ambasada.holandii.w.warszawie Re: NIE UCZCIWE FIRMY-POŚREDNICY PRACY 03.07.17, 11:08 Niestety praca w Holandii czasem okazuje się rozczarowaniem. Wielu nieuczciwych pracodawców czeka na osoby z Polski, które za niską stawkę wykonają odpowiednią pracę. Dlatego też przed wyjazdem do pracy w Holandii warto zapoznać się ze swoimi prawami oraz najważniejszymi informacjami na temat wyjazdu zarobkowego w Holandii. Należy dopilnować wielu formalności, takich jak ubezpieczenie, wynajem mieszkania czy podpisanie umowy o pracę. Na stronie prowadzonej przez Ambasadę Holandii w Warszawie można znaleźć najważniejsze informacje, z którymi trzeba zapoznać się przed wyjazdem do pracy w Holandii: www.wholandii.pl/przed-wyjazdem Odpowiedz Link
123barbinka123 Re: NIE UCZCIWE FIRMY-POŚREDNICY PRACY 01.12.17, 11:04 tak to prawda ja byłam w LeVeL1 ZERO POSZANOWANIA PRACOWNIKA PATOLOGIA!!!!!!! ĆPUNY MIESZKANIA TAKIE ZE NIE DASIE ZAMIESZKAĆ KORDYNATORZY MAJĄCY WSZYSTKO W DUPIE JAK PRZYJDZIE COŚ DO CZEGO !!! JAK CZŁOWIEK NIE ZGODZI SIE NA WARUNKI MIESZKANIOWE TAKIE JAK JA MIAŁAM MIESZKANIE W WEZEP W KAMPACH W LESIE CIEMNO BEZ PRĄDU Z PATOLOM TO PAN WITEK KAZAŁ WYPIER... DO POLSKI A POWROTU NA HOTEL JUŻ NIE MIAŁAM DZIEKI DOBREJ DUSZY POLKI MOGŁAM POKRYJOMUPRZECZEKAĆ DZIEŃ W HOTELU CZEKAJĄC NA BUSA DO POLSKI TAK TO WYGKLĄDA ŚCIĄGAJĄ CZĘSTO POLAKÓW W OKR ZIMOWYM DO UTRZYMYWANIA IM DOMKÓW I HOTELI!!!! PRACE DADZĄ OD CZASU DO CZASU PO TO BY ZAPŁACIĆ IM ZA HOTEL I DOMEK RESZTE SIEDZISZ JAK IDIOTA BEZ PRACY!!! I ZOSTAWIAJĄ CZŁOWIEKA NA LODZIE!!! NIECH KTOŚ POWAŻNIE SIE ZASTANOWI I WEZNIE SOBIE ODRAZU KASE NA POWRÓT BY NIE ZOSTAŁ Z RĘKĄ W NOCNIKU!!!!! BYŁAM TAM 3 DNI I ZOSTAŁAM WYRĄBANA Z PRACĄ I MYŚLELI ŻE JELENIA ZNALEŻLI!!!! STRZEŻCIE SIE FIRMY LEVEL 1... Odpowiedz Link
wilk11111111 Re: NIE UCZCIWE FIRMY-POŚREDNICY PRACY 01.03.18, 13:02 Work Center w polsce i Level One w holandii, uważajcie, szczerze nie polecam!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
wilk11111111 Re: NIE UCZCIWE FIRMY-POŚREDNICY PRACY 01.03.18, 13:48 WORK CENTER- szczerze odradzam prób pracy za ich pośrednictwem, Biorą polaków tylko po to żeby dostać prowizję od takich firm jak holenderska LEVEL ONE, która to na miejscu w holandii trzyma zapasowych murzynów z polski tylko po to żeby mieć rezerwe jak któryś z holendrów zachla lub zachoruje i nie będzie zdolny do pracy, no i wtedy Level One wysyła któregoś z polskich tymczasowych pracowników!!!!!. Tak właśnie dostał jeden dzień pracy kolega z którym mieszkałem w stodole w holenderskich polach w której nas zakwaterował Level One !!!!!!!. No ale to było po dwóch tygodniach siedzenia i patrzenia w sufit!!!!!!!. Udało mi się tylko dlatego z tamtąd wydostać że zabrałem z polski na tyle pieniędzy żeby na trzeci tydzień siedzenia na bezrobociu zamówić busa i wrócić do polski. Zarobiłem 0 euro a wydałem 700 złotych na busy w dwie strony i jedzenie przez ponad dwa tygodnie. Tak właśnie się wychodzi na próbach pracy za pośrednictwem Work Center!!!!!!!, Ostrzegam wszystkich którzy może się wahają czy pracować czy nie za pośrednictwem Work Center !!! Odpowiedz Link
wilk11111111 Re: NIE UCZCIWE FIRMY-POŚREDNICY PRACY 01.03.18, 14:10 Work Center, mieszczą się w opolu i tomaszowie lubelskim, wysyłają do pracy w holandii ale tylko jako zapasowych pracowników na wyadek jak któryś z holendrów zachoruje lub zachla i jest niezdolny do pracy. Wtedy to dostaje się jeden dzień pracy po tygodniach siedzenia w stodołach przerobionych na lokum w holenderskich polach!!!!!!!!, szczerze odradzam pracy za pośrednictwem Work Center Odpowiedz Link
slavek80 Re: NIE UCZCIWE FIRMY-POŚREDNICY PRACY 18.03.19, 06:33 Dla mnie oszusci nr 1 w Holandii to agencja Deta Zuid Odpowiedz Link
alex1960 Re: NIE UCZCIWE FIRMY-POŚREDNICY PRACY 09.06.19, 18:46 Uwaga ??Valento Jobs BV.Holandia nie wyplacaja faktur za wykonana prace,nie odbieraja moich tel.????????PIENIEDZY NIE MA ?Jezeli w stresie chcecie pracowac czekajac na pieniadze powodzenia.ordynarne koordynatory pod plaszczykiem kotkow do glaskania.strasza prawnikami na co czekam .bardziej niz na pieniadze ktore i tak zaplaca ,czym dalej tym wiecej. Odpowiedz Link
kamilooss Re: NIE UCZCIWE FIRMY-POŚREDNICY PRACY 12.08.19, 19:15 Flexipool największe gówno jakie może być za granicą , siedzę na dupie 3 dzień i dalej nie wiem kiedy mam iść do pracy i czy wgl do niej pójdę , koordynator Jacuś leci tak w chuja nie ma zamiaru nawet telefonu odebrać trzeba się prosić o informację związane z pracą a i tak w chuja lecą wielkie gówno tyle w temacie , a ta pizda która tu kieruje jest jeszcze większa kurwa niż Ci co są tutaj , ludzie są bez sumienia i życzę im aby ich dzieci spotkało jeszcze większe gówno niż spotkało nas tutaj . Odpowiedz Link
charlotte123gda Re: NIE UCZCIWE FIRMY-POŚREDNICY PRACY 13.02.24, 15:18 www.facebook.com/groups/1902153549853178 Jeżeli doświadczyłeś sytuacji, w której pracodawca dopuścił się oszustwa, nie wypłacił wynagrodzenia za wykonaną pracę, albo dostarczył jedynie część należności, a także jeśli warunki w mieszkaniu pracowniczym były nieodpowiednie, pracodawca zignorował Twoje prośby o niezbędne dokumenty, lub napotkałeś inny problem z nieuczciwym pracodawcą, serdecznie zapraszamy do udziału w grupie "Stop Nieuczciwym Pracodawcom, opinie i komentarze.". Podziel się swoimi opiniami i komentarzami, aby wspólnie podjąć działania w celu rozwiązania tych spraw. Solidarność wśród pracowników jest kluczowa, a nasza grupa stanowi forum do wymiany doświadczeń i wsparcia w walce o sprawiedliwość. Odpowiedz Link
charlotte123gda Re: NIE UCZCIWE FIRMY-POŚREDNICY PRACY 13.02.24, 18:27 www.facebook.com/groups/1902153549853178 Jeżeli doświadczyłeś sytuacji, w której pracodawca dopuścił się oszustwa, nie wypłacił wynagrodzenia za wykonaną pracę, albo dostarczył jedynie część należności, a także jeśli warunki w mieszkaniu pracowniczym były nieodpowiednie, pracodawca zignorował Twoje prośby o niezbędne dokumenty, lub napotkałeś inny problem z nieuczciwym pracodawcą, serdecznie zapraszamy do udziału w grupie "Stop Nieuczciwym Pracodawcom, opinie i komentarze.". Podziel się swoimi opiniami i komentarzami, aby wspólnie podjąć działania w celu rozwiązania tych spraw. Solidarność wśród pracowników jest kluczowa, a nasza grupa stanowi forum do wymiany doświadczeń i wsparcia w walce o sprawiedliwość. Odpowiedz Link