madziaaaa 16.04.07, 10:01 Kupiłam "Dziecko"-dodawali Clifforda-ulubieńca Oli. Przeczytałam Twój artukuł. Fajnie napisany, dobrze się go czyta. Jeszcze raz gratuluję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweet.joan Re: zona_mi!!!!! 16.04.07, 10:08 Co znaczy "dodawali Clifforda"? Bo mój bez Clifforda żyć nie może. Idę po "Dziecko", chociaz nigdy nie kupuję. To też Zonę_mi poczytam Odpowiedz Link
madziaaaa Re: zona_mi!!!!! 16.04.07, 10:16 Sa do wyboru 2 rodzaje bajek. Tylko uważaj, bo jest też Dziecko z innymi dodatkami Odpowiedz Link
zona_mi :))) 16.04.07, 10:23 Ja też na Clifforda polowałam, bo w niektórych kioskach były tylko z kapeluszami. No i u nas też czerwony pies stał sie natychmiast ulubieńcem Dziękuję Madziu, jest mi bardzo miło to czytać ** Ależ się rozcałowałam ostatnio. Odpowiedz Link
madziaaaa Re: :))) 16.04.07, 10:25 No właśnie też zauważyłm, ze całujesz i całujesz ostatnia Sama kilka razy się załapalam! Odpowiedz Link
sweet.joan Re: zona_mi!!!!! 16.04.07, 16:06 Ach, wyszłam do przychodni, a zapomniałam po drodze tego "Dziecka" kupić. Nic, jutro kupię. Jadę do szkoły, wreszcie się wyrwę z tego szpitala. Odpowiedz Link
anik801 pytanie! 16.04.07, 19:20 A bajka w jakim formacie,bo moje przedpotopowe dvd czyta tylko płyty dvd Odpowiedz Link
anik801 Re: anik! 16.04.07, 20:45 Na kompie nic jej nie puszczamy,bo potem cały czas go będzie okupowała Odpowiedz Link
mama_ania77 Re: zona_mi!!!!! 17.04.07, 14:04 Też kupilam ) Ale bez dodatków, bo było tylko z Cliffordem, a moje starsze dziecko z niego już wyrosło, a młodsze w ogóle telewizji nie ogląda ... Odpowiedz Link
aomega Re: zona_mi!!!!! 18.04.07, 00:26 dołączyłam do grona cenzurek,które przeczytały artykuł... a co? miałam być gorsza? Odpowiedz Link
sweet.joan Re: zona_mi!!!!! 18.04.07, 09:03 i ja, a co! Dzięcię śpi jak susueł wprawdzie, ale poczytać nie zaszkodzi. Bardzo fajnie napisane, krótko, zwięźle i jasno Krótkie zdania - prosty przekaz. W szkole na szóstkę Odpowiedz Link
aomega Re: zona_mi!!!!! 18.04.07, 15:07 endzi11 napisała: > W takim razie musze kupic i ja ja nie kupowałam przeczytałam w kolejce do kasy Odpowiedz Link
74l Re: zona_mi!!!!! 18.04.07, 09:35 Kupiłam i ja , choć niestety dawno z Dziecka wyrosłam, czasami w necie czytam felietony Szczypiorskiej.A Twój artykuł przeczytałam i wiesz co, czuję dumę.Zrozum to tylko właściwie - przecież jestes jedną z Cenzurek, stąd ta duma. Tak sobie myślę,powinnaś chyba mieć jakieś dodatkowe profity,dzięki Tobie(i kolezankom Cenzurkom) redakcja(?) sprzedała dodatkowe jakieś 10 numerów. Reklama kosztuje, prawda? DDDDD Może zaprosisz Panią Dąbrowską na Poddasze Odpowiedz Link