mysia25 27.10.03, 13:10 nie wiem, czy na dobrym forum o to pytam, ale pojęcia nie mam co znaczy ów skrót(?) a często go w postach spotykam. możecie mnie oświecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: LanKaneed Re: ROTFL-co to znaczy? IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 27.10.03, 13:19 rolling on the floor laughing - tak mie sie wydaje :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: ROTFL-co to znaczy? 27.10.03, 13:36 Gość portalu: LanKaneed napisał(a): > rolling on the floor laughing - tak mie sie wydaje :) Zgadza się - jest jeszcze LOLczyli Laughing Out Loud Odpowiedz Link Zgłoś
mysia25 Re: ROTFL-co to znaczy? 27.10.03, 14:20 the_dzidka napisała: > Gość portalu: LanKaneed napisał(a): > > > rolling on the floor laughing - tak mie sie wydaje :) > > Zgadza się - jest jeszcze LOLczyli Laughing Out Loud > > DZIĘKI WIELKIE ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LanKaneed Re: ROTFL-co to znaczy? IP: *.wsisiz.edu.pl / *.ibspan.waw.pl 27.10.03, 14:25 5 zlociszy sie nalezy ;) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: ROTFL-co to znaczy? IP: *.dynamic.umr.edu 28.10.03, 05:57 A widzisz dzidka lol znaczy lots of laughts w stanach, ach te roznice p. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchajda walikon Re: ROTFL-co to znaczy? IP: *.tui.de / 62.48.72.* 27.10.03, 13:50 czyste jaja miec nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bosowski ciepek z Re: ROTFL-co to znaczy? IP: *.stara-milosna.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 13:53 Bosowski ciągnie laskę za dwa złote. Odpowiedz Link Zgłoś
dziuunia Słowniczek 27.10.03, 15:02 Tutaj masz cały słowniczek www.republika.pl/krzywish/skroty.htm POZDR Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: ROTFL-co to znaczy? 27.10.03, 18:34 Jest tez ROt rnd of topic - koniec tematu a w niektórych miejscac PIR Rest in pace spoczywaj w pokoju --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: ROTFL-co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 18:40 peter.steele napisał: > Jest tez ROt rnd of topic - Raczej EOT koniec tematu a w niektórych miejscac PIR Rest in > pace spoczywaj w pokoju ...rest in peace ale to jest RIP Poza tym rzumiem,że jesteś dyslektykiem,dysgrafem i dysortografem i stąd ten głupi tekst.LOL. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: ROTFL-co to znaczy? 27.10.03, 19:52 Gość portalu: verte napisał(a): > Poza tym rzumiem,że jesteś dyslektykiem,dysgrafem i dysortografem i stąd ten > głupi tekst.LOL. Przygadywał kocioł garnkowi:)))) --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: ROTFL-co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.03, 20:34 peter.steele napisał: > Przygadywał kocioł garnkowi:)))) > --- Doprawdy?Nie wiem z czego się tak cieszysz kmiocie. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: ROTFL-co to znaczy? 28.10.03, 09:24 Człowiek sobie cos napisze dla żartu a tu wyskakuja z siekierami na niego. Doprawdy więcej dystansu do wszystkiego. --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leman Re: ROTFL-co to znaczy? IP: *.man.poznan.pl 28.10.03, 10:45 a zauwazyles w swoim poscie tajemnicze slowo "rzumiem" ?.................kmiocie? Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: ROTFL-co to znaczy? 28.10.03, 17:49 Gość portalu: leman napisał(a): > a zauwazyles w swoim poscie tajemnicze slowo "rzumiem" ?.................kmioc > ie? Cały czas do tego pije ale on jakoś określenia "przygadał kocioł garnkowi" nie rozumie Więc o czym tu rozmawiać Mi żal było klawiatury aby jemu to tłumaczyć. --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: verte Re: ROTFL-co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 17:52 peter.steele napisał: > Cały czas do tego pije ale on jakoś określenia "przygadał kocioł garnkowi" nie > rozumie > Więc o czym tu rozmawiać > Mi żal było klawiatury aby jemu to tłumaczyć. > --- Przypieprzać się do literówki umieją tylko takie kmioty jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: ROTFL-co to znaczy? 28.10.03, 18:07 Gość portalu: verte napisał(a): > peter.steele napisał: > > > > Cały czas do tego pije ale on jakoś określenia "przygadał kocioł garnkowi" > > nie > > rozumie > > Więc o czym tu rozmawiać > > Mi żal było klawiatury aby jemu to tłumaczyć. > > --- > > > Przypieprzać się do literówki umieją tylko takie kmioty jak ty. Kto się pierwszy „przypieprzył” ?? Chyba znalazłeś metodę wyzywania mnie od kmiotów, bo nie masz innego argumentu. Lepper tez krzyczy Balcerowicz musi odejść --- Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Milczenie jest odpowiedzą na głupotę dlatego reszta mej odpowiedzi będzie milczeniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolunia01 Re: ROTFL-co to znaczy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.03, 23:27 Nie wiem, co znaczy ROFTL - ale wiem, że w powiedzeniu jest "PRZYGANIAŁ kocioł garnkowi" i "przyganiał" nie jest od "gnać", ale od "ganić" Odpowiedz Link Zgłoś
peter.steele Re: ROTFL-co to znaczy? 01.11.03, 01:35 I bardzo dobrze :)))) - Wierzyłem w coś, bez tego ciężko żyć Marzyłem też, wolno było marzyć Odpowiedz Link Zgłoś