lalaloo 29.08.08, 10:21 Wszystkich wielbicieli czarnego jak noc humoru zapraszam na stronkę www.tylkomrok.pl/ :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogdanekb Re: czarny humor 29.08.08, 16:38 Ten humor taki czarny jak ja niebieski ! Odpowiedz Link Zgłoś
lalaloo Re: czarny humor 29.08.08, 17:32 a jaki według Ciebie jest czarniejszy? kawały o teściowej czy "śmieszne" zdjęcia z wypadków? bo jestem ciekawa.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flumka Re: czarny humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.08, 17:41 Mama mówi do synka: - Nie bujaj synku tatusia, nie bujaj. Tatuś po to się powiesił, żeby mieć spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: czarny humor 04.09.08, 19:35 Przewodnik oprowadza wycieczkę po muzeum. Stają przed obrazem: - A tu, proszę wycieczki, mamy straszny obraz. Masakra. Ojciec leży na podłodze, głowa oderżnięta, krew się leje - straszno patrzeć. A obok - syn. Szablą przebity. Krew się leje. Straszno patrzeć. A obok - córka. Zgwałcona. Pobita. Nóż w brzuchu. Krew się leje. Straszno patrzeć. A w kącie - matka siedzi. Oczy w słup postawiła. Smutna czegoś... Odpowiedz Link Zgłoś
clooney_g Re: czarny humor 05.09.08, 01:34 Zblizaja sie swieta. Do drzwi puka Cyganka. Otwiera facet. - Kup pan dziecko. Niedrogo, tylko 100 zl. - Nie ma mowy, nie potrzebuje. - Bardzo pana prosze, tylko 80 zl. - Nie chce. - Ale to okazja 70 zl. - No ... dobra. Dawaj pani to dziecko. Mija rok. Znowu przed swietami Cyganka puka do drzwi. otwiera facet. - Panie kup pan dziecko. Tanio, tylko 80 zl. - Nie potrzebuje. nie chce. Niech pani sobie idzie. - Ale panie, tanio, tylko 60 zl. - Nie chce, powiedzialem juz, ze nie jest mi potrzebne. - Ale niech sie pan zastanowi, tylko 40 zl. - Niech bedzie. Niech pani da to dziecko. Mija rok. Do drzwi dzwoni cyganka. - Panie, kup pan dziecko. - Niech mi pani nie zawraca glowy. - Ale to okazja, tylko 40 zl. - Nie chce, niech mnie pani zostawi w spokoju. - Ale bardzo tanio, tylko 20 zl. - Nic z tego w tym roku mnie pani nie namówi, mamy karpia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andzia Re: czarny humor IP: *.eranet.pl 05.09.08, 12:28 Wigilia, mały kadłubek (dziecko bez rączek i nóżek) czołga się pod choinkę bo widzi dla siebie paczuszkę. Ząbkami otwiera prezent i pod nosem marudzi -... K.wa znowu skakanka. Odpowiedz Link Zgłoś
mandryk Re: czarny humor 05.09.08, 14:30 powtórzę z wątku o ruskich kawałach: Na wczasach utopiła się żona. Do męża przychodzą milicjanci. - Mamy dla pana trzy wiadomości: złą, dobrą i wspaniałą. Zła to taka, że wyciągnęliśmy z wody pańską żonę... - A dobra? - Było w niej dwanaście raków! - A ta wspaniała? - Jutro ją znowu wyciągniemy, a już dziś zapraszamy pana na raki i piwo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalaloo Re: czarny humor IP: *.devs.futuro.pl 05.09.08, 20:27 kawał o rakach... rewelacja :D Odpowiedz Link Zgłoś