Gość: kurt kombajn Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 16:19 Reklama jakiejś karmy dla dzieci:" Co znajduje się w tych brzuszkach?". Aż mam ochotę wrzasnąć "g.ó.w.n.o", co jest odpowiedzią wprawdzie wulgarną, ale technicznie poprawną. Jeszcze inna reklama z dziateczkami śmiejącymi się bo dostały jakieś toksyny przebrane za mleko. Te dzieciątka śmieją się jak laleczka Chucky- efekt spółkowania Chucka Norrisa z gumową lalą. I rzecz jasna, reklama Vanisha. "Mama tego nie wypierze!!!". Plamy może i nie spierze, ale dzieciaka tak. Kocham panny z reklam Vanisha i już czekam na moment w którym zaraz po wrzasku "A teraz obleje pana olejem", oblany wyciągnie podejrzany słoiczek i odpowie: "A ja obleję panią kwasem". I reklama jakiegoś eliksiru do włosów z Heidi Klum (?). Dubbingująca ją pani ma taki strasznie irytujący głos:"Postaw na power, moja fryzura to wytrzyma". Fryzura może tak, widzowie nie bardzo. Reklamy- powinni tego zabronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.08, 21:11 Potworność, tandeta i sensu brak - reklama gładzi Megaron. Senne jakieś lachony dają sobie tatuować na twarzach i no, powiedzmy - brzuchach wielgachne, zielone logo gładzi szpachlowej, potem mówią, że ich facetów to kręci... Już ja bym ich wszystkich nakręciła! Odpowiedz Link Zgłoś
in_di_ra Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 05.07.08, 22:04 Ja właśnie obejrzałam reklamę ajax profeszynal,babeczka mówi ze jej dzieci zostawiają wszędzie ślady butów i brudzą wszystko czekoladą, było je QRWA WYCHOWAĆ a nie bezmyślnie po nich sprzątać. I druga scena, kuchnia jak po wybuchu kuchenki, zasyfiona ze nawet bakterie pouciekały... No do tego oczywiście samochód specjalistów... bleee. Odpowiedz Link Zgłoś
julie1789 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 06.07.08, 20:03 Aż się zdziwiłam, że nikt nie wpisał jeszcze reklamy WARTNER na kurzajki... Widziałam ją ze 3 razy i za każdym razem byłam blisko kopnięcia telewizora. Chłopaczek ok. 15 lat ufnym gestem podaje mamusi łapę, by ta wymroziła mu kurzajkę <wrrr> <wrrr> <wrrr>. I ta jego radość w głosie, gdy oświadcza, że już nie musi chodzić do lekarza, by wymrozić kurzajki do korzenia, bo potem robi to jego mama. Ja kurzajki nigdy nie miałam i nie bardzo wiem, jak to wygląda, ale moja wyobraźnia zaraz nasuwa mi obraz czegoś naprawdę paskudnego. No i q**a jaki nastolatek chwali się, że mamusia mu kurzajki wymraża? Skoro to takie proste, to czemu tego sam nie zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 07.07.08, 09:54 Najnowsza reklama NAJ, z Kurowką przebija nawet panią od Tiny..."Czytałam w naj, że żółty to kolor sezonu"...Wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 07.07.08, 11:32 Może ma problemy ze wzrokiem i przeczytała brajlem w Naj ... Odpowiedz Link Zgłoś
princessofbabylon Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 23.07.08, 16:10 ja miałam na kolanie chyba z 10 kurzajek. Z 3 wielkie i kilka małych. NIe jest to ładne, ale tez nie boli. Wypaliłam je w kilka dni cytryną w occie. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 08.07.08, 11:36 Z tym gow...m sie zgadzam, mam te same skojarzenia :) Reszta wymienionych reklam tez wkurza mnie niemilosiernie. Odpowiedz Link Zgłoś
speedymika Tu sa nasze okulary 08.07.08, 14:54 opcje: szef moze kupic druga pare swojej sekretarce, i daunowaty syn z policjantem, powoduja ze otwiera mi sie noz w kieszeni.... nie wiem skad taki durny pomysl na reklame i skad Ci pozal sie Boze aktorzy... pomijam juz fakt ze reklama przeklamana - rok temu postanowilam skorzystac - za swoje okulary zaplacilabym ok 250 zl zas z drugimi 'gratis' dla Mamy wyszlo okolo 400 zl - gratis byly tylko oprawki i to z tych najbardziej badziewnych, co i tak kosztuja 50 zl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elfik Re: Tu sa nasze okulary IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.08, 10:58 nie pamiętam jaki produkt, za to poleca "laboratorium dramatologii kosmetycznej". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drakkainen Re: Laleczka Chucky w akcji IP: 213.25.20.* 10.07.08, 11:11 Reklama mleka Bebiko z upiornie śmiejącymi się laleczkami Chucky (normalne dzieci tak nie wglądają) – prześladuje mnie w snach. Mam wrażenie, że ten wygląd rodem z horroru klasy B to efekt działania reklamowanego mleka. Nieśmiertelna pani kioskarka od Tiny z megawytrzeszczem oczu, jak ja tek kobiety nienawidzę. Pani kosmetolog (nie wiem co reklamuje) - wygląda jak manekin albo cyborg, ma taki przymulony, sztuczny głos. Odpowiedz Link Zgłoś
waserwanna Re: Laleczka Chucky w akcji 10.07.08, 17:33 Zgadzam się z przedmówczynią. Pani kosmetolog jest w istocie antyreklamą zachwalanego produktu. I zauważyliście u niej ten ABS :) Absolutny brak szyi... Odpowiedz Link Zgłoś
sushi_girl Re: Laleczka Chucky w akcji 28.07.08, 11:19 I bardzo wiarygodny wskaznik 'zle - dobrze'. Skora moze byc albo zle albo dobrze nawilzon a, to takie fachowe. Odpowiedz Link Zgłoś
ktoszapanemstoi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 10.07.08, 17:57 > I rzecz jasna, reklama Vanisha. "Mama nigdy tego nie wypierze!!!". Plamy > może i nie spierze, ale dzieciaka tak. Oo, tak. Vanish zawsze miał okropne reklamy, ale ta to szczyt wszystkiego. Dwójka rozpuszczonych, egoistycznych, paskudnych bachorów świadomie, dla rozrywki dostarcza matce roboty. Przychodzą do niej z uświnioną koszulą, szczerzą tępe mordy ze złośliwą satysfakcją, a ona, zamiast ochrzanić za celową złośliwość, śmieje się perliście, a potem przychodzi pani od Vanisha, daje cudowny proszek i jest jeszcze bardziej radośnie. Okropne bachory trochę rozczarowane, że matka nie będzie musiała się męczyć, ale proszek im się podoba, a mamusia woła "Już nie będziecie mogli mi robić takich psikusów", oczywiście radośnie, przytulając przy tym dzieciątka. Już je widzę za kilka lat, pochylone z nożami w zakrwawionym pokoju, wołające radośnie "Mama nigdy się już nie podniesie" i wtedy pani od Vanisha nie będzie mogła już nic zrobić, poza ewentualną sprzedażą proszka do czyszczenia dywanów. Przepraszam za ten cały tekst, ale ta reklama wywołuje we mnie takie odczucia... > Kocham panny z reklam Vanisha > i już czekam na moment w którym zaraz po wrzasku "A teraz obleje > pana olejem", oblany wyciągnie podejrzany słoiczek i odpowie: "A ja > obleję panią kwasem". To by było piękne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ktoszapanemstoi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 10.07.08, 17:59 Jezu, proszku, nie proszka. Tak to jest, jak się pisze w nerwach ;> Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 11.07.08, 07:59 Reklama Play - ta w której goryl (gorylica?)masuje stopy jakiemuś kolesiowi na plaży. Jak dla mnie trąci zoofilią. Oraz dramatyczna historia panienki która miała nadwrażlwe ZEMBY. Panienka sprawa wrażenie albo umysłowo ociężałej albo naćpanej - mówi powoli, apatycznie i monotonnie, i ma takie puste tępe spojrzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
laferme Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 11.07.08, 08:18 koleś z reklamy Vanisha (chyba), wkłada jakąś ściereczke do naczynia, wsypuje lód, miesza i mówi, ze zimne no nie moge, ten koleś jest tak straszny i denerwujący, ze normalnie brak słow!! grrrr Odpowiedz Link Zgłoś
sushi_girl Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 28.07.08, 11:22 On tak trzesie tym sloikiem jak shakerem 'mrrrrrrruah, zimne!' Przezywam to za kazdym razem. Koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś
zwierze_futerkowe Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 13.07.08, 16:38 Nienawidzę seksistowskich reklam napojów Toma. Robił je chyba jakiś zbok, któremu nawet owoce kojarzą się z damskim biustem albo pupą. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 14.07.08, 07:56 Ciekawe z czym mu się kojarzą banany? Mnie dobija dzieciak z rekalmy Vanisha - chyba ten sam co w reklamie Lenora, bo też jest obficie owłosiony na czaszce i ma zęby jak sztachety. Przypomina małego Neandertalczyka. W dodatku nie wiedzieć czemu to niewinne pacholę jest dubbingowane jakimś posępnym basem. Mamusia cieszy się, że udało sie wyprać bluzeczkę ubrudzoną celowo przec bachory. A w doopę gó..arzom wtłuc!!! Natomiast pan który pierze w wodzie z lodem i Vanishem ma oblicze beztroskie i przepełnione samozadowoleniem + debilny usmiech czym doporowadza mnie do furii. Pan - do zastrzelenia ze sztucera na słonie. Odpowiedz Link Zgłoś
hevraan Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 14.07.08, 09:28 Rzucam kapciem w TV na reklamie Schwarzkopfa - got2b... Żesz kurna! Konwencja reklamy i ten szczekający koleś ("GGGat Tu BBBBBi") są nie do zniesienia. Wrrrrrrrrrr! Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 14.07.08, 12:16 Nie wiem czego jest to reklama (w panice przełączam) - jakaś znudzona młodzież robi balony z gumy do żucia, potem te balony pekają. Rzyyyg normalnie, ohydztwo i wielkie fuuuuuuuj. Odpowiedz Link Zgłoś
heca7 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 14.07.08, 23:08 Baba co miała za wysoki cholesterol to jakaś chorowita musi być. Jeszcze niedawno temu miała chore zatoki i uzywała ibupromu. Odpowiedz Link Zgłoś
anutek115 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 15.07.08, 12:26 Ja wzgledem reklamy Vanisha. Ja nienawidzę najbardziej nie te obrzydłe dziateczki, jak ktos powyżej odebrałam wcieranie brudów w koszulkę tak, że one tej koszulki nie znoszą i chca w ten sposób zlikwidować prawdopodobieństwo włożenia jej po raz kolejny. Głupie, ale nie wymagajmy za dużo od reklam Vanisha. Nie nienawidzę najbardziej tej pani w różowym, chociaż jak czytałam tekst "a teraz obleje pania kwasem" to się rozmarzyłam. Ja najbardziej, do bólu, do najgłębszych mrocznych pokładów nienawisci nienawidzę tej uchachanej mamusi. Rany! Jakby moje dzieci taki numer wywinęły, może bym ich nie sprała. Może bym kazała chodzic w tej uswinionej koszulce, może uprać ją własnoręcznie, może nawet bym "aluzju paniała". Ale nie wyobrażam sobie normalnej matki, która by w takiej sytuacji ćwierkała w upojeniu!!!! Przykro mi to pisać, ale zaczynam tez nienawidzic Marka Kondrata. Człowieka, który wymyslił hasło "Z mężczyzną jest jak z bankiem, musi zarabiać" (bo z kobieta nie, ona nie musi, musi leżec i pachnieć, albo na żebry chodzić, albo zdać się na portfel pana i władcy) należałoby długo i starannie opiekac na rożnie, ale ostatnia reklama z Raczkiem (Raczka jeszcze nie zdążyłam znienawidzić, bo tylko raz wystąpił)... W każdym razie bank ma u mnie przerypane. Ale się nie zmartwi, jak sądzę, bo ja nie mężczyzna ;-). Odpowiedz Link Zgłoś
renaq Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 15.07.08, 14:49 Nie pamiętam co to za proszek, który "wypierze nawet ukryte plamy" - czy ktoś kto to wymyślił chociaż raz w życiu prał ?????? I oczywiście Pani od Tiny...wrrrr Za to "do Czech za darmo" jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
renaq Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 16.07.08, 10:24 i jeszcze denerwuje mnie ten TOTEK, który dziś lata mi po ekranie. Jeszcze chwila i dostanę oczoplasu. Odpowiedz Link Zgłoś
clio_1 Wątek z ememy, fajny 16.07.08, 12:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=81350577&a=81350577 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: to_ja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 83.238.176.* 16.07.08, 14:23 oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
amourpropre Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 16.07.08, 18:47 1. Babska wyjące rimbi rimbi w reklamie piwa - noż kurna, dobić te idiotki grabiami od razu! 2. Straszliwe dzieciory z reklamy Bebiko - Omen i Lalka Chucky w jednym!Tego, kto wymyslił tę reklamę, powinni sprać kijami po piętach. 3. Facet głupio rozdziawiający paszczę na widok tanich jogurtów. Uch! Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 17.07.08, 07:35 Przeraźliwy typ, który zacina się na głosce "w". Gniot nieludzki i po co? Po co? Żeby zareklamować sklep budowlany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.pgd.pl 18.07.08, 11:58 Może już było ,ale Pani w radiu od reklamy płynu do higieny intymnej "żanetkaleta" Czyli że jak? I na koniec :Dla kobiety wyjątkowej, takiej jak Ty;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.07.08, 18:07 Panie z reklamy gładzi jakiejś tam... Nigdy w życiu nie zrobiłabym sobie tatuażu na buzi, bo jakiegoś debila to kręci! A gdyby facetów kręciły grabie w d***, to czy te baby też by je sobie wsadziły?! Idiotyczna reklama na plakatach i idiotyczna reklama w telewizji! Dno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukrowa wróżka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.08, 20:04 Szlag mnie trafia, kiedy w telewizorni leci akurat idiotyczna reklama Actimela. Bohaterką jest zmanierowana pannica, która czuje się padnięta po dniu wypełnionym spotkaniem biznesowym, lunchem z przyjaciólmi, kolacją z Tomkiem oraz innymi równie "wykańczającymi" zajęciami - jedynym ratunkiem w jej sytuacji jest spożycie Actimela, który, jak łatwo się domyślić, najwyraźniej błyskawicznie stawia na nogi. A już w ogóle najtragiczniejszy w tej reklamie jest głos narratorki - jakiś taki "zagrypiony" i upiornie flegmatyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
renaq Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 23.07.08, 10:12 Reklama vizira: gdzie matka słodkim głosikiem mówi: on brudi, ja piorę, ja piorę, on brudzi....ha,ha ale fajna zabawa.. No i idiotycznie uśmiechnięty ken atleta, co to przyspiesza z netią. Odpowiedz Link Zgłoś
knur_izydor Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 19.08.08, 17:48 Chyba rozumiem sekret tego flegmatycznego głosu- kluczem jest tu zdanie "mój kłopot- zmieścić tydzień w jeden dzień". Jeżeli w ciągu tygodnia baba spożywa jeno lancz (pewnie z niewiastą od Jogobelli) i kolację z Tomkiem, to nic dziwnego, że jest osłabiona i żaden Actimel jej tu nie pomoże :D Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna-szamana VANISH górą !!!!! 22.07.08, 22:05 Dwa oblesne, obrzydliwe, wredne i złośliwe bachory, które brzudzą koszulkę. Brudzą ją głosem pełnym jadu opowiadają, co z nią zrobią... I jeszcze te tępe gęby otwierają, kiedy plamy uda się sprać. A mamusia słodkim głosikiem: teraz już nie bedziecie robić takich psikusów... Po prostu przełozyć oboje przez kolano i po gołym tyłku lać !!!! Za każdym razem kiedy te dzieci pojawiają się w zasięgu mojego wzroku, mam ochotę coś im zrobić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janka Re: VANISH górą !!!!! IP: *.lodz.dialog.net.pl 23.07.08, 14:34 A mnie w tej reklamie rozwala gościówka, która wyskakuje z Vanishem diabli wiedzą skąd. Czary po prostu :) Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: VANISH górą !!!!! 20.09.08, 07:37 > A mnie w tej reklamie rozwala gościówka, która wyskakuje z Vanishem diabli > wiedzą skąd. Czary po prostu :) Ona pojawia się z alternatywnej rzeczywistości w której ludzie kochają reklamy Vanisha :DD Wspaniały wątek :D Odpowiedz Link Zgłoś
karolinqua Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 23.07.08, 21:14 Mój brat najbardziej nie nawidzi reklamy, jak sam to opisuje o sraczce, gdzie dwie klientki gadają o tym przez komórkę, że ryba im zaszkodziła... Jedna wzięła stoperan i jej minęło. Litości Odpowiedz Link Zgłoś
panna-nikt-online Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 23.07.08, 22:35 Moooonteee dzieeeeckaaaaa czaaas...,sleep&play (jakieś pieluchy chyba),merci i wszystkie pozostałe reklamy z debilnym zaśpiewem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tina Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.adsl.inetia.pl 24.07.08, 03:26 NIC. ABSOLUTNIE NIC. Q...WA, ABSOLUTNIE NIC nie przebije pier..olnietej baby z reklamy Tiny! "Iiiii ja!!!!!!!!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
renaq Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 24.07.08, 10:43 Gość portalu: Tina napisał(a): > NIC. > > ABSOLUTNIE NIC. > > Q...WA, ABSOLUTNIE NIC nie przebije pier..olnietej baby z reklamy Tiny! O TAAAAAK!!!!! > > "Iiiii ja!!!!!!!!!!!!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOTLET Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.swidnica.mm.pl 24.07.08, 14:39 Ludzie, po co się denerwujecie? Nie oglądajcie tych pierdół, szkoda zdrowia. Bojkot telewizji! www.cybuch.pl Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 20.09.08, 07:39 Eee tam, to taka złość bardziej na wesoło, fajnie czasem w ten sposób odreagować, to naprawdę poprawia humor :) Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 28.07.08, 11:06 A czy nikogo nie denerwuje reklama "najprawdopodobniej najlepszego piwa na świecie" ? Chodzi oczywiście o piwo Carlsberg. Gdzie młoda para bierze ślub na stadionie. Ksiądz zadaje durne pytania w styku: "Czy pozwolisz mężowi wychodzić z kolegami na piwo?, Czy pozwolisz mu na to dwa razy w tygodniu?, Czy pozwolisz mu na to teraz?" A głupia laska odpowiada na wszystko grzecznie YES !! Z pedagogicznego punktu widzenia, dzieciaki oglądając taką reklamę będą myślały, że kobieta jest po to, żeby na wszystko pozwalać facetowi. To jakie to małżeństwo, skoro jego praktycznie ciągle w domu nie będzie, bo będzie żłopał piwsko z kolegami? Przesłanie reklamy jest idiotyczne, tak samo jak gra aktorów. Zwłaszcza ta panienka, która ma dziwną twarz i szeroki, koński uśmiech z wielkimi zębami jak łopaty, gdy wypowiada magiczne "YES" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.08, 18:47 Reklama centrum z metariałami budownalymi na TVP3 - tylko Bartycka 24 :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolex Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.retsat1.com.pl 09.08.08, 22:03 a mnie wkurzają te baby które się cieszą jak głupie do sera gdy gadają o wycieczce do Krakowa, jedna z nich mówi: wziął dziewczynę, kumpli z roku, wie pani do Krakowa i tak pitolą 3 po 3 o tym wyjeździe mam ochotę je zamordować, to jest reklama coke festival chyba Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 11.08.08, 13:23 Wróciły babska od Jogobelli, tym razem w wersji skondensowanej :( Reklama Ibupromu, gdzie Pani wlazła na K2 i rozbolała ją głowa tak, że nie mogła normalnie funkcjonować. Najgorszy jest ten jej piskliwy głosik, gdy mówi: "Alpinistka? Ja po prostu kocham góry" Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 11.08.08, 16:22 Niejaki Kaczynski Lech - namawia do uczestnictwa w jakiejs wojnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzyb Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.08, 17:17 tak mnie zastanawia - czy ten od grzybicy stop juz ja w koncu wyleczyl? :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chomik_sadysta Koszmar mojego dzieciństwa!!! 11.08.08, 21:58 Czy nikt nie zauważył reklamy jakiegoś proszku z Wiktorem Zborowskim? -Kaziu!!! Dlaczego jesteś niedoprany??? -Bo mamy twardą wodę!!! Nie wiem, jakim trunkiem raczyli się pomysłodawcy tej reklamy, ale też chce go spróbować!!! Poza tym, reklama Gripeksu. Ta panna wrzeszcząca "Nie brałaś Gripeksu?!!!" tym oburzonym, zimnosukowatym tonem a la pani z dziekanatu wywołuje u mnie dreszcze... Przypomina mi panią Jadzię, jedną z przedszkolanek, która właśnie takim tonem zmuszała nas do konsumpcji owsianki albo szpinaku... -Nie jadłeś owsianki, słoneczko?!!! Ona jest bardzo zdrowa!!! Aaaaaa!!! Koszmar mojego dzieciństwa! A jej inny mądry tekst: "szkoda życia na grypę. Trzeba z nią walczyć" przypomina mi peerelowskie slogany o walce ze stonką, bikiniarzami i cyklistami. Gripex. Aby Polska rosła w siłę, a ludziom żyło się dostatniej. Zauważyliście, że pojawiła się nowa wersja reklamy Vanisha, z nowymi dzieciakami? I nieodmiennie Vanishanka pojawia się nie wiadomo skąd, pewnie cały dzień chowała się w szafie. W dzieciństwie straszyli mnie, że w szafach czają się duchy/upiory/czarownice, muszę moją zamknąć na klucz, bo jak coś pobrudzę, wyskoczy mi pani z Vanisha albo, nie daj Boże, Zygmunt Chajzer. A wtedy tylko jedno mi pozostanie: w ramach solidarności z olimpijczykami potrenuję rzut młotem do telewizora. Odpowiedz Link Zgłoś
knur_izydor Re: Koszmar mojego dzieciństwa!!! 19.08.08, 17:45 O matko i teściowo!!! Ja właśnie wylałem na siebie herbatę, a tu nagle coś w szafie chrobotać mi poczęło... Poszukam łopaty, a jak mi baba z Vanishem wyskoczy, dostanie między oczy :P Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 11.08.08, 22:42 1. O tak. Powrót potworów z jogobelli po raz X. Tym razem ta Pani, która pojawia się na początku i na końcu reklamy ma strasznie fałszywy ryj i parszywe spojrzenie. Normalnie mam ochotę jej wklepać, za te fałszywe oczka. Z kolei ta pani w fioletowym sweterku z hitlerowską grzywką jest niemiłosiernie brzydka hehe. 2. Agnieszka, pracująca w dziale personalnym. Słusznie ktoś zauważył, że tekst: "Alpinistka? po prostu kocham góry" jest wkur****. Mnie jeszcze irytuje jak słyszę: "To było surrealistyczne wrażenie" Wrrr... Tak na marginesie ona rzekomo zdobyła Mount Everest (a nie K2) :)) Swoją drogą ciekawa wyprawa w góry. Wspinasz się, a przed tobą cały czas pełznie ekipa filmowców i cie filmują. hehe. Dobre. Na dodatek wciskają Ci ibuprom max, bo ciało się nie aklimatyzuje :P 3. "Czy można dbać o tych, których kochasz? a jednocześnie ich rozpieszczać? NATURALNIE.." Wrrr... Denerwuje mnie ten rzekomo kojący, głos w reklamie sokach Capi. I ta głupia melodyjka: "na, na na na na". 4. "Zero problemów z rozpinaniem staników", "zero obciachowych dzwonków w komórkach" itp. Kiedy widzę reklamę Coca-Coli ZERO, to od razu krzyczę: "ZERO TAKICH KRETYŃSKICH REKLAM JAK TA I ZERO TAKICH KRETYNÓW WYSTĘPUJĄCYCH W REKLAMACH" 5. Laska w reklamie jogurtów pitnych Twist, która anemicznie mówi na końcu: "Lubię Twista". Jej wymowa jest taka, jakby się miała zaraz zesr... hehe 6. Nie rozumiem też reklamy banku PKO, w której Beata Kozidrak pokazuje swój ryj. Za co pewnie zgarnęła kilkadziesiąt tysięcy. Stoi na scenie z jakimś kretynem i idiotycznie klaszczą. Ech. Kapota. Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 12.08.08, 08:13 A zauważyliście, że paskudne zmutowane babsztyle od jogobelli mają jakiś dziwny szczękościsk i wyłupiaste oczy? No i niesmiertalne "jogurty SOM", SOM takie, SOM owakie, SOM srakie. W zyciu tego gówna nie kupię... I jeszcze jakaś zimna blond-suka reklamuje szampon z CEMENTEM. Agnieszka z działu personalnego Alpinistka-Od-Siedmiu-Boleści, życzę jej żeby ją lawina zasypała, jak następnym razem jak wybierze sie w góry. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.08, 09:13 Z cementem, mówisz? A to nie Heidi Klum czasem? Bo ja właśnie o niej chciałam: ona się tak straszliwie szczerzy z ekranu jakby miała o jedną trzecią więcej zębów niż normalna kobieta, a uśmiech szeroki jak u Jokera - na jej widok wrzeszczę ze strachu i: gdzie ten pilot?! Gdzieee? Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 12.08.08, 09:34 A może i Heidi Klum, cholera ją wie. W każdym razie jej twarz wygląda jakby wyszłą spod skalpela skacowanego chirurga, a potem została "poprawniona" foto-szopem pzrez zezowatego daltonistę. Babka może grać w horrorach bez charakteryzacji, na długo zapada w pamięć. Szampon z cementem? Super, najchetniej włożyłabym w/w zimnej suce łeb do betoniarki. Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 12.08.08, 12:44 Pani która reklamuje szampon do włosów cement ceramidy to nikt inny jak Claudia Schiffer. Zresztą na dole reklamy zawsze pojawia się imię i nazwisko kogoś tam. Tą gębę rozpoznam wszędzie. Najbardziej rozwala mnie fakt, że kobieta ma już lat 38, a oni ją tak idealnie wyretuszują, że wygląda jakby czas stanął w miejscu, kiedy ona miała 20 lat. No bez przesady. Wygląda jakby była maksymalnie wyprasowana. Hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś
biedronka2only Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 03.12.08, 15:55 ceramidów to się nie śmiejcie one na prawdę pomagają. oto dowód: www.handsomemen.pl/Tag_porady,Ceramidy,0.html mi odnowiły strasznie zniszczone włosy, ale akurat nie kosmetyk z tej firmy której reklamę opisujecie :P Odpowiedz Link Zgłoś
reseda Gratka z opadem szczęki 12.08.08, 12:46 debilne babsko pokazujące swoje szare zęby w opadzie szczęki na widok ceny jogurtu. A wcześniej równie debilasty facet onanizujacy się niemal na widok kubeczka tegoż. Z obrzydzeniem i odrazą witam collage Kretynek Jogobelli z ich tekstami "ten jogurt to uzupełnienie", "on mi to własnie daje", "owoce chrupiące i prosto z krzaczka","jest tam wszystko czego mi potrzeba" Czy z założenia zatrudnia się do tej reklamy kretynki z wadą wymowy (tak jak do Tiny babsko ,które wygrało ranking na największy wytrzeszcz?)i wstępną lobotomią? Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Gratka z opadem szczęki 12.08.08, 13:31 "owoce chrupiONce i prosto z kErzaczka" - chrupiące truskawki prosto z krzaczka, hmmm ... ? Chyba nie umyte i dla tego piasek w zebach chrupie. Odpowiedz Link Zgłoś
katja_24 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 27.08.08, 14:19 Jogobella jest dobra, ale ja zaczelam ja kupowac, zanim pojawily sie te kretynskie reklamy :) A Agnieszka- alpinistka gada, jakby miala downa. Podobnie, jak kiedys nasz wspaniala Otylia w reklamie, zdaje sie, paneli podlogowych. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 28.08.08, 14:22 Na pewnych wysokosciach to mozg moze uszkodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 13.08.08, 23:33 Może i wlazła na Mount Everest, nie śledzę dokładnie jak szukam pilota w panice :) Chwała jej za to, że realizuje swoje pasje, ale na Teutatesa, jak się do reklamy nie nadaje to niech tam nie występuje!!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malma Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.legnica.vectranet.pl 12.08.08, 14:40 Mnie najbardziej wkurza reklama jakiejś pasty do zębów, która dba też o dziąsłą. Te cholerne dziąsła powtarzają się co chwilę - specjalnie policzyłam w całym spocie kobieta powtarza słowo dziąsła 7 razy... Nie mogę tego słuchać. I dostaję szczękościsku przy pani od Tiny - jest koszmarna... I jeszcze reklama Twojego Stylu z Kożuchowską, która ze współczującą miną wysłuchuje czyiś zwierzeń przy stoliku... Odpowiedz Link Zgłoś
tou Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 12.08.08, 21:54 > I jeszcze reklama Twojego Stylu z Kożuchowską, która ze współczującą miną > wysłuchuje czyiś zwierzeń przy stoliku... Zgadzam się. Kożuchowska z tej scenie ma minę srającego zająca na pustyni. Hehe. Masakra. Denerwuje mnie też reklama: "Nigdy nie zapomnę tej kolacji, którą Marcin zaaranżował dla mnie. Ale niestety...." Laska bierze do ryja jakąś morelę suszoną i nagle boli ją ząbek. Heh. A na końcu reklamy cieszy ryja i suszy zęby. Masakra Jogobella znowu straszy: "Jogurt jem na śniadanie, jogurt jem na lunch, jogurt jem na kolację". Teraz już wiemy czemu te kobiety są takie durne i mają wadę wymowy. Bo one jedzą tylko te jogurty i całkiem im się mózg zlasował. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vihma Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.08, 14:34 i ta wymowa w jogobelli: "prosto SE kEszaczka". Nie mniej jednak kupuję te jogurty, bo je lubię :] Mnie reklamą tak samo trudno zachęcić jak i zniechęcić - po prostu biorę to co dobrze działa/smakuje mi/itp/ Reklamy Vanisha doprowadzają do szału - ale w moim domu Vanish gości dłużej, niż jest w Polsce :) I ta pancia taka ruda "Jestem kosmetologiem" - jak przerażona mysz polna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzagudka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 13.08.08, 16:20 Te baby z Jogobelli są koszmarne - pierwsza gada i w ogóle gęby nie otwiera, a ta co opowiada "jogurt ma NAM dać..." sprawia wrażenie recytującej przy tablicy kujonki. Wrrr. Kożuchowska w Twoim Stylu faktycznie robi koszmarne miny. Chyba zbyt ambitnie do reklamy podeszła. Bachory z Vaniusza dostały by ode mnie takie bańki że z chlewu by czyste wychodziły. A mnie wkurza na maksa jeszcze reklama gumy Orbit, która wpada do gęby i ustawia zęby w rzędzie. Noż kurna, jakby mi tak klawiatura w czasie żarcia po mordzie latała, to bym chyba nic nie przełknęła. Skąd oni wzięli pomysł na zęby tańczące w ustach w czasie jedzenia???? Luuudzie, ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolka demolka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.chello.pl 13.08.08, 18:13 że też nikt jeszcze nie napisał o debilnej reklamie jakiejś oliwy, w której babsko mówi głosem jak zza grobu: monini, twoja oliwa extra vergin, monini twoja oliwa extra vergin normalnie zero emocji w tym głosie, jakby jakiś robot to mówił. irytuje mnie też głupawa muzyczka, przodują w tym tańcujące zęby i truskawki, nawet nie wiem co to za reklama, ale natychmiast wyłączam głos piskliwa baba od szamponu, debil szczekający gggggotttt ttttu bbbbbee, idiota z reklamy orbit w paskach wymawiający słowo paski chyba dziesięć razy ogólnie dużo by się tego jeszcze znalazło... Odpowiedz Link Zgłoś
menel.radoslaw Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 13.08.08, 21:19 1.Reklama Whiskas z dziewczęciem wykorzystującym swego kota jako testera kolejnych narzeczonych. Bożesz ty mój, ja tu czaju zaparzę, mój kot wolałby się rzucić do kojca pełnego rottweilerów i Irasiadów niż żebrać o jedzenie, robiąc tzw. "zajączka". Aż się prosi, żeby zza drzwi wyskoczył docent Zenon Furman, krzycząc: "Gdzie Twoja godność, Teodor?!!!" 2. Oczywiście, punkt stały programu czyli Vanish. Reklam z dziećmi chowanymi bezstresowo komentować śmiałości nie mam, bo byłyby to słowa wyłącznie parszywe i sprośne, ale reklamę wzorowaną na telezakupach Mango skomentuję. Mało, że pan ma taki "entuzjastyczny głos", mało, że uważają nas za idiotów, którzy dostaną orgazmu na widok ścierki w wodzie z lodem, ale ta niewiasta wrzeszcząca: "Nie rób tego! Przecież to zniszczysz!!!" sprawia, że jeść mi się odechciewa. Gdyby to jeszcze była jakaś bluzka, ale tak emocjonować się losem chusteczki do nosa? Może to pamiątka po królowej Wiktorii jest. 3. Reklama ze Zborowskim. Jakby powiedział mój kolega licealny: "Petunia nie omlet". Odpowiedz Link Zgłoś
reseda menelu... 20.08.08, 09:02 spłakałam się sowicie czytając Twe wywody. Bóg zapłać za chwilę prawdziwego humorum. A złota myśl kolegi- BEZCENNA. Pozwolę sobie zapamiętać "petunię". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzik Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.08, 14:25 1. otwarte usta - reklama danio 2. wielkie pingle tez chyba danio 3. "owoce SOM, ... SOM, ....SOM" - jogobella 4. "..pieniadze przyniosla od razu" orgazmiczna radosc na slowie "od razu" - provident - tylko debil moze sie cieszyc z takiego oprocentowania!!! 5. pani gozdzikowa - etopiryna 6.straszna reklama w ktorej mama 45 letniego synka boi sie ze on bierze apap Odpowiedz Link Zgłoś
koszmar.z.ulicy.pomorskiej Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 15.08.08, 13:42 1.Lays, reklama z cyklu: "Karm swego nastolatka naszymi produktami, a zgłupieje Ci do reszty". W rytmie głupawej piosenki po mieście krąży tzw. "paczka" nastolatków, która z upodobaniem nabija się z przechodniów, wykorzystując do tego produkty frytkopodobne. Patrzę na te facjaty i już w wyobraźni słyszę rozmowy tych "trendy, jazzy i cool" młodzianków. "O, k..wa, ale beka". "Patrz, jak wyj..bał w latarnię" (reszty nie przytaczam, bo admin mnie wytnie). Już widzę jak te dzieci bezstresowo chowane wracają do domów autobusem, rozwaleni na siedzeniach, nabijając się ze stojących inwalidów/staruszek, a na koniec wywalają papierek po Lays prosto na chodnik. Brrr... 2.Kujonki z reklamy Carrefoura. No ludzie złoci, zamiast olać ciepłym moczem tych "niekujonków", oni jeszcze im się podlizują, organizując jakieś popisy sportowe. Zeszyciki, piórniczki, arghhh. 3.Link 4- przyjdź do Link 4, puść agenta z torbami. Cyniczne. 4.Coca-cola zero. "Staniki i zero kłopotów z rozpinaniem". Hmmm. Młodzian ma dosyć niezborne ruchy, nic dziwnego, że nie jest w stanie zdjąć z siebie własnego stanika. Ciekawe, czy potrafi sam zawiązać sobie sznurowadła. Może mama mu wiąże... Odpowiedz Link Zgłoś
koszmar.z.ulicy.pomorskiej Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 15.08.08, 13:50 Właśnie przed chwilą usłyszałem dziwne odgłosy, ni to jęki, ni to stękanie. Czy to cieśla? Kościelny? Makler giełdowy? Dzik, prawdziwy pan i władca Ochojca? Nie, to reklama Tymbarku. "Łyk! Łyk! Łyk! Łyk! End!". Hahaha, ale to śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukrowa wróżka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.08, 20:41 koszmarze.z.ulicy.pomorskiej, pozwól, że nawiążę do Twoich antypatii reklamowych, bo dwa z filmików, o których wspominasz, to aktualnie moje "the best of" na liście wnerwiających reklam:) Po pierwsze - reklama czipsów Lays z grupką rozwydrzonych młodocianych żartownisiów, którzy nabijają się z Bogu ducha winnych przechodniów, wykorzystując przy tym (ale w jakże pomysłowy i oryginalny sposób!) ww. czipsy. Porażka totalna. A ta dziwaczna pioseneczka, która leci jako tło, to juz w ogóle ukoronowanie głupoty i nieapetyczności, którą ta reklama wręcz ocieka. Podsumowując całość - ani to zabawne, ani wciągające, ani mądre. Po drugie - reklama z serii (powiedziałabym, wyjątkowo nieudanej) tymbarkowej pt. Długi łykend. Pokład dźwiękowy w tej reklamie przyprawia mnie o dreszcze i jako żywo kojarzy mi się z odgłosami, które się wydaje, gdy zje się coś zepsutego, ewentualnie gdy mocno przeholuje się z alkoholem... No po prostu, mówiąc brutalnie, początkowe stadium puszczania pawia w wersji audio - tego jeszcze nie było! Baaaardzo nowatorskie, przyznaję. Ale z lekka zniechęca do tych "wspaniałych" soczków:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiolex Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.retsat1.com.pl 19.08.08, 22:30 Do moich najnowszych frustracji dochodiz reklama twixa w której facet powtarza ciągle :"karmel". Mówi to kilka razy a ja dopiero przy końcu reklamy zrozumiałam co on tam mamrocze, strasznie sepleni brrrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.toya.net.pl 20.08.08, 12:19 Mnie reklama ze słowem karmel doprowadza do białej gorączki, zwłaszcza, że kojarzy mi się z chorymi na zespół Tourette'a co śmieszne wcale nie jest. Brrrr Odpowiedz Link Zgłoś
julie1789 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 20.08.08, 22:56 Ten "karmel" rwnież potwornie mnie denerwuje" I jeszcze reklam jakiejś odświeżającej gumy do zucia, w której facet obcałowuje stopy dziewczyny, która - jak się za chwilę okazuje - ma potwornie dłuuuuugie nogi. O co w tym chodzi? Bo albo ja jakaś niekumata jestem, albo ta reklama jest po prostu o niczym!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dzagudka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 21.08.08, 12:09 No ten karmel to już debilizm na maksa - też na początku nie wiedziałam o co chodzi. Ale wczoraj widziałam kolejną "genialną" odsłonę Perwol Black Magic. Dwie kobitki - nie znające się jak widać - obgadują wywijającego na parkiecie kolesia w czarnej koszuli. Jedna twierdzi że jest super przystojny, na co druga odpowiada, że nie, to ta jego koszula, która na pewno jest nowa. Pierwsza odpowiada że nie nowa tylko prana w Perwolu (oczywiście Perwol z torebki wyciąga - swoją drogą po huk jej ten Perwol w klubie potrzebny?????). Ta druga dziwi się, bo nic o tym nie wie, choć jest siostrą kolesia. Ale to ta pierwsza dba o jego koszule - znaczy się praczką jego jest! O kuuuuurna, ratunku! Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 22.08.08, 19:16 Wynika z tego ze facio wstydzi sie swojej rodziny przed "narzeczona" albo "narzeczonej" przed rodzina. Siostra mysli zapewnie ze braciszek zyje w celibacie z kumplem wspolokatorem, a "narzeczona' przekonal, ze jest jedynakiem. Prawdopodobienstwo takiej sytuacji jest bliskie zeru.Juz predzej moge sobie wyobrazic wredne dzieciaki niszczace nielubiana odziez(sama kiedys "pomoglam" obrzydliwym szaro-burym rajstopskom). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdro Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 149.55.30.* 21.08.08, 14:55 to kolejna zwalajaca z nog i porazajaca reklama Mentosa...niestety polska filia firmy bezmyslnie przeszczepia nam wloskie reklamy - z wloskim kompletnie dla nas niezrozumialym poczuciem humoru, czego efektem sa straszace w TV obciachowo-denne reklamy (ze wymienie: oblech z sutkami, kolo calujacy psa i teraz ta baba ze szczudlami) Odpowiedz Link Zgłoś
arogantka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 22.08.08, 12:16 Reklama środku do szamb: przed drziwmi stoją chyba ze trzy krasnele ogrodowe i mówią chórem: śmierdzi, śmierdzi, bardzo smierdzi. Wyjątkowo irytujące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hell Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 195.74.79.* 22.08.08, 15:29 bilbord z reklama G.W chyba strony ,,sport", facet ma tak masakrycznie poobgryzane paznokcie ze naprawde zbiera mi sie na wymioty za każdym razem odwracam głowe. masakra;/ Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 22.08.08, 21:54 Oprócz wszystkich wymienionych poprzednio dodałabym jeszcze reklamę specyfiku wybielającego paznokcie u nóg. Tę reklamę zaliczam do grupy spotów wywołujących mdłości. Do tej pory nie mogę się otrząsnąć po podobnej reklamie z odchodzącym paznokciem. Przepraszam na chwilę..... No już mi lżej; Dla poprawy humoru wspomnę o reklamie Cyfry plus, która szczerze mnie rozbawiła. Jedna to ta z "marchewkę kupiłeś?" a druga z samochodem w wielkim korku i antyterrorystami. Podobają mi się również reklamy Biedronki lecz same produkty już mniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenia Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.radom.vectranet.pl 24.08.08, 19:54 obrzydliwa rozowa skarpeta z wloczki zbokowatym glosem wychwalajaca muzodajnie z mix plusa. No normalnie wzielabym ja za te gadajaca morde, wcisnela w bloto i jeszcze przydeptala, zeby przypadkiem nie wylazla i nie klapala dalej ta glupia morda!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blondi Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 02:44 mnie się ta skarpeta kojarzy, przepraszam za dosadność, nic na to nie poradzę - z odbytem :\ Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 25.08.08, 08:09 Ja trafiłam na coś gorszego. Mianowicie podczas konsumpcji śniadania trafiłą mi się reklama z telezakupów Mango, jakiegoś urządzenia do usuwania zrogowaciałej skóry ze stóp... Odpowiedz Link Zgłoś
3.14-roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 24.08.08, 20:17 Oto garść najnowszych obserwacji: a) Starsza pani przemawia do rybek w akwarium głosem a la Kasia Cichopek. Choć to nie wigilia, ryb odzywa się ludzkim głosem. -Chcę wam coś powiedzieć!!!- starsza pani wchodzi na taras, gdzie gromadzi się cała rodzina. -Napijmy się najpierw kawy!- dwoje zakłopotanych i wyraźnie przerażonych członków rodziny bierze ją pod rękę i siłą sadza, co pozwala wysnuć wniosek, że problemy starszej pani z jaźnią są znane całej rodzinie. I teraz pytanie: czy to reklama środków uspokajających? Kaftanów bezpieczeństwa? Środków halucynogennych? Nie, to reklama kawy... Aż strach myśleć, co do niej dodają. b) Pasta do zębów. "Za dwa tygodnie on CHYBA mi się oświadczy!!!"- oznajmia egzaltowana pannica, czytając jakąś kartkę.* Niestety na drodze do szczęścia wyrasta przeszkoda. Otóż, gorze nam się stało, wprawdzie oczy jej jak gołębice, włosy jej stado kóz falujące na górach Gileadu, jak wstążeczka purpury wargi jej i skroń jak okrawek granatu... Ale bożesz ty mój, jej zęby nie są jak stado owiec strzyżonych, gdy wychodzą z kąpieli. Biada Ci, córko syjońska!!! Miły Twój nie wejdzie do ogrodu i nie będzie spożywał owoców... Ku uradowaniu duszy dziewczęcia zesłano na ziemię pastę do zębów, co nakłoniło Oblubieńca do oświadczenia się, a mnie do refleksji: "Ja tu czaju zaparzę! Gdyby chłopom zależało tylko na perłowobiałych zębach, żeniliby się ze sztucznymi szczękami". *swoją drogą ciekawym, jaką wiadomość kryła ta kartka. "Za dwa tygodnie Ci się chyba oświadczę. Kochający Gromosław."? "Mam Ci coś ważnego do powiedzenia"? Szkoda, że nie nakręcili alternatywnej wersji, w której pan pani się nie oświadczał, a np. oznajmiał dziewczęciu, że zrywa/idzie do klasztoru/zmienia płeć. Wściekła mina panny bezcenna. Odpowiedz Link Zgłoś
amourpropre Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 24.08.08, 20:43 3.14-roman napisał: > Niestety na drodze do szczęścia wyrasta przeszkoda. Otóż, gorze nam > się stało, wprawdzie oczy jej jak gołębice, włosy jej stado kóz > falujące na górach Gileadu, jak wstążeczka purpury wargi jej i skroń > jak okrawek granatu... Ale bożesz ty mój, jej zęby nie są jak stado > owiec strzyżonych, gdy wychodzą z kąpieli. Biada Ci, córko > syjońska!!! Miły Twój nie wejdzie do ogrodu i nie będzie spożywał > owoców... :D:D:D. Fakt faktem, że reklama do bani i też mnie drażni. Jeśli chodzi o skarpety z muzodajni - czy ktoś może mnie oświecić, co to jest to niedojdowate, brązowe coś, co pojawia się ruchem pełznącym w trakcie, gdy skarpety nawijają o Blufucie i innych atrakcjach?Na chwilę obecną mam trzy teorie: 1. dżdżownica 2. znak zapytania do góry nogami 3. złamane przyrodzenie (tu już mamy wątek s-f - złamane przyrodzenie, które samo się porusza, mogłoby należeć do jakiegoś zombie, ewentualnie kosmity). Ponadto - rycząca baba z reklamy Lu Go, chłopak z reklamy Nestle Caro (gada, jakby miał w nosie dwie tony glutów, a feee!), modelka z reklam Maxa Factora (w każdej reklamie ma taką samą minę, czyli jak srający kot na pustyni), nawiedzona Kożuchowska w reklamie Twojego Stylu, reklama banku z Kozidrak, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 24.08.08, 21:58 Akurat facet z tona glutow nawet mi sie podoba, bo ma glos jak jeden przedwojenny polski amant (nazwiska nie pomne, ale nie byl to Bodo ani Dymsza), a mnie klimaty przedwojennego polskiego kina bardzo pasuja. Co do panny i jej zabkow jak owieczki niestrzyzone z blotnistego pastwiska to i tak lepsze niz wersja tego samego badziewia pt."I moje zeby go przekonaly"-wyjatkowo seksistowskie. Opcja dla czegos brazowego co sie przemazuje- BRUD ZE SKARPET przeciez! Mnie generalnie draznia reklamy w klimacie luksusu-kobita wolaca kawe od faceta-wszystko takie stylu podsrywajacy snobistycznie jazz nowojorski plus pani co to tylko podpasek od Donny Karan uzywa. Druga opcja mloda para zamieszkujaca prototyp Liebeskinda na 80 pietrze marmury i taki design .Facet reklamujacy balsam po goleniu a pani ogorki na oczy (lazienka z panorama na stolyce). Co smieszniejsze , podobne reklamy nie draznily mnie w pewnym bogatym kraju gdzie przemieszkiwalam jakis czas-byly po prostu bardziej adekwatne do rzeczywistosci. Odpowiedz Link Zgłoś
amourpropre Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 25.08.08, 11:06 baba67 napisała: > Opcja dla czegos brazowego co sie przemazuje- BRUD ZE SKARPET przeciez! Aaa, to też może być wytłumaczenie. Podejrzewam jednak, że to brud z tych reklamowych skarpet plus brud z ich przodków do piętnastego pokolenia wstecz :D. Taa, reklamę Telezakupów dotyczącą urządzenia do pielęgnacji stóp też widziałam, na szczęście w nocy, więc nie przy posiłku. Najbardziej wzruszył mnie fragment, gdy radośnie uśmiechnięta pani otwiera pojemniczek i pokazuje nam jego zawartość (czyli to, co przed zabiegiem "upiększało" jej stópki). Ponadto, skoro już tak marudzim tutaj, to ja dorzucę jeszcze panią młodą z reklamy Carlsberga. Uśmiech ma jak filmowy Obcy, ja się jej boję. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 25.08.08, 09:32 > :D:D:D. Fakt faktem, że reklama do bani i też mnie drażni. W dodatku ona tam mówi: "Za czternaście dni on chyba mi się oświadczy!" co brzmi już zupełnie drewniacko... Odpowiedz Link Zgłoś
anutek115 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 25.08.08, 14:17 Ja się zawsze zastanawiam - skąd ona wie, że to bedzie za czternaście dni? Ultimatum mu postawiła, żeby się aby przed tym wybieleniem zębów nie wyrwał? On się oświadcza raz w miesiącu, dokładnie, powiedzmy, 15-go, więc ona wie, że i teraz tak będzie? Oznajmił jej "Oświadczę ci się za 14 dni, żeby mi z zębami był do tego czasu porządek, przemyśl to sobie"? Do moich ulubionych inaczej reklam dołączyły Lu petitki z ryczącą na cały regulator kobitą, czego oni dodaja do tych ciastek, że człowiek zaczyna tak wrzeszczeć? Panie z Jogobelli, szczególnie moja ulubiona diva we fioletach, której dzieci, jak jedzą Jogobellę to som szczęśliwe, krzyczą "Mamo, to jest pyszne!". Czym ona te biedactwa karmi, że je zwykły jogurt wprawia w taką ekstazę? Odjazdowa krowa Paula!!!! Kto te rymy składał?!!!! Co tu mają okulary do rzeczy?!!!! Kto te dziateczki przed kamere puścił?!!!! Pod kazdym względem irytujące widowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.toya.net.pl 25.08.08, 14:22 Mam taką koncepcję. On się jej oświadczy za czternaście dni. Jak wiadomo dni płodne wypadają na czternaście dni przed każdą miesiączką (por. kalendarzyk małżeński). Nic dodać, nic ująć. Nie założył, to se wyliczył. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 25.08.08, 15:21 Bo na karteczce, ktora panna czyta jest 14 czerwona jak byk.W 19 wieku to byl taki zwyczaj ze sie przez jakis czas wysylalo wybrance kwiatu-od bialych roz po ciemnoczerwone. Im ciemniejszy odcien tym blizej oswiadczyn, Bo mieszkanie musialo byc przygotowane, podloga na glanc, zeby abstyfikant sobie spodni nie pobrudzil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ze miasta Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 15:41 "sekszaczka" - dramat - do logopedy "całom" jogobele pracuje jako kosmetolog- ruszająca łbem jakby delirium miała Fil- drący japę po nocy i szczęśliwi ludkowie Odpowiedz Link Zgłoś
menel.radoslaw Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 26.08.08, 16:58 1. Reklama Lays z mini-frytkami jest dla mnie ostatecznym dowodem na istnienie tzw. "brakującego ogniwa" , natomiast dla mojej babci stała się nieoczekiwaną okazją do wspomnień. -Patrzcie, to Mareczek*- rzekła moja babcia- A ta dwójka wygląda jak jego rodzeństwo!!! *gwoli ścisłości, Mareczek pochodził z tej samej zapomnianej przez świat wioski co moja babcia, gdzie pełnił rolę tak zwanego wtedy "wioskowego głupka". -Kiedyś pojechaliśmy na wycieczkę do miasta- ciągnęła babcia- Mareczek był tak zachwycony, że bawił dokładnie się tak jak te dzieciaki. Zerwał sobie gałązkę, machał nią przed oczyma i krzyczał: "Ta pani jest za drzewem! Drzewko stoi na ulicy!". Dziwne pomysły miał ten Mareczek, ale w gruncie rzeczy to dobry chłopak był... 2. Reklama Heyah, ta z panem przebranym za piecyk mojej babci i panią w kostiumie a la jasełka przedszkolne dmuchającą panu w niewymownych okolicach. Gdyby kosmita sfrunął na ziemię z misją napisania doktoratu na temat: "Młodzież ziemska i jej zwyczaje", po obejrzeniu reklam 1) i 2) doszedłby do wniosku, że młodzież to osobny typ sytuujący się gdzieś między gąbkami, parzydełkowcami, a pierścienicami. 3. Reklama polsatowskiego show "Ranking gwiazd", będąca dokładnie na poziomie rowu, w którym pracują ci panowie. Poza tym, czy ja właściwie zrozumiałem, czy to będzie program, w którym będzie się tworzyć rankingi nóg/ twarzy/ włosów/ oczu zaproszonych gwiazd? Wyobrażacie sobie, być w tym programie i w każdym odcinku zająć ostatnie miejsce? Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zzdano Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 27.08.08, 13:22 Kiedyś były Petitki wódeczki. Niby dla dzieci. I reklama jakiegoś środka na grzybicę stóp, w której otwiera się obrzydliwy, zagrzybiały i rzygopędny paznokieć, pod którego wjeżdża kamera, a w środku jest jeszcze gorzej niż na powierzchni. Spot do śniadanka jak znalazł, albo do obiadu, do grzybowej z makaronem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 193.200.216.* 29.08.08, 09:09 Dobija mnie, rozpieprza i wkurza na maksa matka z dzieciakami w wesołym miasteczku "dzieci nie tak szybko, boli mnie gloooo...". Jak ją łeb boli mogla dzieciaki z ojcem wysłać, a nie niemalże umierająca, wesołe miasteczko funduje. Jak ja nie lubie jak takie hipochondryczki psują wszystkim zabawe!!! A w drugiej części reklamy jest jeszcze gorzej. Babsko łyka coś i zaczyna zapie..ć tak jakby zobaczła ostatnie wolne miejsce na karuzeli, które musi być jej i tylko jej i huk z dzieciakami, jak nie zdążą ich strata Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 29.08.08, 09:48 Osobiście uważam, że ona jakiegoś speeda łyknęła. Do rozpaczy doprowadzają mnie reklamy środków przecowólowych. Nie trzeba iść do lekarza wystarczy bezmyślnie połknąć tabletkę i po problemie. I tak sobie można łykać, a lekarz będzie potrzebny do stwierdzenia zgonu. Odpowiedz Link Zgłoś
malutka_kropka82 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 29.08.08, 12:44 Wkurza mnie reklama Danonków, gdzie rozwydrzony bachor woła: "mamoooooooo!! lubię danonki i japka" Odpowiedz Link Zgłoś
veroy Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 03.09.08, 10:11 la kosta... totalna porazka. generalnie wszystkie reklamy wkurzaja glupota i takie malo ambitne sa - zastanawiam sie, skad oni biora "specjalistow". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.asus.com 03.09.08, 09:22 menel.radoslaw napisał: > 1. Reklama Lays z mini-frytkami jest dla mnie ostatecznym dowodem na > istnienie tzw. "brakującego ogniwa" , natomiast dla mojej babci > stała się nieoczekiwaną okazją do wspomnień. > -Patrzcie, to Mareczek*- rzekła moja babcia- A ta dwójka wygląda jak > jego rodzeństwo!!! > > *gwoli ścisłości, Mareczek pochodził z tej samej zapomnianej przez > świat wioski co moja babcia, gdzie pełnił rolę tak zwanego > wtedy "wioskowego głupka". > > -Kiedyś pojechaliśmy na wycieczkę do miasta- ciągnęła babcia- > Mareczek był tak zachwycony, że bawił dokładnie się tak jak te > dzieciaki. Zerwał sobie gałązkę, machał nią przed oczyma i > krzyczał: "Ta pani jest za drzewem! Drzewko stoi na ulicy!". > Dziwne pomysły miał ten Mareczek, ale w gruncie rzeczy to dobry > chłopak był... Oplułam ekran ze śmiechu :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zoofka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 29.08.08, 13:15 a "el fantastika kosta" "si si kompredo la kosta fantastika" ? nie wkurza was? mnie najbardziej początek: Krzysiu czy tam stasiu, chodź napijesz się soku A dzieciak: no dooobraaa kuźwa łaskę robi? nie to nie. O jak mnie drzaźni ta debilna reklama Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 29.08.08, 13:23 fakt. jakże beznamiętny jest głos tej pani recytującej si si komprendo - fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 29.08.08, 14:35 Po jakiego grzyba moje znajoma placi niezla kase za hiszpanski-niech napije sie soczku, od razu bedzie mowisz jak ta lala. A dzieciak laske robi ze zyje.A potem pan domu z ktorego slow wynika iz na imprezie podawane sa tylko i wylacznie soki(jakies towarzystwo weganow?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.eranet.pl 29.08.08, 14:47 podawane sa tylko i wylacznie soki No, tylko soki, ale z jaką zawartością! Rozluźnienie, dobry humor, plątający się język- czuję tu jakiś narkotyk. Albo silne antydepresanty- dzieciak jest markotny, a po spożyciu nektaru ożywia się jak emo na widok żyletki. Co do "Rankingu gwiazd", który ktoś tu już opisywał, wczoraj między Prison Break wyskoczyły mi jeszcze dwie odsłony tej reklamy. Z biustem, zderzakami i pośladkami pani w siłowni. "Pośladki Kwaśniewskiej są najlepsze!!!"- rzecze pan robotnik. Mało jej tych bez, jedzonych łyżeczką? I czy ona te pośladki będzie publicznie, całej Polsce pokazywać? ROTFL Kaczyński na pewno będzie się cieszył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellgie Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.08.08, 15:22 Relkama pastylek miętowych i to cholerne babsko z dłuuuuuugaśnymi nogami/szczudłami. Radiowa reklama polomarketu. małe dziecko cos tam sobie gaworzy a facet niby tłumaczy, w pewnym momęcie to gaworzenie dziecka przypomina takie pierdnięcie z którym sraka wylatuje rzyg, rzyg, rzyg!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 29.08.08, 19:03 Ty masz racje! Znajomy, wladajacy angielskim w stopniu basic opowiadal mi jak to w pubie w Londynie snul jakies opowiesci w miejscowym narzeczu i nawet mu piwo stawiali:-) Ja sprobuje tej Costy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 02.09.08, 15:37 Linea- "cztery kilogramy mniej- fałdki zniknęły- ufff- płaski brzuch- osiem kilo mniej- nie wstydzę się". No, kurna chata. Naprawdę wierzycie kobiety, że jak odstawicie tabletki i wrócicie do starych nawyków, to nie przytyjecie??? Taka ładna pogoda, na spacer można pójść... na rowerku pojeździć... po co się truć??? Tofifee, czy jak to się zwie. Matka- Polka przemawia: "w naszej rodzinie każdy jest w czymś specjalistą". Kamera ukazuje dzieci i męża, pogrążonych w robocie/ zabawie. "A ja jestem specjalistką od słodyczy"- mówi MP z uśmiechem przylepionym do ust, jak w teledysku do "Jest super" T-Love. A ja myślałem, że żyję w XXI wieku, gdzie matki mają prawo do posiadania innych zainteresowań niż dbanie o wikt i opierunek rodziny... Activia- która z normalnego jogurtu stała się probiotycznym tworem srakopędnym. "Oto moja siostra- mówi pani1- "I moja mama". "Moja też"- mówi pani2 radośnie jak menel na widok spirytusu. "Zapytałam mamę, co robić, kiedy mam wzdęcia"- ożywia się pani1 A ja nucę pod nosem: "Scenarzysta forsę wziął, potem zaczął pić (Activię?). I z dialogów wyszło dno, zero, czyli nic" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.08, 23:02 Jak on może, to ja też chcę....wrrrrr Kiełbasa przegoniła... chyba powinno być: pogoniła. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mdl2 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 03.09.08, 09:01 Dzieci, które robią plamy na czystej żółtej koszulce a na koniec chowają pod kołnierzyk rozgniecionego pomidora. Nastolatki od chipsów Stix - chodzą po mieście z chipsami i naśmiewają się z ludzi, jak ich widzę (i tych powyżej) to przychodzi mi na myśl zwrot "rozwydrzone bachory" i "wychowanie bezstresowe", fajne wzorce zabawy lansują :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.toya.net.pl 03.09.08, 15:33 ZDECYDOWANIE pan Edward!!! w nowej odsłonie. Jak słyszę głos spikera: - Jesteśmy na antenie ( czy coś takiego) to normalnie żałuję, że nie jestem Michaelem Douglasem w filmie Falling down :) Odpowiedz Link Zgłoś
ibelin26 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 04.09.08, 10:03 Powróciły pani, która zrobiła bitki z kostki rosołowej (ciekawe jak???) i teraz doznaje ekstazy opowiadając o tym kolezankom. Ta kostka to wogóle podejrzany produkt, bo rodzinie, która spozywała bitki TRZĘSŁY SIĘ USZY! Cholera, ciekawe co potem im sie zatrzęsło? Odpowiedz Link Zgłoś
baba67 Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 04.09.08, 11:44 Ja mam natrectwa dotyczace tej pani-od razu mi sie wyrywa "a mezowi upralam majteczki, a sedesiku zeskrobalam goowienika !"i takie tam. Co ciekawe ja lubie gotowac, tylko ten cholerny przekaz kobita+ kuchnia =ekstaza. Ja sie zastanawiam, dlaczego zadnego faceta tam nie ma-moj sobie dobrze radzi w kuchni i wiecej jest w domu niz ja-znam sporo podobnych rodzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewok Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: 81.219.144.* 04.09.08, 18:59 Jeśli ktoś chodzi na mecze piłkarskie to pewnie spotkał się z taqką debilną wrzeszczącą żoną telefonującą (niby) do jakiegoś palanta "na trybunie za ławką rezerwowych". Chodzi o reklamę jakiegoś serwisu internetowego z bramkami. Jakbym miał taką żonę, to byłbym już wdowcem... Odpowiedz Link Zgłoś
kerry_weaver Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 04.09.08, 19:07 Mój ostatni ulubieniec to ten pan, który na wieść, że zostanie tatusiem, idzie pomalować sobie garaż na niebiesko. I pani mówiąca upiornie sztucznym tonem "ja też miałam podwyższony cholesterol" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azorek Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.09.08, 11:29 Odpowiadasz na: kerry_weaver napisała: > Mój ostatni ulubieniec to ten pan, który na wieść, że zostanie > tatusiem, idzie pomalować sobie garaż na niebiesko. Matko kochana, on wygląda jak jakiś niedorozwój...Ma cały czas otwartą japę, zwróćcie uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
zzdano Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 08.09.08, 11:48 Odpowiadasz na: > kerry_weaver napisała: > > > Mój ostatni ulubieniec to ten pan, który na wieść, że zostanie > > tatusiem, idzie pomalować sobie garaż na niebiesko. > > Matko kochana, on wygląda jak jakiś niedorozwój...Ma cały czas otwartą japę, zw > róćcie uwagę. e tam, czepiasz się. Może ma polipa w nosie i musi oddychać przez usta. Albo sie sztacha. Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: Znienawidzony bohater reklamy. GRRRR ! Część 20.09.08, 08:02 > Nastolatki od chipsów Stix - chodzą po mieście z chipsami i > naśmiewają się z ludzi, To jest wściekłe gimnazjum przecież :P Odpowiedz Link Zgłoś