asiczczka 06.05.08, 20:52 Nie napisałam że ta wyłaniająca się postać to Wokulski!! to było oczywiste??? o to głównie chodziło żeby dojść do wniosku że to Wokulski? jak myślicie? masakra..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacer Re: Masakra.... !?!?! 07.05.08, 09:48 To był Wokulski. Ja też nie napisałem, ale opisałem ta postać tak jak Wokulskiego własnie- nie użyłem tutaj nazwiska... bo się bałem o błą rzeczowy. W sumie łatwo bylo się skapnąć, ze to on bo były "czerwone ręce robotnika" takie same łapy miał Stachu, ktore odmroził sobie na Syberii. Odpowiedz Link Zgłoś
asiczczka Re: Masakra.... !?!?! 07.05.08, 15:11 Ja nie czytałam lalki więc dlatego miałam z tym problem. Jedyne co mnie cieszy to to że w temacie nie było napisane: odnieś się do całości utworu itp. ale okazało się że jednak ciężko jest interpretować bez znajomości lektury.. Odpowiedz Link Zgłoś
mpatriko Re: Masakra.... !?!?! 07.05.08, 16:50 Ja miałem wątpliwości ale w koncu napisalem że to Wokulski, bo odnosząc sie do tematu wypracowania w tym śnie musiał wystąpić Wokulski a to była jedyna możliwość Odpowiedz Link Zgłoś