Dodaj do ulubionych

Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskomfort"

IP: *.aster.pl 09.04.07, 23:06
No własnie...oglądam teraz wywiad z Nigellą Lawson..tą co gryzie...Pękna,
atrakcyjna kobieta a mimo wszystko jak na nią patrze w okolicach ust robi mi
się nieco...niewygodnie...i wcale nie z powodów kulinarnych;)Kobieta mówiąc,
tak dziwacznie układa usta,że mimowolnie robi mi się jakiś dziwny grymas;)
To samo mam z Martyna Wojciechowską w reklamie Actimela...ale jej twarz cała
wydaje się dziwaczna i nie lubię na nią patrzeć...macie swoje typy?
Obserwuj wątek
    • Gość: marzena Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:10
      Smoktunowicz tez ma dziwny tik.. grymas ust nie moge przez dłuzszy czas patrzec;)
      • Gość: ... Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 13:22
        Kinga z "Na Wspólnej", czyli Ilona Wrońska....Obiektywnie ładna kobieta, ale ma jakiś taki płaski uśmiech z widocznymi dziąsłami, źle mi się patrzy.

• princessofbabylon Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 10.04.07, 13:33
          masz rację
        • Gość: zielonka Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 13:33
          Fakt, Wojciechowska jakas pokrzywiona ma mimike twarzy i z dziwną manierą mówi

Albo nie lubie słuchać Janusza Weissa...
          Nie lubie patrzeć na Jandę...
          • Gość: ??? Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: 80.54.171.* 10.04.07, 15:10
            A może niech każdy spojrzy najpierw w lustro i zacznie od siebie, zanim zacznie
            szukać wad u innych ???
            • Gość: nie nie nie Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.smstv.pl 10.04.07, 17:41
              Gość portalu: ??? napisał(a):

> A może niech każdy spojrzy najpierw w lustro i zacznie od siebie, zanim zacznie
              > szukać wad u innych ???

Jasne, ale nie każdemu tu chodzi tylko o wyładowanie frustracji.

Mnie śmieszy i nieco dziwi krótkooddechowa dykcja jednego z prowadzących
              polsatowskie informacje popołudniowe, z wyglądu średni wiek ok. 45-50 lat..
            • Gość: Mikka Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.aster.pl 10.04.07, 19:16
              Ooo maaatko...wyluzuj trochę...to nie miał być wątek "czepiaczy" tylko
              humorystyczny...nie chodzi tu o brzydotę czy inne mankamenta ale pewne cechy
              które niby nieistotne a powodują, że coś zgrzyta...moze komus na mój widok też
              się robi oskoma ale ja nie jestem osoba publiczną, więc się pewnie nie
              dowiem..wielkie mi co...
              • kinga296 Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 12.04.07, 14:17
                Nie cierpię głosu A.Młynarskiej.Jak tylko pojawia się w telewizji natychmiast
                przełączam na inny kanał.Również mam przykre doznania jak słucham i widzę Ibisza.
    • aurelia_aurita Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 10.04.07, 15:44
      do Nigelli akurat nic nie mam, typowa brytyjka (na moje oko ;-)
      dyskomfort natomiast - i to niemały - wywołuje u mnie Edyta Jungowska. i Andrzej Sołtysik. i połowa polskiego Sejmu. o Naczelnych Kaczorach RP nie wspominając...
    • ashton Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 10.04.07, 15:47
      Przykro mi to pisać, ale pan redaktor Strzyczkowski z radiowej Trójki. Jego
      dykcja jest tak idealna że aż zęby bolą :-(
    • Gość: emej A ja nie mogę... IP: *.icpnet.pl 10.04.07, 17:16
      Nie mogę już patrzeć na pana Jacka Żakowskiego. Ta jego okropna siwa bródka
      wydłuża mu twarz jeszcze bardziej. Afu!
      • Gość: Julka Re: A ja nie mogę... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.07, 18:40
        bardzo zmanierowani, według mnie, są panowie i panie śpiewające w "Jaka to
        melodia". Patrząc na nich czuję się zażenowana :)
        • princessofbabylon Re: A ja nie mogę... 10.04.07, 20:48
          no właśnie dzisiaj oglądałam i tak mi sie ten wątek przypomniał. jak widzę
          ułożenie ust Jarka Webera podczas śpiewania to mnie śmiech ogarnia i jakaś
          złość, na zmianę.
    • Gość: vp Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.rzeszow.mm.pl 10.04.07, 19:01
      Postacie z kreskówek i komiksów typu Manga. Nie dość, że wszystkie jednakowe,
      to strasznie przesadzone te miny, gęby na pół głowy, brak proporcji - aż zęby
      bolą jak na to patrzę.
    • Gość: sunnysmile Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.07, 21:18
      Twarz i głos Martyny Wojciechowskiej w reklamie actimela doprowadza mnie do
      obrzydzenia.
      Szczyt irytacji wywołuje we mnie głos i zachowanie Agaty Młynarskiej - nie
      cierpię "słodzących się" pań typu dzidzia-piernik z głosikiem 9-letniej
      dziewczynki. Podobne odczucia mam przy oglądaniu "Kryminalnych zagadek Miami" -
      gra tam aktorka całkiem ładna długowłosa blondynka (w serialu chyba Kali czy
      jakoś tak) z podobnie dziecięcym głosikiem, który przebija się nawet przez głos
      lektora. FUJ!
    • Gość: MiszczPawarotti Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.mtvk.pl 10.04.07, 21:25
      Torbicka
      Schymalla
      Mołek
      Marek Jurek - grrr!!! az mnie trzesie jak se pomysle
      Młynarska
      Fajkowska
      Wojciechowska - aaaaa jak potwór z bagien
      Skrzynecka
      Miecugow
      Pospieszalski (!)
      tzw frytka

jak se przypomne to jeszcze uzupelnie
    • muffin3 Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 11.04.07, 10:46
      Senator Smoktunowicz, były mąż Hanny Smoktunowicz. Jest gość tak zmanierowany,
      że staje się agresywna na jego widok.
      • meli5 Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 11.04.07, 10:59
        Mlynarska-taka jakas sztuczna
        Drozda - nie wiem czemu ale on mnie wogole nie smieszy a wrecz nie cierpie
        go ogladac i nawet najlepszy zart w jego wydaniu jest niespecjalny.
        • misiania Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 11.04.07, 11:05
          dziennikarz z telewizyjnej Dwójki, z Panoramy bodajże, zwykle komentuje
          wydarzenia z offu. coś ma takiego w głosie, jakby go bolało gardło i za sekundę
          miał się rozkaszleć. muszę przełączać, jak go słyszę, bo mnie zaczyna drapać w
          moim własnym gardle. a mam wrażenie, że niegłupio człowiek mówi, więc trochę
          szkoda.
      • Gość: klarens_klaus Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.07, 11:01
        Mnie do pasji doprowadzaja reklamy jogobelli... ta zebata kobitka, ktora mowi o
        owocach perosto ze kerzaczka.
    • agatorka Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 11.04.07, 12:39
      U mnie zdecydowane obrzydzenie wywołuje chyba tylko jedna twarz, a przynajmniej
      ta największe:
      twarz, szczególnie uśmiechnięta, Ivana Komarenko, ble, na samą myśl o niej
      pojawia mi się na twarzy grymas :P

Chciałbym zauważyć,ze nie zawsze odrzucenie na widok czyjejś twarzy idzie w
      parze a antypatia wobec osoby (nie mówie o Ivanie, którego w ogóle nie cierpię;
      znowu mam ten grymas),bo np. Tomasza Jahimka lubię, choć staram się na niego nie
      patrzeć :P
      • Gość: renia Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.chello.pl 11.04.07, 13:16
        -Kaja Paschalska z Klanu, bo ma wiecznie ten głupawy uśmieszek, strzela oczami i
        mizdrzy się do wszystkich, nawet swoich "rodziców"
        -Giertych junior- co ja bendem mówić...no rzygać mi siem chcem, jak go słucham i
        tyle. Jak siem uśmiecha, robi siem wrencz upiorny!
        -o właśnie, Jachimek, boje sie na niego patrzeć. Wyobrażam sobie, że mu te jego
        zęby zaraz powylatują.
    • Gość: kim Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:11
      Moim antyfaworytem jest Makłowicz. Wygląda nieestetycznie, zachowuje się
      nieestetycznie. Niczego bym od niego nie zjadła.
    • zwykly_kierowca Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 12.04.07, 10:22
      Facet który w TV w jedynce i dwójce przypomina, zapowiada, zagaduje końcówki
      programów głosem infradźwiękowym "jeeedynieeeee w jeeeedynceeee"
      • Gość: pela Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.07, 10:34
        Daria Widawska - coś w niej jest nieapetycznego, duża twarz, zęby...

Zgadzam się co do Wrońskiej.

• czeremcha7 Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 12.04.07, 13:21
      Mnie denerwuje jak układa usta w czasie śpiewania Jopek chociaż jej piosenki
      bardzo lubię. Podobnie robi też jedna babka z chórku Szymona Majewskiego.
    • Gość: Matylda Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: 85.112.196.* 12.04.07, 13:22
      Zdecydowanie Młynarska a kiedyś wprost alergicznie reagowałam na szanownego
      tatusia.
      • Gość: dodo Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.chello.pl 12.04.07, 20:00
        mnie szlag trafia jak widzę w tv Olimpię Górską - prowadzi panoramę. Sposób w
        jaki mówi... Aaa nie mogę słuchać.
    • thorgal_aegirsson Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 12.04.07, 21:02
      Edgar. :/
    • the_dzidka Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 12.04.07, 21:50
      Britney Spears. Zawsze, jak widze jej zdjęcie, to dochodzę do wniosku, że ma
      cos nie w porządku ze zgryzem. Niby wszystko ok, ale tak jakoś... nie tak.
      • Gość: Azorek Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 11:35
        Od pewnego czasu zaczął mnie drażnić ten głos z TVN...Wiecie, ten: "w piątek, o dwudziestej, w Te-Fał-En" Może dlatego, że od dawna to ten sam głos? Nie wiem, ale drażni mnie i już.

Nie lubię twarzy Joanny Kryńskiej z TVN24, albo ma coś krzywego w paszczy, albo nie wiem, ale nie lubię. Nic mi nie zrobiła, bardzo ją przepraszam, ale mam wrażenie, że to wredna sztuka.

Agaty Młynarskiej nie lubiłam nigdy, nawet jej przepraszać nie będę. Te minki, głosik, mamo...

Źle mi się patrzy na sztuczne zęby Bożeny Dykiel. Niedawno oglądałam "Wyjście awaryjne", film ma już parę latek i miała inne uzębienie od matki-Natury, to co teraz ma w paszczy zmienia nawet sposób mówienia. I robi wrażenie porcelany stołowej.

Kiedyś nie znosiłam twarzy i głosu Aleksandry Jakubowskiej, ale teraz los nam oszczędza tego widoku.

Nie lubię też twarzy i głosów obu pań Kwaśniewskich. Kwaśniewska seniorka mówi jakoś dziwnie, czasem mam wrażenie, że nie jest Polką, tylko dobrze nauczonym polskiego obcokrajowcem. Kwaśniewska juniorka pewnie pluje jak mówi, zawsze ma mokry otwór gębowy, jakiś taki ośliniony.

Z obcych stron - źle mi się ogląda Angelinę Jolie. Wydaje mi się opuchnięta, albo pogryziona przez pszczoły. A jeszcze wydyma te pokąsane wargi.

No i nie lubię patrzeć na moją sąsiadkę (choć nie mogę powiedzieć, żebym jej nie lubiła), bo ma na sobie za dużo kolorów. Niebieskie, albo zielone, w ostrych odcieniach, grubo nałozone cienie, amarantowa szminka, włosy żółte, dużo złota na sobie, nosi jakieś różowe, cyklamenowe ciuszki, butki z motylkami, cekinami, torebki też bogato zdobione, wszystko to się mieni, skrzy i bolą oczy. Najsmutniejsze jest to, że to naprawdę ładna twarz...Po odroscie widać, że ma piękny, ciemny kolor włosów, piękny kolor oczu (tylko raz widziany, kiedy była nieumalowana, tak na co dzień kolor oczu kryją cienie), najpiękniejszy nosek jaki widziałam i ładny uśmiech. I jest bardzo życzliwa.

I ostatnia twarz, która powoduje we mnie dyskomfort - moja własna po nieprzespanej nocy. Cienie pod oczami mam wtedy fioletowe, co przy raczej jasnej cerze, ciemnych oczach i ciemnych włosach nadaje mi wygląd upiora.
    • krowa_w_kropki Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 13.04.07, 11:59
      Głos Szymona Majewskiego. Nie wiem, drażni mnie jego sposób mówienia ale
      oglądam, bo program jest fajny. jego samego też lubię. Tylko ten głos, nieee

Głos Marii Kwaśniewskiej. Nie dam rady tego słuchać, przełączam lub wyłączam
      fonię. Patrzeć się na nią da, słuchać to tortura gorsza niż zakaz palenia u mnie
      w biurze :)
      • no_nick Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 13.04.07, 12:26
        sejm w zasadniczej większości nie lubię bowiem twarzy wzbudzających podejrzenia
        o kretynizm.Hojarska,Beger,Maksymiuk,Putra (taki z wąchami do ziemi marszałek
        senatu najjaśniejszej),Edgar,Kamiński ten gruby spocony wiecznie,obie
        kaczki,większość rządu najjaśniejszej z wyjątkiem pani minister rozwoju
        regionalnego (z pisu i mądra - jakaś prowokacja?), niestety lider opozycji
        Donek też nie bardzo mi odpowiada.

Z powyższych powodów mam sporą trudność z normalnymi rozmowami z
        przedstawicielami wielkich narodów rosyjskiego,ukraińskiego i białoruskiego
        (kim on może być z takim ryjem? Tajem ? - to o nich tak kiedyś mówił Linda).

Z przedstawicieli mediów i szołbiznesu:

1.CICHOPEK I HAKIEL - mogą występować wyłącznie w reklamach społecznych
        2.wspominana wielkokrotnie Martyna - do radia i tylko wieczorem
        3.większość gwiazd tzw polskiego hiphopu - twarzyczki jak z portretów
        pamięciowych
        4.większość gwiazd polskich seriali - w serialach amerykańskich
        (niektórych,dobrych moim zdaniem :CSI,Lost)lepiej grają nawet halabardy ze
        szczególnym uwzględnieniem Deląga - ten sam wyraz twarzy zawsze!
        5.w grupie najlepszej wymowy wszyscy korespondenci wszystkich mediów mówionych
        z USA po miesiącu pobytu - akcent,sznyt amerykański - żenada pełna (mister w
        tej kategorii Max Kolanko, chociaż Kraśko też się stara

Można w nieskończoność - chyba się starzeję,ale bardzo doceniam "starych
        mistrzów" w serialu Pitbull : Gajos,ten pacjent z daleko od szosy,fredek
        Grabowski - grają świetnie! Pszoniak w Oficerach - perełka ! Tyszkiewicz
        w "tańcu z gwiazdami" - lśni!
        • Gość: zołza Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.skranetcan.pl 13.04.07, 13:45
          Nie, kochany, nie starzejesz się! Stra szkoła - to są Aktorzy i Aktorki przez
          duże A, a reszta - to zaledwie chłopcy serialowi i panienki serialowe (tak ich
          nazywam).
          • no_nick Zołzo , zmień nick :) 13.04.07, 14:09
            Gość portalu: zołza napisał(a):

> Nie, kochany, nie starzejesz się! Stra szkoła - to są Aktorzy i Aktorki przez
            > duże A, a reszta - to zaledwie chłopcy serialowi i panienki serialowe (tak
            ich
            > nazywam).

Dzięki ! Bo się martwiłem,mój ojciec ma takie gadki od kiedy pamiętam - "kiedyś
            to byli aktorzy" , myślałem że u mnie już też więcej wapna niż czego innego:)
    • Gość: marzenka_gliwice Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.gl.digi.pl 13.04.07, 15:28
      a ja nie trawie Pascala bleeee i tego grubego faceta z panoramy
      • Gość: grubasek Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.limes.com.pl 13.04.07, 16:26
        i wydaje sie, ze Pascal coraz gorzej mowi po polsku(ale to moje odczucie).
        wiekszosc wymieniona: Mlynarska w peletonie ;-)

nie przepadam za "gwiazdami" polskich seriali, wiekszosc to porazka: w scislej
        czolowce panowie Mroczek, i "piekna" Matylda Damiecka(braciszek wywoluje u mnie
        odruch wymiotny).
        zgadzam sie, ze Aktorzy(czyli ci przez duze A) "starej" daty to jest klasa!
    • Gość: Frodo Ireneusz Bieleninik IP: *.bsk.vectranet.pl 13.04.07, 18:18
      Przykro mi, ale jego widok i głos działają na mnie jak czerwona płachta na byka.
      Cóż, nasz osąd może być mylący, ale nie cierpię go!!!!!
      Mam ochotę telewizor wyrzucić, jak go widzę.
    • na_pustyni Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 13.04.07, 18:48
      Mandaryna i to nie tylko, gdy śpiewa
    • Gość: kachna Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.kalisz.mm.pl 13.04.07, 19:01
      Magda Molek powoduje u mnie dyskomfort, ze wzgledu na sposob mowienia, jakas
      taka pretensjonalna jest dla mnie.
      Sluchac nie moge Jozia Oleksego-mam wrazenie ze sie dusze. A patrzec nie moge
      na posla Putre, od razu wyobrazam go sobie jak konsumuje np. obiad i resztki
      wisza mu na tych strasznych sarmackich wasiskach.
    • rezurekcja Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 13.04.07, 21:00
      Nie moge sie przekonac do prof. Joanny Senyszyn. Nawet jej glos mnie tak nie
      odrzuca, jak to, co mowi.
      • Gość: verso Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.bielsko.dialog.net.pl 13.04.07, 23:43
        Marek Kondrat- bleeeee, pod każdym względem, tak samo Mann, Materna, Cyrwus
        (Rysiu z Klanu ) oraz Izabela Trojanowska .
        • Gość: maciejka Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 07:34
          PARIS HILTON - jakbym patrzyła na androida
          • Gość: ewa Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.07, 11:52
            Nie wiem, czy było- sposób, w jaki Cichopek prowadzi "jak oni śpiewają".
            Górniakowa- mówi, jakby zaraz miała zemdleć, Giertych- gula w gardle, Alicja
            Resich-Modlińska- bez wyrazu, anemicznie...
            • Gość: isia Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 12:13
              Pascal - nieapetyczny typ, wstrętna cera, blady i odrzucający. Ten jego polski z francuska nie możliwy.
              Putra - dla mnie gajowy z Hajnówki. Obrzydliwy.
              Doda - te jej końcówki nosowe, zaciąganie, przeciąganie samogłosek, kończenie każdej frazy w górę - taka typowa dziewczyna z prowincji, niegdyś mówiło się o takich "córka praczki".
              Premier - ma straszne zęby, zaniedbane (Angora wydrukowała nawet kiedyś zbliżenie tych zębów i wypowiedzi stomatologów, fuj!), spocone włosiny i mamrocze pod nosem.
              Jego brat - jakoś tak ciamka, mlaszcze, też fuj.
              Mołek - zdecydowanie na NIE
              Tusk - koszmarna wada wymowy, to samo Rokita i Gronkiewicz - Waltz.
              Mucha - też mlaszcze, mówi albo na przyszepcie, albo wrzeszczy, koszmranie frazuje.
              Kolegów po fachu nie będę się czepiać (Muchy nie zaliczam), większość umie mówić :)

Mandaryna - wystarczy jedno zdanie, nawet przez kogoś napisane, a już wiadomo, że to istota prosta.

Sposób mówienia zdradza nas bardziej niż wygląd. Naprawdę. Braki w wykształceniu, w obyciu wyjdą nawet jeśli komuś się wręczy gotowy tekst. Klasycznym przykładem jest właśnie Doda. Jakimś zbiegiem okoliczności została człowiekiem popularnym, ale gdyby nie te "okoliczności" - bardziej na miejscu byłaby z garnkiem z kaszą, takim jak w "Misiu" (Proszę!). Gosiewski intelektualistą nie jest i to się wie po kilku jego zdaniach, nawet wyuczonych.
              Jak większość naszych parlamentarzystów. Taki Kuchciński, też ciamkający, jakby nie miał zębów, no ludzie! Straszne.

• Gość: isia Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 12:16
                Gość portalu: isia napisał(a):

> Pascal - nieapetyczny typ, wstrętna cera, blady i odrzucający. Ten jego polski
                > z francuska nie możliwy.

Niemożliwy!!! Sorry.
                Mam zwyczaj sprawdzać, co mi się nastukało, na szczęście. Piszę tylko lewą ręką, prawą kochana psina zdołała mi skręcić w nadgarstku...Owinęłam sobie bandażem elastycznym i mam nadzieję, że nie jest złamana, bo puchnie brzydko...A wieczorem mam pzredstawienie :(
            • joanna515 Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 14.04.07, 12:17
              1 miejsce: Oleksy- nie dość, że ma się zaraz udusić to wygląda jakby przyczyną
              tego miał być nadmiar śliny
              2: Kalisz- nie przychodzi mi do głowy nikt bardziej aseksualny
              3: Makłowicz- nic do niego nie miałam dopóki nie pokazali go jak korzysta z
              sauny :)))))))))
              4: Jungowska- za to, że gdzie by nie grała jest taka sama, za te głośne oddechy,
              sapanie wręcz, chichot i chrypkę.
              5: Damięcka- za nadmiar śliny w ustach i ogólną dla mnie nieestetykę ryja ;)
              6: kobiety z reklamy jogobeli!!! no nie mogę!!! co z nimi jest? muszę przełączyć
              i to szybko!
              7: Lipnicka- za zmiękczanie końcówek wyrazów na podobieństwo pieszczącego się
              dziecka.
              • Gość: :)) Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.07, 13:22
                joanna515 napisała:
                > 5: Damięcka- za nadmiar śliny w ustach i ogólną dla mnie nieestetykę ryja ;)

:))))
                No, coś w tym jest...Jeszcze ten ryj ma opuchnięty. I taka jakaś opluta, zapluta...

Dodam od siebie tego typa z Pierwszej Miłości, nie wiem jak się nazywa, śpiewa w "Jak oni spiewają", taki z długą twarzą psa Pluto...W serialu chyba gra aktora, czy coś takiego (oglądałam dwa odcinki tylko). Nie mogę patrzeć.

• Gość: Frodo Kazis SzczUKA IP: *.bsk.vectranet.pl 14.04.07, 16:09
      br...
      Nie cierpię tej zarozumiałej babki
      • Gość: EWa Re: Kazis SzczUKA IP: *.CNet.Gawex.PL 14.04.07, 17:18
        De gustibus ... ale, kurczę blade, rzeczywiście niektórych osób z mety nie
        trawię i raczej mi się ten stan utrzymuje. Agacia Młynarska - widzę na wielu
        jak płachta, ale chyba największym dreczczem przejmuje mnie widok Agnieszki
        Dygant (choć nie ogladam żadnego serialu, nie zawsze zdążę przełączyć kanał,
        jak leci jakaś zapowiedź). Moim zdaniem facetka wygląda jak plastikowe zombi ze
        sztuczną szczęką.
        • Gość: Frodo Re: Kazia SzczUKA IP: *.bsk.vectranet.pl 14.04.07, 19:04
          Zgadzam się, de gustibus non discutantus....
          Ja lubię Pascala, choć ktoś inny pisał, że go nie znosi.
          Senyszyn też mnie denerwuje.
    • n_nicky Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 14.04.07, 18:48
      Zdecydowanie Justyna Pochanke - mówi bardzo pretensjonalnie, nadmiernie
      ekscytuje się słowami, na dodatek ma okropną manierę (zresztą charakterystyczną
      też dla paru innych prezenterów, np. Doroty Wysockiej z TVP1) gdy kończy wypowiedź.

O politykach wiele już zostało tu napisane, ja osobiście nie znoszę głosu i
      sposobu mówienia posła SLD Janusza Zemke.

A z aktorów zdecydowanie Renata Dancewicz, zero emocji.
      • Gość: EWa Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom IP: *.CNet.Gawex.PL 14.04.07, 19:09
        Ale takie dziwaczne pretensjonalne zawieszenia głosu, jakieś z amerykaNska
        ciągnione aaa to już chyba norma u "gwiazd" dziennikarskich, np. Durczok,
        Pieńkowska...
    • kelly1981 Re: Twarze lub głosy które powodująu was.."dyskom 15.04.07, 11:20
      Kaja Paschalska - drażni mnie niesamowicie.
      Ale najbardziej wkurza mnie facet występujący w reklamie jakiejś pasty
      do "zembów". Co za wyraz twarzy i ten głos!!! Bleee!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka