Dodaj do ulubionych

Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała bi...

• Gość: MAKO Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 08:46
      Dla mnie to jest idiotyzm bo robi sie z ludzi którzy maja bilety jakis
      przestępców a poza tym wydłuza to czas dojazdu np. do pracy
    • Gość: rafal Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 12:09
      jezeli mi sie autobus spozni o 3 min macie przesrane do roboty ludzie jezdza
      tepaki w sadzie sie spotkamy .
    • Gość: AŚKA Z Z KPINY!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.05, 18:52
      Takie jazdy tylko w Polsce mozliwe-ludzie do roboty a nie za bzdury sie brac!!!
    • Gość: Olcia :D Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.madv.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.07.05, 20:28
      Buhaha no nie :D Paranoja :D
      Jak to przeczytalam to myslalam że to jakis żart... hmm Prima Aprilis byl 1
      kwietnia... może sie pomylili :P Ale jazda już to widze 12 " komandosów" hhahaa
      nie no padne. Czego ludzie nie wymyslą... a ja myslalam ze mieszkam w normalnym
      mieście, ale teraz to już mnie naprawde nic nie zdziwi... Spoko Panowie i tak
      znajdziemy na was sposób :P Pozdro dla wszystkich Tyszan ;-)
    • Gość: TYSZANIN Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:03
      I co oni sobie myślą że jak maja mundur to sie ich będziemy bać , u nas w
      miescie policji sie nie boimy a co dopiero takich pacieśniaków. Trzeba będzie
      lać tych tępaków :P
    • Gość: Shindler Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 11:38
      Kur.a jak ja się kiedyś spóźnie na pociąg z powodu tego cyrku to będą mi
      oddawać za bilet na PKS-a! I tak zjade ich za to, ze nie maja co z kasa robic
      ze grrrr.
    • Gość: Dziewczyna Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.05, 13:54
      No to naprawde jest przesada !!! Powinno być wiecej kontrolerów normalnych a
      nie takie cos .... Bedą dużoe opóźniena a ludzie śpieszą sie do pracy ,
      szkoły , na ważne egzaminy itd. Niewiempowinni wymyślić coś innego ...a to juz
      nie nasz interes co wymyślą ...
    • Gość: kuku na muniu Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.unregistered.media-com.com.pl 18.07.05, 22:51
      Buahahahahahahahaha szkoda gadac
    • Gość: Sztefan Ropa Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: 212.244.32.* 18.07.05, 23:14
      Pośmierdziało ich do konca fakajcie sie gnojki gapowicze forrever !!!!!!
      Smrody wy.
    • Gość: DaMa & MadleN Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.05, 11:27
      NIE PODOBA NAM SIĘ SPOSÓB W JAKI CHCĄ NAS TRAKTOWAĆ! JAK JAKIŚ STARSZY DZIADEK
      DOSTANIE ZAWAŁU NA WIDOK TAKIEJ AKCJI TO KTO ZA TO ODPOWIE?! WYSTARCZY TYLKO ŻE
      REGULARNIE BĘDĄ SPRAWDZAĆ BILETY, A NIE ROBIĆ GRANDY RAZ NA ROK!!!!
      JAK TAKIE RZECZY BĘDĄ MIAŁY MIEJSCE TO BĘDZIE WIDOWISKO DLA GAPIÓW, PRAWIE JAK
      Z FILMU "KONTROLERZY W MUNDURKACH"!!! :-))) A TE DORODNE, ROSŁE OSIŁKI, ŻEBY
      CZASEM NIE WCZULI SIĘ ZBYTNIO W AKCJĘ, BO STANIE SIĘ MASOWA RZEŹ!!! ;-)))
    • Gość: madzia_TYCHY Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.crowley.pl 19.07.05, 12:10
      Nieee tylko nie w wakacje :O
      W roku szkolnym moga sobie sprawdzac do woli, ja mam miesiczny ;p
    • Gość: Brodi Moze dobrze a moze zle. IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.05, 00:01
      Ciekawy system, lecz zapewne jak microsoft pelen dziur i niedociagniec.
      Inicjatywa autora bardzo ciekawa i pomyslowa, lecz i na takich koksiarzy i te
      mundurki VECTOR'a znajdzie sie sposob. W dzisiejszych czasach ludzi nie niestec
      nawet na chlebek a do pracy musza chadzic bo bez niej bedzie jeszcze gozej.
      Akcja niczego nie zmienie w polityce naszego kochanego MZK Tychy, poniewaz
      (chcialbym powiedziec co drugi) kazdy autobus czy tez trojelbus jest na skraju
      wytrzymalosci: potargane siedzenia, roszlatujace sie drzwi, nieuprzejmi
      kierowcy, stan techniczny niezbyt dobry, trzaskajace amortyzatory, spadaujace
      szelki, urywajace sie trakcje. Heh jedyne co dobrze dziala to oswietlenie. Moim
      zdaniem jeszcze dlugie lata mina zanim nasza komunikacja miejska wejdzie na
      jakis poziom, bo jak na razie to ona zadnego poziomu nie reprezentuje. Aha a co
      do nowych pojazdow (teoretycznie nowych) to tez byloby kilka minusow, ale to
      tylko takie male, szkoda ze jezdzi ich tylko kilka. Kasa z biletow do MZK zanim
      wplynie to ja juz bede mial trojke dzieci i wybudowany dom (przenosnia), bo jak
      zwykle to w kraju naszym bywa: najpierw portfele urzedasow w warszawie a
      potem "ewentualnie" reszta, tak wiec lepiej kupic malucha za 300zl zatankowac
      za 15zl i mozna jezdzic do katowic i z powrotem, i zostanie jeszcze po miescie
      pojezdzic. Pozdrowionka dla wszystkich.
      • Gość: S.R.O.M. comando Circus Fixum Dyrdum - ZOO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.05, 00:30
        Sarin albo błyskowo-ogluszajacy granat flashbang M84 wrzucic i po krzyku,
        co sie bedziecie rozmieniac na drobne, portfele i precjoza dla komanda w mysl
        zasady kto pierwszy ten lepszy, bilety na koncu

Szybkie
        Reagowanie
        Obwiesi
        Militarnych/Muskularnych

Bez jaj, prosze....
    • Gość: Gocha Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.05, 10:04
      rzeczywiście to co wprowadzaja władze bawi a jednocześnie
      bulwersuje ....jeszcze podczas kontroli biletów jakaś starsza babcia albo
      dziadek dostanie zawału :-/ ...zamiast organizowania specjalnych grup
      kontrolerów mogliby zrobić coś pożytecznego za te pieniądze np. zadbać o
      bezpieczeństwo na ulicach ...naszych placówkach ...domach....
    • Gość: cube Re: Specjalna grupa operacyjna będzie sprawdzała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.05, 13:23
      Ciekawe kiedy zaczną do nas strzelać za brak biletu : ]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka