sweet.joan 04.03.07, 12:25 Właśnie widziałam, jak ktoś wyrzuca choinkę DD Jest 4 marca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madziaaaa Re: Ale refleks ;)) 04.03.07, 12:42 nie ma sie z czego śmiać. Ja też w ubiegłym roku tak wyrzucałam. Po świętach tzrymałam ja na balkonie, bo brat mial zabrać sobie na działkę i tam zasadzć, ale w końcu zrezygnowali. Nie było wiec innego wyjścia, tylko trzeba sie było jej pozbyć. Mąż wkopał pod blokiem, następnego dnia już jej nie było. Ktoś sobie wziął. Odpowiedz Link
zona_mi Re: Ale refleks ;)) 04.03.07, 14:43 Ale żywa? Z korzeniami chyba? Bo jak inaczej ustałaby tak długo... Moze zdjeli z niej ozdoby i staął sobie naga dotąd? Jak było im miło i pachniało lasem, to czemu nie? Odpowiedz Link
sarah_black38 Madziaaaa......... 04.03.07, 16:58 a Ty juz swoją wyrzuciłaś? Bo kiedyś pisałaś, że nie możesz się z nią w tym roku rozstać, a ja zgubiłam wątek! Odpowiedz Link
madziaaaa Re: Madziaaaa......... 04.03.07, 17:04 tak, naszej się już pozbyliśmy z miesiąc temu, ale jeszcze co jakiś czas gdzieś igła wylezie... Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Madziaaaa......... 04.03.07, 17:20 Igły po choince zbieram jeszcze po zakamarkach przez parę miesięcy. A na balkonie ( jescze nie sprzątałam ! ) leżą tam całe pokłady. U mnie stary wynosi choinkę na balkon a wieczorem wyrzuca ja na dół, potem schodzi i wynosi pod śmietnik. Odpowiedz Link
bj32 Re: Madziaaaa......... 04.03.07, 20:25 U mnie tak sąsiad z drugiego piętra pozbywał się wanny i starej pralki. Na szczęście w miejsce, gdzie nk nie chodzi Odpowiedz Link
sweet.joan Re: Ale refleks ;)) 04.03.07, 20:51 No żywa i chyba bez korzeni - nie zauważyłam ich. Odpowiedz Link
zona_mi Re: Ale refleks ;)) 04.03.07, 21:33 > No żywa i chyba bez korzeni Żywa bez korzeni na początku marca? <wielkie gały> > chyba bez korzeni - nie zauważyłam ich. Może były małe Odpowiedz Link