Gość: MAKO Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 08:46 Dla mnie to jest idiotyzm bo robi sie z ludzi którzy maja bilety jakis przestępców a poza tym wydłuza to czas dojazdu np. do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafal Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:09 jezeli mi sie autobus spozni o 3 min macie przesrane do roboty ludzie jezdza tepaki w sadzie sie spotkamy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AŚKA Z Z KPINY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:52 Takie jazdy tylko w Polsce mozliwe-ludzie do roboty a nie za bzdury sie brac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olcia :D Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.madv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:28 Buhaha no nie :D Paranoja :D Jak to przeczytalam to myslalam że to jakis żart... hmm Prima Aprilis byl 1 kwietnia... może sie pomylili :P Ale jazda już to widze 12 " komandosów" hhahaa nie no padne. Czego ludzie nie wymyslą... a ja myslalam ze mieszkam w normalnym mieście, ale teraz to już mnie naprawde nic nie zdziwi... Spoko Panowie i tak znajdziemy na was sposób :P Pozdro dla wszystkich Tyszan ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYSZANIN Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:03 I co oni sobie myślą że jak maja mundur to sie ich będziemy bać , u nas w miescie policji sie nie boimy a co dopiero takich pacieśniaków. Trzeba będzie lać tych tępaków :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shindler Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:38 Kur.a jak ja się kiedyś spóźnie na pociąg z powodu tego cyrku to będą mi oddawać za bilet na PKS-a! I tak zjade ich za to, ze nie maja co z kasa robic ze grrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dziewczyna Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:54 No to naprawde jest przesada !!! Powinno być wiecej kontrolerów normalnych a nie takie cos .... Bedą dużoe opóźniena a ludzie śpieszą sie do pracy , szkoły , na ważne egzaminy itd. Niewiempowinni wymyślić coś innego ...a to juz nie nasz interes co wymyślą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuku na muniu Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.unregistered.media-com.com.pl 18.07.05, 22:51 Buahahahahahahahaha szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sztefan Ropa Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: 212.244.32.* 18.07.05, 23:14 Pośmierdziało ich do konca fakajcie sie gnojki gapowicze forrever !!!!!! Smrody wy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DaMa & MadleN Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:27 NIE PODOBA NAM SIĘ SPOSÓB W JAKI CHCĄ NAS TRAKTOWAĆ! JAK JAKIŚ STARSZY DZIADEK DOSTANIE ZAWAŁU NA WIDOK TAKIEJ AKCJI TO KTO ZA TO ODPOWIE?! WYSTARCZY TYLKO ŻE REGULARNIE BĘDĄ SPRAWDZAĆ BILETY, A NIE ROBIĆ GRANDY RAZ NA ROK!!!! JAK TAKIE RZECZY BĘDĄ MIAŁY MIEJSCE TO BĘDZIE WIDOWISKO DLA GAPIÓW, PRAWIE JAK Z FILMU "KONTROLERZY W MUNDURKACH"!!! :-))) A TE DORODNE, ROSŁE OSIŁKI, ŻEBY CZASEM NIE WCZULI SIĘ ZBYTNIO W AKCJĘ, BO STANIE SIĘ MASOWA RZEŹ!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzia_TYCHY Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.crowley.pl 19.07.05, 12:10 Nieee tylko nie w wakacje :O W roku szkolnym moga sobie sprawdzac do woli, ja mam miesiczny ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brodi Moze dobrze a moze zle. IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.05, 00:01 Ciekawy system, lecz zapewne jak microsoft pelen dziur i niedociagniec. Inicjatywa autora bardzo ciekawa i pomyslowa, lecz i na takich koksiarzy i te mundurki VECTOR'a znajdzie sie sposob. W dzisiejszych czasach ludzi nie niestec nawet na chlebek a do pracy musza chadzic bo bez niej bedzie jeszcze gozej. Akcja niczego nie zmienie w polityce naszego kochanego MZK Tychy, poniewaz (chcialbym powiedziec co drugi) kazdy autobus czy tez trojelbus jest na skraju wytrzymalosci: potargane siedzenia, roszlatujace sie drzwi, nieuprzejmi kierowcy, stan techniczny niezbyt dobry, trzaskajace amortyzatory, spadaujace szelki, urywajace sie trakcje. Heh jedyne co dobrze dziala to oswietlenie. Moim zdaniem jeszcze dlugie lata mina zanim nasza komunikacja miejska wejdzie na jakis poziom, bo jak na razie to ona zadnego poziomu nie reprezentuje. Aha a co do nowych pojazdow (teoretycznie nowych) to tez byloby kilka minusow, ale to tylko takie male, szkoda ze jezdzi ich tylko kilka. Kasa z biletow do MZK zanim wplynie to ja juz bede mial trojke dzieci i wybudowany dom (przenosnia), bo jak zwykle to w kraju naszym bywa: najpierw portfele urzedasow w warszawie a potem "ewentualnie" reszta, tak wiec lepiej kupic malucha za 300zl zatankowac za 15zl i mozna jezdzic do katowic i z powrotem, i zostanie jeszcze po miescie pojezdzic. Pozdrowionka dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S.R.O.M. comando Circus Fixum Dyrdum - ZOO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:30 Sarin albo błyskowo-ogluszajacy granat flashbang M84 wrzucic i po krzyku, co sie bedziecie rozmieniac na drobne, portfele i precjoza dla komanda w mysl zasady kto pierwszy ten lepszy, bilety na koncu Szybkie Reagowanie Obwiesi Militarnych/Muskularnych Bez jaj, prosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gocha Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 10:04 rzeczywiście to co wprowadzaja władze bawi a jednocześnie bulwersuje ....jeszcze podczas kontroli biletów jakaś starsza babcia albo dziadek dostanie zawału :-/ ...zamiast organizowania specjalnych grup kontrolerów mogliby zrobić coś pożytecznego za te pieniądze np. zadbać o bezpieczeństwo na ulicach ...naszych placówkach ...domach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cube Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:23 Ciekawe kiedy zaczną do nas strzelać za brak biletu : ] Odpowiedz Link Zgłoś