Dodaj do ulubionych

CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO?

IP: *.acn.pl 15.08.03, 07:16
Obserwuj wątek
    • peteen panie, daj pan spokój... 15.08.03, 09:11

• Gość: anulka Re: panie, daj pan spokój... IP: *.chojnow.sdi.tpnet.pl 15.08.03, 17:32
        jejq jak ja nie lubieee tej reklamy brrr az mi ciary przechodza....
        • peteen a jeśli do tego dodać... 15.08.03, 20:35
          lektora z intonacją jełopską: zamów, zadzwoń... to aż sie chce wywalić tiwi
          przez okno...
          ;c)
    • Gość: Maciek Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: 212.160.129.* 15.08.03, 20:38
      Jasne!
      Idziesz do hipermarketu i kupujesz kilka takich lampek jak w reklamie (są
      jakieś 30 zł tańsze).
      Wbijasz je na dzień w skrzynkę z kwiatkami na balkonie a na wieczór bierzesz do
      domu i wieszasz pod sufitem. Ale będzie jasność!
      Masz szansę (o ile wysilisz wzrok) odszukać browarek i nie nabić guza w drodze
      do kibelka.
      • Gość: anka9009 Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.03, 22:46
        panie, daj pan spokoj. nienawidze tej reklamy ale ten tekst mnie zawse powala.
        • Gość: Maciek Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: 212.160.129.* 15.08.03, 23:14
          Gość portalu: anka9009 napisał(a):

> panie, daj pan spokoj. nienawidze tej reklamy ale ten tekst mnie zawse powala.

Super byłoby, gdyby trochę przemontować i "panie, daj pan spokój..." wstawić po
          zachwalaniu lampek ;)
      • Gość: Justyna Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 16.08.03, 07:33
        ,,Możesz szyć nawet jeśli myślisz , że nie umiesz szyc" Brrrr . Głupszej
        reklamy jeszcze nigdy nie widziałam. Moja babcia jak widzi reklamy to przełącza
        kanał. Ja niektóre lubię , ale napewno nie te z mango. Brr
        • anka9009 Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? 16.08.03, 22:27
          Gość portalu: Justyna napisał(a):

> ,,Możesz szyć nawet jeśli myślisz , że nie umiesz szyc" Brrrr . Głupszej
          > reklamy jeszcze nigdy nie widziałam. Moja babcia jak widzi reklamy to
          przełącza
          >
          > kanał. Ja niektóre lubię , ale napewno nie te z mango. Brr

Mango kiedys bylo nalepsze. a maszyne mozesz zabrac na wakacje jest taka mala.
          • Gość: piecyk gazowy Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.visp.energis.pl 16.08.03, 22:28
            anka9009 napisała:

> Mango kiedys bylo nalepsze. a maszyne mozesz zabrac na wakacje jest taka mala.

I zmieści się w szufladzie w pracy. :-)))
          • Gość: Justyna Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 17.08.03, 08:25
            Ale napewno szybko się popsuje! Za tanai jest!
            • kolega.maynard Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? 19.08.03, 16:41
              NO CO TY??? TOŻ TO DŻI PI ES!!!!
              • Gość: Maciek Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: 212.160.129.* 19.08.03, 23:45
                kolega.maynard napisał:

> NO CO TY??? TOŻ TO DŻI PI ES!!!!

W związku z tym, że GPS (pl wersja: gdziepies) warto zabierać ją na wyprawy do
                lasu i w góry - na pewno nie zabłądzimy ;)
                • Gość: Rodrig Falkenstein Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.it-net.pl 23.08.03, 11:25
                  Gość portalu: Maciek napisał(a):

> kolega.maynard napisał:
                  >
                  > > NO CO TY??? TOŻ TO DŻI PI ES!!!!
                  >
                  > W związku z tym, że GPS (pl wersja: gdziepies) warto zabierać ją na wyprawy
                  do
                  > lasu i w góry - na pewno nie zabłądzimy ;)

I co ma sobie pomyśleć taka babcia jak usłyszy w dzienniku, że amerykanie
                  pojechali do Iraku wyposażeni w Dzi Pi Esy?
            • Gość: motyl69 Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.03, 06:05
              Moi drodzy,mój sąsiad,totalny myśliciel inaczej oraz miłośnik ogródka w jednym
              nabył takową drogą kupna.Jaka to lipa to już inna historia.....Mnie najbardziej
              śmieszy pojmowanie przez niego takich pojęć jak:"bateria
              słoneczna","fotokomórka","dioda led" itp.Jeśli kilka takich słów skleić w
              dynamiczną całość,(jak ma to miejsce)odruchem bezwarunkowym jest sięgnięcie po
              telefon.Dla mnie idea działania tego urządzenia jest pograniczem perpetum mobile
              -nie ma takich technologii aby akumulator o takiej wydajności pracował przez 30
              lat!Przyjrzyjcie się dokładniej tej reklamie:jak wygląda ją te wyeksponowane
              lampki.To profesjonalnie oświetlony plan zdjęciowy.Aby tak zgrabnie oświetlić
              to wszystko potrzeba mocy lamp na ok 4-5 tyś watt. oraz zastosować właściwe
              filtry aby wyglądało to ...że niby to ONE tak świecą.Lampka świeci mocą równą
              palącej się zapałki i nadała się mojemu sąsiadowi na ok trzy tygodnie
              użytkowania.A to pech....
          • pstosia Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? 19.08.03, 17:18
            anka9009 napisała:

>
            > a maszyne mozesz zabrac na wakacje jest taka mala.

rozbraja mnie ten tekst. okazuje sie za na wakacje jedziemy po to, by szyc! a
            wiec drogie panie i drodzy panowie, co uszyliscie na wczasach??:)
            • the_dzidka Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? 19.08.03, 18:01
              > rozbraja mnie ten tekst. okazuje sie za na wakacje jedziemy po to, by szyc! a
              > wiec drogie panie i drodzy panowie, co uszyliscie na wczasach??:)

A w pracy nagminnie wszystkim pękają szwy i nie mamy czasu pracować, bo je
              naprawiamy.
              • olinka_z_olinkowa Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? 24.08.03, 14:59
                Hehehe, a jedna kolezanka poszla do slubu i jej suknia slubna pękła w szwach
                hahahahaha, nie moge no i byl kłopot, zanim to jakos pofastrygowali, ale to
                już nie było to samo w tym kosciele. A tak to jakby jakas znajoma przyszla do
                kosciola na slub przyjaciół z maszyna w torebce to od razu by zaszyto pękniętą
                suknię ślubną i by mogła spokojnie wychodzic za mąż. Bezstresowo, znaczy, kto
                chodzi z maszyną do szycia na slub koleżanki? Hahahahahahah :))))))))

Trza mieć wyobraźnięzeby coś takiego wymyśleć ;)))))) Z maszyną do szycia do
                kosciola, bo a nuż suknia pannie młodej się popruje to będzie jak znalazł. A
                na weselu sie też może przydac, mojej koleżance potargał się cały tren od
                sukni slubnej tak hulała na weselu. Naprawdę! Gdybysmy mieli maszynę z mango
                to by się na bieżaco szyło i tańczyło dalej, a tak to z potarganymi koronkami
                się bawiła, dobrze, ze towarzystwo rozrywkowe było to nikomu to nie
                przeszkadzało z panną młodą włącznie;)))
                • Gość: Kasia Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.09.03, 13:21
                  A ja czytałam i słyszałam, że nie należy szyć rozdartej sukni ślubnej ani nawet
                  fastrygować jej, bo to wnosi łzy i problemy w związek.
    • owies_konia_begerowej Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? 21.08.03, 22:22
      ta a najlepsze jest to ze to SOLAR GREEN swieci jak choinkowa zarowka juz nie
      mowiac o tym, ze kazdy to moze wyciagnac...
      szkoda gadac...
      maszyna do szycia tez jest fajna.. i te wszystkie genialne odkurzacze na
      baterie
      • Gość: hon Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.citicorp.com 22.08.03, 22:47
        a mnie powala reklama garnka do makaronu i widok pani która NIE MA takiego i
        wylewa cały makaron do zlewu... Czuje sie dumna bo ja, nawet nie posiadając
        garnka ze specjalna pokrywką, NIE wywalam klusek :)))))
    • mysikluliczek Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? 26.08.03, 22:11
      A co powiecie na maszynę do pieczenia chleba i inne cudo wynalazki, które
      reklamuje drużyna BigBrothera z Panem Properem (czyt. Klaudiuszem) na czele? No
      przecież to jest tak debilne, że nie mogę! A w zeszłym roku na topie była
      maszynka do zaplatania warkoczyków. Jeszcze teraz słyszę głos tego
      lektora, "będziesz królować w dyskotece", hahahahaa. A swoją drogę, kto go tam
      zatrudnił? Beznadzieja!
      • Gość: Karina252 Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 27.08.03, 22:53
        A słyszeliście o szczotce do rozczesywania włosów? Wystarczy tylko przyłożyć i
        już! Nie do wiary!!!Lecę zamówić, bo bez niej będę poczochrana!
        • Gość: Rodrig Falkenstein Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.it-net.pl 03.09.03, 16:12
          Gość portalu: Karina252 napisał(a):

> A słyszeliście o szczotce do rozczesywania włosów? Wystarczy tylko przyłożyć
          i
          > już! Nie do wiary!!!Lecę zamówić, bo bez niej będę poczochrana!

Ale nic nie przebije elektrycznego młynka do pieprzu ze światełkiem, żeby było
          widać co się pieprzy

No chyba że deska do składania ubrań
    • Gość: Swaq Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.szczecin.mm.pl 27.08.03, 23:23
      A pani Joanna czekala całe życie aż wynaleźli otwieracz do konserw. dopiero
      teraz może poznać smak ryb w sosie pomidorowym z ananasem ;)
      • Gość: mrówkojot Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.ctnet.pl / 192.168.1.* 02.09.03, 21:54
        a teraz opowiem Wam, drodzy forumowicze, największego wałka...

bo zdaje się, że tytuł tej tutaj dyskusji nawiązuje do cudownej reklamy na
        bodajże POLSACIE dotyczącej lamp ogrodowych. hihi, cała scena odbywa się w
        ogródku mojej byłej nauczycielki od polskiego, która zresztą też miała zaszczyt
        wziąć udział w tej reklamie! ... i ta gracja z jaką wsadza w ziemię tę lampę :D
        do czego to ci nauczyciele są zdolni...

P.S. reklama z maszyną do szycia jest też w jej kuchni...
    • Gość: piecyk gazowy Czy lubi pani obierać ziemniaki? IP: *.visp.energis.pl 02.09.03, 22:10
      - Czy lubi pani obierać ziemniaki?
      - Żarty się pana trzymają, czy co?!
      • Gość: dami Re: Czy lubi pani obierać ziemniaki? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 14:53
        Gość portalu: piecyk gazowy napisał(a):

> - Czy lubi pani obierać ziemniaki?
        > - Żarty się pana trzymają, czy co?!

Rok zycia tracisz na obieraniu ziemniakow:))
    • Gość: m Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.acn.pl 04.09.03, 09:35
      ale wszystko przebija deska do składania ubrań :))))

a otwieracz do napojów też niczego sobie :)
      • Gość: pietruszka Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: *.topole.waw.pl 06.09.03, 01:07
        hehehehehe

ja na jedynce widziałam maszynkę do zgniatania puszek.składała się z dwóch tub-
        jedna wetknięta w drugą. puszkę wkłada się do tuby i "wystarczy przycisnąć" a
        okocim albo lech jest zgnieciony w harmonijkę!!!!nie do wiary!!! za jedyne 79
        zybali!!panie, daj pan spokój, nigdy pan puszki nogą nie zgniatał?
    • Gość: pit Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: 62.244.137.* 15.09.03, 23:57
      a ta z przyrządem do kręcenia warkoczy... to był hit!
      Nudzisz się w domu, nikt Cie nie lubi bo nie masz warkoczyków... hehehe
      i najlepsze było jak koleś mówi: zrób sobie nie jeden, nie dwa ale trzy a nawet cztery warkoczyki...
    • Gość: meghan Re: CZY MOZNA MIEC SWIATLO ZA DARMO? IP: 81.210.16.* 17.09.03, 11:49
      A mnie nadal powalają wszystkie te zdjęcia „przed” i „po”. Tłuste kaszaloty
      które zamieniają się za pomocą Abgimników, Nowych Cudownych Rewelacyjnych Diet,
      bujaków-gibaków (Gazelle Freestyle i pochodne) oraz gaci wyszczuplających w
      wysportowane fitnesski które eksponują mięśnie rzeźbione latami w pocie czoła
      na siłowni. I po co takiemu babsztylowi typu Joanna Bartel co to siłownię
      zobaczyła tylko raz i z bardzo, bardzo daleka majtki wyszczuplające ? Może i
      nawet poderwie jakiegoś frajera, ale jak dojdzie co do czego to i tak prawda
      (tłuszcz) wyjdzie (lub raczej wyleje się) na jaw. Ha ha ha !!!
      Niezłe są też pseudoczupiradła co prostują sobie „naturalnie kręcone” włosy
      szczotką obrotową Velform. Ale na zdjęciu „przed” wyraźnie widać że kobieta ma
      sztuczne kędziory i że tak naprawdę to ta cudowna szczotka zamiast prostować
      przywraca je tylko do naturalnego „prostego” stanu.
      A super estetyczne wkładki Medstar ? Najbardziej powala mnie widok tłustego,
      obleśnego łysola który „zauważa i docenia” bohaterkę reklamy która właśnie
      wpakowała sobie do japonek rewelacyjne wkładki i radośnie pląsa po parku.
      Ostatnia rzecz którą bym chciała to być zauważona i doceniona przez takie
      indywiduum.
      I jeszcze ten preparat Tealine. Po co mi jakieś pastylki placebo skoro wkładki
      są tak skuteczne ?
      Wszystkim miłośnikom telebadziewia polecam forum Pilne!!!! Więcej tam o całej
      ofercie TV marketu.
      • Gość: blue do Meghan IP: *.cable.ubr05.gill.blueyonder.co.uk 29.09.03, 10:28
        a gdzie znalezc to forum PILNE?
        • Gość: piecyk gazowy Re: do Meghan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.03, 12:57
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=4218279

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka