Gość: Frodo Wszyscy się przyczaili IP: *.bsk.vectranet.pl 26.06.07, 00:04 na 400 wpis.... Zapadła przez pewien czas taka niezręczna cisza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Właśnie IP: *.bsk.vectranet.pl 26.06.07, 10:30 był u mnie listonosz z Red TV.... Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Właśnie 26.06.07, 21:10 znów był u ciebie listonosz tylko, że zabrał ci ten red tv i właśnie dzwonił do mnie, że już jedzie do mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Właśnie IP: *.bsk.vectranet.pl 26.06.07, 21:47 w uszach Ci dzwoni Listonosz do mnie idzie Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Właśnie 26.06.07, 23:23 nie zapominaj, że red tv jest na korbkę i dużo waży, a do mnie ma bliżej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Właśnie IP: *.bsk.vectranet.pl 26.06.07, 23:42 Terefere... A gdzie mieszkasz?? W Siódmym Niebie?? W Zasiedmiogórogrodzie?? Do Shire jest z pewnościa bliżej, a targać takie Red TV pod Górkę.... Żaden listonosz nie da rady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Cztery słonie, wesołe słonie IP: *.bsk.vectranet.pl 27.06.07, 00:00 Zaraz Red TV przyniosą do mnie Ten pyzaty, ten smarkaty i cieszą się jak wariaty Szły do Shire 4 słonie, niosąc Red TV dla Frodo Edi z Bożym patrzą, ale zrobić nic nie mogą Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Cztery słonie, wesołe słonie 27.06.07, 13:57 to, że edi nic nie może- tu się zgodzę, bozy jednak wtyki ma, red tv los w nagrodę da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Cztery słonie, wesołe słonie IP: *.c9.msk.pl 27.06.07, 16:15 Edi również wtyki ma, Bożeg z Frodo wykiwa, i red tv otrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Cztery słonie, wesołe słonie IP: *.bsk.vectranet.pl 27.06.07, 16:44 Nagrodę już przyznano, dla Frodo ją dano Edi z Bożym już przegrali Płaczą, bo Red TV nie wygrali. Red TV pięknie się w Shire prezentuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Cztery słonie, wesołe słonie IP: *.c9.msk.pl 27.06.07, 23:59 Za wcześnie cieszy się Frodo, Edi z Bożym nagrodę odbiorą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Ostatni wpis wygrywa!!! kontynuacja IP: *.bsk.vectranet.pl 27.06.07, 23:59 wygrałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo noc jest ciemna, noc ponura IP: *.bsk.vectranet.pl 28.06.07, 00:06 gra toczy się dalej Boży zniknął, ale nie wiedziałam, że Red jest do podziału. Ty korbkę, Boży reszta, czy odwrotnie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: noc jest ciemna, noc ponura IP: *.c9.msk.pl 28.06.07, 00:20 Będziemy grali o niego w orła i reszke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Jest taki dzień IP: *.bsk.vectranet.pl 28.06.07, 09:30 W którym Frodo Red'a wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Jest taki dzień IP: *.c9.msk.pl 28.06.07, 10:29 >W którym Frodo Red'a wygrał< Ale jeszcze nie dziś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik ja 28.06.07, 20:59 się z nikim nie dzielę, już mówiłem, że macie zaproszenie na oglądanie mego reda łącznie z korbką, ten kto zajmie drugie miejsce będzie miał zaszczyt zakręcić korbką;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: ja IP: *.c9.msk.pl 28.06.07, 23:46 Też pozwolę pokręcic korbką bo red tv będzie mój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Dawno ustalili IP: *.bsk.vectranet.pl 28.06.07, 23:58 że do Shire Red TV trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Deszczyk pada... IP: *.c9.msk.pl 28.06.07, 23:59 słońce świeci red tv do Edi leci >:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Mój ci on jest!! IP: *.bsk.vectranet.pl 28.06.07, 23:59 I nie dam go Bożemu!!! I nie dam go Ediemu!!! Będzie stał w moim domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Mój ci on jest!! IP: *.c9.msk.pl 29.06.07, 00:01 Dzisiaj twój, ale jutro,ale jutro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Frodo - Skazany na Red TV IP: *.bsk.vectranet.pl 29.06.07, 00:00 Kręcą nowy film. Frodo - Skazany na Red TV :) Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Frodo - Skazany na Red TV 29.06.07, 11:50 producent zmienił tytuł: "bozy i jego red tv" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Frodo - Skazany na Red TV IP: *.bsk.vectranet.pl 29.06.07, 13:02 film został wyprodukowany, więc tytuł nie może być zmieniany. Frodo - Skazany na Red TV. Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Frodo - Skazany na Red TV 29.06.07, 14:40 tytuł zawsze podają na końcu, brali jeszcze pod uwagę: "o bozym woju co miał reda w pokoju" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Frodo - Skazany na Red TV IP: *.bsk.vectranet.pl 29.06.07, 15:21 Właśnie podali ostateczny tytuł. "Frodo - Skazany na Red TV". W przygotowaniu sa następujące produkcje: 1) Jak Frodo wygrał Red TV 2) Frodo. W poszukiwaniu zaginionego Red TV 3) Władca Red Telewizora (o Frodo chodzi oczywićie) 4) Opowieści o Red Telewizorze Powstanie także serial R.T jak Red TV Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Frodo - Skazany na Red TV 29.06.07, 15:29 komisja najwyższa, orzekła że filmy frodo's fantasy nie będą produkowane w najblizszym 25-leciu, w związku z powyższym: "droga bozego_wojownika do red tv odbiornika" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Frodo - Skazany na Red TV IP: *.bsk.vectranet.pl 29.06.07, 17:50 "droga bozego_wojownika do red tv odbiornika" została zamknięta. Jurry się zebrało i debatowało I w końcu Red TV Frodo przyznano I to nie są filmy fantasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: EDI - Skazany na Red TV IP: *.c9.msk.pl 29.06.07, 19:15 Nie zapominajcie, że jest tu jeszcze EDI któremu jury przyzna red tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Frodo - Skazany na Red TV IP: *.bsk.vectranet.pl 29.06.07, 19:48 Nazwa zastrzeżona, prawa autorskie nabyte. Nie można parafrazować. Film już ma 15 nominacji do Oscara. Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Frodo - Skazany na Red TV 29.06.07, 19:53 para co?;) ale coś się wam pomylnęło, oskary to jeszcze kawał czasu, widać, że twój agent cię oszukuje, zmień go bo bozy znów na czele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Frodo - Skazany na Red TV IP: *.bsk.vectranet.pl 29.06.07, 20:00 bozy_wojownik napisał > zmień go bo bozy znów na czele Dawno i nieprawda. Mój agent mnie nie oszukuje. A ty tylko zazdrościsz, nie możesz pogodzić się z przegraną. Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Frodo - Skazany na Red TV 29.06.07, 20:05 no jak można nie zazdrościć red tv na korbkę!!!! toż to cud nad cudy!!!i tu się chyba zgodzimy? a z przegraną się nigdy nie pogodzę, tym bardziej, że znów prowadzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Frodo - Skazany na Red TV IP: *.bsk.vectranet.pl 29.06.07, 20:47 a ja nieopatrznie kupiłam plazmowy TV. Ale jak co to jestem w stanie negocjować zamianę. Liderzy się zmnieniają. Teraz JA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Frodo - Skazany na Red TV 29.06.07, 21:40 niecała godzina i ponownie ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Frodo - Skazany na Red TV IP: *.bsk.vectranet.pl 29.06.07, 22:59 No, dzisiaj dam wam fory. Nieważne kto wygra bitwę, ale kto wygra wojnę. Ale pamiętajcie, że to Frodo jest władcą Red TV. Chyba nie dotrwam dziś do północy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Frodo - Skazany na Red TV (445) IP: *.bsk.vectranet.pl 29.06.07, 23:01 a imię Jego 444, 445 właściwie... Załapałam się na 444 post :-) przypadkiem. Co potwierdza regułę: Frodo - Władca Red TV !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Frodo - Skazany na Red TV (445) IP: *.c9.msk.pl 29.06.07, 23:49 każdego władcę można zdetronizować, i dzisiaj władcą red tv jestem JA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Red TV....... IP: *.c9.msk.pl 29.06.07, 23:59 jest w moim posiadaniu dziś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: wstawać IP: *.bsk.vectranet.pl 30.06.07, 10:42 Chyba bieżył, bo już do Shire skręcił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: wstawać IP: *.c9.msk.pl 30.06.07, 10:45 Ale do mnie trafił i własnie go instalują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: wstawać IP: *.bsk.vectranet.pl 30.06.07, 10:51 Terefere... Czyjś nochal wystaje mi z monitora. Nie kłam Edi. Instalacja odwołana, nagroda Frodo zostanie przyznana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: wstawać IP: *.c9.msk.pl 30.06.07, 10:55 może następnym razem,bo teraz red tv chodzi u mnie Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: wstawać 30.06.07, 12:32 już go wyciągam z pudła i zaraz wam napiszę jak się prezentuje w 3ój wymiarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Boży baluje IP: *.bsk.vectranet.pl 30.06.07, 18:55 a Red TV do Shire wędruje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Boży baluje IP: *.c9.msk.pl 30.06.07, 20:33 Frodo oczekuje, a red tv,oko Edi cieszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Boży baluje IP: *.bsk.vectranet.pl 30.06.07, 20:52 Ediemu się zdawało. Myslała, że ma Red TV. Lecz Red TV w Shire zostało Odpowiedz Link Zgłoś
rooj_os [...] 30.06.07, 22:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Dawno nie było bajki IP: *.bsk.vectranet.pl 30.06.07, 23:59 Przyjęcie w zamku -------------------------- Głos kasztelańskiego herolda, który odczytywał na placu obwieszczenie, obudził wieś położoną u podnóża zamku. "Nasz umiłowany pan zaprasza wszystkich swoich dobrych i wiernych poddanych do udziału w przyjęciu, wydanym z okazji swoich urodzin. Każdy otrzyma miłą niespodziankę. Pan prosi jednak wszystkich o małą przysługę: osoby, które wezmą udział w przyjęciu, niech przyniosą ze sobą trochę wody, aby uzupełnić kończące się rezerwy zamkowe..." Herold powtórzył kilkakrotnie to obwieszczenie, potem odwrócił się i pod eskortą powrócił do zamku. We wsi w przeróżny sposób komentowano zaproszenie. - Oh! To zawsze tan sam tyran! Ma wystarczająco wielu służących, by uzupełnić zbiornik... Ja zaniosę szklankę wody i to wystarczy! - Ależ nie! Był zawsze dobry i szczodry! Ja przyniosę baryłkę! - A ja... naparstek wody! - Ja beczkę! Rano, w dniu przyjęcia, można było zobaczyć dziwny orszak zdążający do zamku. Niektórzy pchali wysiłkiem potężne beczki lub nieśli, sapiąc, wielkie wiadra pełne wody. Inni, wyśmiewając się z współtowarzyszy drogi, nieśli małe karafki albo szklanki na tacy. Orszak ten wszedł na podwórzec zamkowy. Każdy opróżniał swój pojemnik w dużym basenie, ustawiał go w kącie i podążał do sali bankietowej. Pieczyste dania i napoje, tańce i śpiewy przeplatały się bez przerwy. Wreszcie pod wieczór pan zamku podziękował wszystkim w uprzejmych słowach na przybycie i powrócił do swych apartamentów. - A przyrzeczona niespodzianka? - szemrali niektórzy niezadowoleni i rozczarowani. Innych przepełniała radość: - Nasz pan zorganizował dla nas wspaniałą uroczystość! - mówili. Każdy przed powrotem do domu udał się po swój pojemnik. Dał się słyszeć krzyki, które gwałtownie się nasilały. Były to okrzyki radości i złości. Pojemniki zostały napełnione aż po brzegi złotymi monetami! "Ach! Gdybym przyniósł więcej wody..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Mój ci on jest!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 30.06.07, 23:59 Piękny Red TV. A innych zazdrosć zżera.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Frodo Niezwyciężony IP: *.bsk.vectranet.pl 01.07.07, 00:02 I'm The BEST!!! Red TV mój.... Coraz bliżej, coraz bliżej.... Już słyszę kroki listonosza, zaraz zadzwoni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Frodo Niezwyciężony IP: *.c9.msk.pl 01.07.07, 10:45 udało ci się fuksem,bo mnie wczoraj nie wchodził net. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Frodo Niezwyciężony IP: *.bsk.vectranet.pl 01.07.07, 11:28 Jakim fuksem? Już się przezwyczaiłam do zwycięstw i do Red TV w moim pokoju, że chyba sobie kupię bordowa komodę, taką jak ma Boży. A może Boży sam mi odda? Jeden nieużyteczny mebel mniej w domu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Frodo Niezwyciężony ??? IP: *.c9.msk.pl 01.07.07, 23:32 dzisiaj czuwam i wygram!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasi3k1 Re: Frodo Niezwyciężony ??? 01.07.07, 23:33 hop hop to ja biedronka pstra , taka co szczescie ci da... sialalla lalla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI A...A...A...kotki dwa... IP: *.c9.msk.pl 01.07.07, 23:59 dawno mówiły,że red tv u Edi zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Frodo zwyciężony ??? IP: *.c9.msk.pl 01.07.07, 23:59 Byłam, zobaczyłam, zwyciężyłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Jak dobrze jest mieć IP: *.bsk.vectranet.pl 01.07.07, 23:59 Red TV. Jak pięknie się prezentuje na biurku. Sąsiedzi zzielenieli z zazdrości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Historia się powtarza IP: *.bsk.vectranet.pl 01.07.07, 23:59 Już przezwyczaiłam się do Red TV na moim biurku. Bożemu wydaje się, że ma szanse... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Wygrałam?? IP: *.bsk.vectranet.pl 02.07.07, 00:00 Red Tv będzie mój. Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Frodo zwyciężony!!! 02.07.07, 00:07 spać mówię:) dziś będę ja, coś mi wczoraj nie wyszło;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Frodo zwyciężony!!! IP: *.bsk.vectranet.pl 02.07.07, 00:07 Nie dam sobie wydrzeć Red TV!!! Żądam naliczania sekundowego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo W najbliższym czasie IP: *.bsk.vectranet.pl 02.07.07, 00:09 mogę być bardzo zajęta. Wakacje, goście... Nie wiem, jak będzie z kompem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Kto najwcześniej wstaje IP: *.bsk.vectranet.pl 02.07.07, 10:01 Temu listonosz Red TV daje. Edi przegapiła przyjście.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Kto już ma... IP: *.c9.msk.pl 02.07.07, 16:16 Red tv,ten nie czeka na listonosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Kto już ma... IP: *.bsk.vectranet.pl 02.07.07, 17:20 Ale ty nie masz jeszcze Red TV Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Kto już ma... IP: *.c9.msk.pl 02.07.07, 18:39 Toż,cały czas o tym mówię Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Kto już ma... 02.07.07, 18:40 ty mówisz, ale ja to wcielam w życie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Dobry wieczór IP: *.bsk.vectranet.pl 02.07.07, 23:39 Jesteście?? Red TV mój jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Ostatni wpis wygrywa!!! kontynuacja IP: *.bsk.vectranet.pl 02.07.07, 23:59 Edi, Boży sobie śpią Więc nagrodę Frodo wziął Nój gość późno spać chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo ?????????? IP: *.bsk.vectranet.pl 02.07.07, 23:59 I co??? Wygrałam?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Do widzenia IP: *.bsk.vectranet.pl 02.07.07, 23:59 Zasypiam słysząc miły turkot korbki u mojego Red TV... Odpowiedz Link Zgłoś
bozy_wojownik Re: Do widzenia 03.07.07, 00:33 zapamiętaj ten dźwięk, na długo będzie ci musiał wystarczyć, ja na razie je przewodzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Dzień dobry IP: *.bsk.vectranet.pl 03.07.07, 15:31 Dziś obudziło mnie terkotanie korbki, a Red TV błyszczało w świetle wschodzącego słońca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI Re: Dzień dobry IP: *.c9.msk.pl 03.07.07, 15:51 Co ty nie powiesz,u mnie też błyszczy Red Tv w południowym słońcu. A bajka też ładna,i pouczająca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taziuchna Re: Ostatni wpis wygrywa!!! kontynuacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:17 wygralam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frodo Re: Ostatni wpis wygrywa!!! kontynuacja IP: *.bsk.vectranet.pl 03.07.07, 16:42 w świetle zachodzącego słońca patrzę na Red TV Odpowiedz Link Zgłoś