arnold9 18.10.03, 18:57 Gorole to nieroby a Schloonzoki to robotne karlusy. Wydajność przeciyntnego Schloonzoka jes 5 razy wiynkszo jak wydajność gorola! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
von_kuciapa Re: Gorole to nieroby! 18.10.03, 19:02 No to teraz Gorale z Podhala wpierdol ci spuszcza. Z kazdym dniem mojego zycia zwieksza sie nieuchronnie liczba tych ktorzy moga mnie pocalowac w D...!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius88 Re: Gorole to nieroby! 14.11.03, 01:24 josef_kozdon napisał: > gorole to supernieroby Tysch, tak uwaschom, uony sie takyie leniywe jusch rodzom ! pyrsk silesius88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPARXS Prowda o GOROLACH iSLONZOKACH IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.11.03, 11:36 Posluchejcie:to jest tak.Jak ktos jest GUPI to niy powie na kogos MADREGO ,ze jest MADRY ino,ze jest GUPI. A jak ktos jest NIEROBEM to niy powie na kogos PRACOWITEGO,ze jest PRACOWITY ino,ze jest NIEROBEM.A wiec slaskie chopy same zescie sie do wlasnego gniozda nasrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spisowy Prowda o GOROLACH i SZLONZOKACH IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 16.11.03, 12:16 Chyba, iże sie we cygaństwje sóm łoszydzioł!? Bo prawdziwych Szlónzoków poleku na Szlónsku już niy ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPARXS Re: Prowda o GOROLACH i SZLONZOKACH IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.11.03, 15:12 To niy jest cyganstwo.Also niy mog zech sie som loszydzic. Niy mortw sie chopie.Prowdziwych slonzokow jest jeszcze od pierona i trocha na slonsku.Bo inaczy by niy walczyli tak zazarcie uo Slonsk.No chyba zeby z dobrego serca dla nas goroli tak sie starali.Po prowdzie niemozliwe,ale na tym padole placzu wszystko jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jas Re: Prowda o GOROLACH iSLONZOKACH IP: *.atl.client2.attbi.com 19.11.03, 12:46 ty wstryntny gorolu,tys pewnie przijechol na kopalnia jak zatrudniali goroli i pewnie grzegjyn ci wylazil z tylu z kapsy ,jedz do dom i sie zamkni.dziwia sie ,ze cie cie stac nainternet pewnie z roboty piszesz zamoast robic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SK Re: Prowda o GOROLACH iSLONZOKACH IP: *.phils.uj.edu.pl 21.11.03, 20:21 Mosz recht, jasiu, no dyć, że z roboty. Ino, jakbys mi móg pedzieć, kaj ón sie dokładnie na przodku do internetu podłonczył? Odpowiedz Link Zgłoś