donum1 21.06.07, 13:41 Zobaczyłam ogłoszenie w miejscowym markecie: Perugę damsko sprzedam... Przyznam, że dłuższą chwilę zastanawiałam się o co chodzi:) zrobilam nawet zdjęcie przy pomocy telefonu (żeby tu pokazać) ale kiepsko wyszło Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drzejms-buond Re: z cyklu ogłoszenia drobne 21.06.07, 13:52 perugi są dobre na goronc! :-B) drzejms.blox.pl/2006/11/worek.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plażowicz Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 17:06 3-4 lata temu w Białogórze w takiej budce z pieczywem wisiała kartka z tajemniczym ogłoszeniem "domek z pryśnicem wynajmę" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla.londyn Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.range86-153.btcentralplus.com 21.06.07, 17:23 Dawno,dawno temu na'sklepie' ze skupem zlomu i metali kolorowych,odrecznie, czerwonym markerem: Przyjme 4 silnych mezczyzn na zlom i 2 kobiety na metale. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 00:09 Wuzek dzieciency w dobrym stanie sprzedam tanio po szesnastej. Też w spożywczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 00:11 A, przypomniało mi się... Na sklepie w Niemczech: TUSZE MUWI POLSKI. Dobrych paręnaście lat temu...Mam to na zdjęciu, ale nie cyfrowym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baboor Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.asta-net.com.pl 22.06.07, 16:44 W markecie na wielkiej tablicy ogłoszeń jakoś tak mój wzrok zatrzymał się na małej karteczce na której ktoś napisał: Sprzedam komputer XP z sytemem Łidows 200. Odechciało mi się zakupów :). Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 20:17 Niektórzy to nie mają wstydu i takie ogłoszenia zamieszczają. Pełne byków i krów... Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk muminki 23.06.07, 02:11 "sprzedam doline - Muminek" "oddam dużo gruzu - G. W. Bush" Odpowiedz Link Zgłoś
gossart Re: z cyklu ogłoszenia drobne 23.08.07, 19:15 Ogłoszenie gdzieś z Polski : ZDUN URBANEK KITUJE W PODWÓRZU NA PRAWO! i następna informacja. Jadę samochodem - znowu gdzieś w Polsce - i widzę starą, obdrapaną ścianę jednopietrowego budyneczku. Na ścianie widoczne drewniane, zewnętrzne schody. Nad schodami - na tej ceglanej ścianie - napis z dużą strzałką, biegnącą nad schodami do góry : PIWNICA MŁODZIEŻOWA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fusiaf Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:23 Na skupie płodów rolnych i nabiałowych: "Chłopi myjcie jaja" W jednym z hipermarketów przed świętami (o karpiach pływających do góry brzuchami): "Te ryby są żywe, one tak odpoczywają" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moniska Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.07, 20:14 Chyba raczej "Rolnicy nie myjcie jaj". Takie tablice sa faktycznie, jajek nie powinno sie myc bo sie psuja. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: z cyklu ogłoszenia drobne 23.06.07, 02:09 Gość portalu: isia napisał(a): > Na sklepie w Niemczech: > TUSZE MUWI POLSKI. > hehe chyba jakis żyd to napisał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 24.06.07, 21:59 przyjme pracowników do zbioru truskawek 2 zł za ubianke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyniaczek Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: 80.51.38.* 22.06.07, 23:33 W tym roku przed hotelem też czerwonym mazakiem napisane było "Zatrudnimy kelneruw" - Hotel Orzechowski - Hajnówka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyniaczek Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: 80.51.38.* 22.06.07, 23:35 Szyld na płocie - "Bóle kręgosłupa i inne". Ciekawe czy ból nogi też mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Castorp Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: 192.193.245.* 25.06.07, 10:00 Niedawno w barze w Parku Skaryszewskim: "Przyjmę dziewczynę do nakładania lodów" Jakoś wzbudziło to mój uśmiech :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jazzkam Re: z cyklu ogłoszenia drobne 27.06.07, 22:59 Gość portalu: dyniaczek napisał(a): > W tym roku przed hotelem też czerwonym mazakiem napisane było "Zatrudnimy > kelneruw" - Hotel Orzechowski - Hajnówka :) juz tego nie ma, ale kurde drogo se każą płacić Odpowiedz Link Zgłoś
mili_vanili Re: z cyklu ogłoszenia drobne 18.09.07, 00:22 w sklepie: przyjmę uczni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: 81.210.116.* 22.06.07, 11:45 He, he, he... Również w Białogórze, w barze "Waldi" kartka na metalowym wiaderku - "Brudne szczućce"... :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
magdap7 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 22:24 W ogrodzie pośród wysokich i kwitnących kwiatów tabliczka z ogłoszeniem: Unasienianie zwierząt Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: z cyklu ogłoszenia drobne 25.06.07, 00:26 > Unasienianie zwierząt A co jest nie tak z unasienianiem zwierząt? Inseminacją czyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aamg Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 07:39 UnasieNNianie nie powinno być? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 27.06.07, 02:32 zatrudnie zegarmistrza ze znajomoscia naprawy zegarkow /???/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orzech Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.06.07, 11:29 Sprzedam krowę Bojadła - Bojadła to taka wieś gdzieś w Lubuskim :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 11:34 Może to nie ogłoszenie, ale karteczka na drzwiach zakładu szklarskiego: "wróce za o koo 15 minut" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isia Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 20:12 Z cyklu krowy: Na słupie ogłoszeniowym widziałam kiedyś coś takiego: "Sprzedam krowę na gwałt" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:14 Kiedys widzialem: Sprzedam piec do ogrzewania na zimno niby z sensem ale ... www.fundacja.dandy-walker.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ptysio64 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 23.06.07, 10:41 Krynica Morska, kilka lat temu, w witrynie zachęcające menu, cokolwiek oznacza: ŻUR ŻUŁAWSKI W CYCKU TEŚCIOWEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolabrons Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.160.unknown.vectranet.pl 28.06.07, 17:53 Nie pamientam już kiedyżem się tak uśmiała..... Odpowiedz Link Zgłoś
bszalacha Re: z cyklu ogłoszenia drobne 28.06.07, 17:57 Nie pamietam kiedy ostatnio tak się usmiałam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maga Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: 62.87.161.* 22.06.07, 11:33 a ja widziałam ogłoszenie na samochodzie: "PRAGNĘ SPRZEDAĆ" Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 11:42 Ja wspominam z Kielc "Pizzę włoska i tradycyjną". Odpowiedz Link Zgłoś
agusmok12 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 11:59 Często widzę na sklepowych szybach takie ogloszenie: "przyjme uczni":))) Odpowiedz Link Zgłoś
e_k_b Re: z cyklu ogłoszenia drobne 13.08.07, 15:38 To moje, ja to chciałam napisać. W mojej miejscowości namiętnie wywieszają takie ogłoszenia na sklepach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: missmarta Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.dsl.vianetworks.nl 22.06.07, 12:03 Wywieszka na drzwiach: Bede za 10 minut od teraz. I pozycja z menu baru znajdujacego sie kolo Dworca PKS w Lublinie: Fiszen Chip Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoBo W Brnie... IP: 217.197.79.* 24.06.07, 22:07 Na pizzerii w czeskim Brnie była wywieszka "Jsem momentální nepřítomná". Oznacza to tylko tyle, co "Jestem chwilowo nieobecna"... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En odnośnie dworca w Lublinie :) IP: 85.112.196.* 23.08.07, 23:17 speluna obok dworca pks południowego uraczona szyldem nad wejściem "bon apetit, czyli smacznego". Nie wiem, zawsze mnie to rozbraja :) Odpowiedz Link Zgłoś
sigrid.storrada Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 13:45 to nie ogłoszenie drobne, ale przypomniała mi to "pizza tradycyjna". Na ulicy Marszałkowskiej w Warszawie była kiedyś restauracja, której szyld głosił "PIZZA MAZOWSZE". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miłka Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 09:53 umieram ze śmiechu za każdym razem jak to widzę , wisi do tej pory ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigracja Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.apha.cz 22.06.07, 12:13 pare lat temu w Krakowie widialam ogloszenie w przejsciu podziemnym kolo Dworca Glownego: wyjde za kogokolwiek (numeru telefonu nie pamietam) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 12:20 Zabrania się czepiania psów. (na spożywczym) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:23 hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.starcom.com.pl 22.06.07, 12:33 A ja widziałam na wejściu do toalety publicznej: Damski wejście przez męski. W centrum Warszawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
chicot Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 12:45 W męskiej toalecie: "Proszę nie siadać na pisuarach!". Odpowiedz Link Zgłoś
e_k_b Re: z cyklu ogłoszenia drobne 13.08.07, 15:40 W toalecie "Zabrania się wynoszenia papieru toaletowego na wynos" Odpowiedz Link Zgłoś
e_k_b Re: z cyklu ogłoszenia drobne 13.08.07, 15:42 W toalecie "Toaleta i mycie rąk 1 zł. Samo mycie rąk 1 zł" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viator Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.crowley.pl 22.06.07, 12:49 w sklepie z zabawkami: szczały do łuku 1,5 PLN szt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.aster.pl 22.06.07, 15:38 Ło Jezu... Śmiać się czy płakać? Chyba jedno i drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W105N4 Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.devs.futuro.pl 22.06.07, 12:52 Zydowi zmarla zona. Zadzwonil do niego przedstawiciel gazety zeby zaproponowac zamieszczenie nekrologu. Zyd odmowil bo bylo za drogo. - Ale piec slow moze pan umiescic za darmo - zaproponowal sprzedawca. - Dobrze niech bedzie: umarla Miriam Rosenfeld. - To sa tylko 3 slowa. - Prosze napisac: umarla Miriam Rosenfeld, sprzedam opla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:56 kilkanaście lat temu w Gazecie Lubuskiej ogłaszał się regularnie ogrodnik: "Tuje na żywopłot sprzedam", pewnego razu w gazecie była "literówka", zamiast "T" było "H" :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nales Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.broker.com.pl 24.06.07, 08:55 świetne !!!!! ,ale się uśmiałem....takie właśnie tematy powinny byc na weekend.Lekkie i b.śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.telprojekt.pl 24.06.07, 17:35 ciekawe dlaczego akurat ta zamiana z T na H tak Cie rozbawiło dla mnie te wulgaryzmy sa juz tak oklepane, ze mi sie niedobrze robi jak je slysze Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: z cyklu ogłoszenia drobne 02.07.07, 14:03 dowcip niskich lotow - wymyslony na predce :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyrla Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.cable.ubr07.dals.blueyonder.co.uk 25.06.07, 00:37 w ogloszeniach budowlanych,dawno temu: sprzedam pol blizniaka w stanie surowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiat Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 12:59 W wiejskim sklepie, w ktorym nie bylo toalety, na 20 minut przed zamknieciem tegoz sklapu, sprzedawczyni wywiesila na drzwiach informacje: WYSZLAM DO UBIKACJI I JUZ NIE WROCE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadziunia Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: 195.47.201.* 22.06.07, 13:01 w bydgoszczy na grodzkiej nad brdą była kiedys tabliczka: zakaz szczania. Po jakims tygodniu ktos ją odwrócił i napisał na odwrocie: zakaz oddawania moczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 07:43 W okolicach kościoła na Kruczej we Wrocławiu: Zabrania się szczania na murek. Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka202 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 13:02 Ogłoszenie to może nie jest, ale.. pozycja zmenu w barze na dworcu PKP w Opolu: CHESBURGER :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka202 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 13:12 kurde-spaliłam, zapomniałam jednego 's', powinno byc CHESSBURGER Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mc Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 15:04 a co powiecie na to: wrocław, szyld nad zakładem pogrzebowym: " wyrób i naprawa trumien" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atomowa zabawka Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 20:35 A na ogrodzeniu jednego z cmentarzy w powiecie płockim : "Spszedam pomnik spieczaru.W dobrym pąkcie" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: deep Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.range86-151.btcentralplus.com 23.06.07, 17:25 To ja widzialem koło rynku w Wadowicach budke z CISSEBURGERAMI :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dlugi Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.de.ibm.com 22.06.07, 13:08 A ja kiedys widzialem: "Szukam sekretarki na gwalt" "Studentow z ciemna karnacja do sprzedazy kebabow" "Mlodych obrotnych do krecenia karuzeli" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 16:32 i moze jeszcze z parkinsonem do posypywania pączków cukrem pudrem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigerlily Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.g-net.pl 22.06.07, 22:50 przeczytałam ten dopisek i myślałam ze zejdę :)))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 24.06.07, 17:42 pewnie chciala zejsc do piaskownicy bo wiaderka zapomniala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grubasek Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.zakoniczyn.net 28.06.07, 15:25 Gość portalu: Tigerlily napisał(a): > przeczytałam ten dopisek i myślałam ze zejdę :)))))))))))))))))) :-)))))))))))))))))))))))))) wyobrazilam to sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka do "Ja" IP: *.it-net.pl 25.06.07, 10:09 małośmy sie z mamą nie posikaly ze smiechu. A trzeba zaznaczyć, że mama ma parkinsonizm. Na szczęście poczucie humoru jest u niej bez zmian:) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 24.06.07, 22:00 dworzec PKS Lublin Left Lugguage Room Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadziunia Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: 195.47.201.* 22.06.07, 13:08 w rypinie w okienku budki z lodami: gofry, lody.... HAMBURGIERY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geo Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:35 w pubie we wroclawiu: "uprasza sie szanownie panie tanczace w szalonej ekstazie na stolach o nie dotykanie luster" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: geo Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:36 i jeszcze w innym pubie we wroclawiu przy kasie :przyjmujemy napiwki! Odpowiedz Link Zgłoś
kleopatryx Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 13:49 Ogłoszenie w poniedziałkowej wyborczej, jakieś 6 lat temu: "Pilnie zatrudnię księgową mróweczkę" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:49 sprzedam kozę na gwałt :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Płock Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.class147.petrotel.pl 22.06.07, 14:02 Na sklepie "Twój sklep" na Zielonym Jarze promocja kiełbasy "wickendowej". Jak to zobaczyłam to odpadłam!!!Mam zdjęcie, ale słabej jakości. :o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dr Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 13:53 "sprzedam rodzinę os" handel ludźmi się szerzy! :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ukla Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.aster.pl 24.06.07, 19:09 Jak polskie osy, to gościu ma przesrane u Giertycha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afric Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.katowice.agora.pl 22.06.07, 13:56 w wypozyczalni filmow w Katowicach: "Szczynki" ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdii Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: 195.136.20.* 22.06.07, 14:06 "sprzedam szczęki pod pałacem" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 14:28 klasyk: gdzieś w bieszczadach, kartka na drzwiach sklepu. "w soboty sklepowa daje od tyłu" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Pustaczki kroczące... IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 14:35 Pustaczki kroczące z elektrycznym podnoszeniem formy... było to parę lat temu do dziś nie wiem co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olgucha5 Re: Pustaczki kroczące... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 14:43 pojechaliśmy z chłopakiem do Krakowa i na klatce bloku w którym pomieszkiwaliśmy ogłoszenie "(...)Przepisy te obowiązują od 23.09.1997 a ich przestrzeganie w każdej chwili może być ukarane mandatem" :D Uwiecznione na fotografii :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbrzozka@gazeta.pl Hania... i inne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 15:00 Za komuny, w sklepie RTV,cennik: radio Hania 12tys- radio KLAŁDIA.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: garfield Re: Pustaczki kroczące... IP: *.devs.futuro.pl 12.07.07, 21:27 Pustaczarki, takie maszynki :) Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 10.07.07, 14:54 W Serpelicach - małej wsi nad Bugiem, sa dwa sklepy. Jeden ma reklamę "Tu jest taniej", a drugi "Tu jest najtaniej". Wyszedł ładny pradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
lucusia3 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 10.07.07, 14:54 W Serpelicach - małej wsi nad Bugiem, sa dwa sklepy. Jeden ma reklamę "Tu jest taniej", a drugi "Tu jest najtaniej". Wyszedł ładny pradoks. Odpowiedz Link Zgłoś
e_k_b Re: z cyklu ogłoszenia drobne 13.08.07, 15:46 Też w Bieszczadach w schroniskau (mam to na zdjęciu) "Mycie butów szlaufem za schroniskiem" Odpowiedz Link Zgłoś
e_k_b Re: z cyklu ogłoszenia drobne 13.08.07, 15:49 W tym samym schronisku: "Zakaz korzystania z męskich łazienek przez kobiety" "Zakaz kąpania po 20" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianka Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.4web.pl 22.06.07, 14:56 Ogłoszenie na drzewie w Łagiwenikach (dla osób spoza Łodzi informacja: Łagiewniki to las w granicach miasta): " Zapraszam hętnych na przejaz bryczką po lesje, postuj przy szkole" Odpowiedz Link Zgłoś
zoezoe Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 14:57 Zamienię Akordeon na betoniarkę "Anonse", kilka ładnych lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aamg Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.07, 07:47 "Zamienie walkmana z grą na walkmana bez gry" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 15:03 Na lotnisku (takim trawiastym, przy aeroklubie) był znak o treści: "Zakaz wstępu na lotnisko. Pilot startującego samolotu ma ograniczoną widoczność do przodu, może cię przelecieć i nawet tego nie zauważy!" Kartka na kiosku: "w dniu dziesiejszym nieczynne", wisiała przez 3 m-ce i zawsze była aktualna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PRL Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 15:32 Ogłoszenie drobne z czasów stanu wojennego: "Zamienię syna z ZOMO na córkę, może by Kur.wa" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.chello.pl 22.06.07, 15:42 We Wrocławiu jest sklep z artykułami metalowymi "PPHU Jasny Gwint" :) Kiedyś obok szpitala była kawiarnia "Pod trumienką", ale zmienili nazwę. Z fajnych ogłoszeń, to w akademiku w łazience: "Proszę nie sikać do zlewu, bo śmierdzi przy żyganiu" :) I jeszcze jedno, ze sklepu drogeryjnego: "Śminka - 5 zł" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rc Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 06:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 06:34 A w okolicach giełdy samochodowej w Słomczynie była mała gastronomia o wdzięcznej nazwie Złota Wagina. też miałem ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepe Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.07, 07:08 We Wrocławiu "Pod Trumienką" to była cukiernia, i nie obok szpitala tylko obok zakładu pogrzebowego na ul. Skłodowskiej-Curie. Super pączki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 21:30 szpital też w sumie był niedaleko, ale nazwa była od zakładu. A pączki mi tam akurat nie smakowały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.aster.pl 24.06.07, 20:53 Nadal jest:-) I pączki nadal mają;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esa Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.winn.cable.ntl.com 24.06.07, 01:20 u mnie w miescie byl kiedys sklep, na ktorego witrynie wisial napis: swieze kurczaki, znicze - 5 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Locutus Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.w82-120.abo.wanadoo.fr 22.06.07, 18:01 Autentyk z Paryskiej wiecznie opoznionej szybkiej kolei miejskiej: "Awaria elektryczna od 10. czerwca do 13. czerwca"... szczalem po nogach... Francuzi sa tak porzadni, ze nawet daty awarii dokladnie planuja :-P I przewiduja, ze awarii nie usuna przez najblizsze trzy dni. :-P Pozdrawiam! LOKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 12:16 Gość portalu: Locutus napisał(a): > "Awaria elektryczna od 10. czerwca do 13. czerwca"... szczalem po nogach... > Francuzi sa tak porzadni, ze nawet daty awarii dokladnie planuja :-P lepsze to porządne wyliczenie, niż polskie "nieczynne do odwołania" :> Odpowiedz Link Zgłoś
norekkg Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 15:33 donum1 napisała: > Zobaczyłam ogłoszenie w miejscowym markecie: Perugę damsko sprzedam... > Przyznam, że dłuższą chwilę zastanawiałam się o co chodzi:) > zrobilam nawet zdjęcie przy pomocy telefonu (żeby tu pokazać) ale kiepsko wyszł > o W mojej miejscowości stała budka po kurczkach z rożna... A na niej napis SPSZEDA WYDZIEŻA... pozniej zmieniono go na SPSZEDA ... a wydzieża zamalowano.. a w jednej restauracji w Menu widzialem KAWA NATURALA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helenka Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.mos.gov.pl 22.06.07, 15:41 Na tablicy w jednym ciagu: Inseminacja zwierząt: Knur Buhaj Ogier Biesczad Tadeusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorcia Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.aster.pl 22.06.07, 15:44 Co to to "wydzieża"? Wydzierżawię? Odpowiedz Link Zgłoś
ludwigvanbeethoven ogłoszenia drobne 22.06.07, 15:49 Sopot,pare lat temu na deptaku stala buda,a na niej taki napis:"LUDA OD KURCZAKOF"...ale smakowaly wysmienicie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yanek Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.pete.cable.ntl.com 24.06.07, 08:47 rzeszow, dawno temu. sklep odziezowy: WYSPRZEDAZ Odpowiedz Link Zgłoś
marta343 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 15.07.07, 13:10 Bardzo mnie denerwuje ta "WYSPRZEDAŻ", a jeszcze bardziej "OBNIŻKA SPODNI", cokolwiek to znaczy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-genert Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 15:51 kilka lat temu w Toruniu, w okresie przed juwenaliowym, pojawilo sie ogloszenie w dziale "praca": tylni prawy do lektyki :) trzeba przyznac, ze to bardzo wąska specjalizacja... Odpowiedz Link Zgłoś
iwa23 Apel do hodowców 22.06.07, 16:07 W latach siedemdziesiątych w Kazimierzu były rozwieszone kartki z dramatycznym apelem: "Hodowcy drobiu, nie myjcie jaj!" Odpowiedz Link Zgłoś
posafega Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 16:22 Na słupie latarnianym na moim osiedlu: "Zgubiono portwel (tu następował opis rzeczonego) Udzcziwego znalazcę proszę o kontakt..." :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir35 Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 16:34 To nie ogłoszenie, a szyld lubelskiego sklepu z chemią gospodarczą: SHOP PRACZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.bsk.vectranet.pl 23.06.07, 12:51 w Białymstoku też taki widziałem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:51 A ja u siebie w Sandomierzu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arik Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: 142.204.20.* 13.07.07, 18:18 Moim zdaniem pomysl super - ktos mial poczucie humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jasniepan Ogloszonko IP: *.dip0.t-ipconnect.de 22.06.07, 16:34 Zatrudnimy panie do biura i kobiety do sprzatania. W Sopocie pare lat temu, przed wejsciem na molo olbrzymi neonowy termometr pokazywal temperature "- o.C" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: belfer Re: Ogloszonko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.07, 13:35 Zamienię teściową na psa , może być wsciekły.... Reklama : Papierosy, kawa , znicze ..... Tłumaczenie na targowisku w Warszawie jak działa samowar : tu pani leje wodę a potem ta woda sie tu bulwersuje..... Odpowiedz Link Zgłoś
greedowski Re: z cyklu ogłoszenia drobne 22.06.07, 16:39 2 lata temu w Polańczyku (bieszczady) w menu jednego z barów była: SIAŁARMA PO BIESZCZADZKU. mam na zdjęciu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hiolka Re: z cyklu ogłoszenia drobne IP: *.terminus.pl 23.06.07, 12:38 Nie ma sie co smiac z prostych ludzi ;-) - na stronie moneyexpert.novem.pl/oszczedzanie/ widnieje informacja, ze doradca finansowy zbuduje mi PORTWEL inwestycyjny. Chyba stracili u mnie na wiarygodnosci... Odpowiedz Link Zgłoś