paenka 05.05.07, 15:40 Postawilam na chwile zmtywacz do paznokcie an podlodze. Gdy go zabralam okazalo sie ze pozostawil fioletowy okrag na drewnie! Czy da sie to jakos uratować? Pomocy opdloga jest drewniana, sosnowa.!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e-dziunia Re: RAUTNKU! 05.05.07, 17:01 hmmm.... z tego co wiem aceton nie pozostawia śladów na drewnie, a wręcz drewniane podłogi można nim czyścic z niektórych zabrudzeń. Czy ten zmywacz był w szklanej butelce? Bo może to ślad po "opakowaniu" i właśnie można go teraz acetonem wyczyścic... hmm... napisz coś więcej Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: RAUTNKU! 05.05.07, 17:29 Też mi się tak kiedyś stało,zmywacz wyżarł pojakby wierzch podłogi,nic nie dało się zrobić,mam parkiet. Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Re: RAUTNKU! 05.05.07, 17:36 no tak zmywacz byl w szklanym opakowaniu:( nie mowcie ze nic sie nie da zrobic:((((( Odpowiedz Link Zgłoś
azazela Re: RAUTNKU! 05.05.07, 22:55 mam zle przeczucia, ale jutro spytam Mame to zawsze ostatnia deska ratunku:) Odpowiedz Link Zgłoś
paenka Nie wiem czy jeszcze pamiętacie 27.06.07, 00:29 mój problem ale otóż okazuje się że nie trzeba było nic robić. Ni epotrzebnie nadcierałam pilniczkiem podloge;p bo teraz troche lakier zmatowiolam w jednym miejscu ale...!....kółko zniknęło zupełnie! utleniło się ;) także jak będziecie kiedys w takiej sytuacji jak ja to nic nie robcie...po okolo miesiacu plama zniknie;) Odpowiedz Link Zgłoś