superspec 23.04.07, 17:15 komunistycznej partyzantki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: EWa Re: Jestem członkiem IP: *.CNet.Gawex.PL 23.04.07, 18:34 Ale czy członkiem z ramienia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: Jestem członkiem IP: 85.112.196.* 23.04.07, 20:53 Członkiem zwyczajnym czy nadzwyczajnym? Odpowiedz Link Zgłoś
czwarty.wymiar Re: Jestem członkiem 23.04.07, 20:59 "Jestem członkiem" - oświadczył penis ;) Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Jestem członkiem 23.04.07, 23:12 Taki kawał kiedyś krążył. Cud chirurgii radzieckiej: członek wysunięty z ramienia na czoło. Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: Jestem członkiem 23.04.07, 23:14 A czy członek członka partii jest członkiem partii? Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Jestem członkiem 23.04.07, 23:17 Mój mąż też jest członkiem. Spółdzielni. Powiadomił mnie o tym fakcie słowami: "Zostałem wciągnięty na członka". Odpowiedziałam: "No i jak się teraz czujesz?" Odpowiednie dać rzeczy słowo... Odpowiedz Link Zgłoś
blumen1 Re: Jestem członkiem 23.04.07, 23:18 „Lody na patyku” (1978), reż. Boaz Davidson „Rewelacja na Bałtyku / Lody, lody na patyku / Ani wódka, ani wino / Nie zastąpi cię dziewczyno” – tekst „Lata w Kołobrzegu”, wielkiego hitu discopolowego Skanera, na pewno inspirowany był pamiętnym filmem produkcji izraelskiej. Typową komedią rozporkową, w której trzech nastolatków – naiwny romantyk, cwany przystojniak i nieporadny grubasek – sprzedałoby duszę diabłu, byle wsadzić łapę (i nie tylko) w jakieś niewieście majtki. Choć promujące ruję i porubstwo dzieło nie mogło liczyć na oficjalną dystrybucję w dbającym o zdrowie moralne swoich poddanych PRL–u, zrobiło prawdziwą furorę przekazywane z rąk do rąk na pirackich kasetach VHS. Film podobał się nie tylko w Polsce – Niemcy do dziś uznają go za dzieło kultowe (zresztą współprodukowali kolejne części), a Amerykanie jak to Amerykanie, wzgardzili oryginałem, by skopiować pomysł w „American Pie”. Uwaga! O ile jednorazowy kontakt z „Lodami na patyku” można uznać za grzeszną przyjemność, o tyle obejrzenie wszystkich dziewięciu (!) części graniczy z perwersją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brl Re: Jestem członkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 10:47 Przypomniało mi sie pewne graffiti z okresu komisji śledczej: -Jest pan zerem! -Ależ skąd, jestem tylko członkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
meduza7 Re: Jestem członkiem 24.04.07, 12:17 "to nie żaden członek zwyczajny, tylko zwyczajny ch..j". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWa Re: Jestem członkiem IP: *.CNet.Gawex.PL 24.04.07, 21:01 Mówisz o ...członkach rządu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irsila Re: Jestem członkiem IP: *.chello.pl 26.05.07, 09:25 czy jako kobieta moge byc członkiem? znowu chłopy górą, dwa w jednym! członek z członkiem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kotecek Nie musisz być członkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.07, 15:14 Jest demokracja. Możesz być anarchistą Odpowiedz Link Zgłoś