Dodaj do ulubionych

Serwis AGD

14.04.14, 19:33
Poszukuję serwisu AGD na terenie dzielnicy. Chodzi o naprawę pralki.
Obserwuj wątek
    • elbikos Re: Serwis AGD 14.03.15, 10:10
      uwaga na ten serwis
      naprawaagd-elblag.pl/oferta/

Firmę założył jakiś cwaniak z południa Polski posiada tylko telefon i robi sobie dobry piar
      reklamując się mocno w każdym
      polskim mieście
      Jeśli jakiś klient zleci Mu naprawę człowiek ten obdzwania w danym mieście po miejscowych warsztatach proponując zlecenie naprawy u klienta w zamian za % od naprawy
      Wiadomo że każdy szanowany serwis odmawia współpracy z takim pośrednikiem
      Więc
      Do naprawy przyjeżdżają ludzie z łapanki nie mający pojęcia o naprawach sprzętu AGD i często nawet nie mają zarejestrowanej firmy

Krótko mówiąc jest to pośrednik nie mający nic wspólnego z naprawami sprzętu AGD
      a naprawa w takim pseudo serwisie kosztuje krocie
      • elbikos Re: Serwis AGD 24.06.15, 14:35
        dokładnie jak twierdzi przedmówca
        kiedyś zleciłem naprawę w takim serwisie , przyjechał człowiek z poza mego miasta i skasował 300 zł za wyczyszczenie sitka w pompce
        byłem zszokowany tą kwotą więc postanowiłem podrążyć temat dzwoniąc do innych firm na miejscu okazało się że podobna usługa kosztuje max 70zł
        Zadzwoniłem z reklamacją na co dostałem odpowiedź od człowieka który u mnie był
        cyt:
        - Wie pan ja muszę płacić za to że otrzymałem zlecenie od pośrednika więc muszę nakarmić siebie jak i firmę zlecającą mi naprawę
        Szok !!
        dla przestrogi linki do takich firm

www.serwisagd-elblag.pl/index.php
        agdfachowyserwis.pl/index.php?id=elblag
        Zwróćcie uwagę że te firmy nie mają nawet określonej siedziby
        • milenkams Re: Serwis AGD 16.07.15, 16:18
          Mam radę dla was. Ja korzystam często z takiej wyszukiwarki: serwisko.pl/
          Podoba mi się, bo nie muszę latać po mieście i pytać czy akurat naprawiają sprzęt, który mi się popsuł. Ostatnio szukałam serwisu LG, bo telefon mi się zepsuł, a na tamtej stronie znalazłam bez problemu i są tam wszystkie dane serwisów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka