piturs Re: HANAWALD JEST NAJLEPSZY 11.01.02, 12:16 Te szwagier haniego!!! A co tobie odwala już raz napisałeś że go kochasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: SRHANAWALD JEST NAJLEPSZY IP: *.acn.waw.pl 11.01.02, 15:28 poprostu jest gejem. Odpowiedz Link Zgłoś
cintus Re: SRHANAWALD JEST NAJLEPSZY 11.01.02, 20:53 Hanni najlepszy w braniu dopingu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: Sven Hannawald jest teraz dobry IP: *.telia.com 12.01.02, 12:07 Zobaczymy jaki bedzie na olimpiadzie. Pzdr.Michal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka I jeszcze długo będzie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 21:41 Nie pierwszy sezon kibicuję Svenowi. Byłam z nim w Nagano i w zeszłym roku, kiedy przechodził anoreksję. I teraz bardzo się z tego cieszę. No cóż, zawsze w niego wierzyłam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bionik Re: I jeszcze długo będzie IP: *.arcor-ip.net 17.01.02, 22:29 Gość portalu: Svenka napisał(a): > Nie pierwszy sezon kibicuję Svenowi. Byłam z nim w Nagano i w zeszłym roku, > kiedy przechodził anoreksję. I teraz bardzo się z tego cieszę. No cóż, zawsze w > > niego wierzyłam!!! Oj juz niedlugo, Svenka, wiosna za pasem... A czy to prawda, ze oni w tym Nagano musieli jesc surowe ryby ? Pewno przez to tak schudli i to wszyscy bez wyjatku ! W Salt Lake City dostana po Hamburgerze to przytyja...spojrz na przecietnego Amerykanina...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Biedny Sven!!!:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 09:33 Nie wiem, co jedli w Nagano, byłam wtedy mała i głupia i nie miałam konkretnego powodu aby kibicować Hanniemu (i innym Niemcom), tylko że polska nie miała pożądnej drużyny:))) A potem, jak już miała, to żal mi było Hannawalda... A Apropos Ameryki: spójrz na Alborna i Jonesa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bionik Re: Biedny Sven!!!:) IP: *.arcor-ip.net 18.01.02, 10:19 Gość portalu: Svenka napisał(a): > Nie wiem, co jedli w Nagano, byłam wtedy mała i głupia i nie miałam konkretnego > > powodu aby kibicować Hanniemu (i innym Niemcom), tylko że polska nie miała > pożądnej drużyny:))) A potem, jak już miała, to żal mi było Hannawalda... > A Apropos Ameryki: spójrz na Alborna i Jonesa! A propos Ameryki...spojrz na bulgarskich podnoszaczy ciezarow...albo ruskich...to nie z kotletow tak wygladaja... A propos Ameryki...czytalas "Paragraf 22" Hellera ? :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Svenka Niedługo olimpiada... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 18:35 Nie, nie czytałam niestety. Ale mam nadzieję, zę SLC posłuży Svenowi. W końcu jest najlepszy i zasłużył na ten medal jako zwieńczenie sukcesu. Adam w zasadzie również... Jedna skocznia dla Hannawalda, druga dla Małysza i będzie fajnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
p007 Re: HANAWALD JEST NAJLEPSZY 19.01.02, 19:17 chyba masz majaki koleś.dam ci dadę NIE PAL TRAWY BO PISZESZ POTEM JAKIEŚ FARMAZONY Odpowiedz Link Zgłoś