Gość: smutna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.07, 12:13 Podoba mi sie pewien facet. Ja mu tez sie podobałam ale teraz mu sie podoba inna.Jest jeszcze dla mnie jakas szansa??:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutopia Re: Jak poderwac faceta?? 08.06.07, 12:31 Gość portalu: smutna napisał(a): > Podoba mi sie pewien facet. Ja mu tez sie podobałam ale teraz mu sie podoba > inna.Jest jeszcze dla mnie jakas szansa??:( tak nie nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next Re: Jak poderwac faceta?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.07, 13:35 Można spróbować podjechać dźwigiem, zaczepić faceta o hak i poderwać go do góry... Odpowiedz Link Zgłoś
paulina.galli Re: Jak poderwac faceta?? 08.06.07, 19:13 next - ale nie wiemy bo facet moze byc bardzo gruby... i sie urwie... ja bym nie ryzykowała i pomyslala o celibacie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: next Re: Jak poderwac faceta?? IP: *.ssp.dialog.net.pl 08.06.07, 20:37 No co ty?! Jak to taki adonis, że dziewczę do niego wzdycha, to nie może być gruby! Co najwyżej ma przerost masy mięśniowej... Odpowiedz Link Zgłoś
janwatroba Re: Jak poderwac faceta?? 08.06.07, 14:10 (...)I z tą Anką flirtują cały turnus, aż do dzisiaj A ja serce mam złamane, co robić , Krysia. To juz lato, to juz lato, gorecej serca bija i wakacyjna milosc.... Odpowiedz Link Zgłoś
alleygrifter Re: Jak poderwac faceta?? 08.06.07, 18:05 Podoba mi sie dziewczyna ale ja jej sie nie podobam,a jej sie podoba inny facet,ten facet ma dziewczyne ktorej ja sie podobam i dziewczyna ktora mi sie podoba gadala z dziewczyna faceta ktory jej sie podoba i stwierdzila ze jednak ja sie jej podobam.Pytanie- czy dziewczyna ktora mi sie podoba nadal ma u mnie szanse? odpowiedzcie proszeee!!11oneleven. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jak poderwac faceta?? IP: 195.205.21.* 08.06.07, 20:14 Nie podoba mie sie twoja wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Jak poderwac faceta?? IP: *.dsl.sfldmi.sbcglobal.net 09.06.07, 23:49 do allejajec Wzasadzie masz ale to zalezy od kolegi tej dziewvczyny jak bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
wfranz Re: Jak poderwac faceta?? 10.06.07, 09:38 pewnie że jest - ubierasz pas TALIBA - podchodzisz i BUM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Jak poderwac faceta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 15:19 Ja wiem, że to forum humorum ale odpowiedzcie powaznie prosze :( Odpowiedz Link Zgłoś
thelma3 Re: Jak poderwac faceta?? 10.06.07, 15:42 no nie mów, to Ty nie dla jaj tego posta umieściłaś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada Re: Jak poderwac faceta?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.07, 16:59 Zrób mu loda. Jak to nie zadziała, to nie ma już dla ciebie szansy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Paździoch Re: Jak poderwac faceta?? IP: *.opek.com.pl 11.06.07, 13:49 To jest bardzo dobra rada. Kolega ma rację. Zrób mu loda, a potem przynieś piwo w oszronionym kuflu i spytaj czy możesz przełączyć na mecz. Odpowiedz Link Zgłoś