madziaaaa 05.02.07, 12:37 witaj!!!Napisz coś o sobie i zgladaj często )) Fajnie, ze jesteś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bejoy Re: bejoy 05.02.07, 14:57 Zaglądać to będę teraz juz parę razy dziennie )) Bo mam to forum w Ulubionych )))))) Jestem mamuśką Oli i kwietniowego aniołka zeszłorocznego. Siedzę w domku i rozmyślam nad otwarciem firmy, co uzależnione jest mocno od pomysłów męża, ponieważ to on nas utrzymuje. A że twórczy jest, to i pomysłów na życie kilka )) Generalnie prowadzi firmę i ja muszę zajmować się maleństwem, jeżeli coś się dzieje lub nie dzieje - czyli moja dostępność 24/24 jest niezbędna do prawidłowego funkcjonowania rodziny. Co nie zmienia faktu, że coś robiłam i robię )) Robiłam sporo - przez parę lat mądrzyłam się, czyli menedżerem byłam )) i szkoleniowcem, i selekcjonerem, i rekrutującą, i prowadzącą sieć sprzedaży... Robię troszkę - handluję na Allegro, czasem ściągam kasę od klientów obecnych, łatwię prawników do klientów starych, latam wokół przyszłej budowy domu i zakupu kolejnych niezbędnych nam hal, szukam dostawców, odbiorców, jak mam okazję, to zajrzę do ksiąg firmy... Do tego mam "prikaz" odgórny, który baaardzo mi się podoba - dbania o siebie, więc sporą część czasu spędzam na "upiększaniu się", czyli zabiegi na włoski, pazury, mordkę , nóżki... Jedyne co, to na siłownię się namówić nie daję, ale tu normę rodzinną wyrabia mąż, gdyż intensywnie ćwiczy i w ramach hobby do strongmanów się wybiera ))))) Uf, mogę rozszerzyć temat w razie pytań, ale chyba wystarczy, co? )))))))) Odpowiedz Link