klaudiapmp 04.10.08, 00:17 Jestem studentką IV roku Politechniki Warszawskiej. Lubię kontakt z dziećmi i mlodzieżą. tel 514905509 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: warrior Re: Matematyka korepetycje IP: *.radzionkow.net 12.05.09, 19:58 Moim zdaniem nie ma sensu chodzić na korepetycje skoro można teraz każde zadanie wysłać do jakiegoś serwisu edukacyjnego i dostać gotowe nie wychodząc z domu z dokładnym opisem a w dodatku cena jest dużo niższ niż za korki ja osobiście wysyłam zadania z maty do serwisu www.zadania24h.pl to dobyry sposób na problemy z zadaniami Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do warrior Re: Matematyka korepetycje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.09, 23:35 Jak cos jest za darmo to tylez samo jest warte. Tak samo z rzeczami tanimi - ludzi oszczednych czy biednych nie stac jest na kupowanie rzeczy tanich. Nie polecaj tak nachalnie serwisu bo az tak to chyba nie wypada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: Matematyka korepetycje IP: 152.62.109.* 25.05.09, 18:12 Zgoda, darmowe zwykle jest gorszej jakości. Ale również nie mów, że w sieci nie można znaleźć rozwiązanych zadań z matematyki, na przykład rozwiązanie zadania nr 4 z matury z matematyki 2009: www.cauchy.pl/matura/o_2009_05_13_r/4/index.php Pozdrawiam, Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
piotrglinek Re: Matematyka korepetycje 29.06.09, 11:10 Muszę przyznać, że masz bardzo sprytny sposób! Ale co ze sprawdzianami i maturą z matematyki, która niedługo wejdzie jako obowiązkowa? Na maturze też wyślesz zadanie do portalu? ---------------------------------------- Kurs gimnazjalny i maturalny Szczecin www.korkodyl.eu Odpowiedz Link Zgłoś
anna-matematyka Re: Matematyka korepetycje 02.07.09, 09:11 Jaka nauka, takie wyniki. Korepetycje przez internet to świetny pomysł, ale na uzupełnienie wiedzy. Tak naprawdę i korepetycje i lekcje w szkole są skuteczne o ile uczeń sam chce. Z mojego doświadczenia korepetytora wynika, że jeśli uczeń nie ma ochoty się nauczyć, to nikt go nie nauczy. Poza tym, nauczycielu, ty stwarzasz tylko warunki do nauki, a uczeń podejmuje wyzwanie nauczenia się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ellus Re: Matematyka korepetycje IP: 193.109.212.* 24.06.09, 10:47 Witam. Czy jest możliwość pobrania lekcji podczas wakacji żeby przygotować sią do poprawki w sierpniu!Proszę o kontakt elamysz@op.pl 2 Odpowiedz Link Zgłoś
anna-matematyka Re: Matematyka korepetycje 02.07.09, 09:13 Ellus jest taka możliwość, tylko musisz liczyć się z tym, że korepetytor weźmie więcej pieniążków niż w roku szkolnym. Zapraszam do mnie, jeśli jesteś z Trójmiasta, lub okolic. Mój e-mail: anna.matematyka@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś