Gość: wynalazca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:34 jaki macie pomysł na usprawnienie ciała? ja chciałbym mieć zęby w dupie na wypadek gdybym nie zdążył pogryźć podczas posiłku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dot Re: zęby w dupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 11:44 chciałbym mieć nerwy na wodzy ale nie wiem gdzie wodza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dentysta Re: zęby w dupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 12:03 ale do dentysty to byś chyba z nimi nie chodził, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brytan Re: zęby w dupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 12:13 duże oko pod pachą, łapałbym złodziei Odpowiedz Link Zgłoś
margie Re: zęby w dupie 04.05.07, 12:33 odrecane rece i nogi- czasami pzreszkadzaja,glownie podczas snu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aj Re: zęby w dupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 12:48 pasma owczej wełny w pachwinach żeby szokować w dyskotece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: zęby w dupie IP: 85.112.196.* 05.05.07, 11:50 To jest do zrobienia. Jak nie będziesz uważała przechodząc przez tory tramwajowe to wszystko możliwe... (tfu, tfu, na psa urok!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matylda Re: zęby w dupie IP: 85.112.196.* 05.05.07, 11:54 Mój sąsiad też chyba musiał mieć zęby w dupie, wcale ich nie leczył i teraz wygląda jak wampir...a ja bym chciała mieć dodatkowa rękę do noszenia zapupów i trzecie oko na plecach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odkrywca Re: zęby w dupie IP: *.imp.gda.pl 04.05.07, 12:55 Wynalazco, ostatecznie zawsze możesz jeszcze pogryźć po wydaleniu... Odpowiedz Link Zgłoś
ewuniaaa3 Re: zęby w dupie 04.05.07, 12:57 Zęby w d.... spoko, pod warunkiem, że bez kubków smakowych w odbytnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wynalazca Re: zęby w dupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 13:00 jak to pogryźć? Twarzą??? To ohydne Odkrywco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Odkrywca Re: zęby w dupie IP: *.imp.gda.pl 04.05.07, 13:10 No ohydne! Nikt nie mówi, że nie! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? forum onetu sie zrobilo - jasio smietana? IP: *.smstv.pl 04.05.07, 13:22 gdyby nie te zeby to by byla dupa z geby Odpowiedz Link Zgłoś
yabol428 Re: zęby w dupie 04.05.07, 17:08 a ja mam zęby w dupie, duze zęby w dupie, trzonowe i siekacze, ja zęby mam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenka Mr. Zoob- ,,Zęby'' IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 17:31 To leciało jakoś tak: Łojojojoj.... I. A ja mam zęby w dupie o-o Ogromne ęby w dupie o-o Kiedy idę po ulicy Kły mi sterczą z odbytnicy Łojojoj.... II. A ja mam zęby w dupie o-o Ogromne zęby w dupie o-o A gdy idzie za mną fagas zły To do niego szczerzę kły Łojojoj.... (tu solówka na gitarze) III. My mamy zęby w dupie joj Ogromne zęby w dupie Zemsta jest oczywista Niechaj martwi się dentysta Łojojoj.... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Trzecia i czwarta ręka, co tam zęby w dupie! 04.05.07, 18:00 Przydałaby się przy robieniu (i tachaniu) zakupów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerzyb. Re: zęby w dupie IP: *.4web.pl 04.05.07, 20:33 a ja mam zeby w dupie, ogromne zeby w dupie, mam kly, trzonowe i siekacze w odbytnicy, a ja mam zeby w dupie, potezne zeby w dupie i mimo to spokojnie chodze po ulicy, nikt mnie za kraty nie zamyka, nikt mnie palcami nie wytyka, mam sie w co ubrac i nawet mam co zjesc, bo ja mam zeby w dupie, potezne zeby w dupie, ot i wszystko panowie... czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: zęby w dupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 21:43 Słyszałem, że raz, ktoś kogoś tak sieknął w twarz, że ten podobno srał zębami. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zęby w dupie 04.05.07, 21:56 Gość portalu: dyzio napisał(a): > Słyszałem, że raz, ktoś kogoś tak sieknął w twarz Tymi zębami w dupie? ;-) Dyziu, jak tam psinka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: zęby w dupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.07, 22:04 Trzyma się dzielnie. I już nie może się doczekać nowej przygody. To będzie coś niesłychanego, bo właśnie szyję dla niej malutką paralotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenotka Re: zęby w dupie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 01:23 ja kiedys chcialam miec pecherz moczowy w rece ,mala klapka gdzies w okolicach nagarstka ,chce sie sikac odkrecasz po drodze ;) a nie szukasz ustronnego miejsca Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: zęby w dupie 05.05.07, 14:08 Gość portalu: zenotka napisał(a): > ja kiedys chcialam miec pecherz moczowy w rece to chyba nie tylko pęcherz? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Dyziu, ale na paralotni to bez przygotowania nie 05.05.07, 14:29 można! Polecisz z psinką czy zafundujesz jej kurs? > Trzyma się dzielnie. I już nie może się doczekać nowej przygody. To będzie coś > niesłychanego, bo właśnie szyję dla niej malutką paralotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzio Re: Dyziu, ale na paralotni to bez przygotowania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 23:03 Myślę, że skoro każdy pies bez wcześniejszej nauki, potrafi normalnie pływać, to powinien też umieć latać. Dlatego nie będę jej zapisywał na kurs tylko wyjdę z nią na górkę, ustawię pod wiatr, rzucę przysmak i musi polecieć. Jeśli za daleko lub za wysoko odleci, krzyknę przez radio -wrrróć! Jamajka jest grzecznym psem więc problemów nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dom Re: zęby w dupie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.07, 23:24 teleskopowe nogi bym chciala Odpowiedz Link Zgłoś
123.elua Re: zęby w dupie 05.05.07, 23:55 A ja bym chciała mieć skrzydła, motorek w kręgosłupie uruchamiany pstryknięciem palca, oraz wysuwane kółka pod stopami (na podwójne klasnięcie-klask, klask i już mam kółka i mogę jechać, a także płetwy które wyrastają na gwizdnięcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
foxie777 Re: zęby w dupie 06.05.07, 00:57 Z tymi zebami to klopot z dentysta, ja bym chciala,aby mi sie glowka obracala w kolko, moglabym caly czas wszystko obserwowac. Skrzydelka to tez dobry pomysl. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś