Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

HANAWALD JEST NAJLEPSZY

11.01.02, 10:25
    Obserwuj wątek
      • piturs Re: HANAWALD JEST NAJLEPSZY 11.01.02, 12:16
        Te szwagier haniego!!!
        A co tobie odwala już raz napisałeś że go kochasz.
        • Gość: Mikołaj Re: SRHANAWALD JEST NAJLEPSZY IP: *.acn.waw.pl 11.01.02, 15:28
          poprostu jest gejem.
          • cintus Re: SRHANAWALD JEST NAJLEPSZY 11.01.02, 20:53
            Hanni najlepszy w braniu dopingu...
            • Gość: Michal Re: Sven Hannawald jest teraz dobry IP: *.telia.com 12.01.02, 12:07
              Zobaczymy jaki bedzie na olimpiadzie.
              Pzdr.Michal
      • Gość: Svenka I jeszcze długo będzie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.01.02, 21:41
        Nie pierwszy sezon kibicuję Svenowi. Byłam z nim w Nagano i w zeszłym roku,
        kiedy przechodził anoreksję. I teraz bardzo się z tego cieszę. No cóż, zawsze w
        niego wierzyłam!!!
        • Gość: bionik Re: I jeszcze długo będzie IP: *.arcor-ip.net 17.01.02, 22:29
          Gość portalu: Svenka napisał(a):

> Nie pierwszy sezon kibicuję Svenowi. Byłam z nim w Nagano i w zeszłym roku,
          > kiedy przechodził anoreksję. I teraz bardzo się z tego cieszę. No cóż, zawsze w
          >
          > niego wierzyłam!!!

Oj juz niedlugo, Svenka, wiosna za pasem...
          A czy to prawda, ze oni w tym Nagano musieli jesc surowe ryby ? Pewno przez to
          tak schudli i to wszyscy bez wyjatku !
          W Salt Lake City dostana po Hamburgerze to przytyja...spojrz na przecietnego
          Amerykanina...;-)
          • Gość: Svenka Biedny Sven!!!:) IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 09:33
            Nie wiem, co jedli w Nagano, byłam wtedy mała i głupia i nie miałam konkretnego
            powodu aby kibicować Hanniemu (i innym Niemcom), tylko że polska nie miała
            pożądnej drużyny:))) A potem, jak już miała, to żal mi było Hannawalda...
            A Apropos Ameryki: spójrz na Alborna i Jonesa!
            • Gość: bionik Re: Biedny Sven!!!:) IP: *.arcor-ip.net 18.01.02, 10:19
              Gość portalu: Svenka napisał(a):

> Nie wiem, co jedli w Nagano, byłam wtedy mała i głupia i nie miałam konkretnego
              >
              > powodu aby kibicować Hanniemu (i innym Niemcom), tylko że polska nie miała
              > pożądnej drużyny:))) A potem, jak już miała, to żal mi było Hannawalda...
              > A Apropos Ameryki: spójrz na Alborna i Jonesa!

A propos Ameryki...spojrz na bulgarskich podnoszaczy ciezarow...albo ruskich...to
              nie z kotletow tak wygladaja...
              A propos Ameryki...czytalas "Paragraf 22" Hellera ? :-))))
              • Gość: Svenka Niedługo olimpiada... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 18:35
                Nie, nie czytałam niestety. Ale mam nadzieję, zę SLC posłuży Svenowi. W końcu
                jest najlepszy i zasłużył na ten medal jako zwieńczenie sukcesu. Adam w
                zasadzie również... Jedna skocznia dla Hannawalda, druga dla Małysza i będzie
                fajnie:)
      • p007 Re: HANAWALD JEST NAJLEPSZY 19.01.02, 19:17
        chyba masz majaki koleś.dam ci dadę NIE PAL TRAWY BO PISZESZ POTEM JAKIEŚ
        FARMAZONY

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka