cjanek 12.06.06, 09:38 Witajcie! Dowiedziałem sie ostatnio,że w Cieszynie jest jeden z piękniejszych sądów, z reprezentacyjnymi salami. Czy to prawda? Jesli tak, czy można gdzieś znaleźć zdjęcia wnętrz? pozdrawiam z Tychów Jasiu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex.stela Re: Sąd w Cieszynie 13.06.06, 10:23 To prawda, ale zdjęcia to chyba musisz sobie sam zrobić ;-) Jeżeli pozwolą :-) W końcu to sąd, a nie muzeum. Faktem jest, że po ostatnim remoncie cieszyński sąd prezentuje się bardzo ładnie z zewnątrz. W środku podobno też ładnie, nie wiem jednak, czy któryś z forumowiczów z własnej woli zwiedzał już te sale :-) Jakoś tak człowiek omija ten budynek... Może dlatego, że zaraz za sądem jest piękne, zabytkowe więzienie, a to się jakoś źle kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: Sąd w Cieszynie 13.06.06, 14:59 OK gdy zrobię zdjęcia to gdzieś je wrzucę na www. A tymczasem zobaczcie ciekawe schody w jednym z katowickich sądów www.aplikanci.com/schody.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 Re: Sąd w Cieszynie 14.06.06, 15:04 po remoncie były jakieś zdjęcia, ale małe chyba tam nawet kiedyś byłem, w ramach zajęć szkolnych Odpowiedz Link Zgłoś
cjanek Re: Sąd w Cieszynie 29.07.06, 20:40 Zgodnie z obietnicą zrobiłem zdjęcia w cieszyńskim sądzie. Robi wrażenie... Polecam próbkę: www.cofala.pl/sad1.jpg www.cofala.pl/sad2.jpg www.cofala.pl/sad3.jpg Pozdrawiam z Tychów:) Odpowiedz Link Zgłoś