05.02.07, 12:37
witaj!!!Napisz coś o sobie i zgladaj często smile))
Fajnie, ze jesteś smile
Obserwuj wątek
    • bejoy Re: bejoy 05.02.07, 14:57
      Zaglądać to będę teraz juz parę razy dziennie smile))
      Bo mam to forum w Ulubionych smile))))))

Jestem mamuśką Oli i kwietniowego aniołka zeszłorocznego.
      Siedzę w domku i rozmyślam nad otwarciem firmy, co uzależnione jest mocno od
      pomysłów męża, ponieważ to on nas utrzymuje. A że twórczy jest, to i pomysłów na
      życie kilka smile))
      Generalnie prowadzi firmę i ja muszę zajmować się maleństwem, jeżeli coś się
      dzieje lub nie dzieje - czyli moja dostępność 24/24 jest niezbędna do
      prawidłowego funkcjonowania rodziny.
      Co nie zmienia faktu, że coś robiłam i robię smile))
      Robiłam sporo - przez parę lat mądrzyłam się, czyli menedżerem byłam smile)) i
      szkoleniowcem, i selekcjonerem, i rekrutującą, i prowadzącą sieć sprzedaży...
      Robię troszkę - handluję na Allegro, czasem ściągam kasę od klientów obecnych,
      łatwię prawników do klientów starych, latam wokół przyszłej budowy domu i zakupu
      kolejnych niezbędnych nam hal, szukam dostawców, odbiorców, jak mam okazję, to
      zajrzę do ksiąg firmy...
      Do tego mam "prikaz" odgórny, który baaardzo mi się podoba - dbania o siebie,
      więc sporą część czasu spędzam na "upiększaniu się", czyli zabiegi na włoski,
      pazury, mordkę wink, nóżki... Jedyne co, to na siłownię się namówić nie daję, ale
      tu normę rodzinną wyrabia mąż, gdyż intensywnie ćwiczy i w ramach hobby do
      strongmanów się wybiera wink)))))

Uf, mogę rozszerzyć temat w razie pytań, ale chyba wystarczy, co? smile))))))))
      • gusia210 Re: bejoy 05.02.07, 19:54
        witaj bejoy
        • bejoy Re: bejoy 05.02.07, 20:13
          Witaj gusia
          • endzi11 Re: bejoy 05.02.07, 23:14
            Witaj smile
    • mama_ania77 Re: bejoy 05.02.07, 23:16
      Witaj!!
    • 74l Re: bejoy 06.02.07, 09:56
      Miło Cię widzieć na poddaszu
      • bejoy Witam również n/t :))) 06.02.07, 12:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się