Gość: Ate IP: *.po.opole.pl 17.12.03, 11:03 Wszystkim Uczestnikom Forum i nie tylko - najlepsze Życzenia Świąteczne i Noworoczne! Ate Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
myszka_211 Re: Życzenia Świąteczne 17.12.03, 12:20 Wszystkim tym cudownym Ludziom, których poznałam tu na tym Forum składam serdeczne życzenia z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia, dużo zdrówka, miłości, uśmiechu na codzień, wielu pomyślności w życiu prywatnym a sukcesów w zawodowym. Życzę Wam również aby ten przyszły rok był lepszy od obecnego i obfitował w wiele miłych niespodzianek. Pozdrawiam myszka_211 <',, ,,>~ Odpowiedz Link Zgłoś
lookdawn Re: Życzenia Świąteczne 17.12.03, 20:27 ja tez chce ja tezz Psyłancam sie buźka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egata Życzenia Świąteczne-magia -tir z colą jedzie!!!!!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 18.12.03, 22:11 Magia świąt z roku na rok topnieje, wspomnienia z dzieciństwa się zacierają, zapamiętane zapachy babcinych wypieków ulatniają się. Dlatego kobity i chłopy: chodżmy na pasterkę, pieczmy, smażmy, lukrujmy, klejmy łańcuchy na choinkę aby dla naszych dzieci synonimem magii świąt nie była milka popijana coca colą. A tak wogóle zdrowia, szczęścia pomyślności z okazji tych magicznych dni. Odpowiedz Link Zgłoś