agnieszka3628 16.05.07, 13:23 Czy ktoś zna tą firmę, może z nia wyjeżdzał lub zna kogoś kto tam był. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sympatico1 Re: Voorneputten 18.05.07, 21:21 Witam. Niestety nie kojarzę tej firmy, w tej chwili na rynku jest tylu pośredników że głowa mała. Wyjeżdżasz przez to biuro czy dopiero się zastanawiasz? pozdro:) Odpowiedz Link
elefant-28 Re: Voorneputten 21.05.07, 19:44 Też szukam informacji o tej firmie, wiem tylko że biuro jest w Krapkowicach. Nie wiem co myśleć ale nie ma w necie ani dobrych ani złych informacji. Odpowiedz Link
mad87zia Re: Voorneputten 08.12.07, 12:29 Witam:) Co do firmy VoornePutten to nie mam milych wspomnien i odradzam ta firme ludzia o slabych nerwach. Jadac do tej firmy nalezy byc przygotowanym na wszystko czyli: na brak mieszkania lub mieszkanie w pokoju 2 na 2m w 2 osoby bez okna lub miszkania na strychu jeden pokoj na 3 osoby z lazienka kuchnia salon w nim( kazdy kat to co innego) na slumsach, ale najgorsze co mozna trafic to przyczepa kempingowa zwana karawana przezanczona na max 2 os a mieszka tam czasm 5. Lazienka i pralka jest tam platna. Przy silnych wiatrach mozna z przyczepa odjechac:P Uroki mieszkania nad morzem .Co do pracy to istnieje mozliwosc ze jej nie bedzie:) Zdaza sie ze idzie sie jeden dzien by zarobic na mieszkanie. Miesieczne "ubezpieczenie" to 30 euro, lecz gdy chce sie skorzystac z pomocy lekarskiej nalezy zaplacic drugie tyle i ewentualnie sie ja uzyska. Jezeli chce sie miec wolne to tez idzie je uzyskac lec albo z karaz 50 euro lub zlosliwie zrobionym tygodniowym urlopem (niby z braku pracy). Na busa do pracy mozna czekac godzine poniewaz osoba dzwoniaca nie jest kompetentna do tej pracy i ma problemy chyba ze zdrowiem psychicznym (schizofremia), ale jesli Ty sie spoznisz to juz jest tragedia a z 3 razy zdarzy sie to i kara pieniezna. Kontrole na mieszkanich sa czesto robione podczas naszej nieobecznosci a wtedy mozna byc juz pozbawionym wyplaty poniewaz kary sa przydzielane za np. 3 brudne kubki w zlewie 50 euro dla wszystkich mieszkancow czasem dochodzi do 100 euro. Z wlaczone ogrzewanie podczas naszj nieobecnosci to samo. Zakaz sprowadzania gosci na mieszkanie ale osoby z biora te brudasy moga chodzic inni stanowczo nie nie posluchasz to albo dadza Cie na inne mieszkanie albo kara pieniezna. Jednym slowem turecki oboz pracy. Jezeli nikomu to nie przeszkadza to zycze milej pracy z 6,25. Ale co Cie nie zabije to Cie wzmocni. Odpowiedz Link
kinoxaf Re: Voorneputten 27.02.09, 21:10 @edit Roy codziennie wozi ludzi do pracy nacpany .. Ali mysli ze jest alfosem tego burdelu chce przejebac kazda panne. Rami mysli o sobie pierdoli go kazdy inny.. rais szef tego burdelu an kolkach .. Swataja Swoich Kuzynow aby dostac obywatelstwo .. Pamietajcie Dobry Turek To Martwy Turek. Odpowiedz Link
krodka Re: Voorneputten 21.01.09, 16:25 jestem w tej firmie od ponad roku razem z narzyczonym, myśle ze niekture komentarze są grubo przesadzone, faktem jest jezeli ktoś przyjezdza dla zabawy tu to ma jednym słowem przejbane. kary dostaja tylko brudasy, ja osobiście niedostalam ani razu kary, zawsze zgadzała mi sie wyplata, niemam z nimi żadnych problemów, mieszkanie mam zajebiste, mieszka nas 5 osób, nikt nienarzeka.. nierozumiem tylko ludzi którzy tak najezdzaja na firme a nadal tu siedza, jak by mi cos niepasowalo odrazu bym z tad uciekla, trzeba tu pobyc troche i samemu sie przekonac, przedewszystkim niesłuchac ludzi. a z tymi barakami w komentarzu powyrzszym to pierwszy raz słysze, ludzie pisza takie glupotyu aby sie zemscic, a niema za co bo sami narobili se koło dupy i tyle. takie jest moje zdanie i trzymam sie tego kurczowo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
madrzejsza Re: Voorneputten 17.08.08, 19:43 pracowalam u nich i nikomu nie polecam oszukuja na kazdym kroku prawie we wszystkich sprawach to jest firma prowadzona przez turkow ktorzy kobiete traktuja jako kogos podrzednego chyba ze jest mloda i ladna a reszty mozna sie domyslic male zarobki brak godzin i jeszcze dlugo moglabym wyliczac z mieszkaniem tez jest roznie Odpowiedz Link
rosoneri Re: Voorneputten 15.12.08, 10:10 Witam, Ja rowniez nie polecam tej firmy jak i wy rowniez jej nie polecajcie Jest to firma turecka ludzie w niej sa traktowani jak wiezniowie obozu w pracy bywa uzywana przemoc !!! Pieniadze sa minimalne jak wogole sa.... ( znajomy otrzymal 25E za 1 miesiac pracy w/w firmie) !!! Sa kradzieze w mieszkaniach poniewaz turcy maja klucze do nich!! Informacje we wczesniejszych postach sa rowniez poprawne !!! nie polecam Rowniez Pana Ciupki POsrednika z Raciborza PJC !!! Odpowiedz Link
kinoxaf Re: Voorneputten 27.02.09, 20:51 Witam Minoł Jeden Rok Od Napisania Waszych Postow lecz odswiezam temat nie polecam tej firmy prowadza ja "turki" : zlodzieje oszusci brudne turasy ktorym sie nie ufa P jarzabek ktora werbuje ludzi w krapkowicach do w/w firmy jest godna pozalowania oszustka Odpowiedz Link
bystry20 Re: Voorneputten 04.03.09, 14:21 Witam nie warto jechać do tej firmy www.niedziela.nl/forum/viewtopic.php?p=105057#105057 sprawć ten link to się dużo dowiesz jaka jest ta firma ja byłem w tej firmie i cieszę się że udało mi się zjechać do kraju pozdrawiam. Odpowiedz Link
michalpracownik Re: Voorneputten 22.02.17, 11:51 Witam, nie polecam, o ile sama praca nie jest zła, to biuro oszukuje na kazdym kroku, potracaja olbrzymie kwoty za wynajmowane mieszkanie,ale i nie tylko, praktycznie za wszystko musicie placic ze swojej kieszeni, od chipow do odbijania w pracy po ubrania ktore sa wam niezbedne do wykonywania pracy jak np kurtki w chlodni (oczywiscie kwoty sa nie małe, przykładowo koszt kurtki to 100 euro ), a ponadto jest malo godzin w pracy a co za tym idzie małe wypłaty badz nawet zerowe, a skad wiem, bo sam przez 3 tyg po przepracowanych srednio 30 godzinach tygodniowa byłem na minusie, potracenia byly wieksze niz moja wyplata, ponadto uzbrojcie sie tez w cierpliwosc gdy juz tu przyjedziecie na podjecie pracy, gdyz nie wszyscy otrzymuja ja zaraz po przyjezdzie, srednio znalezienie dla Ciebie pracy trwa jakis tydzien lub dwa, i tu znowu nic nie zarabiacie, wiec musicie posiadac niestaty ale swoje pieniazki przyjezdzajac do tego biura, a i warunki w mieszkaniach tez daja duzo do zyczenia, na obietnice koordynatorow ze przyjada, albo kogos przysla nie liczcie, dlugimi tygodniami dzwonicie do nich oni obiecuja i tak w kolko. Wymieniac mozna naprawde dużo, wiadomo ze kazdy wyjezdza chcac sie czegos dorobic, niestety prawda jest ze w tym biurze tego nie zrobicie, a juz napewno nie na poczatku i w krotkim czasie, pozdrawiam Odpowiedz Link