niebieskaewka 06.05.07, 10:57 czy sa wsrod nas dziewczynki,ktore mieszcza sie we wszystkie ciuchy sprzed ciazy? "Przed" nosilam rozmiar 34,36 teraz wchodze tylko w te 36,tak wiec kilka spodni chyba poczeka az corka mi dorosnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
3aloczki Re: oponka :))) 06.05.07, 11:54 ja nie weszłam jeszcze w żadne spodnie sprzed ciąży... a mam ich tyle!!! zazdroszczę rozmiarów moje aktualne to 42 w porywach 44 jeśli chodzi o spodnie (lub 34 dzinsy) a było lekko 40... ech Odpowiedz Link Zgłoś
dziegielek Re: oponka :))) 06.05.07, 12:34 Na szczęście mieszcze się we wszystko, ale trochę ciałka nabrałam w tali. Pupe ma dużą od urodzenia wiec tą częścią się nie przjmuje. Trudno się odchudzać jak karmi się piersią. Odpowiedz Link Zgłoś
ziena77 Re: oponka :))) 06.05.07, 12:46 Mi też niestety została oponka. Nie mieszczę się w swoje ulubione jeansy sprzed ciąży. Zostały mi tylko te co były zawsze dla mnie luźniejsze lub spodnie dresowe, które są na gumce. Codziennie obiecuję sobie, że zacznę ćwiczyć brzuszki ale nic z tego nie wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaewka Re: oponka :))) 06.05.07, 13:10 a ja kupilam wczoraj skakanke.Troche poskakalam, ale mleczniaki musza byc puste,bo inaczej kaplica Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: oponka :))) 06.05.07, 14:39 Ja to chodze teraz w 40 no moze z cubusa spodnie to 38 ,a przed ciążą 36 -ba i 34więc narazie lipa-kupilam sprzet na brzuszki bylam na siłowni,ale niestety popsuło mi sie autko i chwilowo mam przerwe Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 Re: oponka :))) 06.05.07, 15:18 oponka niestety jest na razie mogę nosić tylko 2 pary spodni sprzed ciąży, w pozostałe się mieszczę, ale nie mogę się na brzuchu dopiąć hehe Odpowiedz Link Zgłoś
buska_77 Re: oponka :))) 06.05.07, 17:55 No to ja sie musze pochwalic,ze tydzien temu weszlam w ostatnie spodnie z przed ciazy,w ktore sie jeszcze nie miescilam Przybylo mnie w ciazy b.duzo,bo az 25 kg i balam sie,ze nigdy nie wroce "do siebie",ale udalo sie,bez cwiczen i jakis drastycznych diet,no,jesli diete cyckowa mozna nazwac malo drastyczna )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misia_75 Re: oponka :))) 06.05.07, 19:37 Ja już jestem chudsza niż przed ciążą,karmienie mnie odchudza.Z córką było tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
anntenka a ja nosiłam 36 a teraz 06.05.07, 20:36 wchodzę w 38 i jestem na siebie okrutnie zła bo już mi sięprawie płąski brzuch zrobił opona się wchłonęła no i zaczęłam żreć mleko w proszku nałogowo dla młodego kupowałam humane sl a dla siebie humane zwykłą i jedno opakowanie mi starczało na 1 dzień i w ciągu kilku tygodni przybyło mi 4 kilo i to głównie w pasie i kutwa się już w spodnie przedciążowe nie wbijam a jedne tylko ledwo ledwo ale o moich ulubionych jeansach moge zapomniec na razie ale chodzę na aquaaerobik i skonczylam sie mlekiem obżerać a to przecież w 1/4 tłuszcz a feee Odpowiedz Link Zgłoś
my_cha1 Re: oponka :))) 06.05.07, 22:12 Ja też mam jeszcze sporo w pasie. I nie wchodzę jeszcze we wszystkie spodnie. Jedynie w te luźniejsze. Choć do wagi mniej więcej już wróciłam. Oj, trza by brzuch poćwiczyć. Ale jakoś nie mogę się do tego zabrać... A dodam jeszcze, że niedługo przed ciążą przybyło mi kilka kg. I chciałabym nie tylko wrócić do figury sprzed ciąży, ale zrzucić dodatkowo kilka kg. Zobaczymy jak będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
shemsi1 ja wchodze w portki 07.05.07, 09:19 w te głównie naciągliwe dzinsy, a takie materiałowe musza poczekac bo oponka odstaje.... <a BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!> Odpowiedz Link Zgłoś
ankaa22 Re: oponka :))) 07.05.07, 09:29 A mnie wszystkie ciuchy sprzed ciąży są lekko za duże! Na początku ciąży zjechałam od razu 5kg, a potem przybrałam max 10. I teraz po porodzie ważę mniej niż przed ciążą. A obżeram się strasznie i to słodyczami!! Na punkcie czekolady to mam obsesję, muszę codziennie zjeść coś choćby z odrobinką czekolady. Jem wszyściutko na co mam ochotę, bo małej jakoś nic nie jest. Obawiam się tylko, że jak przestanę karmić, to z miejsca przytyję o kilka kg Odpowiedz Link Zgłoś
annazmaria Re: oponka :))) 07.05.07, 10:06 jestem w podobnej sytuacji, do tej pory tylko 34/36 XS itp, teraz - w większość ciuchów już wchodzę, poniżej talii i tam gdzie blizna po cc - po staremu, ale okolice pępka jeszcze pozostawiają trochę do życzenia = zrzucenia Kupiłam karnet na aerobik (8 wejść za 100pln) i chodze jak mi moi chłopcy dadzą wychodne - nie jest to łatwe, bo mąż wraca późno, potem kąpiemy i karmię Juniora, a potem jedyne zajęcia to 20.30 albo i godzinę później... no ale staram się. No i Kuba wymusza na mnie spacery - jak tylko usiądę z gazetką na ławce od razu daje znac że mu się nie podoba pozdrawiam, ania Odpowiedz Link Zgłoś
niuta_s Re: oponka :))) 07.05.07, 11:32 oponka już nie wielka bo dużo ćwiczę, a w swoje ciuchy wszystkie z przed ciąży wchodzę już od jakiegoś 1,5 miesiąca, trochę się z nich jeszcze "wylewam" Odpowiedz Link Zgłoś
nekokoneko Re: oponka :))) 07.05.07, 11:42 no ja powoli też zaczynam wszystko spowrotem wdziewać, choć w biodrach jestem szersza- no i w piersiach też. ale nei chudnę. moja waga zatrzymala się na 51 kg i nei chce drgnąć Odpowiedz Link Zgłoś