Dodaj do ulubionych

PYTANIE DO EGZAMINATOROW!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:50
gdy ktos bedzie mial np 13-14 pkt czy bedziecie sie starali poszukac
gdzies "niedopatrzony" punkt czy praca na bok i niezdana?? bardzo wazne to
jest dla mnie, prosze o odpowiedz.
Obserwuj wątek
    • Gość: anka_19 Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 01:18
      ??
      • Gość: ??? Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:45
        ???
        • 3agulka Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! 10.05.05, 13:48
          egzaminatorem nie jestem ale mysle ze beda. nauczyciele sa przyzwyczajeni ze na
          maturach sie pomagalo i podpowiadalo, poza tym to taka zwykla ludzka empatia...
          chyba ze trafisz na jakies zlosliwego. a jak sie uprzesz to 1 punkt zawsze
          gdzies dopchasz
    • Gość: b Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:51
      na pewno beda, to sa normalni ludzie :) i nie zalezy im na lamaniu komukolwiek
      zycia:)
      pozdro :)
    • Gość: lesionixus Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 13:56
      No wlasnie nie wiem czy beda az tacy wyrozumiali... mi wychodzi 15 pkt na
      styk:/ i jak sie gdziekolwiek ktoś przyczepi to leże... najgorsze że nie mam
      zamiaru wiązać przyszłości z matmą a niezdanie matury mnie wykłada na
      wszystkich frontach:]
    • Gość: Egzaminator Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:46
      Każdy z nas jest kontrolowany i weryfikowany, więc nawet gdybyśmy chcieli
      komuś "naciągnąć" liczbę punktów, to i tak by się to wydało i naciągający
      poniósłby przewidziane prawem konsekwencje. Nie mówiąc już o tym, że takie
      naciąganie byłoby nieuczciwe i nietyczne.
      Proszę jednak pamiętac, że otrzymać można punkty za zadanie nierozwiązane do
      końca, z błędnym wynikiem, itp. Pozdrawiam
      • Gość: xxx Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 14:50
        to troche głupie, ponieważ np. na języku polskim ''czytanie tekstu ze
        zrozumieniem'' odpowiedzi mam podobne do klucza, ale innymi slowami ubrane itp.
        i bede dostawal 0 pkt ??
        • Gość: siostra maturzysty Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! IP: 217.17.32.* 10.05.05, 14:58
          czesc, wydaje mi sie , że na matmie dostaje sie pkty za np. rysunek,
          zastosowanie wzoru, lub dobry tok myslenia. Z humanem jest inaczej. jeżeli
          piszesz nie na temat, to tak jakbys w matmie źle rozumował-za to nie ma
          pktów.Jeżeli źle zinterpretujesz jakis tekst, to tak jakbyś źle zrozumiał
          zadanie z matmy-bez którego rozumienia nie mozna go rozwiązać.
          Z humanem jest trudniej , bo odpowiedz może "niepodpasować", ale z kolei mozna
          ja jakos naciagnąć. W matmie trudno naciagnąć- bo jest czarno na białym. Ale z
          kolei mozna dostać jakieś mikropunkty za część zadania.
          Myslę, że sie wyrównuje
          Powodzenia. Nie martw sie Komisja jest nastawiona frontem do ucznia, napewno
          zdasz.
          Trzymam kciuki
          :)
      • Gość: siostra maturzysty Do Pana Egzaminatora IP: 217.17.32.* 10.05.05, 14:54
        szanowny panie Egzaminatorze,

bardzo, bardzo Pana prosimy o łagodne i przychylne ocenianie.
        Prosze zastanowic sie nad takim problemem. Mój brat zdawał mature podstawową i
        rozszerzoną z matematyki. Boi sie, że podstawowoej nie zda, a z rozszerzonej
        zrobił wszystko dobrze (weryfikował wyniki z rozwiązaniami). Po prostu
        zablokował sie chłopak. bardzo mi go żal, bo jest dobry z matmy, w klasie
        najlepszy. Na podstawowej skreslił dwa poprawnie wykonane zadania- wszytko z
        nerwów i braku czasu-pewnie nie zostana zaliczone :(
        W imieniu wszystkich maturzystów, którym nie poszło nie dlatego, że nie
        wiedzieli-raczej ze stresu, braku czasu-prosze uprzejmie o przychylne
        nasawienie i łagodne ocenianie i naciaganie tym biedakom. Niech chociaż na
        jakieś płatne sie dostaną, albo wieczorowe.
        dziekuje i zycze przyjemnej pracy.
        Maturzystka sprzed lat 11-tu.
    • aneczka807 Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! 10.05.05, 15:01
      a czy mozna poprawiac w styczniu mature zmieniajac przedmiot
      obowiazkowy??????????????????????????????????????????????????
      • Gość: Koval Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:05
        Hehehehee ale to smieszne bylo z tym proszeniem egzaminatora o lagodne
        traktowanie hehehe. jeszcze teraz mam ubaw hehe.. no dobra ale koniec smiechow.
        jak juz pan egzaminator powiedzial nie ma szans na ulgi. I bardzo dobrze. o to
        chodzi w tej maturze ze nie ma juz czegos takiego jak wyciaganie zeby lepiej
        napisac. skonczy sie to co kiedys bylo ze jak sie w lache poszlo do nauczyciela
        to +5 punktow bylo i szóstka wpadala na swiadectwo. trzeba tepic takie
        zachowanie!!
        A po za tym jesli twoj braciszek napisal mature podstawowa na mniej niz 50% to
        juz moze sobie zapomniec o tym ze mu rozszezona czesc sprawdzac beda. jak ma
        sie mniej niz 50% z podstaw to nawet nie zagladaja do rozszezonej. pozdrow
        brata ;)
        • Gość: :) Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:22
          koval,ty chyba jakis kretyn jestes,TY przystepowales do nowej matury?? trzeba miec 30% wiec po co straszysz??
        • Gość: mastah Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:27
          Hehe, pewnie Cie koledzy w podstawowce gwalcili i Cie bili :) Biedak, jakie to
          uczucie, jak Cie nikt nie lubi?:>
        • Gość: siostra do kowala IP: 217.17.32.* 10.05.05, 16:17
          Ilośc pkt z podstawy nie wpływa na sprawdzenie, czy tez nie matury rozszerzonej.
          Tu sie mylisz kolezko.
          Poza tym kazdy moze miec kipeski dzien. moj brat na polaku miał 40 stopni
          gorączki-stłumionej przez jakies maga leki. na matmie nie poszło- przeciez to
          ludzkie. mam nadzieje ze tez ludzie beda to oceniać, a nie takie cyborgi jak ty
          nie pozdrawiam i powodzenia nie zycze
    • Gość: egzaminatorka Re: PYTANIE DO EGZAMINATOROW! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 15:57
      Muszę Cię uspokoić - prace , w których będzie brakowało 1, 2 pkty będą
      sprawdzane więcej niż raz i pewnie przez więcej niż jedną osobę. Także jak da
      się w niej coś znaleźć, to na pewno nie zostanie to przeoczone.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka