Dodaj do ulubionych

BLONDYNKI-dowcipy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:31
Stoją cztery blondynki na lotnisku.
Jedna patrząc na samolot mówi- Jaki on ogromny..........
Druga-Jak on sięunosi do góry................
Trzecia- Jak oni go porywają...................
Czwarta-A wy głupie, oni go porywają gdy jest w górze i jest taki
malutki.......
Obserwuj wątek
    • Gość: mora Re: BLONDYNKI-dowcipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:34
      nie jest to o blondynce ale śmieszny. Dziadziuś wieczorem na nocnym stoliczku
      kroi tabletkę wiagry na 4 części. Żona zdziwiona się pyta go czemu dzieli
      tabletkę. Dziadziuś odpowiada: Kochanie przyjmuję dziś tylko 1/4 tabletki , bo
      zamierzam Ciebie dziś wieczorem tylko całować. Ha,Ha
    • Gość: aka Re: BLONDYNKI-dowcipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:36
      blondynka do blondynki: Ty paliwo podrożało. Ta odpowiada:Mnie tam wszystko
      jedno-ja i tak zawsze tankuje za 50 zł
    • Gość: mika Re: BLONDYNKI-dowcipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:38
      co to jest, gdy zauważycie, że monitor jest poobijany, brudny i porysowany.
      To znaczy, że blondynka chciała wejść do internetu....
    • Gość: ada Re: BLONDYNKI-dowcipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 19:40
      blondynka i brunetka spadają z dachu. która prędzej spadnie na ziemię?
      Brunetka, bo blondynka na pewno po drodze gdzieś zabłądzi.
      • Gość: Blondi Re: BLONDYNKI-dowcipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.03, 22:19
        Przed Bożym Narodzeniem:
        Dwie blondynki chodzą po lesie i szukają choinki, chodzą i chodzą, szukają i
        szukają, już zmęczone na maxa, padaja na twarz, w końcu jedna mówi:
        -Pierwszą ścinam, nawet bez bombek;)
    • Gość: iga Re: BLONDYNKI-dowcipy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.03, 18:15
      stoi blondynka na przystanku autobusowym. Siedzący facet na ławce mówi- Pani
      ten autobus dzisiaj nie jeździ. Blondynka odpowiada-JEŹDZI. Za 10 minut facet
      mói do blondynki-Pani ten autobus naprawdę dziś nie jeździ. Blondynka odpowiada-
      JEŹDZI. Facet po 20 minutach mówi- Pani ten autobus dziś nie jeździ, bo on
      kursuje tylko w dni świąteczne. Blondynka na to- To się dobrze składa, bo ja
      dziś mam urodziny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka