yogibaboo104 08.10.08, 19:05 Zachodzę w głowe i szukam odpowiedzi, pomóżcie. Może przez pączkowanie, tzn najadają się pączków i już? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa9717 Re: Jak rozmnażają się muminki? 08.10.08, 19:53 Może wystarczy zawiązać żółtą wstążkę na ogonku? Odpowiedz Link Zgłoś
yogibaboo104 Re: Jak rozmnażają się muminki? 08.10.08, 20:26 Kto wie, tylko na którym ogonku bo ten drugi jest troche bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Jak rozmnażają się muminki? 08.10.08, 20:35 Na tym bardziej. Mama Muminka była skromna ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
tamitthecat Re: Jak rozmnażają się muminki? 08.10.08, 21:30 E muminki w tej kwestii to cieniasy przy Mimbli...ta miała koło 100 bachurów!!!Z tym że to ostnie to Mała Mi była...po niej się juz chyba Mimbli wszystkiego odechciało! Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: Jak rozmnażają się muminki? 08.10.08, 21:47 A najlepszym sposobem antykoncepcji jest złota bransoletka noszona na kostce. Migotka taką miała i nigdy z Muminkiem nie wpadli! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jako Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.bb.sky.com 09.10.08, 01:18 moze była nasączona hormonami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 08:51 A nie intryguje was, że muminki-dzieci biegają całkiem gołe, natomiast Mama zawsze występuje w obszernym fartuchu i nie rozstaje się z torebką, a Tatuś publicznie występuje w cylindrze? Jakie mroczne tajemnice ukrywają Rodzice? Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Odp: tak jak chomiki :) 12.10.08, 01:21 Widzieliście kiedyś u chomików narządy płciowe? Pewnie nie, bo one są tak małe, że niedostrzegalne gołym okiem. Ale mimo to, chomiki je posiadają. Zapewne podobnie jest z muminkami :) Mają co trzeba na swoim miejscu, ale tego nie widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
frred Re: Odp: tak jak chomiki :) 18.10.08, 00:03 ale wiele osob ma uczulenie na chomika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ttte Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: 195.242.183.* 13.10.08, 10:26 Prawie w każdej książce Muminków jest powiedziane, że Tatuś Muminka miał bujną przeszłość.... Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko214 Re: Jak rozmnażają się muminki? 09.10.08, 09:35 Hi hi,gratulacje za czytanie ze zrozumieniem, Mimbla to siostra Mi...(i nie miala wogole dzieci-bo rodzenstwo ja wykonczylo...) A Muminki znajduja nowego malutkieko muminka w garnuszku na powidla.. Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Jak rozmnażają się muminki? 09.10.08, 10:13 Taaaa, albo w kapuście! Wiem na pewno, że rozmnażanie muminków udałoby się szybko rozwiązać wiedząc co Mamusia ma pod fartuszkiem a Tatuś pod cylindrem i jaką rolę (katalityczną?) pełni torebka. "W garnuszku", też mi coś. Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko214 Re: Jak rozmnażają się muminki? 09.10.08, 11:39 No ,wiesz?! Pod cylindrem,tez mi cos! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Jak rozmnażają się muminki? 09.10.08, 11:46 A widzisz: pod cylindrem, bo gdyby Tatuś nosił spodnie albo chociaż surdut, to nikt nie zastanawiałby się "jak oni to robią?" (Naprawdę jeszcze wierzysz w garnuszki? :) Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko214 Re: Jak rozmnażają się muminki? 09.10.08, 14:38 Zawsze i wszedzie! Wiara w garnuszki to to co tygryski lubia najbardziej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.botany.gu.se 11.10.08, 21:14 a moze malego muminka to oni wlasnie z cylindra wyciagaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.man.olsztyn.pl 11.10.08, 23:16 Tatuś Muminka wkłada cylinder pod fartuszek Mamusi Muminka, czary mary i z cylindra wyskakuje Muminek Odpowiedz Link Zgłoś
wrednaczarodziejka Re: Jak rozmnażają się muminki? 11.10.08, 15:07 właśnie ze przedmówca czytał ze zrozumieniem... Mimbla i Mala Mi są córkami dużej Mimbli, patrz "Pamiętniki Tatusia MUminta", która powaznie miala setkę potomków:D ...a my z Synkiem uwazamy, że normalnie jest - Muminek się urodzil z brzuszka Mamy Muminka przy czynnym udziale Tatusia Muminka i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
dark_crusader Re: Jak rozmnażają się muminki? 11.10.08, 18:27 drzewko214 napisał: > Hi hi,gratulacje za czytanie ze zrozumieniem, > Mimbla to siostra Mi...(i nie miala wogole dzieci-bo rodzenstwo ja wykonczylo.. > .) A drzewko "Pamiętniki Tatusia Muminka" czytało? Jak nie czytało, to marsz do biblioteki. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Jak rozmnażają się muminki? 13.10.08, 04:58 > Hi hi,gratulacje za czytanie ze zrozumieniem, > Mimbla to siostra Mi...(i nie miala wogole dzieci-bo rodzenstwo > ja wykonczylo.. Przeczytaj "Pamietniki Tatusia Muminka". Zgodnie z dobra tradycja nazewnictwa w ksiazeczkach Tove Jansson, mama Mimbli i Mi nazywala sie... Mimbla. I pochodzila, jak sie zdaje, z rodziny Mimbli. ^_^ To ona miala mrowie dzieci, ktorym czytala urocza powiesc kryminalna w chwilach kiedy nie uganiala sie za ojcem Wloczykija albo innym wczesniej poznanym interesujacym towarzyszem (pewnie jacys byli, sadzac po ilosci bachorow). Odpowiedz Link Zgłoś
lezbobimbo Re: Jak rozmnażają się muminki? 13.10.08, 13:34 drzewko214 napisał: > Hi hi,gratulacje za czytanie ze zrozumieniem, > Mimbla to siostra Mi...(i nie miala wogole dzieci-bo rodzenstwo ja >wykonczylo.. Studzietna matka malej Mi i rudej Mimbli jej siostry, to TEZ Mimbla! Mimble to nazwa gatunkowa, jak Paszczaki i Muminki :) Odpowiedz Link Zgłoś
mofodogg Zapytaj rodziców:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 11.10.08, 13:36 I wszystko będzie jasne:) Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Zapytaj rodziców:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! 14.10.08, 12:36 mofodogg napisał: > Zapytaj rodziców:)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!! > I wszystko będzie jasne:) powodzenia. skoro nie wiedzieli, w co zamienily sie zeby pizmowca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cytryna Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.cable.ubr14.croy.blueyonder.co.uk 09.10.08, 12:32 Byc moze male Muminki przynosi Wloczykij? Zawsze znika na dlugo i nie wiadomo gdzie jest ani co tam robi. Odpowiedz Link Zgłoś
wyjadacz_parkietuf Re: Jak rozmnażają się muminki? 11.10.08, 20:35 A mnie się wydaje, że to po prostu Włóczykij, włóczy swoim kijem po różnych gajach, lasach i innych terenach i stąd się biorą Muminki, Migotki czy inne Mimby ;-) Gość portalu: Cytryna napisał(a): > Byc moze male Muminki przynosi Wloczykij? Zawsze znika na dlugo i > nie wiadomo gdzie jest ani co tam robi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.smsnet.pl 09.10.08, 14:45 Wy się lepiej zajmijcie masońskim zrzeszeniem smerfów i orgiastycznej w tym roli smerfetki. Prokreacji z tego sodomy i gomory nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.smsnet.pl 09.10.08, 14:46 errata: miało być tej sodomy (sodomii) :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzioana Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 15:20 Muminki (starsze pokolenie) się już nie moga rozmnażać. Był kiedyś taki odcinek, w którym było o tym, że Tatuś Muminka stracił sprężystość ogonka (!!!). Oglądałam to jako osoba w wieku niedziecięcym i prawie mnie zatkało z wrażenia, że słyszę taki text w bajce dla dzieci :D ... Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko214 Re: Jak rozmnażają się muminki? 09.10.08, 15:39 Gość portalu: dzioana napisał(a): > Muminki (starsze pokolenie) się już nie moga rozmnażać. > Był kiedyś taki odcinek, w którym było o tym, że Tatuś Muminka stracił sprężyst > ość ogonka (!!!). Oglądałam to jako osoba w wieku niedziecięcym i prawie mnie z > atkało z wrażenia, że słyszę taki text w bajce dla dzieci :D ... > > > > > Ale stracil chwilowo ,bo po pysznych nalesnikach Mamy Muminka -wszystko wrocilo do normy ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.08, 17:07 Mnie również nieco niepokoi fakt, że muminki jakieś pół roku spędzają w łóżkach - tłumacząc to pokrętnie snem zimowym, a przecież raz Muminek się obudził w zimie i normalnie funkcjonował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 3,14-Roman Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.eranet.pl 09.10.08, 18:20 "Ale stracil chwilowo ,bo po pysznych nalesnikach Mamy Muminka - wszystko wrocilo do normy ;)))" Chciałbym wiedzieć z czym były te naleśniki... :D W jednym z odcinków, Migotka znalazła na plaży muszlę w kształcie serca i podarowała ją Muminkowi, który obiecał, że codziennie: "będzie całować jej muszelkę". Miałem trochę inne skojarzenie, kiedy to usłyszałem, ale ja jestem zdemoralizowany :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yosemitesam Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 17:16 Mój ty Boże, co wy za bezeceństwa oglądacie??! Przecież to programy dla dzieci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.man.olsztyn.pl 11.10.08, 23:19 wierzycie, że to po naleśnikach było ok? Odpowiedz Link Zgłoś
tamitthecat Re: Jak rozmnażają się muminki? 14.10.08, 17:00 Ha włóczykij się wieczorami włóczy koło chatki Mimbli i...kolejna mala gęba do wykarmienia, utulenia, umycia i jedna buka wie czego! Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Jak rozmnażają się muminki? 09.10.08, 23:49 Sodomia i gomoria to raczej ten pan co mieszkał z kotem... ... ... ... NIE, nie TEN. Mam na myśli Gargamela. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lalencja Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 10:19 oj pojechałeś po bandzie.... :D ramionka mi sie trzęsły przeokrutnie z śmichu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kat Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.smsnet.pl 11.10.08, 15:46 Eee, teraz niczym to nie grozi:) Nieudacznictwo to widać cecha samotnych kociarzy. Koty tak, single z kotami - nie!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaja a mnie niepokoi IP: *.bb.sky.com 09.10.08, 18:41 dlaczego wszyscy tu tak dobrze znaja te bajke wraz z poszczególnymi odcinkami! Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko214 Re: a mnie niepokoi 09.10.08, 19:05 Gość portalu: jaja napisał(a): > dlaczego wszyscy tu tak dobrze znaja te bajke wraz z poszczególnymi odcinkami! Po prostu delektujemy sie subtelnymi dwuznacznosciami... Hmm,jezeli nie rozumiesz,to wcale nie oznacza,ze jestes gorszy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Ryjek 09.10.08, 19:14 Słuchajcie, Muminki jak się rozmnażają do końca nie wiadomo. No ale ich jest przynajmniej gromada, mogą ze sobą, hm...., kooperować na różne sposoby i w różnych wariantach. No ale co z Ryjkiem, skąd się wziął? A Bobek? Chociaż Bobek był w sumie trochę do Ryjka podobny, może to jakiś brat jego zaginiony, no ale gdzie w takim razie rodzice? Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko214 Re: Ryjek 09.10.08, 19:32 To Ty nic nie wiesz? Ryjek mial romans z Filifionka... Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: Ryjek 09.10.08, 19:57 Jejciu! "Umkło" mi ;) Ale to nie wyjaśnia sprawy skąd się wziął. Sam był swoim własnym ojcem? Może... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Ryjek 09.10.08, 19:59 Nie mam "Muminków" pod ręką, ale gdzieś jest o szalonych rodzicach Ryjka. Coś z kolekcją guzików mi się mota... Odpowiedz Link Zgłoś
drzewko214 Re: Ryjek 09.10.08, 20:33 maciej1909 napisał: > a skąd się wzięła Buka???? Z niespelnionej milosci,zlamanego serca i lodowatych spojrzen... Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Ryjek 13.10.08, 05:01 Ryjek jest synem Wiercipietka i Groki przeciez o_O. A Bobek to nie wiadomo, chociaz podobno wystepuje komiksach o Mmuminkach - moze tam jest jakas sugestia. Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze.aliks Re: a mnie niepokoi 11.10.08, 18:47 Bo Muminki to mądre i przenikliwe książki dla dorosłych, wbrew pozorom. Z dużą dawką psychologii. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Jak rozmnażają się muminki? 09.10.08, 22:58 Muminczą. A cylinder Tatusia to ma taki kształt... no wiecie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b-u-k-a Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.rootnode.net 09.10.08, 23:10 a jaki ma miec? mamusia muminka nosi dildo w torebce twinkiego, nowych muminkow juz nie bedzie:) a propos mimbli to byla tu kiedys uzytkowniczka forum o loginie mimbla.londyn:) pewnie ma siostre mala mi:) "muminki sie ciesza gdy kogos powiesza, mumiiinkiii" - piosenka z polskiej czolowki... ah Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: Jak rozmnażają się muminki? 09.10.08, 23:59 Gość portalu: b-u-k-a napisał(a): > a jaki ma miec? mamusia muminka nosi dildo w torebce twinkiego, nowych muminkow > juz nie bedzie:) a propos mimbli to byla tu kiedys uzytkowniczka forum o logini > e > mimbla.londyn:) pewnie ma siostre mala mi:) > ;))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Jak rozmnażają się muminki? 10.10.08, 07:55 O to to! Koleżanka Mimbla nie dość, że w świecie bywała to tajemnice alkowy rodziny Muminków zna jak nikt, koleżanka nam tu oczek nie puszcza - koleżanka opowiada co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
mimbla.londyn Re: Jak rozmnażają się muminki? 10.10.08, 09:35 trusiaa napisała: > O to to! Koleżanka Mimbla nie dość, że w świecie bywała to tajemnice alkowy > rodziny Muminków zna jak nikt, koleżanka nam tu oczek nie puszcza - koleżanka > opowiada co i jak. Ha! Co tu opowiadac-brak slow. To trzeba przezyc! P.S. Zapraszamy na wieczorne party celem wiadomym. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanekb Re: Jak rozmnażają się muminki? 10.10.08, 09:55 Tylko buka sie dobrze puka ! Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Jak rozmnażają się muminki? 10.10.08, 14:40 po mojemó to te holerne Móminki rozmarzajom siem pszes podział! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Jak rozmnażają się muminki? 10.10.08, 17:14 Buka jest chyba, zważywszy temperaturę dupka, kobietą oziębłą? Odpowiedz Link Zgłoś
bogdanekb Re: Jak rozmnażają się muminki? 11.10.08, 13:23 bogdanekb napisał: > > Tylko buka sie dobrze puka ! Kto pamieta czasy JG, dobrze wie, w czym rzecz...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:21 Ludzie przecież to powszechnie wiadomo ,tatuś Muminek całuje mamusie w brzuszek i mamusia pączkuje i z tąd się biorą muminki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waniliowy [...] IP: 80.50.230.* 11.10.08, 13:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do poprzednika Re: masz niezły ferment w tej łepetynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.08, 14:15 To forum humorum, także policz do 10 i nie denerwuj się tak:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irekf Re: masz niezły ferment w tej łepetynie IP: 195.8.217.* 11.10.08, 15:44 Dobra bajka dla dzieci ma to do siebie, że jest tak wielopłaszczyznowa, że i dorosły sie nią zainteresuje. Muminki to akurat moja ulubiona seria z dziecinstwa i czytałem ją niesamowitą ilość razy. Zresztą nadal do niej od czasu do czasu wracam jak mi źle. Super sprawa na zimę. A wracając do meritum; muminki w swojej genealogii mają coś wspólnego z piecami kaflowymi (a raczej ich przodkowie, ale pamiętam że Mama Muminka Muminkowi też chyba inputowała coś, że i on tam mieszkał). Co do Ryjka to miał dwoje szalonych rodziców, jedno mieszkało w puszce po farbie i zbierało guziki, a drugie jakieś inne badziewia i potem połączyli kolekcje. Wszystko dokładnie opisane w "Pamiętnikach Tatusia Muminka". Tam też co nieco o pochodzeniu Włóczykija. Pozdrawiam wszystkich Muminkomaniaków ;-)) Ps. Niedawno nabyłem książkę "Małe Trolle i wielka powódź", która to opowiastka jest pierwszą genealogicznie historią o Muminkach, a za mojej młodości nie było jej w mojej bibliotece i nie wiedziałem o jej istnieniu Odpowiedz Link Zgłoś
agnen Re: Jak rozmnażają się muminki? 11.10.08, 14:44 Nie rozmnażają się. Latający Potwór Spagetti stworzył je już rozmnożone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: etam Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.chello.pl 11.10.08, 15:24 eee tam ,gupotki* gadasz, nie z tej bajki na dodatek... *specjalnie bez ł Odpowiedz Link Zgłoś
naprawdetrzezwy Jak to jak? 11.10.08, 19:07 Jak zwykle - ważniejsze pytanie, to jak nazywali się Tata Muminka i Mama Muminka przed spłodzeniem i urodzeniem Muminka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Jak to jak? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 00:35 no Przyszła Mama Muminka mówiła na Tatę Muminka Przyszły Tato Muminka, bo Muminki bez Muminka to by były zwykłe chipopotamusany Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Jak to jak? 13.10.08, 05:04 Tatus Muminka przed narodzeniem syna byl po prostu Muminkiem. To takie dziedziczenie tytulow. Mamusia Muminka to chyba byla "piekna pania" czy jakos tak ^_^. To jest dopiero tajemnicze - Tatusiowi przynioslo ja morze (bardzo romantycznie ja ratowal z topieli) i wlasciwie nie wiadomo, co robila wczesniej (o Tacie jest cala ksiazeczka...). Chyba, ze znow mam jakies braki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stachu? Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.40.66.210.sub.mbb.three.co.uk 11.10.08, 19:21 w ogrodzie Odpowiedz Link Zgłoś
wirika Re: Jak rozmnażają się muminki? 11.10.08, 20:42 Jak kangury! Przecież Mamusia Muminka jest ewidentym torbaczem (torbaczką?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: 89.171.163.* 12.10.08, 00:20 no jak? mama muminka - hipopotamka tatus muminka - hipopotanus nie myslić z hipisami... a rozmnażają się przez torebkę - to takie zabezpieczenie :P de facto od tej torebki hipopotamy zaliczamy do torbaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maa Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.forcenet.com.pl 11.10.08, 23:41 Sądzę że Tatuś Muminka wkłada hatifnata do torebki Mamusi. Odpowiedz Link Zgłoś
hatifnat88 Re: Jak rozmnażają się muminki? 12.10.08, 00:20 Ludzie! nie bawcie sie w Boga! nie wnikajcie w tajemnice muminków bo to może sie źle dla was skończyc... ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 00:33 Racja, Muminki mają swoja własną przestrzeń kosmiczną i nikt a tym bardziej my ludzie nie jesteśmy w stanie tego pojąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusiaa Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 08:02 Torebka jest wielce prawdopodobna, ale jak taki duży cylinder Tatusia mieści się w tak małej torebce Mamusi? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienio Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.08, 10:45 sa sposoby, wszystko jest kwestia czasu cierpliwosci i odpowiedniej pozycji. Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: Jak rozmnażają się muminki? 12.10.08, 10:47 Bo są w Dolinie Muminków rzeczy, o których się nie śniło forumowiczom! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mimbla.londyn Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.chello.pl 12.10.08, 11:47 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43852&w=81566687&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipanna Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.08, 17:11 Ależ to jest wyjaśnione w samych "Muminkach"! Nie pamiętam w któej części, ale któraś z postaci mówi, że przecież .."rośnie się u swojej mamy w brzuchu, jak pestka w jabłku".. NIe pomnę też, kto to mówił do kogo, ale że takie zdania tam padło, to dam głowę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peyoł Tak samo jak Smerfy i Gumisie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 22:25 dokładnie tak samo, rysuje się je. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: 217.98.20.* 12.10.08, 23:05 mam lepsze pytanie- jak hatifnaty?;o Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: Jak rozmnażają się muminki? 12.10.08, 23:08 Na stojąco, w łódkach ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ichi51e Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.acn.waw.pl 13.10.08, 01:09 Mnie sie zawsze wydawalo ze hatifnaty to tak jak grzyby. A reszta nurmalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aiczka Re: Jak rozmnażają się muminki? 13.10.08, 05:05 Jest taka scena, w ktorej Wloczykij sieje Hatifnatow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.chello.pl 17.10.08, 21:13 Oczywiście, że hatifnatów się sieje!!! A jak wschodzą są wyjątkowo naelektryzowani. Włóczykij zasiał ich, żeby nastraszyć dozorcę w parku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeralda Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.08, 23:32 Tak się cieszę, że ktoś wreszcie zadał to pytanie! Zawsze chciałam to wiedzieć, ale bałam się zapytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wprostak Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.08, 08:19 Tata Muminka wkłada swój członek do pochwy Mamy Muminka i po kilku ruchach następuje zapłodnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
trusiaa Re: Jak rozmnażają się muminki? 13.10.08, 09:15 To chyba ty się tak rozmnażasz, bo Muminki nie posiadają takich organów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.era.pl 13.10.08, 10:49 Podejrzewam, że tak jak dżdżownice - przez podział szpadlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szpadel Re: Jak rozmnażają się muminki? IP: *.chello.pl 13.10.08, 10:55 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex A smerfy ? Nie ma tam przecież mamy smerfowej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.08, 15:32 To z kim lub jak Papa smerf tyle smefruf zmajstrował ???? Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: A smerfy ? Nie ma tam przecież mamy smerfowej 14.10.08, 21:10 Jaki Papa, przecież jest jeszcze Dziadziuś Smerf, a przed Dziadziusiem Smerfem mogło być jeszcze wielu Pradziadziusiów. Ale ja myślę, że wszystkie Smerfy to i tak Matka Natura zmajstrowała. Poza Smerfiątkami oczywiście, bo te to Gargamel. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa9717 Re: A smerfy ? Nie ma tam przecież mamy smerfowej 14.10.08, 21:21 No dobra, Gargamel, ale z kim? Miał do wyboru Smerfetę lub Klakiera, jak nie patrzeć sodomia i gomoria! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A smerfy ? Nie ma tam przecież mamy smerfowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.08, 12:05 :))))))) A fe! Odpowiedz Link Zgłoś
jak-kania-dzdzu Re: A smerfy ? Nie ma tam przecież mamy smerfowej 17.10.08, 20:02 Gargamel przy majstrowaniu małych Smerfiątek korzystał z zestawu małego majsterkowicza "Zrób to sam! na sam" ;P Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur przez pączkowanie 26.10.08, 19:12 fotoforum.gazeta.pl/photo/9/ci/rb/aexa/vHDw72ypB1BkM1eF7B.jpg" border="0" alt="fotoforum.gazeta.pl/photo/9/ci/rb/aexa/vHDw72ypB1BkM1eF7B.jpg"> Odpowiedz Link Zgłoś