Dodaj do ulubionych

Pytanie do Polakow na tym forum:

28.04.03, 16:02
www1.gazeta.pl/swiat/1,34234,1447429.html
Pytanie do Polakow na tym forum:

Popieracie działania Polaków na Litwie - dązenia do nazwania jednej z ulic w
Pikieliszkach pod Wilnem imieniem Józefa Piłsudskiego?

Czy wsród tych którzy popierają są niedawni przeciwnicy nazwania jednej z
ulic w Katowicach imieniem Grundmanna?

Jeszcze jedno - Piłsudski był politykiem, politykiem z krwią na rękach,
Grundmann był budowniczym nowoczesnego miasta.

Serdecznie pozdrawiam - Erwin

Obserwuj wątek
    • Gość: mrW Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.blueyonder.co.uk 28.04.03, 20:13
      erwin10 napisał:

> www1.gazeta.pl/swiat/1,34234,1447429.html
      > Pytanie do Polakow na tym forum:
      >
      > Popieracie działania Polaków na Litwie - dązenia do nazwania jednej z ulic w
      > Pikieliszkach pod Wilnem imieniem Józefa Piłsudskiego?
      >
      > Czy wsród tych którzy popierają są niedawni przeciwnicy nazwania jednej z
      > ulic w Katowicach imieniem Grundmanna?
      >
      > Jeszcze jedno - Piłsudski był politykiem, politykiem z krwią na rękach,
      > Grundmann był budowniczym nowoczesnego miasta.
      >
      > Serdecznie pozdrawiam - Erwin
      >
      >
      >
      >
      >
      >

-??
      -ja tez cie pozdrawiam i przestan porownywac kolo do prostokatu,OK
      • erwin10 Re: Pytanie do Polakow na tym forum: 28.04.03, 22:29
        Zadalem pytanie.

• Gość: Heniek Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.dip.t-dialin.net 28.04.03, 22:48
      Ja tez mam pytanie do Polakow.Czemu Krzyzacy,ktorzy oslepili i wycieli jezyk
      temu tam ze Zbytkowa czy Bogdanca sa gorsi niz Polacy,ktorzy nabili Azje na pal.Dla Polakow sa gorsi,bo Polacy to narod wybrany.Idioci...
      • Gość: mrW Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.blueyonder.co.uk 28.04.03, 23:55
        Gość portalu: Heniek napisał(a):

> Ja tez mam pytanie do Polakow.Czemu Krzyzacy,ktorzy oslepili i wycieli jezyk
        > temu tam ze Zbytkowa czy Bogdanca sa gorsi niz Polacy,ktorzy nabili Azje na
        pal
        > .Dla Polakow sa gorsi,bo Polacy to narod wybrany.Idioci...

-czlowieku..?!, nie rob z siebie kretyna!
        -dobrze ci tylko radze - nie gniwaj sie na mnie
        • Gość: Heniek Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.03, 00:02
          Gość portalu: mrW napisał(a):

> Gość portalu: Heniek napisał(a):
          >
          > > Ja tez mam pytanie do Polakow.Czemu Krzyzacy,ktorzy oslepili i wycieli jez
          > yk
          > > temu tam ze Zbytkowa czy Bogdanca sa gorsi niz Polacy,ktorzy nabili Azje n
          > a
          > pal
          > > .Dla Polakow sa gorsi,bo Polacy to narod wybrany.Idioci...
          >
          > -czlowieku..?!, nie rob z siebie kretyna!
          > -dobrze ci tylko radze - nie gniwaj sie na mnie

nie gniewam sie.Ale pare miesiecy temu na forum byl poruszany temat Krzyzakow i Niemcow.I wyobraz sobie,ze to o tej Azji to byla odpowiedz jednego Polaka.(na moje podobne pytanie,zreszta).I kto robi z siebie kretyna?Szkoda cie.Moglbys bys dobrym Slazakiem.Ale jestes falszywym Polakiem.
          • Gość: mrW Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.blueyonder.co.uk 29.04.03, 00:20

> Gość portalu: mrW napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Heniek napisał(a):
            > >
            > > > Ja tez mam pytanie do Polakow.Czemu Krzyzacy,ktorzy oslepili i wyciel
            > i jez
            > > yk
            > > > temu tam ze Zbytkowa czy Bogdanca sa gorsi niz Polacy,ktorzy nabili A
            > zje n
            > > a
            > > pal
            > > > .Dla Polakow sa gorsi,bo Polacy to narod wybrany.Idioci...
            > >
            > > -czlowieku..?!, nie rob z siebie kretyna!
            > > -dobrze ci tylko radze - nie gniwaj sie na mnie
            >
            > nie gniewam sie.Ale pare miesiecy temu na forum byl poruszany temat
            Krzyzakow i
            > Niemcow.I wyobraz sobie,ze to o tej Azji to byla odpowiedz jednego Polaka.
            (na
            > moje podobne pytanie,zreszta).I kto robi z siebie kretyna?Szkoda cie.Moglbys
            by
            > s dobrym Slazakiem.Ale jestes falszywym Polakiem.

-chyba czegos nie zrozumialem a moze mi przypomnisz?!
            -wiesz co zaczyna mnie to b.draznic co mowisz dlatego zarzadam satyswakcji w
            postaci udowodnienia mojego stanowiska z twojej strony i udowodnienia tego, ze
            Slazakiem nie jestem a Polakiem tym bardziej!
          • Gość: JIMBIM Re:Pytanie do Henia IP: 195.116.105.* 29.04.03, 09:15
            Heniu, czy ty tak naprawdę zdajedsz sobie sprawę z głupot, które wypisujesz????
        • erwin10 Re: Pytanie do Polakow na tym forum: 29.04.03, 00:03

> Gość portalu: Heniek napisał(a):
          >
          > > Ja tez mam pytanie do Polakow.Czemu Krzyzacy,ktorzy oslepili i wycieli jez
          > yk
          > > temu tam ze Zbytkowa czy Bogdanca sa gorsi niz Polacy,ktorzy nabili Azje n
          > a
          > pal
          > > .Dla Polakow sa gorsi,bo Polacy to narod wybrany.Idioci...
          >
          > -czlowieku..?!, nie rob z siebie kretyna!
          > -dobrze ci tylko radze - nie gniwaj sie na mnie

Odpowiedz proszę na moje pytanie - tak czy nie?

• Gość: mrW Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.blueyonder.co.uk 29.04.03, 00:25
            erwin10 napisał:

> Gość portalu: mrW napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Heniek napisał(a):
            > >
            > > > Ja tez mam pytanie do Polakow.Czemu Krzyzacy,ktorzy oslepili i wyciel
            > i jez
            > > yk
            > > > temu tam ze Zbytkowa czy Bogdanca sa gorsi niz Polacy,ktorzy nabili A
            > zje n
            > > a
            > > pal
            > > > .Dla Polakow sa gorsi,bo Polacy to narod wybrany.Idioci...
            > >
            > > -czlowieku..?!, nie rob z siebie kretyna!
            > > -dobrze ci tylko radze - nie gniwaj sie na mnie
            >
            > Odpowiedz proszę na moje pytanie - tak czy nie?
            >
            > Serdecznie pozdrawiam - Erwin

-erwinku..?!, ja nie jestem w stanie ci na to pytanie odpowiedziec bo mieszkam
            w GB
            -ja moge zajac jedynie stanowisko na podstawie swoich odczuc jako, moze tak
            Polak i Slazak bo taka jest rzeczywistisc!
            • Gość: Leon Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.03, 00:55
              Najciekawsze w Slazakach jest to,ze nie chca byc ani Polakami ,ani Niemcami.Czym chca byc...?Polskimi Slazakami,Niemieckimi Slazakami?Czy tylko Slazakami - ale ze wzgledu na mowe Polakami,ze wzgledu na historie niemieckimi obywatelami...
              Co chce taki Heinz,a co chce taki mrW..Kto ma racje...
              • Gość: mrW Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.blueyonder.co.uk 29.04.03, 01:01
                -moje stanowisko jest od samego poczatku okreslone!
                -jezeli go nie znasz to wybacz - nie bede sie non-stop powtarzal - wystarczy
                tylko zapytac
                • Gość: Leon Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.dip.t-dialin.net 29.04.03, 01:19
                  ..Slazakiem-Polakiem - wiadomo w Polsce, albo Slazakiem,ktory chce zyc pod patronatem polskim..A jesli pod patronatem polskim,to czemu...Wlasciwie pod polskim czy niemieckim nie bylo by roznicy.(mala roznica by byla - Niemcy respektuja inne narodowosci i nie zmuszaja ich do przyjacia jednoznacznego stanowiska jak Polacy)..
                  • Gość: mrW Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.blueyonder.co.uk 29.04.03, 01:48
                    Gość portalu: Leon napisał(a):

> ..Slazakiem-Polakiem - wiadomo w Polsce, albo Slazakiem,ktory chce zyc pod
                    patr
                    > onatem polskim..A jesli pod patronatem polskim,to czemu...Wlasciwie pod
                    polski
                    > m czy niemieckim nie bylo by roznicy.(mala roznica by byla - Niemcy
                    respektuja
                    > inne narodowosci i nie zmuszaja ich do przyjacia jednoznacznego stanowiska
                    jak
                    > Polacy)..

-noo tak lecz Niemcy nie robia tego bezinteresownie!
                    -to moze inaczej..., juz wole Brytyjczykow!
                    • Gość: GOSC Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.um.katowice.pl 29.04.03, 06:56
                      Pyrsk!
                      Leoś- jo jes Sloozok, aniy polski aniy niymiycki, yno Sloozok, a TYs je polski
                      Polok abo niymiycki Polok, a francuzy som francuskie Francuzy abo jak?
                    • Gość: Jäger Re: Pytanie do Polakow i mrW IP: 194.55.237.* 29.04.03, 08:45

> Gość portalu: Leon napisał(a):
                      >
                      > > ..Slazakiem-Polakiem - wiadomo w Polsce, albo Slazakiem,ktory chce zyc pod
                      >
                      > patr
                      > > onatem polskim..A jesli pod patronatem polskim,to czemu...Wlasciwie pod
                      > polski
                      > > m czy niemieckim nie bylo by roznicy.(mala roznica by byla - Niemcy
                      > respektuja
                      > > inne narodowosci i nie zmuszaja ich do przyjacia jednoznacznego stanowisk
                      > a
                      > jak
                      > > Polacy)..
                      >
                      > -noo tak lecz Niemcy nie robia tego bezinteresownie!
                      > -to moze inaczej..., juz wole Brytyjczykow!

mrW co ty tu sam wypisujesz?
                      Kto sam cos robi bezinteresownie ?

• Gość: JIMBIM Re: Do Leona IP: 195.116.105.* 29.04.03, 09:22
                    Gość portalu: Leon napisał(a):

> ..Slazakiem-Polakiem - wiadomo w Polsce, albo Slazakiem,ktory chce zyc pod
                    patr
                    > onatem polskim..A jesli pod patronatem polskim,to czemu...Wlasciwie pod
                    polski
                    > m czy niemieckim nie bylo by roznicy.(mala roznica by byla - Niemcy
                    respektuja
                    > inne narodowosci i nie zmuszaja ich do przyjacia jednoznacznego stanowiska
                    jak
                    > Polacy)..

Leonie!
                    Najlepszym przykładem respektowania przez Niemcy innych narodowości jest
                    Oświęcim - Brzezinka, Majdanek, Treblinka i getta w okupowanych miastach. Z
                    nowszej historii - stosunek tak zwanych "gorszych niemców" - czyli DDR-ów do
                    owych innych narodowości. A już jest miejsce, aby wspomnieć o zupełnie
                    najgorszej grupie - folksdojczach - którymi prawdziwy, porządny Niemiec gardzi -
                    ci to dopiero szanują inne narodowości!!!!
      • Gość: JIMBIM Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: 195.116.105.* 29.04.03, 09:13
        Sam jesteś Heniu idiotą. Ale to już Twój problem
        • erwin10 Re: Pytanie do Polakow na tym forum: 29.04.03, 10:48
          Nadal nie otrzymałem żadnej odpowiedzi. Polacy - o co chodzi?

• arnold17 Re: Pytanie do Polakow na tym forum: 29.04.03, 10:54

> Ja tez mam pytanie do Polakow.Czemu Krzyzacy,ktorzy oslepili i wycieli jezyk
        > temu tam ze Zbytkowa czy Bogdanca sa gorsi niz Polacy,ktorzy nabili Azje na
        pal
        > .Dla Polakow sa gorsi,bo Polacy to narod wybrany.Idioci...

idiote to z siebie juz zrobiles ,gdy napisales ,ze Litwini stanowia 99%
        mieszkancow w miejscowosciach lezacych pod Wilnem.
        • Gość: Erwin Re: Pytanie do Polakow na tym forum: IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 30.04.03, 11:08
          Podejrzana sprawa. Takie proste pytanie i żadnej odpowiedzi.

• luka do Erwina 30.04.03, 12:33
            Erwinie, odpowiedź jest prosta:
            w tej miejscowości na Litwie o której mówisz około 95 % mieszkańców to Polacy.
            W Katowicach o których mówisz,około 95 % mieszkańców to też Polacy. Czy moja
            odpowiedź Ci wystarcza ?
            • Gość: Anita Re: do Erwina IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.03, 23:56
              luka napisał:

> Erwinie, odpowiedź jest prosta:
              > w tej miejscowości na Litwie o której mówisz około 95 % mieszkańców to Polacy.
              > W Katowicach o których mówisz,około 95 % mieszkańców to też Polacy. Czy moja
              > odpowiedź Ci wystarcza ?

Skad wiesz, ile jest Polakow w Katowicach?
              Nie wiem, czy powojenna sytuacja na Litwie wygladala podobnie jak na Slasku.
              Wiem tylko, ze wysiedleniami, mordem i terrorem mozna nawet z Meksyku zrobic
              polska ziemie. Tylko czy wtedy Meksyk przestanie byc Meksykiem? I czy wtedy
              ludnosc naplywowa moze wyklac zalozycieli Meksyku tylko dlatego, ze nie byli
              Polakami?
              • Gość: Jäger Re: do Erwina IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.05.03, 00:03
                Gość portalu: Anita napisał(a):

> luka napisał:
                >
                > > Erwinie, odpowiedź jest prosta:
                > > w tej miejscowości na Litwie o której mówisz około 95 % mieszkańców to Pol
                > acy.
                > > W Katowicach o których mówisz,około 95 % mieszkańców to też Polacy. Czy mo
                > ja
                > > odpowiedź Ci wystarcza ?
                >
                > Skad wiesz, ile jest Polakow w Katowicach?
                > Nie wiem, czy powojenna sytuacja na Litwie wygladala podobnie jak na Slasku.
                > Wiem tylko, ze wysiedleniami, mordem i terrorem mozna nawet z Meksyku zrobic
                > polska ziemie. Tylko czy wtedy Meksyk przestanie byc Meksykiem? I czy wtedy
                > ludnosc naplywowa moze wyklac zalozycieli Meksyku tylko dlatego, ze nie byli
                > Polakami?

Oj moze, bo to narod wybrany jest przez (............)?
                Grande Nation !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka