zona_mi 13.07.07, 11:53 za miesiąc! No bo w końcu wyjeżdżam, jutro. Gdyby się któraś stęskniła za moją pisaniną, to zapraszam do sierpniowego "Dziecka" (ale obowiązku nie ma, bo to oczywiste sprawy dla rozsądnych matek są ;P) Buziaki * Zona Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ola_mk Re: Do zobaczenia 13.07.07, 12:01 na cały misiąc wyjeżdzasz?a dokąd jeśli możesz napisać? ale ci dobrze,baw się i wypoczywaj Odpowiedz Link
zona_mi Re: Do zobaczenia 13.07.07, 12:06 Na dwa tygodnie nad jezioro - moja córka będzie na obozie harcerskim a ja z synkiem pod namiotem w okolicy. Na nstępne dwa w Bieszczady całą rodziną jedziemy. Mam nadzieję, że pogoda będzie lepsza niż ostatnio, bo jak na szpilkach od tygodnia siedzimy - juz tam mieliśmy, nad Niesłyszem, być! Odpowiedz Link
ola_mk Re: Do zobaczenia 13.07.07, 12:19 O to córka będzie się świetnie bawić,ja harcerką byłam i uwielbiałam obozy harcerskie,ale było cudnie W Bieszczadach jeszcze nie byłam,ale chcemy jechać dopiero we wrześniu. Wszędzie trąbią,że idzie ocieplenie tak,że pogoda będzie. Udasnego wypoczynku! Odpowiedz Link
gusia210 Re: Do zobaczenia 13.07.07, 17:33 udanego wyjazdu życzę.Pamiętam swój obóz harcerski.Było super.A w Bieszczadach też jeszcze nie byłam. Odpowiedz Link
bj32 Re: Bj 14.07.07, 11:59 Szkoda nafty. Duszone Bj'e są niestrawne;P No i wiesz, że bedę tęsknić)) Odpowiedz Link