie, i mimo że wim o co chodzi w nich to nie znaczy, że mnie nie irytują. 1) Głupie bachory co żerć nie chcą nic tylko drą ryje ,, MY CHCEMY BATONA", albo rzucają żarciem po stole dopóki nie dostaną luksusowych morlinek które żra łapami. No i oczywiście mażą po ścianach łapami i szybach - tu nie produkt potrzebny tylko lepa na dupę! A jak nie masz batonów dla bandy z podwórka to oczywiście - LEĆ DO BIEDRONKI! 2) optymistyczny obraz polskiej młodzieży, których impry sa tak beznadziejne, że tylko czipsy ratuja ich od śmierci z nudów. CZIPSY PRZYSZŁY. 3) Najwiekszej cholery dostaje przy reklamie fantazji, czy prawdziwa kobieta musi mieć PÓŁ KILO BIZUTERII badziewnej I KAPELUSZE TAAAAKIE DUŻE? Nie zauważyłam na ulicy ani jednego kapelusza... 4) no i oczywiście czyszczenie łazienki na przyjazd teściów - po pierwsze kto tak syfi łazienkę? po drugie czemu tylko przed przyjazdem teściów się ją czyści? pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
tomek854 Re: Najgłupsze hasła reklamowe 09.06.04, 23:34 A mnie rozwalilo haslo reklamowe klimatyzacji. Narysowany jest balwan i napisane "BALWANOM W LECIE JEST GORACO". TO znaczy co, ze jak mi goraco to jestem Balwan? Czy ze to jest klima dla BAlwanow? Tak czy owak nei kupie Za to SLD ma sttrasznie debilne haslo na wybory: Europa dla sukcesu - sukces dla Poslki? Kto to k... wymyslil i co to k... znaczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szmerek Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 10:49 A mnie wq...wia tekst dodawany do leków przed użyciem przeczytaj ulotkę, skosultuj sie z lekarzem lub farmaceutą. Zawsze wtedy mam ochote wrzasnąc A NIE WYSTARCZY ZAPYTAC GOZDZIKOWA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZMEREK Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 12.06.04, 11:05 a ta reklama nowej taryfy czy telefonu gdzie pani idzie sie pieprzyc z panem... i przyklada palec do ust"CSSSS porozmawiamy jak zadzwonisz", ludzie!maja czas sie ciupciac,a nie rozmawiaja??? toz to Q...stwo, albo robi w jakims 0- 800.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc2000 Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.pkp.com.pl / *.tktelekom.pl 02.06.05, 12:32 a w Angli widziałem na bilboardzie reklame czegoś tam dla kobiet i hasło "Do you know yourself as well as she knows you ?" i weź to przetłumacz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agulha Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.aster.pl 17.02.05, 01:24 To jest chyba figura obowiązkowa, tzn. oni muszą to przymusowo dołączać do reklamy (prawo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katt reklama SZYNKI SOKOŁÓ FITNESS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.04, 09:49 Ostatnim debilizmem - nie tyle w treści (chociaż pewnie można się przyczepić, ale jakoś straszliwie się nie wsłuchiwałam), ile w formie, ogólnej koncepcji itd. - jest dla mnie reklama szynki Fitness z Sokołowa: jakaś dziewucha ćwiczy na steperze bodajże, po czem w którymś momencie zbiega z niego i pożera plaster szynki.. No i co z tego, że wędlina rzeczona jest odtłuszczona, skoro dziewoja owa traktuje tę szynkę jak wodę mineralną. A przy takim założeniu, nie ma rady, nikt długo nie utrzyma dobrej sylwetki (bo w domyśle reklamowana wędlina ma być dla fitnessek, sportowców, odchudzających się itp. jak sądzę) No nie wiem jak wy, ale ja reklamy nie mogę ścierpieć! Odpowiedz Link Zgłoś
mrnoone Re: Najgłupsze hasła reklamowe 05.07.04, 12:43 Może nie najgłupsze, ale nie chciało mi się innego wątku o reklamach szukać. scena zbliżenie: zegarek Omega, piękna tarcza, wspaniała koperta, ekstra wskazówki, szkiełko bez żadnej rysy; w tle przyjemne tykanie zegarka odjazd kamery: zegarek jest zanurzany w bliżej nie określonej mazi - napisy na beczce sugerują benzynę, kwas etc zbliżenie: tenże zegarek Omega, piękna tarcza, wspaniała koperta, ekstra wskazówki, szkiełko bez żadnej rysy; w tle przyjemne tykanie zegarka; ociekające krople, niewidoczne po kliku sekundach scena zbliżenie: ten sam zegarek Omega, piękna tarcza, wspaniała koperta, ekstra wskazówki, szkiełko bez żadnej rysy; w tle przyjemne tykanie zegarka odjazd kamery: rzucany ze schodów, kilka razy kopnięty, przejechany rowerem zbliżenie: oczywiście ten sam zegarek Omega, piękna tarcza, wspaniała koperta, ekstra wskazówki, szkiełko bez żadnej rysy; w tle przyjemne tykanie zegarka i żadnych śladów działania czynników zewnętrznych scena zbliżenie: bohater poprzednich scen - zegarek Omega, piękna tarcza, wspaniała koperta, ekstra wskazówki, szkiełko bez żadnej rysy; w tle przyjemne tykanie zegarka odjazd kamery: zegarek jest wkładany do płomienia buchającego z palnika zbliżenie: jak najbardziej ten sam zegarek Omega, piękna tarcza, wspaniała koperta, ekstra wskazówki, szkiełko bez żadnej rysy; w tle przyjemne tykanie zegarka i żadnych śladów osmalenia etc scena zbliżenie: w dalszym ciągu występuje ten sam podmiot liryczny - zegarek Omega, piękna tarcza, wspaniała koperta, ekstra wskazówki, szkiełko bez żadnej rysy; w tle przyjemne tykanie zegarka odjazd kamery: zagarek położony na kowadle, bardzo silne uderzenie młotkiem w tenże zbliżenie: zegarek Omega (chyba), pęknięta tarcza, zmasakrowana koperta, powyginane wskazówki, rozbite szkiełko; w tle cisza... po kilku sekundach napisy: NAJLEPSZE MŁOTKI FIRMY HAMMER !!! (czy jakiejolwiej innej) -- Jedźmy, nikt nie krowa... opsss, woła! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.04, 18:10 Największym hitem wszechczasów było dla mnie: "Oferta ZREMB-u zawsze na czasie" emitowane w sobotę tuż po wiadomościach. Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mepron Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 19:49 Billboard "Trzy sztuki nawilżane ze zbiorniczkiem". Albo to wymyślił jakiś nadzwyczajnie ograniczony i prymitywny gnojek albo to rodzaj feministycznej prowokacji. Syf!! Ta sama kategoria co chore reklamy sprzętu AGD Brauna, w których ludzie demolowali zmywarki i kuchenki aby w chwilę potem awanturami wymuszać na rodzinie kupno nowych, właśnie Brauna w domyśle. Nie może jeden i drugi twórca tych reklam liczyć na to, że się ze mną w ten sposób skomunikują. Nie chcę ani na krok się zbliżyć do poziomu dewiacji i psychopatii, który oni reprezentują. Sorry za ton. Wg mnie, to właśnie obrzydliwie najgłupsze hasła reklamowe jakie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K A S I A Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 21:06 najbardziej zenujace i wprawiajace w oslupienie swoja glupota reklamy to jak dla mnie te z bilbordow reala. nigdy nie zapomne takiej: na plakacie przedstawiony jest oskubany indyk - juz zafoliowany, na tacce. obok stoi maly, zolty kurczaczek a w "chmurce" nad nim zapytanie: "wujek?..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Sam Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 22:10 Strasznie idiotyczna jest reklama proszku do prania gdzie dziecko wraca ze szkoly i mowi: - wiec do tej szkoly nie pojde. Pan od karate jak pokazuje nowe cwiczenia to zawsze wybiera tylko mnie i mnie!!! Czekamy co bedzie dalej,dlaczego nauczyciel go zawsze wybiera. Wydaje sie ze dlatego, ze chlopak najlepiej zna karate, a tu... ta-dał!!! Chlopiec ma NAJBIELSZE UBRANIE. Idiotyzm!!! Nie rozumiem w jaki w ogole sposob oddzialywac na klienta. Kompletny brak zwiazku! nauka sztuki walki a cukierkowaty wyglad? A moze ten nauczyciel "lubi dzieci"? Odpowiedz Link Zgłoś
poughkeepsie Re: Najgłupsze hasła reklamowe 31.08.04, 13:06 po pierwsze: chodzi o dziewczynkę szowinisto jeden :) i nie o karate tylko o judo czy tekwondo bodajże :) ale najlepsze w tej reklamie jest to, że to sprytne dziewczę podkrada kimono koledze <sic!) i następnie wyprane w reklamowanym proszku podrzuca mu do szatni, gdzie bogu ducha winny koleś (ćwierćinteligentny, albo ślepy - innego wytłumaczenia na brak reakcji na zniknęcie kimona nie widzę) je nakłada i oczywiście na nastepnym treningu on jest wybierany przez nauczyciela :) Mnie do szału doprowadzają wszystkie reklamy past do zębów "bo mój denstysta ich uzywa", a co kurde, dentystów próchnica nigdy nie dotyka???No i te wszystkie reklamy gdzie się wszystko nerwowo sprząta przed wizytą teściów, albo rozsiewa wizję kobiet uszczęśliwionych nowym proszkiem, płynem do mycia kibla, naczyń czy bóg wie czego jeszcze. Rozumiem, że panów uszczęsliwiajątlyko jogurty które "potrafią"? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :/ Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 18:12 Gość portalu: K A S I A napisał(a): > najbardziej zenujace i wprawiajace w oslupienie swoja glupota reklamy to jak > dla mnie te z bilbordow reala. nigdy nie zapomne takiej: na plakacie > przedstawiony jest oskubany indyk - juz zafoliowany, na tacce. obok stoi maly, > zolty kurczaczek a w "chmurce" nad nim zapytanie: "wujek?..." Jezu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koziabróka Zły dotyk boli przez całe życie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 15:29 Do tej pory nie rozumiem tego hasła. Co ono reklamuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baba Re: Zły dotyk boli przez całe życie IP: *.acn.waw.pl 31.08.04, 16:46 Ono nie reklamuje, tylko uczula na problem, tu akurat pedofilii. To sie nazywa reklama spoleczna, zdaje sie. Ta akurat bardzo dobra, choc nie az tak jak za slona zupa. Odpowiedz Link Zgłoś
poczytaj.mi.mamo Re: Najgłupsze hasła reklamowe 31.08.04, 20:10 1. Napisy na pojemnikach z jajami: Tesco: "Wsie jaja" Carrefour: "Swieże jaja z zielonych płuc Polski". 2. Nalepka: "Odwrócenie opakowania do góry nogami może spowodować poważne uszkodzenie zawartości" - umieszczona na DNIE pudełka. 3. "Olej dynamicznych ludzi!" (to byla reklama oleju silnikowego, a nie wezwanie do dyskryminacji części społeczeństwa, wbrew pozorom) 4. W instrukcji obsługi pralki automatycznej (whilrpool): "nie wkładać dzieci do środka bębna." 5. Ostrzeżenie zamieszczone na metce: "Kołdry nie prać, bo może zbaranieć." 6. "Wytrysk następuje po kilkakrotnym przesunięciu dzwignią 22, a ilość wyrzucanego płynu zależy od szybkości ruchów". To instrukcja obsługi zraszacza !!!!! 7. Na workach od odkurzacza: "Worek nie jest zabawką. Założenie na głowę grozi uduszeniem." 8. Na opakowniu wędzonego łososia: Skład: - "łosoś, sól, dym..." 9. Reklama odkurzaczy firmy Electrolucs: "Electrolucs sucks the best!" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
neviska Re: Najgłupsze hasła reklamowe 31.08.04, 20:59 4., 5. i 6. są świetne :D A do rankingu najdebilniejszych hasełek reklamowych dorzucam: Velvet, miękki jak aksamit. "Fajnie" brzmi po polsku, dla niewtajemniczonych: velvet - (ang.) aksamit. Swoją drogą, inteligentny jest ten spot z dzieciakiem siedzącym na kiblu, gdy do łazienki wchodzi piesek :/ Ja tam, kiedy idę coś wydalić, zamykam za sobą drzwi, na klamkę i jeszcze na zamek... Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Najgłupsze hasła reklamowe 20.10.04, 11:23 8. Na opakowniu wędzonego łososia: Skład: - "łosoś, sól, dym..." ciekawe, jak ten dym zapakowali :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt Re: Najgłupsze hasła reklamowe 03.11.04, 22:18 poczytaj.mi.mamo napisała: > 1. Napisy na pojemnikach z jajami: > Tesco: "Wsie jaja" > Carrefour: "Swieże jaja z zielonych płuc Polski". ja trochę off topic, ale co tam: tu i ówdzie można dostać "Jaja z Żółwina" No, miejscowość tak się nazywa, gdzie ferma kurza się znajduje. Moja siostra kiedyś wzięła w sklepie pudełko z tymi jajkami, wczytuje się usilnie... ale ostatecznie pudełko odłożyła. Następnym razem znowu jej wzrok zatrzymał się na opakowaniu "jaj z Żółwina".. i wreszcie, olśniło ją: "to są jajka z ŻółwiNa!" .. bo to, co wcześniej odczytywała, to było: "Jaja z ŻÓŁWIA". Dlatego wcześniej ich nie kupiła!!! Odpowiedz Link Zgłoś
croyance Re: Najgłupsze hasła reklamowe 01.04.09, 18:31 Z tym dymem to juz wiem, o co chodzi: to taki syntetyczny dym z puszki, ktorym traktuja produkt; nie prawdziwy dym. Nic dziwnego, ze musza podac to na etykiecie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
amatorski Re: Najgłupsze hasła reklamowe - OSRAM 31.08.04, 23:02 OSRAM ENERGOOSZCZĘDNE ŹRÓDŁA ENERGII Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: senk ju Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 10:28 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: Najgłupsze hasła reklamowe IP: *.lublin.mm.pl 06.11.04, 22:50 niewiem czy ktos slyszal reklame w radiu tych tabletek na kaca jak jakis facet na koncu mowi "lekko" podchmielonym glosem "dostepny w skhlepach i w haptekach". to trzeba uslyszec. Odpowiedz Link Zgłoś