pozytywnaa 14.06.06, 16:42 Wszystkich zagorzałych kibiców uprasza się o stawienie na rynku w Cieszynie punkt godzina 21.00 - znak rozpoznawczy: czerwona róża w butonierce Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spark11 Re: Telebim na rynku w Cieszynie 14.06.06, 16:57 ja uciekam na działkę -nie chcę tego widzieć -trzeba szanować nerwy Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 fajnie 14.06.06, 19:39 gdybym miał bliżej to bym poszedł niemcy, ostrzegamy was mamy rasiaka i nie zawahamy się go użyć : )))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
asiahill Re: 91 minuta 14.06.06, 22:57 Jaka szkoda prawie się poryczałam i wrzeszcałam na męża,że kracze, kracze i wykrakał wrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
asiahill Re: 91 minuta 14.06.06, 22:58 dodam, że poraz pierwszy od czterech lat oglądałam mecz. Ale emocję są... większe nawet niż przy "M jak mdłość" :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywnaa Re: 91 minuta 15.06.06, 18:38 to chyba przypadłość wszystkich mężczyzn...to złowrogie krakanie;)...w moim przypadku było podobnie...ale teraz przynajmniej mam na kogo winę zwalić;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubek ja nie widziałem chyba dobrze 14.06.06, 22:57 za bardzo się wzruszam i unoszę :( Odpowiedz Link Zgłoś
asiahill Re: ja nie widziałem chyba dobrze 14.06.06, 23:01 szkoda, że nie oglądałeś. Powinienieś podziwiać cieszyńskiego Jelenia ( ale nie hotelu, ani tym bardziej tego różowego) Mój mąż podziwia i panowie w studio też... Odpowiedz Link Zgłoś
alex.stela Było blisko, bardzo blisko 14.06.06, 23:11 szkoda. Ale przynajmniej przegrali z klasą, nie to co z Ekwadorem (właściwie to nie ma takiego państwa jak Ekwador, nigdy nie było i długo nie będzie) Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 dobry komentarz z innego forum 14.06.06, 23:33 "Grali jak nigdy ... przegrali jak zawsze..." Odpowiedz Link Zgłoś
kubek ja mam słabe serce dobrze, że nie oglądałem 14.06.06, 23:33 tam się stała krzywda Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok Telebim na rynku w Kolonii 15.06.06, 11:44 No dobrze sie trzymalismy do konca meczu. gdyby nie goalkeeper to byloby cienko. ale ja nie o grze ale o super atmosferze jaka panowala na jednym z placow Kolonii. Polacy Nimcy i zero agresji. wszyscy bawili sie znakomicie mimo ze niemcy skandowali Polacy do domu no ale my nie pozostzawalismy dluzni. Mimo wielkiej ilosci alkoholu nie widzialem totalnie zalanych osob. No i na pamiatke zostala mi koszulka - kiedys zapewne wam ja pokaze ;) ide na sniadanie :=) Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok Re: ale się miałeś fajnie 15.06.06, 13:07 po poludniu rzuce pare zdjec ;) wiesz radosc bylaby jeszcze wieksza gdybysmy wygrali. z resztra to co tu sie dzieje to przechodzi ludzkie oczekiwania. co wieczor inna narodowosc blokuje ulice za pozwoleniem policji i robi halas, nasciskaja klaksony i machajac flagami. nie da sie spac. ale najgorsi sa poludniowcy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kubek BBC o Jeleniu mówi, że pociągał za sznurki 15.06.06, 20:11 Czyżby, tak jak u Nas Kserkses ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubek Swoją drogą ciekawe? 15.06.06, 20:14 Czy znalazł nabywce w Anglii taki Jeleń ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubek "NoBoTak " 16.06.06, 11:26 W Anglii grają najwięksi twardziele, w Hiszpani artyści a we Włoszech aktorzy reszta to szkółki piłkarskie dla wyżej wyminionych lig! PS.Polska piłka potrzebuje twardzieli! Odpowiedz Link Zgłoś
stoik1 tymczasem klapa 16.06.06, 11:43 szkoda, gdyby było lepiej, to PKB by wzrosło, bezrobocie zmalało a naród poczuł by się lepiej psychicznie a tak mamy kolejne nawiązanie do tradycji polskich romantycznych porażek Odpowiedz Link Zgłoś
kubek ja myślę, że jest gorzej, 16.06.06, 11:57 bo możliwe, że przegraliśmy organizację Mistrzostw Europy! A politycznie czyli gospodarczo to co tu gadać znowu nie doceniono stanu psychicznego narodu i tyle. U Nas jeszcze nikt nie zauważył, że wszyskie drogi prowadzą do RZYMU, że USA z kryzysu wyszła budując autostrady, że Niemcy "przed i po " budowali autostrady, a później to proste: STADIONY! Zbudowali morale i układ krwionośny z resztą sami ludzie sobie radzą. Nawet jest takie przysłowie: „Panem et circenses" Odpowiedz Link Zgłoś
cieszyniok zdjecia 16.06.06, 10:42 aiit.fm.interia.pl/juni2006%20163_600x600_100KB.jpg aiit.fm.interia.pl/juni2006%20161_600x600_100KB.jpg takie sobie rozmazane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 To było straszne !!!!!!!! 16.06.06, 12:48 A i tak remis by nic nie dał, bo Ekwador jedzie jak czołg i wszystko rozwala Odpowiedz Link Zgłoś