03.03.07, 21:33
Moje dziecko boi się żabek - tych od firanek. Co na to poradzić?
Boi się od dawna - jeszcze ledwo mówił, a już się skarżył, że "ghaby" straszą.
Obserwuj wątek
    • gusia210 Re: Żabki 03.03.07, 21:36
      mój boi się wszelkiego buczenia:odkurzacz,elektryczna szczoteczka i buczące
      zabawki.Z tego co wiem to nic się z tym nie robi.Trzeba przeczekać.Nic na siłę.
      • sweet.joan Re: Żabki 03.03.07, 21:47
        No czekam, czekam... Już jakieś... trzy lata? smile
    • 74l Re: Żabki 03.03.07, 22:13
      Minie.U nas jedne strachy mijają, ale za to pojawiają się kolejne DDDD
    • bj32 Re: Żabki 04.03.07, 00:13
      Moje nawiedzone dziecko w wieku dwóch lat zaczęło się bać biedronek. Nie weszła
      do piaskownicy, w której taki potwór był. Rok później przestała. Teraz nie boi
      się niczego, więc nie wiem, czy leczyć strachy. Chyba faktycznie przeczekać,
      nie oswajać na siłę i nie robić afery, bo można tylko pogorszyć. (Nie
      napisałam, że robiszwink)
      • sarah_black38 Re: Żabki 04.03.07, 09:05
        Ha ha ... moja Ania boi się Pazury ( no tego aktora ) . Jak go zobaczy w TV to
        ryczy na cały dom ! Wcześniej w ogóle bała się facetów. Nie zapomnę jak
        przyszło ich dwóch do skladania sypialni, to przez dwie godziny nie mogłam jej
        uspokoić . Potem jej jakoś samo przeszło no i zoatał ten Pazura w TV.
        • bj32 Re: Żabki 04.03.07, 10:39
          Cezary? Wcale się nie dziwię. Może i z gęby znośny, ale miny robi takie... A
          już w tym Posterunku po prostu płakać się chce. Przecież Jasia Fasoli i tak nie
          przebije.
          A moja siostrzenica, obecnie dziewięcio już letnia, boi sie mojego męża. Jak
          była mała też się go bała, zwłaszcza jak po pobiciu miał czerwono-niebieskie
          oczko i złamany nos. Fakt, że jak ktoś go nie zna, to on potrafi wystraszyć,
          ale bez przesadysmile
          A Anka jak miała z pół roku, też ją wystraszył, bo... zaśpiewał. Na cały głos.
          Teraz mnie to bawi, ale wtedy myślałam, że go zatłukę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka