babawawa napisałam email 02.07.06, 12:45 nie mam pieniążków, ale może dziewczyny wspólnie jakoś na allegro spróbójemy coś zdziałać, o ile wiem to są różne tam akcje charytatywne przeprowadzane, może uda nam sie wspólnie. ja nie mam konta na allegro i sie na tym nie znam ale mam rzeczy które mogę wystawić, mogę zebrać popytać u znajomych czy wy tez myslałyście o takim rozwiazaniu?? Odpowiedz Link
elise1 Re: napisałam email 02.07.06, 13:05 witam wystawiamy rzeczy,wysyłają je osoby z całej polski-tu nicki- olcza72,elise1,szymon-chojnice jeżeli to nie sprawi kłopotu można rzeczy przesłać na nasz adres my je wystawimy,bo po co mają państwo robić sobie wydatki z wystawianiem przedmiotów.dziekujemy bardzo Odpowiedz Link
kaha1 Re: napisałam email 03.07.06, 07:02 moja córeczka też miała raka. Ucisk na móżdżek też spowodował, że nie chodzi. Dziś jedziemy do neurochirurga, który wyznaczy nam kontrolną tomografię.. Boję się. Chciałabym żeby to badanie było jak najszybciej.. Odpowiedz Link
elise1 Re: napisałam email 03.07.06, 07:25 życzę wszystkiego dobrego dla córeczki i pani-wiem przeżco przechodzicie-pozdr Odpowiedz Link
kaha1 Re: napisałam email 03.07.06, 19:19 również pozdrawiam :) szkoda, że dzieci tak cierpią aż serce się kraje.. Odpowiedz Link
ali_mama Re: pomoc dla szymka chorego na raka-pomóz 05.07.06, 16:37 prosze wyslijmi na email gazetowy Wasz adres..... tez chcialabym cos przesłac.... zycze zdrowia Szymkowi Odpowiedz Link