e-rnama 25.11.06, 23:55 bardzo proszę wysłać do emamy o nicku: luizanna, bo jest w potrzebie. Dlaczego dostaję znów prośby o tę książkę? Gdzie się rozchodzą wieści, jakobym miała do niej dostęp? A nie mam. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edelka mamka_klamka 28.11.06, 08:34 sprawdź pocztę i daj znać czy doszła ta książka (i czy możesz ja otworzyć, bo niektórzy mają z tym problem, nie wiem czemu) Odpowiedz Link
mamka_klamka Doszła 28.11.06, 10:39 Dziek Edelka. Myślałam, że są tam przepisy do zrobienia przez starsze dzieci, ale i tak się przyda, dla młodego Odpowiedz Link
pomme Re: Książka kucharska dla dzieci - kto tam ma to 27.11.06, 16:22 ja mam z dieta owocowo warzywną jakby ktoś łontował Odpowiedz Link
edelka Madziuuuu 28.11.06, 08:52 poszła! Ale nie wiem czy Ci sie przyda bo to książka z przepisami dla maluchów takich chyba do roku. W sumie to do niej za często nie zaglądam, ale skoro ktoś chce to wysyłam A tak w ogóle to książkę dostałam od Kuncwotka jeszcze zanim trafiłam na Poddasze Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Madziuuuu 28.11.06, 10:07 Bardzo dziękuję. Choć myślałam, ze dla starszaków też coś tam będzie (( Odpowiedz Link
zona_mi Tu jest trochę przepisów dla dzieci w różnym wieku 28.11.06, 10:28 kobieta.gazeta.pl/edziecko/0,55062,2073534.html Odpowiedz Link
e-rnama Najdziwniejsze jest to, że piszą do mnie osoby, 30.11.06, 15:36 które nie mają żadnego postu na gazecie. Wchodzą na forum pierwszy raz i od razu przychodzi im do głowy, że niejaka erna ma książkę kucharską. Dziwne. Odpowiedz Link
edelka Erno 30.11.06, 17:44 dla mnie najlepsze było to, że jak wysłałam tę książkę mamie, która CIEBIE o nią poprosiła, to ona mi podziękowała, że byłam jedyną osobą do której się zgłosiłaDDD Odpowiedz Link