the_dzidka 25.11.03, 14:52 Najlepiej podda się w ciszy i spokoju. No i z racji glosu hipnotyzera, glosniczki obowiązkowe. www.derivo.ch/rabailkal-test/hypnose/hypnose.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magda_s4 Re: Hipnoza :) 25.11.03, 15:59 Dzidka, cholero! Wiedziałam, wiedziałam, wiedziałam... (A jak bym się po tym nie dobudziła, co?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia Re: Hipnoza :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.03, 16:43 do kurwy nedzy az nogi sie pode mna ugiely Odpowiedz Link Zgłoś
niunka20 Ja pier**** !!! 25.11.03, 17:53 www.derivo.ch/rabailkal-test/hypnose/hypnose.htm O żesz... sic! Drodzy forumowicze, Ci którzy już próbowali hipnozy - proszę tutaj nie zdradzać, co się dzieje podczas seansu. Odpowiedz Link Zgłoś
niunka20 Re: hipnoza 25.11.03, 18:08 Dzidka, skąd masz ten adres? Ale mnie gardło jeszcze boli... chyba wezmę Cholinex, może ukoi ojojoj! :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: greg zorba Re: Hipnoza :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.03, 14:00 kto sprobuje ten nie pozaluje... hehe przezycie jest niezle Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Hipnoza :) 26.11.03, 15:08 !!!!!!!!!! becze juz 10 min z efektu i sie uspokoic nie moge.... Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney duch po raz wtóry 26.11.03, 17:23 Historyjka jest o duchu, którego trzeba wypatrzyć na zdjęciu pokoju. Robi się mniej więcej to samo co w tym "seansie" hipnotycznym. Najpierw dużo ściemniamy o tym, jaki to dom nawiedzony, o kobiecie ktora zmarła czekając na męża i dajemy zdjęcie pokoju na ktore nalezy patrzeć mniej więcej minutę w skupieniu cynisk.net/whatswrong.swf/whatswrong.swf Odpowiedz Link Zgłoś
pstosia Re: Hipnoza :) 26.11.03, 18:23 o boze, dzidka, o maly wlos nie doprowadzilas mnie do zawalu!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
ugo Re: Hipnoza :) 27.11.03, 00:20 pstosia napisała: > o boze, dzidka, o maly wlos nie doprowadzilas mnie do zawalu!!!:) Mnie też. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Pstosia, Ugo, tudzież inni... ;) 27.11.03, 11:54 Przecież na pewno spodziewaliście się jakiegoś knyfa! :-))) Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
banieczka Re: Hipnoza :) 27.11.03, 00:12 O w mordę... Aż mój szef przyleciał z sąsiedniego pokoju... A ja się popłakałam ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kreolka Re: Hipnoza :) IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 11:45 www.cynisk.net/whatswrong.swf/whatswrong.swf Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney NO! 27.11.03, 23:32 dokładnie. Podałam to juz wyżej, ale chyba nie działa:( TU to dopiero można dostac zawału! Odpowiedz Link Zgłoś
niunka20 Re: Hipnoza z duchem 28.11.03, 09:34 Stronka cynisk.net jakos mnie moze sie u mnie zaladowac. Kto widzial ten "seans" moze opowiedziec, co tam sie dzieje?? Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney Re: Hipnoza z duchem 28.11.03, 17:09 najpierw jest cała historyjka: Był sobie pewien dom, w którym mieszkała rodzina. Żyłoby im się zajebiście, gdyby nie to, że okazało się iż w tym domu straszy. Dlatego wezwali medium co by stwierdziła przyczynę problemu. Medium po gruntownych badaniach powiedziała, że w domu tym mieszkała kiedyś kobieta, która zmarła czekając na swojego męża. Kiedy klikniesz na linka, zobaczysz zdjęcie pokoju, w którym pojawiał się duch i postaraj się go zlokalizować. Musisz się naprawdę dobrze przypatrzeć, żeby to zrobić, bo to trudne zadanie. Daj też sobie głośniki na fulla, bo musisz wychwycić pewien subtelny szelest, który ci pomoże... cynisk.net/whatswrong.swf/whatswrong.swf a potem wpatrujesz się intensywnie w zdjęcie starając się zlokalizowac ducha. Po około minucie Z piekielnym wrzaskiem pojawia się upiorna twarz. Ja oglądalam to sama w domu ok 2 w nocy, cisza absolutna w całej chacie , skupiam się jak mogę, a tu nagle... No serce to mi na moment bic przestało a żoładek ściosnął się do rozmiarów ziarnka grochu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zrozpaczona_matka Re: Hipnoza :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.03, 12:41 Piszę w imieniu mojego syna, którego zastałam dziś nieżywego przy komputerze z dziwnym grymasem na twarzy. Ludzie opanujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
higher_eu Re: Hipnoza :) 27.11.03, 23:22 czy ja mogę zasugerować jedną rzecz? radzę najpierw zadzwonić pod 999... i zgłosić stan przedzawałowy... ambulans powinien pojawić sie akurat w momencie kiedy jego załoga będzie najbardziej potrzebna... pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
breslauer_88 Re: Hipnoza :) 28.11.03, 19:46 Ludzie... przecież ja już nie żyję!! Podskoczylem ze strachu aż i się wydarłem, a ręce mi się do teraz trzęsą!! Ale świetnie bylo!!!!!!!:-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
sugarhoney to zobacz ducha ale nie teraz tylko w nocy jak... 29.11.03, 10:03 cały dom bedzie spał!;) Ja myślałamże mnie zpodlogi zbierac będą, jak nie przez zawał serca ze strachu, tp przez zatchnięcie się ze smiechu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś