Dodaj do ulubionych

Białostoczanki

20.11.06, 11:58
pomozcie prosze. Przy watku o Kononowiczu okazalo sie, ze kilka Was tu jest.
Jak stoi w wizytowce na codzien mieszkam w Londku Zdroj, ale na swieta jade do PL do Bialegostoku, skad pochodze (i gdzie kiedys wroce), no i chcialabym zrobic przeglad ogolny. Nie bylismy z mezem zadowoleni z uslug przypadkowych lekarzy z Eskulapu w poprzednim roku. Czy moglybyscie polecic, prosze:
-pediatre
-ginekologa
-kosmetyczke |(konkretnie chce zrobic mikrodermabrazje)
z gory dzieki.
Obserwuj wątek
    • sarah_black38 Re: Białostoczanki 20.11.06, 14:54
      Witaj, ja jestem z Białegostoku i ciesze się, ze odwiedzisz moje miasto. Szkoda
      tylko ,że o takiej paskudnej porze roku, bo u nas jest najładniej wiosną i
      latem, kiedy nie ma upałów. Nie bardzo mogę Ci w tej kwestii za bardzo pomóc,
      bo do kosmetyczki nie chodzę , pediatrę mam w rejonie . Do ginekologa chodzę do
      kliniki na Zamenhofa, gdzie również prowadzono moją ciąże. W internecie i nie
      tylko bardzo kobietki chwalą dr Lipskiego. Odbierał równiez mój poród przez
      cc . Ja byłam bardzo zadowolona, bo to dobry fachowiec i miły facet! W
      Eskulapie byłam raz, czy dwa razy, także nie wiem nic o nich. Przypomniał mi
      się jeszcze prof. Wołczyński, ginekolog- endokrynolog, specjalista od
      niepłodności i trudnych ciąż. Moja Aga ma pewne problemy hormonalne i my do
      niego chodzimy raz na jakiś czas. I to byłoby na tyle. Moze lepiej spytaj o to
      na forum regionalnym. Pozdrawiam.
      • gobisha Re: Białostoczanki 20.11.06, 16:17
        Dzieki. Sprobuje w takim razie albo na Zamenhofa albo w tej drugiej prywatnej klinice. Jakos nie przyszlo mi do glowy, ze poza prowadzeniem ciazy lekarze przyjmuja takze "normalnie".
        Białystok to takze moje miasto, wyemigrowalam na jakis, nieokreslony czas, ale do Bialego na pewno wroce. Mamy tam rodzine, przyjaciol i nasze M4.
        • sarah_black38 Re: Białostoczanki 20.11.06, 17:33
          W takim razie witaj krajanko! A z której dzielnicy pochodzisz?

Ta druga klinika to na ulicy Parkowej, ale o niej niewiele wiem, bo tam nie
          chodzę.

Nie wiem, czy nie namieszam Ci w głowie, bo znalazłam coś takiego:
          Biała lista ginekologów w Białymstoku.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=12047504

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka