sarah_black38 04.01.09, 14:04 mam po tak długim wolnym. Buuuuuuuuuuu jutro do roboty. Co za dureń wymyślił tak długie świąteczne ferie. W dodatku wczorajsza imprezka forumowa nie udała się . Nie było z kim zalać robaczka! Ech...... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gusia210 Re: Stres pourazowy 04.01.09, 19:06 z tą imprezą to fakt.Nie wypaliło. W związku ze stresem łączę się w bólu.Ja tez jutro do pracy.Buuu. Odpowiedz Link
edycia274 Re: Stres pourazowy 05.01.09, 13:15 A jaka impra z tego forum??? no po takim wolnym trudno do pracy iść Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Stres pourazowy 05.01.09, 17:40 edycia274 napisała: > A jaka impra z tego forum??? Z wątku ,, Kto się ze mną kawki napije?" he he ,nie było z kim oprócz Gusi drinka wypić.Debest non stop w robocie siedzi. A i pozostałych też gdzieś wywiało. Molastka to zapomniała już o naszym ekskluzywnym foru dla vipów. A w pracy było znośnie, tylko mróz duuuuuży! Odpowiedz Link
bj32 Re: Stres pourazowy 05.01.09, 17:49 Ja ostatnio jakoś mało skupiona jestem... A na pocieszenie dodam, że mało, ze sie do wczoraj mogłam powysypiać, to za dwa tygodnie znowu dwa tygodnie, bo ferie. Kota z dzieciem dostanę... Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Stres pourazowy 05.01.09, 17:54 No właśnie , masz ode mnie ustną naganę, bo tak rzadko tu jesteś. Matko nasza, następna będzie pisemna ....... Odpowiedz Link
debest3 Słuchajcie dziouchy drogie 05.01.09, 19:54 jeżeli chodzi o spotkania forumowe w realu to ja nigdy nie odmawiam,byłem już an kilkunastu,potrafiłem jeździć do Krakowa,Warszawy,Wrocławia.Było naprawdę świetnie,więc jeżeli ktoś by chciał ciepłą porą sie spotkać na dzień lub dwa przy piwku ,to ja nigdy nie odmówię,bardzo chętnie bym Was poznał.Teraz niestety,mieszkam praktycznie w aucie,dzisiaj wróciłem po trzech dobach odgarniania śniegu..i idę na 3 rano znów Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Słuchajcie dziouchy drogie 05.01.09, 21:46 Pewnie,ze fajnie byłoby. Tylko każdy z nas z innej strony Polski. Ja tam gdzie białe niedźwiedzie po ulicach chodzą, Gusia z wybrzeza a Bj z Wrocka, Edzia z Sosnowca, Zona z Wrocławia, Dzoaann na zielonej wyspie ( ostatnio zersztą podobnie jak Molastka milczy). Logistycznie kiepskawo. Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Słuchajcie dziouchy drogie 05.01.09, 21:48 A Ty Debest skąd jesteś ( wybacz, mam sklerozę)? Odpowiedz Link
edycia274 Re: Słuchajcie dziouchy drogie 05.01.09, 23:43 ja tam tez mogę się na żywca spotkać Odpowiedz Link
debest3 Re: Stres pourazowy 06.01.09, 09:21 Słuchaj Sarah...to skąd kto jest,to najmniejszy problem.Ludzie z którymi sie spotkałem ostatnio we Wrocku,gdzie wynajęliśmy takie mieszkanko,byli z Warszawy,Katowic,Olsztyna,Gdańska,Tarnowa,Krakowa ,Kielc.Trafiła sie nawet jedna z ....Nottingham,więc nie jest to aż taka przeszkoda do przeskoczenie.Moja osobista osoba jest z Żar,mieścina koło Zielonej Góry.Teraz w styczniu jadę natomiast do takiej dziury koło Tomaszowa Mazowieckiego,a jechał będę ze Szczecina,więc widzisz,taki ze mnie tramp Odpowiedz Link
sarah_black38 Re: Stres pourazowy 06.01.09, 20:59 A Żary już teraz przypomniałam sobie. A swoją drogą co powiedziałby mój stary np. na wynajęcie takiego mieszkanka , niby nie jest zazdrosny, niby tolerancyjny ........... ale kto wie????? Odpowiedz Link