kasiulinka78 25.10.06, 10:39 Jak medycyna chińska interpretuje trądzik na twarzy i co na to poleca? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
didi_max Re: trądzik 29.10.06, 10:42 kasiulinka78 napisała: > Jak medycyna chińska interpretuje trądzik na twarzy i co na to poleca? Zaistnienie jakichś szkodliwych klimatów i konieczność ich wygnania... W sprawach skórnych odradza sie generalnie ostre przyprawy, alkohol i smarzone tłuszcze. Odpowiedz Link
asiula03 Re: trądzik 13.02.07, 16:07 No nie wiem.Ja nie piję alkoholu wogóle(nawet wina ii piwa),nie palę, nawet pieprzu nie sypię do zupy, miesa niewiele jadam - ew.szynka pieczona przeze mnie, i trądzik mam. Niewiele, ale bardzo utrudnia mi życie, bo zostają po nim ślady. To musi być coś innego i podejrzewam że dla każdej osoby cierpiacej na trądzik coś innego wpływa na pojawianie się trądziku. Do każdego trzeba podchodzić indywidualnie. Odpowiedz Link
oliffka5 Re: trądzik 14.02.07, 05:01 Piszesz, że do każdego należy podchodzić indywidualnie (i z tym się zgadzam) a zadajesz pytanie, które nie niesze w sobie żądnych informacji pozwalających na takie podejście. Odpowiedz Link
marynia37 [...] 26.02.07, 07:19 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
unhappy Re: trądzik 02.03.07, 15:50 marynia37 napisała: > Trądzik został już rozszyfrowany. Kłamstwo. >W 100% przypadków jest on spowodowany tym,ze w > skórze żyją pasożyty-włosienie. No prosze - jaki świat jest prosty. W 100%. W 100% to można napisać, że masz problem z rzeczywistością. > Szczegółowe dane i jak go zlikwidować podano na > www.pozytywnewibracje.com.pl Reklamujesz pewną stronę. Robisz to w chamski sposób, kłamiąc i oszukując. Może zastanów sie nad sobą. Odpowiedz Link