Dodaj do ulubionych

Internet światłowodowy Italnet - prośba o opinie

16.11.14, 21:59
Czy ktoś z Państwa korzysta z internetu światłowodowego oferowanego przez firmę Italnet? Będę wdzięczna za opinie o tej usłudze.
Obserwuj wątek
    • skudi1961 Re: Internet światłowodowy Italnet - prośba o op 17.11.14, 17:07
      www.cebit.com.pl, są tańsi i "pchają" sygnał radiolinią.
      W lokalizacji Trakt Lubelski bliżej Płowieckiej dzała przyzwoicie.
      • 3mic Re: Internet światłowodowy Italnet - prośba o op 05.02.15, 22:28
        ja korzystam od lipca 2014 w wawrze na ulicy wal miedzeszyński 420, i działa znakomicie w porownaniu do dostawcow radiowych, bo z nich tez korzystalem wczesniej, na osiedlu jest tez orange ale wizja placenia 40zl za utrzymanie lacza miesiecznie mnie odstrasza, internet od italnetu dziala znakomicie i w dobie przechowywania plikow w chmurze lacze symetryczne jakie mam od nich 100 mb / 100 mb jest znakomite i bez awaryjne , szczerze polecam
      • ts46 Re: Internet światłowodowy Italnet - prośba o op 09.02.15, 11:20
        Kiepska reklama panie @skudi. Też miałem radiolinię... z naciskiem na miałem póki Italnet się nie pojawił, i dzisiejsze opady śniegu mi o tym przypomniały ile włosów z głowy sobie powyrywałem. Internet światłowodem to po prostu rewelacja. Szybko ( mam 100/100 ) przeważnie tyle wyciągam. Fakt instalacja trochę trwa i kosztuje kilka złotych ale firma bez problemu rozkłada ten koszt na raty. Usatysfakcjonowany w 100% były użytkownik radiolinii. Mieszkaniec ul. Jeziorowej
        • ajk10 Re: Internet światłowodowy Italnet - prośba o op 18.02.15, 15:00
          dziękuję za opinie
        • skudi1961 Re: Internet światłowodowy Italnet - prośba o op 07.03.15, 21:57
          To nie reklama.
          Po prostu działa dobrze ,niezależnie od stanu pogody.
          Inna sprawa że,w mojej lokalizacji nic innego nie uświadczysz. Nie wiem z radiolinii jakiego operatora korzystałeś/aś ale Cebit działa naprawdę stabilnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka