folksdojcz1 09.05.03, 08:35 Mam dosc tych bzdur podawanych w Aktualnosciach i nie tylko na temat Slaska, ktore ze Slaskiem nic wspolnego nie maja. Folksdojcz forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=13193 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maximuss1 Re: Zlikwidowac woj. slaskie!!!!!! 09.05.03, 10:16 A ja mam pomysł - przywrócić województwo Bielskie, a ze Śląskim, to sobie róbcire co chcecie - macie likwidować, likwidujcie, chcecie zostawić - zostawcie! Odpowiedz Link Zgłoś
haider Re: Zlikwidowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.03, 12:01 Wszystkie kopalnie i huty nie bedziemy utrzymywac slaskich nierobow!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lollaa Ojejojejojej! 09.05.03, 12:43 I co ja teraz zrobie!!! Jak już wiecie - jestem pastuszką i żyje se z wypasu kóz i owiecek na hali. jak zlikwidują kopalnie i huty to kto będzie kupował oscypki i owcze runo?? I co ja teraz biedna pastreczka pocznę? Toż baca zredukuje obsadę bacówki i pośle mnie "na zieloną mtrawkę" I to nie w tym celu, jaki bym chciała...... LITOŚCI!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
slezan Re: Zlikwidowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.03, 13:29 Najpierw nauczyć się utrzymywać mocz, bo sądzę, że z tym masz też problemy. Potem możesz ewentualnie pomyśleć o utrzymywaniu siebie i innych. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw_marchwicki Re: Zlikwidowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 09.05.03, 13:33 MY SLAZACY DOMAGAMY SIE DOSTEPU DO MORZA!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arcykr3 Re: Zlikwidowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.03, 11:39 slezan napisał: > Najpierw nauczyć się utrzymywać mocz, bo sądzę, że z tym masz też problemy. Nie spodziewałem się po tobie tak chamskiej wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Zlikwidowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.03, 18:05 -nie przesadzaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZOVIL Re: Zlikwidowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pppool.de 13.05.03, 21:01 Zlikwidowac goroli i to jak najszybciej bo to gorsze od SARS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komendant_s_morel Re: Zlikwidowac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 14.05.03, 22:45 Gość portalu: SZOVIL napisał(a): > Zlikwidowac goroli i to jak najszybciej bo to gorsze od > SARS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zlikwidowac folksdojczy i to jak najszybicej ,bo to gorsze od SARS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! www.ipn.gov.pl/odd_oboz_swiet_morel.html Odpowiedz Link Zgłoś
arnold17 Re: Zlikwidowac folksdojcza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.05.03, 10:41 Niezwlocznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksi Re: Zlikwidowac woj. slaskie IP: 136.173.246.* 13.05.03, 19:15 Jestem za! Najchetniej zlikwidowalbym jeszcze pewne srodkowoeuropejskie panstwo,ale nie napisze jakie bo mi post usuna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mesco Re: Zlikwidowac woj. slaskie IP: *.dip0.t-ipconnect.de 14.05.03, 08:29 Gość portalu: Maksi napisał(a): > Jestem za! > Najchetniej zlikwidowalbym jeszcze pewne srodkowoeuropejskie panstwo,ale nie > napisze jakie bo mi post usuna! ____________________________________________________ One sie samo zlikwiduje, tak juz kiedys bylo i teraz tesz bedzie !!!!!!!!!!! Tak mi dopomorz ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Zlikwidowac woj. slaskie IP: 213.186.78.* 14.05.03, 22:40 Gość portalu: Mesco napisał(a): > Gość portalu: Maksi napisał(a): > > > Jestem za! > > Najchetniej zlikwidowalbym jeszcze pewne srodkowoeuropejskie panstwo,ale n > ie > > napisze jakie bo mi post usuna! > ____________________________________________________ > > One sie samo zlikwiduje, tak juz kiedys bylo i teraz tesz bedzie !!!!!!!!!!! > Tak mi dopomorz ...... I tak nam dopomoz Bog! Odpowiedz Link Zgłoś
komendant_s_morel Re: Zlikwidowac woj. slaskie 14.05.03, 22:54 Gość portalu: Maksi napisał(a): > Jestem za! > Najchetniej zlikwidowalbym jeszcze pewne srodkowoeuropejskie panstwo,ale nie > napisze jakie bo mi post usuna! Najchetniej zlikwidowalbym taka gnide ,jak Ty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arnold Re: Zlikwidowac woj. slaskie IP: 213.186.78.* 15.05.03, 00:13 komendant_s_morel napisał: > Gość portalu: Maksi napisał(a): > > > Jestem za! > > Najchetniej zlikwidowalbym jeszcze pewne srodkowoeuropejskie panstwo,ale n > ie > > napisze jakie bo mi post usuna! > > Najchetniej zlikwidowalbym taka gnide ,jak Ty. Gorolu zastanow sie co godosch! Jak niy rozumisch uo co uazi dej se pokoj!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
builder Re: Zlikwidowac woj. slaskie 15.05.03, 01:35 Gość portalu: Arnold napisał(a): > komendant_s_morel napisał: > > > Gość portalu: Maksi napisał(a): > > > > > Jestem za! > > > Najchetniej zlikwidowalbym jeszcze pewne srodkowoeuropejskie panstwo, > ale n > > ie > > > napisze jakie bo mi post usuna! > > > > Najchetniej zlikwidowalbym taka gnide ,jak Ty. > > Gorolu zastanow sie co godosch! Jak niy rozumisch uo co uazi dej se pokoj!!!!! > > > -wiec moze ty Arnold mi"" wytlumaczysz o co chodzi bo nic z tego nie rozumie? -znaczy, ze ktos kogos tu w tym wa,dku w balona laduje? Odpowiedz Link Zgłoś