Gość: Rytas IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.12.03, 21:11 Moja propozycja jest taka: o wyznaczonej godzine w miejscu X wszyscy ściągają gacie i robią kupę. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ugo Re: FlashMob - nowe propozycje 15.12.03, 21:22 Gość portalu: Rytas napisał(a): > Moja propozycja jest taka: o wyznaczonej godzine w miejscu X wszyscy ściągają > gacie i robią kupę. A ja proponuję, żebyś to zorganizował w gronie Twoich kolegów z przedszkola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cover Re: FlashMob - nowe propozycje IP: 80.48.246.* 15.12.03, 22:14 a to juz nie jest ani flash ani mob.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druh Boruch Re: FlashMob - nowe propozycje IP: *.chello.pl 16.12.03, 00:57 > Moja propozycja jest taka: o wyznaczonej godzine w miejscu X wszyscy ściągają > gacie i robią kupę. No, no. Gratuluję inwencji. Tylko nie zapomnij najpierw zdjąć pieluchy bo efekt będzie mizerny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Quest Re: FlashMob - nowe propozycje IP: 217.153.142.* 16.12.03, 08:18 Tak na poważnie - już ze 20 lat temu w szkole średniej robilismy podobne rzeczy - np. kilku z nas zaczynało się intesywnie gapić w okno - po chili robiła to reszta klasy łacznie z nauczycielem - wypatrując nie wiadomo czego. Bardzo podobało mi się w autobusach gdzie na okrzyk jednego z kolegów: - Patrz skakał będzie !!!! reszta pasażerów rzucała się do okien żeby zobaczyc to na własne oczy - ubaw po pachy. Odpowiedz Link Zgłoś