cienmotyla 08.11.07, 18:45 zeby się nie nudzić? Setne ostrzenie ołowków, wycieranie lustra i przekladanie nogi na noge juz mnie usypia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewosia Re: Co robicie w pracy? 08.11.07, 18:54 przeżuwam chleb, wypluwam, przeżuwam papier toaletowy, wypluwam, łączę obie partie, z uzyskanej masy lepię szachy, które inkrustuję gilami z nosa. właśnie pracuję nad gońcem... Odpowiedz Link Zgłoś
cienmotyla Re: Co robicie w pracy? 08.11.07, 19:55 Chyba nie stać mojej psychy na to;) Odpowiedz Link Zgłoś
azaheca Re: Nurkujemy. 08.11.07, 21:19 to masz tapczan w robocie? myślałam że tylko ja... Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Co robicie w pracy? 12.11.07, 13:41 cienmotyla napisała: > Chyba nie stać mojej psychy na to;) powinnaś spróbować, wiesz jak fajnie?! dzisiaj przepięka wieża mi wyszła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciotka Matylda Re: Co robicie w pracy? IP: *.aster.pl 09.11.07, 01:29 Pluję, łapię i na szpulkę nawijam. Odpowiedz Link Zgłoś
mospin1 Re: Co robicie w pracy? 09.11.07, 07:12 właczam drukowanie 200-300 stron materiały i dokładam kartki do podajnika pojedynczo :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rybka Nemo Re: Co robicie w pracy? IP: *.dsl.club-internet.fr 09.11.07, 07:46 W zasadzie to chyba czasem pracuje, ale to ze scislych wskazan lekarza - nie moge caly dzien pochlaniac hektolitrow kawy :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rychu Re: Co robicie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.07, 12:00 Od paru dnie przesiaduje na www.knorrnudle.pl i próbuję zrobic niezły wynik czasowy :) Po prostu powrót do dzieciństwa no - "zajdź różnice między obrazkami" , a ile frajdy :D Szefowa mnie co i raz do roboty musi poganiać :D Odpowiedz Link Zgłoś
ankaaz Re: Co robicie w pracy? 09.11.07, 12:05 pluje łapie i o ściane chlapie :) a tak naprawde to siedze na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumreader Re: Co robicie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.07, 19:35 Ja to już jak naprawdę się nudzę, że nie mogę wytrzymać, to z nudów biorę się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Co robicie w pracy? 10.11.07, 19:42 zazwyczaj pracuje, bo zawsze znajde sobie cos do roboty, ale jak mi sie nie chce czasem pracowac albo nie ma juz co robic to z kumplem urzadzamy sobie zawody w rzucaniu srubkami w zarowki :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aya Re: Co robicie w pracy? IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.07, 16:57 Czasem się idę przejść po pokojach, robię sobie kanapkę, pogłaskam psa, pobawię się z fretką, posłucham muzy, poczytam gazetę.. ...bo pracuję w domu:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: illi Re: Co robicie w pracy? IP: *.staffs.ac.uk 11.11.07, 17:09 kiedy sie nudze (czy to w pracy czu tez na np przystanku) spiewam sobie cicho, zapominajac o swiecie zewnetrznym. az w pewnym momencie uswiadamiam sobie ze ktos stoi obok hehe nienawidze tego ale coz począć Odpowiedz Link Zgłoś
na-luzie Re: Co robicie w pracy? 12.11.07, 11:02 przez większą cześć czasu próbuję zabić nudę, a potem próbuje szybko zrobić moją robotę... Odpowiedz Link Zgłoś
hypator Re: Co robicie w pracy? 12.11.07, 12:18 Ja pracuję-czas wtedy szybko mija. Odpowiedz Link Zgłoś
gosja_1 Re: Co robicie w pracy? 12.11.07, 14:07 Ja jeszcze nie pracuję, więc "problemu z nudą" nie mam, ale wiem, że: - niektórzy siedzą na czatach, - grają w jakieś głupie gierki w internecie, - popijają kawę, - przeglądają po sto razy najróżniejsze strony internetowe, - gadają przez telefon, - czytają książki. A czasem (o dziwo!) zdarza się ludziom po prostu pracować... :-P Odpowiedz Link Zgłoś
black_diamond_bee Re: Co robicie w pracy? 14.11.07, 14:02 robimy sobie dowcipy z współpracownikami:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanekb Re: Co robicie w pracy? 15.11.07, 04:59 Aktualnie : film o Smokach. To stad to Smocze zboczonko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piromancer Re: Co robicie w pracy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.07, 16:51 przegladanie po raz setny sport.pl, sprawdzanie stanu druzyny w hattrick po raz tysieczny, i po raz n-ty probowanie zejsc ponizej 2 minut w knorrnudle.pl Odpowiedz Link Zgłoś
leniwa_kluska Re: Co robicie w pracy? 19.11.07, 22:48 Ja kiedyś z koleżankami z biura grałyśmy w grę "gdyby... toby..." Świetna sprawa i śmiechu przy tym... do bólu brzucha. Poprostu kosmos! Już nie gramy, bo szefowa nas poprzenosiła do innych działów, bo praca nie szła do przodu... Odpowiedz Link Zgłoś
iwu Re: Co robicie w pracy? 20.11.07, 10:47 Nie powiem, bo doniesiecie mojej dyrekcji i wylecę z roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: carrota Re: Co robicie w pracy? IP: *.skytray.com 20.11.07, 23:02 Pisz na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
andregeorg Re: Co robicie w pracy? 21.11.07, 09:34 Piorę sobie skarpetki w proszku "Vizir".... Odpowiedz Link Zgłoś