caro_pl 10.04.05, 16:35 Znacie może jakieś kody lub karty (cos jak nasz telegrosik) z których można tanio dzwonić do Polski? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mister1 Re: Tanie dzwonienie do PL 10.04.05, 18:19 do Polski 5 ct/min ( na komorke 37) po Holandii za darmo faktura na email, koszt rejestracji 0,0 www.bel1649.nl Odpowiedz Link
caro_pl Re: Tanie dzwonienie do PL 16.04.05, 07:27 i jeszcze co, opłatę za połączeni ściąga z karty np.jeli jest pre-paid czy płaci sie za rozmowy w inny sposób? Odpowiedz Link
mkornet Re: Tanie dzwonienie do PL 10.04.05, 18:27 caro_pl napisała: > Znacie może jakieś kody lub karty (cos jak nasz telegrosik) z których można > tanio dzwonić do Polski? 1609 - 2 c/min plus 5 c taryfa poczatkowa (kazdy provider liczy taryfe startowa, choc nie kazdy o tym informuje) na telefon stacjonarny 24 c/min na telefon komorkowy plus oczywiscie taryfa poczatkowa w wwym. wysokosci. Musisz wejsc na strone www.1609bellen.nl i tam sie zameldowac. Czynnosc bardzo prosta, zajmie CI kilka minut. Odpowiedz Link
caro_pl Re: Tanie dzwonienie do PL 16.04.05, 07:26 Wielkie dzieki za odpowiedź ale tam niewiele pisze po angielsku, zarjetrowac się trzeba po niderlandzku którego nie znam... Może mi ktoś wytłumaczyć jak chłopu do pługa tak krok po kroku? Odpowiedz Link
mister1 Re: Tanie dzwonienie do PL 16.04.05, 10:03 www.1609bellen.nl a. kliknij na strone b. w menu kliknij "aanmelden" c. kliknij u dolu na belke " klik hier om verder te gaan" d. wpisz dane ( te z gwiazdka sa obowiazkowe ) d. na koniec belka lewa u dolu " sluit venster" Odpowiedz Link
mkornet Re: Tanie dzwonienie do PL 20.04.05, 14:40 caro_pl napisała: > Wielkie dzieki za odpowiedź ale tam niewiele pisze po angielsku, zarjetrowac > się trzeba po niderlandzku którego nie znam... > Może mi ktoś wytłumaczyć jak chłopu do pługa tak krok po kroku? Jesli masz np. SKYPE albo msn, chetnie Cie poprowadze. Albo napisz swoj telefon na moj gaetowy e-mail, zadzwonie i CI pomoge. Pozdrawiam, M+ Odpowiedz Link
caro_pl Re: Tanie dzwonienie do PL 21.04.05, 19:13 W NL będę dopiero od poniedziałku więc jeszcze nie mam kupionego starteru ale jeśli będę miała jakiś problem zarejestrowaniem się tam to będę Ci bardzo wdzięczna :-) mój msn justyna20@hotmail.com Wielkie dzięki Odpowiedz Link
mister1 Re: Tanie dzwonienie do PL 21.04.05, 19:47 nic nie musisz wykupywac - za 5 centow ( lub taniej) zawsze mozna zalatwic... Odpowiedz Link
caro_pl Re: Tanie dzwonienie do PL 21.04.05, 23:23 Jak to nic nie muszę wykupywać? Chyba do rejestracji potrzebny mi będzie holenderski numer z którego będę dzwonić, z polskiej sieci w NL te rozmowy to chyba tyle nie kosztują, nie? :-) Odpowiedz Link
aretse11 Re: Tanie dzwonienie do PL 05.05.05, 15:39 z komputera z skype na stacjonarny za 3 centy za minute:) Odpowiedz Link
ankaskakankaa <a href="http://www.televergelijk.nl" target="_blank">www.tele 14.05.05, 19:24 caro_pl napisała: > Znacie może jakieś kody lub karty (cos jak nasz telegrosik) z których można > tanio dzwonić do Polski? Sprobuj: www.televergelijk.nl pokazuje co jest najtansze w danym momencie. pzdr. A. Odpowiedz Link
natalya20 dla komorkowcow 18.05.05, 20:57 kupilam karte ktora nazywa sie lebara, jest to karta pre paid dla telefonow komorkowych, za min do polski na domowy chyba 7cent(nie pamietam) a komorka 30, ja czesto dzwonie z komorki wiec mi sie to bardzo oplaca bo wlasciwie zaoszczedzam 1/3 Odpowiedz Link
mister1 Re: dla komorkowcow lebara 19.05.05, 07:58 te 7 centow to jest starttarief, a do Pl na staly telefon kosztuje 13 centow a na komorke 35 za minute. Odpowiedz Link
kasia_schroen 1 ct/min 25.05.05, 16:34 1 ct/min. Trzeba wybrać numer 0 900 1439 z telefonu stacjonarnego. Następnie po połączeniu wybrac numer do Polski (0048...) i nacisnąć gwazdkę "*" Te numery dostepowe zmieniają się czasami, choć od jakiś 3 miesięcy jest ciągle aktualny ten 0 900 1439 i jest to najtańszy numer:) Więcej można dowiedzieć się na stronie: www.televergelijk.nl/?a=zoek&land=Polen&type=vast dla tych co się dopiero uczą niderlandzkiego: vast (stacjonarny) mobiel (na komórkę) pozdrawiam! kasia Odpowiedz Link